+1 yılumarım karşına düzgün insanlar çıkmaz yazık senin gibi insanlarla uğraşması çok zordur kafa karışıklığın varsa ortaya vicdanını koy haksızlık yapmaya hakkın yok alıştım bırakamıyorum diye bir şeyde yok bencillik haksızlık ihanet her şey var sen de hayır gerçekten üzüldüm o adama ne diyim
34 Yorumla
Soran+1 yılO adamın yığınla yattığı oldu benim hic
- +1 yıl
sen afedersin çocuk falanmısın bu nasıl bir savunma sonuçta senden önce olmuş o adam sana ihanet etmemiş bunu kendin düşünemiyor musun
- +1 yıl
benim hiç olmadı ya yattığım gibi bir şey olabilir mi abi siz gerçekten ne kadar çingene bi kafa ypısına saipsiniz böyle insanlar harbiden var mı umarım o adam öğrenir
- +1 yıl
Madem yattığı olmuş sende ayrılsaydın? Aldatınca kendini namuslu kız mı sandın? Onunla kendini eşitlemiş oldun
En İyi Cevaplar
Sevgilini sevmiyosun sen ya sana yük olan insanlardan kurtul başkalarıyla takıl
00 Yorumla
+1 yılDemekki sen onu sevmiyorsun kaldı ki bi ilişkide aldatma varsa onun sebebi şudur çünkü beklentiler yeterli değildir o yüzden siz beraber oldukça bir birinizi aldatmaya devam edersiniz çünkü o da bi alışkanlık
O zaman bu sevgi neden var sadakat neden var10 Yorumla
+1 yılUmarım kotu hissedip hatanızı anlarsiniz ya.
016 Yorumla- +1 yıl
Gidin ondan ayrilin en mantiklisi sevgilinden ayrilman
Soran+1 yılAramızda tutku çok iyi
- +1 yıl
O zaman niye aldattiniz ki
Soran+1 yılGeçmişi sinirimi bozuyordu bununla övünüyordu sürekli su kadar kadınla oldum diye
- +1 yıl
Peki siz bilirsiniz ben de aurayi arttirmaya calisiyorum bakalim nolcak
Soran+1 yılNasıl yani aura
- +1 yıl
Cekicilik işte yakisiklilik her sey
- +1 yıl
Olur mu sence
Soran+1 yılOlur tabii ama kendin için yap her şeyi
- +1 yıl
Evet oyle yapiyorum zaten bakalim
- +1 yıl
Sen napicaksin sevgilinle..
Soran+1 yılAyrılıp yoluma bakicam bir sure kimseyi istemiyorum psikoloğa gidicem
- +1 yıl
Anladım en dogrusu tebrik ederim
- +1 yıl
Kolay gelsin hayatta basarilar.. ☺️
Soran+1 yılTskler normalde şerefsiz biri degilim ama psikolojim çok bozuk
- +1 yıl
Ondandir buyuk ihtimal dertlesmek isterseniz buralardayim ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl bari tertemiz yapacak bişi yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAldatan kesimin psikolog odası burası mübarek.
00 Yorumla
+1 yılZihniyete bak ya daha ne yapmayı düşünüyorsun yapacağını yapmışsın zaten daha ne olsun istiyorsun? Geçmişinde çok kız olmuşsa niye sevgili oldun en başta? Amaan neyse banane, kendini de iyi hissettiğine göre milletin koynuna girmeye devam edebilirsin eşitlik olur ikiniz için.
00 YorumlaSöylemeyeceksen çocuğa ayrıl. Söyleyeceksen, ki tavsiye etmiyorum bazı sonuçlara katlanman gerekecektir... Bunlardan en kötüsü ailenin duyması olabilir :) Dikkatli ol ve bir şey bulup ayrıl bana kalırsa...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılTamam onun çok sevgilisi olabilir. Sen neden bunu sanki eksikliğin varmış gibi düşünüp aldatıyorsun?
Çocuk seninleyken mutlu ise neden bunu ona yapıyorsun?06 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü sinirlerimi bozuyor geçmişi beni haketmiyordu
- +1 yıl
Bunun geçmişle ne alakası var,
Soran+1 yılGeçmişinde çok kız olmuş benim olmadı hakediyor aldatilmayi
- +1 yıl
Ya çocuk seninle iken çıkmamış ki. Seni aldatmamis Allah Allah
Soran+1 yılBeni haketmiyordu
- +1 yıl
Ayrılsaydın o zaman
+1 yılBen de böyle olmuştum ilkimde. O 15 kızla yattım diye hep hava atıp anlatıp duruyordu. Yok şu kız arkadaşımla şunu yaptık bunla bunu yaptık filan. Ama ben anlattığımda delirip kuduruyordu. Neyse ben de ondan ayrıldım sonra baya kişiyle yattım hepsini de ona anlattım böyle resimlerini de gösterdik bak çok yakışıklılar diye. Baya mal oldu böyle hiçbir bok diyemedi. popo gibi kaldı. Nefes alamadı böyle. Oh olsun.
118 Yorumla- +1 yıl
Bu arada ilkinde öyle oluyor bence. Hani böyle ilk defa o hisleri ve hormonları yaşıyorsun ya seks duygusunu. Bi fazla bağlanıyor ve alışıyorsun ondan bence en zoru ilk seks yaptığında ayrılmak. Sonrasının bence bir özelliği yok. Çok iyi seks yapsan da rahat ayrılıyorsun çünkü yine bulacağını biliyorsun. Ben ilkinde çocuk doğru düzgün * bile çok alışmıştım sevişmeye öpüşmeye sarılmaya. Ondan kimseyle öyle hissedemem sanıyordum.
- +1 yıl
Bul beni be yiğidim.. 😅☺️
- +1 yıl
Hahaaahahha niye
- +1 yıl
Seni tanımak istiyorum çok kötü 😅
- +1 yıl
Hahaha kabusun olurum boş ver. Ben ilişki yaşadığım erkekleri öldürmeden bırakmıyorum. Kaç kurtar canını.
- +1 yıl
Belki de ölmeye hevesli olurum ellerinden. Kabus olmanı tercih ederim.
- +1 yıl
🔥🔥🔥🔥
- +1 yıl
there is no fire without women be kadın. Yak beni, yandır beni.
- +1 yıl
Hahahaha tamam hadi yakcam. Sen kaç yaşındasın burcun ne.
- +1 yıl
27/Aslan
- +1 yıl
Oha müthiş ben de 27 yay. Ruh eşim olabilirsin.
- +1 yıl
Aynı şeyi düşünmüşüm.
- +1 yıl
Ekledim seni özele gel
- +1 yıl
Mesaj atamadım sana. Neyse dur burdan konuşalım. Anlat bakalım nasıl birisin.
- +1 yıl
Şey mi yapsak instagram varsa söyle de oraya gelim ben de mesaj atamadım sonrasını ayarlayalım.
- +1 yıl
Zbkayca
- +1 yıl
3 dkya oradayım hesap açayım geliyorum.
- +1 yıl
Attım istek
o da seni aldatmıştır zaten çok kız geçmişi olan tek kıza sadık kalamaz. ikiniz de birbirinizi buldunuz işte inşallah evlenirsiniz de başkalarının başını yakmazsınız mutluluklar
10 Yorumla
+1 yılOnun geçmişinde sevgililerin olması ile senin ihanetinin arasında çok fark var.
23 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Bir ilişkide aldatıldığın zaman bunu anlarsın.
Soran+1 yılIyi
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKendini kandırmanın kaçıncı seviyesi. O zaman sende bir ilişkiye başlamasaydın. Hayatına başka başka günü birlik kişiler alıp finalde bir ilişkiye baslasaydın madem neyın kafası bu
00 Yorumla
+1 yılFırsatını bulan bütün kadınlar aldatıyor zaten başka erkeğin tadına bakmak istiyorlar bahane olarakta sevgilim kocam ilgisiz diyorlar ama kadınlar tek eşli olmadıkları için aldatıyor genelde
00 Yorumla
+1 yılO geçmişinde yapmış sen yokken, şimdiki zamanda değil. ( şimdi yapıyorsa bilemem). Özetle kıstas kuramayan mantığının mk bacım
10 Yorumlaben aşşırı iyi kalpli olduğum için sevgilimin kalbini kırıp ayrılamıyorum onun yerine aldattım çok iyi biriyim abi GQKWHLWJELSJSK
00 Yorumla
+1 yılKendini alkışla. Çünkü bu düşünceyle dünyada tek olabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol çok var aldatan kız
+1 yılhanımefendi, aldattıktan sonra iyi hissediyorsanız, bir terslik var. Bence sevgilinizden ayrılın...
02 Yorumla
Soran+1 yılO beni haketmiyor o gecmisle
- +1 yıl
ayrılın o zaman, neden cezalandırmaya çalışıyorsunuz ki...
+1 yılValla birkere aldattıysan öyle devam ediyosun bağımlılık gibi birinden ayrılınca düzelirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu bazen bendede oluyor hic sevgilim olmadi eger hayatima aldigim kisinin gecmisi cok kotu olursa bende senin gibi yapar miyim acaba diyorum yapmam ama oyle bir aklima geldi
117 Yorumla- +1 yıl
Acaba o kadar aktif hayatı olan uslu durmaz diye düşünüp cezalandırma düşüncesinden mi kaynaklanıyor sence? O yaşadıysa ben neden kendimi durdurayım falan gibisinden
Cevap sahibi+1 yıl@ŞeytanTüylüAdam kıskanırım ondan
- +1 yıl
He yani onu kıskandığın için sen de başkasıyla mı olarak onu mu kıskandıracaksın?
Cevap sahibi+1 yıl@ŞeytanTüylüAdam hayır ama ya zaten yapmam oyle bir sey ama hak ediyorlar kendileri daldan dala. atlayip ek degmemis kiz isterim diyenler
- +1 yıl
peki varsayalım ki yapmaya karar verdin ya da birinden etkilenip kendini tutamayıp yaptın.
Bu nasıl biri olurdu hem fiziksel hem fantezi dünyası olarak?
Cevap sahibi+1 yıl@ŞeytanTüylüAdam bilmiyorum dusundumde yapamam asla yok imkansız benim. demek istedigim keske yapabilsem ama. yapamam
- +1 yıl
bazen öyle biri çıkar ki ne zaman nasıl olduğuna şaşarsın :)
Nasıl erkeklerden hoşlanırsın peki?
Cevap sahibi+1 yıl@ŞeytanTüylüAdam efendi naif sabırli kibar ve zeki aşiei zeki oyle erkekte bana bakmaz hahaha
- +1 yıl
öyle deme önce bir tanışalım :)
Cevap sahibi+1 yıl@ŞeytanTüylüAdam sağ ol ama hayir bu kadar yil beklemisim sence burdan sevgili yapar miyim tabimadigim birini
- +1 yıl
tanışalım diyorum :D daha ne
- +1 yıl
Efendi erkekler seviliyor mu ya
- +1 yıl
@Interstellar01 Dışarıda efendi yatakta grinin elli tonu olanı seviyorlar. :D
Cevap sahibi+1 yıl@ŞeytanTüylüAdam efendi olsunda gerisi onemsiz
- +1 yıl
Ben efendiyim de seven olmadı, nedense serseri güvenilmez erkeklere gidiyorlar hep sevgili yapmak için. Evlenince de efendi erkeklere yöneliyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl@Interstellar01 ben serserilerle olmadim hic efendide denk gelmedi
- +1 yıl
Çoğunluk öyle ama, efendi seven çok az. O da benim karşıma çıkmadı
+1 yılO geçmişte yapmış geçmişi çöpe atmış çöpü de itler karıştırır. Ama sen onunlayken yapmışsın seninki harbi...
00 Yorumla
+1 yılKaraktersizsin ve sevgilini en azından biraz da olsa seviyorsan onun iyiliği için ondan ayrılırsın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ne dememizi bekliyosun sen yaptigini kendi icine kabul ettirebiliyorsan sorun yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKS ciddi bir soruyu kücük bir imla hatasi yüzünden siliyorsunuz ama bu TROLL soru sitede prim yapiyor.
@kizlarsoruyor20 Yorumla
+1 yılAlışmadık Gö... e Don durmazmış diye bir söz var. Senin kisi o na doğru gidiyor.
00 YorumlaDoğru olan kötü hissetmendi ama sen bilirsin. İyi hissettiysen böyle devam.
00 Yorumla
+1 yılSenden önce olan bir şey için aldattın ve iyi mi hissettirdi? Yorumsuzsun..
00 Yorumla
+1 yılYapacağını yapmışsın zaten, ne yapsam derken sıraya mı gireyim?
02 Yorumla- +1 yıl
Çok meraklısın, gir sıraya
- +1 yıl
@MYnameİSwhat intikam için düzülmek istemiyorum.
Varoşsun bence ama onunda dengi senin gibi birine düşmekmiş
00 Yorumla
+1 yılHak edene ya hakkını vereceksin ya da oradan gideceksin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSonrası vicdan azabı özür dileme çabaları o çocukta azıcık akıl varsa affetmez seni
00 Yorumla Yapmaya devam et ama ona söyleme herkes dengi dengine.
00 Yorumla
+1 yılaldatma bence, sana böyle yapılmasını ister miydin?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOnun heyecanı insana iyi hissettiriyor fakat vicdan bir süre sonra olaya müdahale edip hayatını berbat bir hale sokuyor
00 Yorumla
+1 yılYanlış insanla berabersin. Sevgilinden ayrıl. Sonra ne halt yiyeceksen ye.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sevgiline bu durumu anlat belki olumlu yaklaşır oda bir kız bulur 4 lü takılırsınız
00 YorumlaAferin günde bir kez yazıyorum reçetene arkadan da vermeyi ihmal etme
00 YorumlaBir ilişki içerisindeyken, başka bir ilişki içerisine girmek aldatmadır, ihanettir. Sevgilinin senden önce olmuş ilişkileri doğaldır anormal olan senin davranışındır.
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılmerak etme biraz zaman geçsin bakalım yine iyi hissedebilecek misin?
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olur
- +1 yıl
ne nasıl olur?
deli gibi pişman olacaksın !
bu kural hiç şaşmaz.
diyelim ki aldatıldın ve sen de kendince intikam aldın !
kimi cezalandırdın kimi ödüllendirdin bir düşün hesap yap bence.
Soran+1 yılO kadar şey yaşayıp benimle olup sonra bununla ovunurse sinirlerim bozulur tabii
Gizli Üye(30-35)+1 yılTencere kapak misalisiniz bence oda seni aldatmistir emin ol
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmaktan kastın nedir? Cinsel ilişki mi yoksa flörtleşmek mi?
10 Yorumlaknk pwuehjskaj kıskançlığın bu kadari. Ya bitanem sen yorulma diye ben başkasiyla evlendim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırak sevgilini demek ki senin ihtiyaçlarını karşılayamıyor. Yani sevgi ihtiyacını vs
00 YorumlaCok Güzel bı hıs ınsanlar esek yerıne koymak bıdaha Aldat malı
20 Yorumla
+1 yılSen keyfine zevkine bak en guzeli.. Zamaninda yapacagink yapmis o, sira sende :)
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu bıraksam mı
- +1 yıl
Devam edebilirsin bence.. İcinde ferah olsun, zevkini cikar :)
+1 yılMuhtemelen iliskiniz bitti ya da uzun surmeden biter seviyorsan yanlis yaptin
10 Yorumla
+1 yılNikahlin degil ama bilemiyorum. Iyi hissediyorsan devam
00 Yorumla
+1 yılÇok basit bir düşünce yapın var ilk önce onu söylemem lazım ama sen devam et böyle bence
00 Yorumla
+1 yılSevgilini bırak mutlu hissettiğin ile devam et mutlu olduğunu belirterek
00 Yorumla
+1 yılBence bunun altında hırs yatıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende kocamı aldatıyorum tek eşlilik zor
65 Yorumla- +1 yıl
kocanız da böyle düşünüyordur umarım !
- +1 yıl
Keisnlikle.. Her gun ayni tatli yenmez :)
- +1 yıl
Kac kisi oldu şimdiye kadar
+1 yılaldatmaya devam et hak etmiş
20 YorumlaAyrılman mantıklı olan değil mi sence
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrildim
+1 yılolan olmuş... allah b eeeelanızı versin hepinizin.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye beddua ediyorsun dert yandim
- +1 yıl
dert mi bu... o... rospuluklarınızı anlatmak gerrçektenn dert mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmişinde çok kız olan vurucu erkek seni çoktan aldatmıştır zaten en fazla ödeşmişsinizdir
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir şey sual etmek istiyorum mümkün müdür? 😊
+1 yılTamam gizli kesin yapmışsındır.
10 Yorumla
+1 yılDevam et ortalık malı olana kadar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılAl işte neden aldattın ki, ayrıl
10 Yorumla kuyruk acısına bak sen :D :D
00 Yorumlaİyi mi hissettirdi. Devam et 😁
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. Kim aldatmiyork? Yaşanmişlarla kalır bu hayat..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Durmak yok, boynuza devam
00 Yorumla
+1 yılEn temizi ayrılmak değilmi
00 YorumlaHangisi daha iyi sexs yaptı
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım