Kendinizden 7-8 yaş bir büyükle neden sevgili olursunuz?

Kızlar\kadınlar , kendinizden 7-8 yaş bir büyükle neden sevgili olursunuz? Mesela Şu an 19 yaşındasınız ve sevgilinizin yaşı 26 arada büyük bir yaş uçurumu var... Bir atasözü var 'Davul bile dengi dengine' kendinizden yaşça büyük olan birisi ile neden sevgili olursunuz? Şahsen ben buna mantıklı bir kılıf uyduramadım , bundan soruyorum ve ciddi , düzgün cevaplar bekliyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
size bir erkek olarak kendi erkek arkadaşlarımın düşüncelerini söyleyeyim : kendilerinden küçük birisi ile çıktıklarında , çok salak , çok çocuksu hareketler yapıyorlar ama pompasından katlanıyorum... gibi şeyler söylüyorlar. bunun hakkında ne düşünüyorsunuz? şahsen ben böyle iğrenç bir tipleme değilim fakat bu şekilde söyleyen bir kaç arkadaşım var ne yazık ki...
Güncellemeler
+1 yıl
evet sayın bayanlar ve baylar... bir erkek olarak size biz erkeklerin önemli bir sırrını açıklayacağım gibi sizlerin neden kendinizden büyüklerede sözde '''aşık''' olduğunuzu söylüyecem..

biz erkeklerin bu sırrı : istisnalar dışında kendi çevremden gördüğüm kadarıyla biz erkekler kendimizden6-7yaş küçük bir kızla birlikte olmayız ki olanlarında yorumları şunlar : off harbiden çok salak bir kız , çoluk çocuk ama pompasından katlanıyoruz... gibi çıkarcı şeyler hep... devamıda var sakin olun
Güncellemeler
+1 yıl
olgunluğa gelince olgunluk , yaşanmış olaylar , yaşanılan ortam gibi faktörlere göre değşir. fakat siz bayanların burada bahsettiği olgunluk beden olgunluğu ki evet siz bizden 1veya1.5 sene erken evriliyorsunuz diyim... evet benim yaşıtım olduğu halde çook tripli ergenler hala var fakat bunlar fazlasıyla istisna.. :) yaş aralığına gelince bence en maksimum yaş 2 olmalıdır ki ben kendimden 3 yaş küçük kıza 4 gün katlanabildim , diğer erkekler size nasıl katlanıyor hayret... devamı var
Kendinizden 7-8 yaş bir büyükle neden sevgili olursunuz?