Sevgilimi aldattım. şu an tuaf hissediyorum. Anlar mi Acaba?

Arkadaşlar uzun zamandır ( 5 yıllık) bir ilişkim var ve bu yıl bana yakınlaşmaya çalışan bir çocuk vardı o sevgilimden çok farklı çok gizemli çok yakışıklı varlığı bile heyecanlanmama sebep oluyordu. Sevgilimle en güzel yaşlarımız birlikte geçirdik. O üniversiteyi bitirdi atandı ben ise son sınıfım bitireceğim evleneceğiz o şimdi askere gitti Bir aydır askerde sadece telefonla konuşabiliyoruz bu süreçte bu 1 yıldır bana yaklaşmaya çalışan sınıftaki çocuk ile biraz yakınlaştım. Başta çok direndim benden uzak durması için ama ben uzak durmaya çalıştıkça sanki bir şeyler beni ona içiyordu o da sürekli gibime geliyordu zaten. Sevgilim askerde olunca galiba boş bulundum ve ona karşılık verdim biz biraz yakınlaştık arabada ilk kez böyle şeyler yaşadım ve bu sevgilimle değil aramda hiçbir şey olmayan biriyle. Bunları yaşarsan belki nefsim küredir sevgilime iş kime daha çok odaklanırım diye düşündüm ama daha fazlasını istiyorum. Çocukla daha fazlasını yapmak istiyorum ama sevgilimede kıyamıyorum. Ben ne yapacağım hiç bilmiyorum lütfen bana akıl verin.
Sevgilimi aldattım. şu an tuaf hissediyorum. Anlar mi Acaba?