Sevgilimi aldattım ve sonrası?

Birkaç kez Sevgilimi aldattim her defasında af diledim bu süreçlerde sevdiğimi ona baglandigimi anlamamistim varlığını seviyordum ciddi düşünmüyordum bı turlu mert bı kızdı her zorlukta benimle oldu ciddi bı ilişkiden sonra gözüm ondan başkasını gormemeye başladı birlikte yaşadık heryere bitlikte gidiyoduk geceleri birlikte uyuyoduk fena bı sekilde alışmıştık sonra araya mesafeler girdi işim gereği gidemedim bı turlu yanına onunda ailevi problemleri vardı kaçmak istiyordu evden bizimkilerde kaçarak bişey olsun istemedi ben de çik gel diyemedim bikac ay geçti biz konusuyoruz tabi ama onun aklına benim aldatmalarim gelmeye başlamış ve artık konuşmak istmeemdigini belirtoyordu ama ben seviyordum ve bitsin istemiyordum telde sürekli kavga eder hale gelmistik 2 ay sonra gittiğimde bana bakmadı bile boşa masraf etmişsin geldihin gibi git dedi istemedi birlikte olmayi biriyle gorusuyomus o sıra bı sure sonra kendi aradi ben seviyodum hala ve konuşmaya basladik benimle olmak istiyordu önceliği evden kacmakti tabi ama gel de diyemiyordum ailem kavgalarimizi biliyordu ve ilişkimizi istemiyordu. O da ciddi bı iliski istiyordu haklıydı belkide sonra yinr aytildik biriyle konusmaya başlamışti ama ailesi onu istmeyotdu beni aramışlardı gel ve barışın diye gittim sevdiğim kız başkasının yanındayken ben onun ailesiyle yemek yiyordum beni görmek istememisti eve geldiğinde erkek arkadaşını aradı ve gelmesini istedi benim ve ailesinin önünde arabaya binip gitti ben antidepresana başlamıştım uzun bi sure kendime gelemedim ama nasıl bı duyguysa bu aşk denilen illet gecmiyo insanı yiyip bitiriyo herkes bırak ailesine bile saygısı olmayan sana da fayda gelmez bugün aiklesinden kaçan yarın senden de kaçar o seni kacis olarak kullanmış degmez üzülme vs diyordu ama ben de sucluydum o bana iliskide yanlis yapmamisti ben yapmıştım bı sure sonra aradı ayrılmış bikac kisiyle daha flort etmis ama onlarda ciddi degillermis öyle demisti yanıma gelmek istedi geldi birlikte uyuduk o gece ama içimde bişey kalmamıştı sevgi değildi bu artık alışkanlık gibi ona sarılip uyumayı özlemişim gibiydi biz konuşmaya başladık gizli gizli yine ama ciddiye dönüşmüyordu yapamiyordum o direkt biseyler olsun geleyim artık yanına diyordu ailem hayır diyor ben aklımda sorular sevdiğini soyluyordu sürekli ama 2 ay durmamisti birini bulmustu ve yanina gittigimde yüzüme bile bakmamisti aksine başkasına kaçıp gitmisti unutamiyorum arkadaşça konuşuyoruz bazen ama klişe olan sözü bilirsiniz olmuyo kavgaya donusuyo muhabbet yasadihi iliskileri anlatiyo çocukluk arkadaşım dediği adamla farklı bi sehire gezmeye gidip geceye onunla orada bir pansiyonda geçirdiğini söylüyor içten içe yansamda bişey deme hakkim yoktu teli kapatiyodum sadece bazen konuşuruz ve halen her şey için beni suçlar küfürler beddua edip durur hayatına aldıkları sadece kullanmış bunun için beni suçluyor kalbim herşeye rağmen hala seviyosun diyo diğer yandan ileride neler yaşarız korkusu. ne yapmalıyım bilmiyorum:(

Sevgilimi aldattım ve sonrası?