18-24 arası çoğu +35 yaşındakilerle çıkıyor, anlam veremiyorum buna.
Aşk desen, aşk değil.
Amca'ya neden aşık olunsun ki?
30 yaşı geçmemişler dururken?
Aşk desen, aşk değil.
Amca'ya neden aşık olunsun ki?
30 yaşı geçmemişler dururken?
Bunları kandırmak kolay aslında, bunun bilincinde bile değiller. Bir yoruma gülüyorum ya harbi. Yaşıtları varken, kimisi yaşıtlarını çocukça görür. Hani kendileri çok olgun ya, mantık desen yok. Bir de şöyle kızlara zeki deniliyor. Zeki insan bunun farkında olur ve kandırılmaya müsait olduklarını ah ah şunlara gel de laf anlat. Biz de genç olduk, yaşıtlarımıza bakardık. Devir devirlikten çıkmış ya. Yaşıtlarını çocukça gören kişiler cidden kendilerini geliştirilmeli. Otuz üstü çocuk mu büyütecek? Valla aklı olan on sekiz yaşındaki ya da o yaştaki birilerine bakmaz. Ancak sadece kullanır yapacağını yapar, atar. Keşke bunun bilincinde olsalar.
Bazı kızlar kendi yaşlarından fazlaca büyük olan erkeklerle beraberlik yaşamaktan hoşlanıyorlar. Böyle kızlar genelde her türlü kandırılmaya, kullanılmaya müsait olan kız tipleri. Kendilerinden yaşça büyük bir erkeğin parası varsa eğer sırf parası olduğu için birliktelik yaşıyorlar. O erkeklerin de tek amacı bu tür kızları kullanmak oluyor. Bu tür ilişkilerde sevgi, aşk vs yok. Sadece iki tarafta kendi çıkarları peşinde koşuyor ve iki tarafın da karakteri yok.
👍🏻👏🏻👌🏻
💖
peki sevgi aşk olsa sence okey mi yaş farkı?
24 yaşında birine göre 35 yaşında biri amca değildir. Hatta genel olarak 35 yaşında bir erkek amca değildir. Tecrübe, olgunluk ve bir kadının dilinden anlamak. 30 yaşın altındaki hiçbir erkek 35 yaşındaki bir adamın verdiği zevki veremez.
Süper yorum🎉🎉🎉
Kızlar olgun erkekle para için birlikte olur gerçi kızlar para olsun isterse 18 yaşında olsunlar fark etmez onlar için. Erkeklerde olgun kadınları daha çok sever genelde. Neden mi onların verdiği o enerjiyi, o pozitifliği, o olgunluğu hiç bir genç kız veremez.
Cevap
51Cevap
Evet bende genelde hep 30 yaşın üstündekileri tercih ediyorum amca değil adam oldukları için yaşıtlarımızın veremediğini verdiği için
Amca lafini daha cok buralarda laf sokmak icin kullaniyorlar sacma. Evet herkes yasina uygun biriyle olmali. Zaten olgun sevenlerinki de bi donemlik bi heves. Son donemde boyle olmasinin sebebi simdiki genc erkeklerin fazla cocuksu olmasi. Kizlardan daha nazli, daha tripliler. Sevmeyi bilmiyorlar. Kizlar ozel hissetmek ister ama bunu veremiyorlar. Olgun erkeklwr bu anlamda tatmin ediyor kizlari. Bunun yaninda maddi dusunen kizlarda olgun erkekleri tercih edebiliyor
Ya benim değilde bi arkadasim var öyle, sordum aynısını ona çok daha ilgili, anlayışlı olduklarını, sevgisini göstermekten çekinmediklerini söyledi, parası da yanında tuzu biberiymiş.
Ben de 19 yaşındayım sevgilim de 30 yaşına girecek. Anlayışlı oluyorlar, olgun ve tecrübeli oluyorlar. Ciddi düşünüyorlar, öyle genellikle akılları bir karış havada her güzel kızda olmuyor mesela. Daha önceleri benden 4-5 yaş büyük sevgililerim de oldu. Ve ben onları olgun sandım benden küçük çıktılar.
Para için, daha iyi bir gelecek kurabileceklerini düşündükleri ya da eğlenirken daha çok para harcamak için. Bunun dışındakiler istisnadır ancak +30 nasıl dayı olur lan. Ön yargılı olmamak lazım.
Kadının ihtiyacını düşün , yanında güvenli ve rahat hissedecebilecegin birini istersin bu her zaman böyledir, yaşlı amcalar bunu onlara veriyor oluyor bitiyor
35 yaşa amca demek biraz abartı değil mi.
17 18 yaşa göre evet fazla büyük olabilir ama genelleme yapmayın bence
20 li yaşlardaki erkeklerin derdi bol kız çünkü ciddi bişi beklenmez onlardan
Öğretici olunmasını seviyorlar, yönlendirilmeyi seviyorlar. Bırak 30 lu 40 lı yaşlarda erkeklerle dolaşan 18 yaşında kızlar gördüm. Genelde babalarıyla problemli kızlar
Çoğunlukla parasını yemek iyi cafelerde barlarda takılabilmek için. Bir nevi ticaret. Kız para yiyor, erkek de kızı yiyor
Genc kızlar olgun hastası bu sayede olgunlar kızlrda faydalanıyor çok örneklerini gördum bu yuzden özel ev turp her gun başka kız atanıda gördum 😏😏
Şöyle ki o tip durumlar ticari diye düşünüyorum kızın güzelliği vs ile erkeğin makam ve parası takas ediliyor yoksa normal ruh hali ile aciklanamaz
Sevmiyorum @na koy.. im sevmiyorum yasıtım dısı ilgim dısı mo. ruk amcaları ben napayım ak
35 yaşındayım..
o yaşta gelenler çevrem imkanlarım ve param için gelmek istiyorlar..
olgun erkek severlik diye bir şey yok...
Parası için birlikte geneli. Çok az kız bana sevgisi görmediği için
Daha tecrübeli olur. Daha değer vererek ilişkiye girer. Daha kıymetini bilir sevişirken. Ondan olabilir
Olgun oldukları için... amca olayına gelince senden ufakta amcalar var neye göre amca...
Herkes senin gibi erken bunama yaşamıyor teyzecik 😀😀
Beni bu yaşıma kadar hiç seven olmadı hiç sevgilim olmadan yaşlanıyorum şanssızım herhalde
Daha 35 olmamışsın o yüzden olabilir 😁 takma kafana
Para var , geç boşalma var, eğitim var, bakim var imkan var neden olmasinlar
35 pek amca olmuyo ama, yani 35 lik erkeklerdeki olgunluk ve tecrübe kızlara daha çekici geliyor.
Arada 10 yaş varsa amca dayı falan çok saçma. bu devirde 35 yaş amcami olur be. tarkan 48 yaşında kimse amca demiyor. tarkan ya da beyaz gel seni bı * dese koşa koşa gidersiniz 😁
😂😂 tespitin dibi
Amerkada zenci moda😀 memlekette olgunlarmi 😀 buyuk seviyorsunuz cano allah gozunuzu doyursun
Hadi 4-5 yaş farkı anlarım da 35 yaş yani baya fazla
Ben çaya 3 şeker atıyom da sugar sız çat olmuyor ki.
Babada göremediği şevkat
Herkesin hayatına kimse karışamaz
olgunluk seviyorlar tecrübe seviyorlar
where is the fookıng money demek için
Olgun seviyorlar çünkü. Tercih meselesi
Parayı sevdiğiniz için olmasın bu 😉
Bence yalan hic göremedim ben
Aşk desen değil peki ya para?
:D zevkleri tarrtısmalayım :D
Zevk meselesi
İyi cakiyodur belki, tecrübe
Kızlar büyük seviyor ellamm