abi ben neden ben boyleyim? herkesle konusmayan erkeklerle muhatap olmayan kiz ben nerden bulacm ve ben neden bunu takinti yapiyorum?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Şahsen 31 yaşındayım şu yaşıma kadar asla bir erkeğe sarılmadım edebim de ibadetlerimde temiz yaşıyorum her zaman erkek sosyal arkadaşlarım var ama belli bir seviye içinde edep içinde konuşurum öyle cıvık konuşmaları el kol şakaları asla sevmem ben gibi düşünen kızlar mutlaka vardır ama erkeklerle muhattap olmayan kısmıyla neyi kastediyorsunuz onu anladım
212 Yorumla
Soran+1 yılbekarmsn hayla
Soran+1 yılneden peki bu yasa kadar bekar
Soran+1 yılinslhh bulursn ya bu zmanda bu yasta el degmemis kiz cok zor
Soran+1 yıl:) inlhhh
Soran+1 yılya sen nerelisin resmden merak ettim
Soran+1 yılonu anladm zaten sehir
Soran+1 yıltamam ben benm memleketmi die dedim
En İyi Cevaplar
+1 yılvardur mutlakada senin cevrende var mı bilemem erkeklerle konusabilir nihayetinde yasiyoruz ama bir kiz seviyesinini korudumu o erkek ona yaklasamaz ile merhaba merhaba olur sade e ya da normal muhabvet arkadas gibi bu daha iyi obur turlusude sknti bencee
010 Yorumla
Soran+1 yılanladm
Soran+1 yılcevremde kiz ortami olmadgi icin kizlarla muhabetim olmdgi icin yok. zten merhaba merhaba mecbur o onun elinde olan bsy degl
- +1 yıl
aslinda keske o sekilde olabilse senin istedigin gibi ama olmuyor mesela ben kapaliyim belli sinirlarim arkadaslarimda ama bazen haddini asmaya calisanlar oluyorr onlara mevbur katlaniryorsun tek yasamigoruz kii
- +1 yıl
dedigin gibi yani kiz ortamin arkadaslarin bile olsa iyi tanimalisin karsindakini iki yuz diye bisi var biri gosterdigimiz digeri ya icine attiklarimiz ya da farkli bir karakter cikar dikaat etcen acele etmicen bu meaelerde 24 25 yasindayim inan dusunmuyorum bilee daha insnalari tanimak cok cor
Soran+1 yılbende 26 yasindaym en umadgm kisilerden neler gordm o guzden inancm guncim kalmadi kimseye
- +1 yıl
e yani iste bnmde oylee bu devir boylee. artik allahim. huzurum olsun atanayim saglikli olayim. sevdiklerim iyi olsun benim e lenemek cok inemli degil der kivamdayimmm. olmasada olur gozugle bakiyorum yani
Soran+1 yılyok ki baksana bu yasa kadr duzgun birine denkl gelmedm bende hayatim duzene girsn huzurm olsun istyrm ama zaman gectikce umut ta kalmiyor
- +1 yıl
neden gizlisin ki sen. valla cok u traz soru aoran oluyor ondan. vardir ya zamani vardirr. bize xusen sabir ve duadir bence
Soran+1 yılzaten artik duayla bekliyrz kismet nasip gelir elbet bir yerden die ama yalnzlik iste sabrimi zorlayn huzur istyrm artik
- +1 yıl
kendi evinde huzur yokmuuu.
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar Ne Diyor
21
+1 yılÇok edepli terbiyeli bir kızım. :P beni seç, beni seç
Ama erkeklerle konuşurum. Cok fazla erkek arkadaşım var hacı.
Valla artık erkeklerle konuşmayan kiz mi kaldı? Hani sevgilisi olmamış belki vardir da konusmayan hksnjdjsn
Abi sen evde kalirsin ben söyleyim sana.111 Yorumla
Soran+1 yılAllahtan taniyrm seni tanimasm neyse
- +1 yıl
Neden? Tanimasam derken?
Soran+1 yılben herkesle konusman biri dedim senin gorus yapmadgn muhatap olmadgn kimse mi var herkesle samimisn
- +1 yıl
Evet samimiyim zaten dalgasına yazdığımı farketmen gerekirdi. Siteyi ciddiye alan biri değilim. Ve erkeklerle de mubabbetim var dedim zaten. Ne bu siddet bu celal hahahaha
Soran+1 yıltamam ben dalgani gececgn biri deglm kusura bakma.. heryerde dalga gecerken karsindakinin insan oldgnu duygusu oldgnu unutma
- +1 yıl
Benim bu yazdığımda sanki umitlendin de yahu.. Ayrıca siteden biri aradığını da bilmiyordum. Sana iyi aramalar. Sana kolay gelsin ama bu sitede buldugun kişi hiç umdugun gibi olur mu bilemem.
Soran+1 yıl:). ben bu sitede aramdm bu yuzdgma da kendim icin dmedm genel olarak seni bildgm icin dedim anladn mi yoksa ben zaten ciddiye almadm ki zaten cidiiye alinack bsy yazmadn
- +1 yıl
Senle muhabbetimiz oldu mu yoksa orda burda cevaplarimi mi gördün? Büyük ihtimal muhabbet olmadı çünkü siteyi ciddiye almadigimi bilirdin. :)
Soran+1 yılyok olmadi daha ozelden pek kimsye yazmam
- +1 yıl
İşte o yüzden bu ön yargin. Neyse haci abi :D
Dediğim gibi erkeklerle hiç konuşmamış kız bulamazsin çünkü sen de kızlarla konuşan birisin. ;) kaldı ki devrimizde zaten tip tip kız var. Bulabilirsen o ablamiza sevgilerimi ilet :D
Soran+1 yıltamam
Aslinda cok var ama oyle bir kizda senle konusmicagi icin daha dogrusu erkeklerle konusmadigi icin hicbir zaman denk gelemzsin sadece kiz arkadasin tnaistirir ya da bir ortamda gorursun ilk atagi yaparsin belki
23 Yorumla
Soran+1 yılbak bu cok mantikli ama oyle bir cevrem yokki
Soran+1 yılhaklisin :) zsten boyle yerlede guvenlimz
Umarım şey değildir ben yaparım o yapamaz diyen erkekler olur ya. Çarşaflı kız al en temizi
113 Yorumla
Soran+1 yılohaaa nerde nereye bagladn ben erkek olarak yazdgn seye uzuldm ne demek carsaf ne demek ben yaparm o yapamaz hangi devirde yasiyrz
Soran+1 yıltanimadn on yargiyla gelme carsafli die de kucumseme acik kapali carsafli hangisi olsa oldgu gibi kbl ederim benim yuzmden kapanmasn da istemem acik oldgu icin de red etmem
Soran+1 yılsen nerde yasiyorsn aslen nerelsin.. merak ettim
Soran+1 yılpeki yurtdisimi turkiyemi merak ettim seni
Soran+1 yılseni takip etsem konusrmyz
Soran+1 yılpeki iyi geceler
Soran+1 yılsanada
+1 yılsen nasılsın aynı karakter de birini bulursun sonunda uğraşma kısmetin seni bulur
114 Yorumla
Soran+1 yılbenim oldgum gibi biri daha cikmadi karsima ciksaydi zaten bu kadr uzulmez yanliz olmazdm
- +1 yıl
alın yazın zamanını bekliyor olmalı dert etme
Soran+1 yılcok haklisin umur verdin eywallah :)
Soran+1 yılseni takip ettm ama yazmamyrm
- +1 yıl
ne dicen yazıp
Soran+1 yıltamam iyi geceler
- +1 yıl
:) :)
Soran+1 yılhmmm iyi bari yuzun gulduyse ne mutlu
- +1 yıl
neyin Tribi anlamadım ki
Soran+1 yılne tribi ya istemedn bende geri cektim istegmi ne oldu simdi
- +1 yıl
kabul etmiştim takibi
Soran+1 yıletmistin bende sana yazmak istyrm ama yazamdm dedim seninde takip etmen lazm dedim ama istemedn bende saygi duydm iyi geceler dedim
- +1 yıl
neyse tamam
Soran+1 yılpeki iyi geceler sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılbulma cabalarına düşersen hep yanlış insanlara denk gelirsin öyle zamana bıraksan takıntı yapmasan kendileri seni bulur ztn
17 Yorumla
Soran+1 yılwaovvvv super... cok haklisn zaten bende bu dusunceyim ama cok yalmzm sabrm kalmadi ondan nefes dahi alamyck duruma geldim
Cevap sahibi+1 yılsabretmek her zmn iyidir sabrın sonu selamettir derler ya hani.. sabırlı olmayı ögrenmelisin
Soran+1 yılcok guzel soyliyirsn da ya huzur huzura ihtyicm var 5 sene yalnizlik cekiyrm yetmezmi daha
Cevap sahibi+1 yılyas kac?
Soran+1 yıl26 senin
Cevap sahibi+1 yıl20.. daha yasin gecmemis bile bulursun elbetteki
Soran+1 yıldaha ne gececk bugun bulsam evlenmem 28 baba olmam 30 ohooo ben de bugun bulack halde degilim gitti omrum :)
erkeklerle muhattap olan edepsiz mi oluyor yani? örümcek kafalı.
21 Yorumla
Soran+1 yılhayir ne alaka ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılköyden kız al dicem ama orada da dejenerasyon var. bence sen evlenme. bu devirde zor kardeş.
01 Yorumla
Soran+1 yılwalla cok iyi dedin de baba olmak isyltyorm ccocuk cok seviyrm
Allahim boyle bir erkekle tanissam 😂😂 nekadarda benziyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılwallami diyorsn :)
erkeklerle konuşmayan kız seninle niye konuşsun
37 Yorumla
Soran+1 yılofff zor soru degl ama aciklama yapmasi uzun
Soran+1 yılyok dis gorunuse bakmam zaten dise aldanan insan olsaydm bunlari istemezdm demi
Soran+1 yıleee bende o yuzden kime nasl guvencgmi bilmyrm kime masum desem seytan cikiyo
Soran+1 yılwalla dogru dedin kimse masum degl :)
+1 yılPeki sen kendin edeplimisin terbiyelimisin? Sen kizlsrla muhattap olmuyormusun?
09 Yorumla
Soran+1 yılhayir hic kizlarla arkdaslik yapmadm yapmiyrm disrda bile muhatap olmamaya calisyrm elhamdullah da edepliym
- +1 yıl
Peki ozaman. Çoğu erkeğin yapmadigi halt yok ama temiz kiz ariyoda. Buzamandada öyle kimseyle konusmamis gorusmemis kiz bulmak çok zor. Sen edebine huyuna bak. Hayatina birileri girmiş olabilir
Soran+1 yılcogu erkegin yaptgini yapsam neden edepli kiz arayayym kizlarla muhatap olan biri olsam neden kiz arkadsmn erkrklerle konusmasna musade etmeyeyim
- +1 yıl
Haklisinda sana bunun çok zor olduğunu anlatmaya calisiyorum. bir erkekle bile konusmamis kiz bulman çok zor.
Soran+1 yılya elbette konusmamis yoktur ben benleyken baska erkeklerle konusmasni istemyrm genel anlamda soyledm
- +1 yıl
Senleyken tabiki de konusmamasi gerek
Soran+1 yılbencede demi. ama neden bazilarna garip geliyr bu ben sevdgmi kimsyle muhatp olsn istemiyrm bu cok zor bisymi
- +1 yıl
Zor değil ama yapmayan kizlar var. Onu bulmakta zaman aliyor iste. Zamana birak karsina elbet biri cikar.
Soran+1 yılinsllh
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılRabbım gonlune gore versın. beklemedeyız hepımız.
11 Yorumla
Soran+1 yılinsallh insalhh da yasin gercekmi
+1 yılsen çok mu edeplisin?
15 Yorumla
Soran+1 yılevet...
- +1 yıl
:) :D önce sen öyle ol , öyle birini bulursun..
Soran+1 yılcok sukur ben edepliym keske kendim gibi birini bulsam...
- +1 yıl
inşş canm ya. d
Soran+1 yılinssss :)
Çok şey istiyosn ya bnce biraz kıriterleri düşür
15 Yorumla
Soran+1 yılnasl dusurcm.. herkesle konusan kizla ben nasl ciddi dusuncem ya da o kiz benle nasl ciddi dusncek
Soran+1 yılben ne istedgmi biliyrm dedign gibi namuslu terbiyeli birini istyrm baslikta zaten edep dedim oda bunlari kapsiyor zaten
Soran+1 yılpeki saol
Bulamazsin
Erkekle konusmakta birsey yok
Nasıl konuştuğu önemli olan10 Yorumlaoylesi boyle sitelerde gezmiyo canim
15 Yorumla
Soran+1 yıl:) canim boylesi zaten bu sitede ne arasin.. peki bu sitede nasillar geziyor sen naslsn mesala
Soran+1 yılhmmm herkesle konusyrsn yani
Soran+1 yılaferim sana ne mutlu sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılRuh hastasısın çünkü.
19 Yorumla
Soran+1 yılneden ki
Cevap sahibi+1 yılBunu takıntı haline getirdiysen rahasızlık bu
Soran+1 yılneden yanlismi ben sevdm kizij baska erkeklerle samimi olmasni istemem bunda sorun ne
Cevap sahibi+1 yılİstememek başka takıntı haline getirip ilk aradığın ve sürekli kontrol ettiğin özelliğin bu olması başka kendin söylüyosun takıntı yaptım diye
Soran+1 yılevet cunku ilk sevdgm kiz normal arkdas olark gorustugu biriyle aldatti beni hemde cok severken
Cevap sahibi+1 yılE tamam işte herkese böyle yaklaşırsan çok yalnız kalırsın
Soran+1 yılnasl yapaym sen soyle o zman sevdgm ya da hoslandgm kizin her erkekle konusmsana izinmi versem kiskanmasam mi sahiplenmesem mi
Cevap sahibi+1 yılHer şey dozunda güzel elbet karşı cinsten arkadaşları olcak mesafesini bildiği sürece sıkıntı yok sonuçta
Soran+1 yıldiyorsn peki oyle olsun bakam
- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılAllah kolaylık versin :D
11 Yorumla
Soran+1 yılamin
+1 yılKendin gibi umarım bulursunuz.
11 Yorumla
Soran+1 yılinsllh
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hic erkekle konusmiyorum Allah var yukarda
17 Yorumla
Soran+1 yılo zman neden burdasn
Cevap sahibi+1 yılben burada bos vakitlerim giriyorum sadece bu siteye goriyorum baska hic biseye girmiyorum watshap felan hic bisey yok ayrica turkde degilim
Soran+1 yılpeki benim sorumu begenirmsn merak ediyrm seni
Cevap sahibi+1 yılanlamadim
Soran+1 yılben sana nasl yazacm seni bulamiyrm sorumu begenirmsin
Cevap sahibi+1 yılhayir sagol bulma zaten hoscakal
Soran+1 yıltamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor bulursun
19 Yorumla
Soran+1 yıldemi.. bencede :( yok zaten
Cevap sahibi+1 yılYas kac
Soran+1 yıl26 senin ki dogrumu
Cevap sahibi+1 yılEvet 30
Soran+1 yılhmm peki evlimisin