Olgun Bir İnsan Değilsin Diyor Sevdiğim Çocuk ve Etrafımdaki insanlar Olgun Biri nasıl davranır ne yapar kendimi bu konuda değiştirmeyi çok istiyorum nasıl değiştirebilirim gerçktn bu konuda dğişmeyi çok istiyorum yardm edn
Cevabın nedir?
bunu başka biri için yapıyorsan hiç yapma daha iyi.
kendin için yapacaksan bunları bir dene.
-İnsanların içinde ilgi çekme çabalarından vazgeç (Her allahın günü fazla süslenmek gibi)
-Kendini birkaç konuda yetiştir ki konuşacak birşeyin olsun, fazla boş konuşma.
-Sürekli hayatımda biri olsun, olmazsa olmaz muhabbeti yapma aşırı itici bence.
-Çok fazla kız arkadaşın olursa asla olgunlaşamazsın kanımca. Çünkü kızlar hep boş konuşur.04 Yorumla- +1 yıl
kız arkadaşlarının eski-yeni sevgili muhabbetlerinden kaçın, biraz hayata dair konuşmaya çalışın, farklı şeyler hakkında konuşun. anca boş konuşuyorsunuz çünkü daha da gereksiz varlıklar haline geliyorsunuz. Hele ki fazla süslendiğinden bahsetmişsin, gösterişliyim falan demişsin, çoğu erkek gösterişli kızı istemez ki. Gösterişi bana olsun ister, herkese değil.
En İyi Cevaplar
+1 yılAgar baslı olcan oturmasını Kalkmasını bılceksın. her lafa atlamıcan Yeri geldiginde Ne konuscagnı bılceksın. yerıne gore konusmasınıda susmasınıda bılceksın
020 Yorumla- +1 yıl
olmaz dıye bısıy yok dedıklerımı harfıyen ugulaman lazım.
- +1 yıl
Tabıkı bıyerden baslamak lazım o huylarından kurtularak baslıyabılırsın.
- +1 yıl
mesela sevdiğim çocuk bana düzelmem için 1 ay verdi ve harketlerimi gözetliyo çk hata yapan biriyim mesela düşüncelerm ve hareketlerm bir değil, düşnmedn hareket ediyorum, yalan söylüyorum, sözlerimi tutmuyorum, boş konuşuyorum ve o bu hareketlerimn hiç birini bğenmiyo çk kez affetti beni ama artk düzelmemi böyle olmycğmı söyledi
- +1 yıl
öyle birisiysen cocuk haklı Duzel sende ozaman en azından elınden gelenı yap onu farkedecektır bısıyler için çaba harcadıgnı gormesı bıle ıyı senın ıcın.
- +1 yıl
orası sana kalmıs nerden baslarsa basla
- +1 yıl
aklınta tutcak bısıy yok sana 4 5 tane sey soleıdm destan yazmadım neyını aklında tutcan kı
- +1 yıl
ya tek o değl ama ne bileym mesela konuşmayacam artk ağr başlı olcm yalan sylemicem sözümü tutacm her şeye atlamaycm boş konuşmayacm hareketli olmaycm bunları nasıl aklıma getirip de hareketlerime yansıtacam acaba o kadar düşünceli olabilirmiyim ya da olacak mı bunu sevdiğime nasıl yansıtabilirm ki anlamadm
- +1 yıl
agıda yaz ezberle sureklı bısıy yaparken bunları hatırla aklından cıkarma gerısı gelır kendı kendıne
- +1 yıl
anlastık ozaman :)
- +1 yıl
derken :)
- +1 yıl
detayları ozelden knslm ıstersen yardımcı olabılecegım bısıy varsa seve seve yardımcı olurum burada reklam olmaya gerek yok :)
Bildiğin konular üzerine konuşmayı bilmediğin yerde susmayı öğren.
Duyguların düşüncelerin hareketlerin birbiriyle tutarlı olsun.
Kendini tanı, güçlü zayıf yönlerini farket, kendin ol.05 Yorumla- +1 yıl
Olgun olmak biraz da karekterle alakalı bir durum. Mesela çok konuşuyorsan bu değişmez. Zaten değiştirmede seni seven öyle sevsin. Ama bu tutarsız davranışlarını düzeltmen gerek. Söyleyeceğin şeylere önce inan. İnandığın şeyleri konuş. Böylece hareketlerinde de tutarlı davranırsın. Düşünmeden konuşmamaya çalış. Davranışlarını sorgula. Öz eleştiri yap. 2 haftada düzelir mi bilmem. Aslında tek yapacağın kendin olmak. Neden düşündüğün gibi hareket etmiyorsun. Bu soruyu düşün başlangıcın bu olsun. Başkalarını inandırmak için değişemezsin bu gerçekci olmaz. Kendin için adımlar at. Yardımcı olmaya çalıştım umarım başarılı olursun. Her şey istediğin gibi olsun.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
profil fotografı
sevdiğim çocuk?
başkası için kendini değiştime
gerçekten olgun değilsin
aslında kibarlık etmiş05 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olgun insan, dıştan daha çok içe, şekilden daha çok öze bakan kimsedir.
025 Yorumla- +1 yıl
Süre neymiş yarışmamı bu seni bu halinle kabul etmiyorsa etmesin, sorun sendeyse sorununu çözmeye çalış ama bu süreyle ya da inatla bir kişi için olmamalı kendin düzelmek istiyorsan nefsine kendine dizgin vurmaya eğitmeye çalışırsın geri kalan yaptığın herşey tiyatro olur zaten
- +1 yıl
Hatalı sensen kendile yüzleş nelerim var nelerim yok ki bunuda aynaya bakıp yapamazsın çok güvendiğin biri lazım seni sana anlatacak söylediklerine göre hasar tespiti yaparsın ya da yapısal bozukluğu ne analiz edersin nedenini bul sen neden böylesin ne eksik ya da fazlaki bunları yapıyorsun böyle düşünmezsen çözemezsin
Çok gülme, çok konuşma ve çok hareketli olma. Çok renkli giyinme klasik-spor arasi giyin. Bunların faydasi olur ama birazda kişinin kendi karakterinde olmali bunlar
09 Yorumla
+1 yılkendin ol ve seni sen olduğun gibi kabul etsin. olgun olmaya çalışırsan yapmacık olursun.
025 Yorumla- +1 yıl
arkadaş ağır başlı, kendini bilen ve kızlarla fazla takılmayan bir insan mı? ve aile hayatı hakkında bilgin varmı?
- +1 yıl
sende biraz deli dolu hayatı canlı yaşamayı seven birisi misin? kafasına göre takılan bir kız mısın. sende bana kimse karışamaz havaları var mı? bunlara hayır dersen kendin hakkında bir şeyler söylersen yardımcı olmaya çalışabilirim.
- +1 yıl
zıt kutuplarda yaşayan iki insansınız nasıl orta noktayı bulacaksın. o senden çevresindekiler gibi biraz daha sakin olmanı ve insan ilişkilerinde daha oturaklı davranmanı istiyor. ailesine yakışacak birisi olmanı istiyor. deli dolu davranışlarını bırakmanı ve kafana göre takılmanı bırakmanı istiyor. biraz daha mütevazi birisi olmanı bekliyor. olaylara daha sakin ve bilinçli yaklaşmanı ve ters cevaplar vermeni istemiyor. BEN OLMAYI DEĞİL BİZ OLMAYI İSTİYOR.
- +1 yıl
iki haftada kişiliğini değiştirebiliyor musun? iki hafta da kanmaz o arkadaş ve bunu da zaman gösterecek. yanında düzgün davranmaya çalış ve ona uymaya çalışırsan işlerin kolaylaşır. kendini ona uydur ve bir şeyleri yaparken yönlendirmesini sağla. yapabileceğin en iyi şey sakin davranmak ve onun seni biraz yönlendirmesini sağlamak.
- +1 yıl
yaşını 25 olarak kabul etsem 25 yıllık kişilik bir anda değişir mi. sen onu uzun zamanda yardımlarla süsleyeceksin ve biraz dinginleştireceksin ki ona uyum sağlayabilesin...
- +1 yıl
pat diye olmasını beklemiyorsun heralda. sen kişiliğini 2 haftada mı oturttun da iki hafta de değişmesini bekliyorsun.
- +1 yıl
barışmak sizin elinizde. ve senin kendine ne kadar yön verebilmene, kendini dizginleye bilmene kalmış bir durum. ama sonu ahlarla bitmez inşallah...
- +1 yıl
şu durumda Allah yardımcın olsun...
- +1 yıl
Amin ama ne yapıp edip kanıtlamam lazım bir de ben bu huyumdan nefret ediyorum bişylern değerni kaybettiktn sonra anlıyorum sürekli böylee barışıyoruz 2 hafta önemsiyorrum sonraaa düşüncesiz hareketler flan zaman geçiyo bir ara bitiyor sonra ddğerini anlıyorum bundn nasl kurtulacm
- +1 yıl
her şeyin değeri iş işten geçtikten sonra anlaşılıyor. biraz sabretmen gereken bir durum. ders almayı öğrenmelisin bu sana atlatmana yardımcı olur.
- +1 yıl
firenleyeceksin.
- +1 yıl
kendini yeterince tanımlıyorsan yapabileceğin şeylere dikkat et ve onlara yoğunlaşmaya çalış.
- +1 yıl
bilmem belki de işe yarar.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Olgun Bir İnsan Değilsin Diyor Sevdiğim Çocuk ve Etrafımdaki insanlar Olgun Biri nasıl davranır ne yapar yardımcı olun arkadaşlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım