Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bipolar bozukluk hastasıyım bir anlik manik atakla yazdım. Kimseyi olumsuz etkilemek istemem. 27-28 yaş arasında elbet fiziksel olarak belirgin fark yoktur. Herkesin genetiği, çevresel faktörleri yaş almayı etkiler. Kimseye kötü enerji vermek istemezdim. Herkesden özür dilerim. Dünyadaki en kıymetli şey mental ve fiziksel sağlıktır. Bunlar yerinde olan her yaş güzeldir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Napcan dayicim iste hayat
Babana selam söyle.
Aleykum selam dayicim
Annene söyle genç manit yapsın dayı ile nereye kadar 😀😀
Hmm anan seni 5 yasida dogurdu anlasilan
Hayır 37 yaşında doğurdu
Cuuus mk
Neden.
En büyük kuzenim benden 30 yaş büyük. Ananemde annemi 35 yaşındayken doğurmuş. Anannem yaşasa 101 dedem yaşasa 106 yadinfa olacaktı
25 ten sonra bütün erkekler dayıdır
27 ye kadar genç çocuk görüyor kızlar ama 28'i dayı.
Yok bana göre dayı
27 dayı mı yani
Evet
Ben bir aydır dayiyim diyordum meğer iki yıldır dayiymisim sağol bir rahatlık geldi
Ahaahaha abi koptum 😂😂😂
Teşekkürler küçük hanım.
😂😂
ne alaka.
Mesela 27 yaşında erkeğin dış görünüşünden etkilenirsin ama 28 yaşındaki erkekten etkilenmezsin
ben 30+ seviyorum
27 yaşında fakir erkek kız arkadaş bulur 30 yaşındaki fakir erkek kız arkadaş bulamaz. Çünkü biri fakirde olsa genç yakışıklı ama o 30 yaşındaki yaşlı, performansı düşük.
sen takıntılısın bence 10 yaş küçükler bile adıımı veriyor keşke teyze deseler diyoruö aw
Ben takıntılı değilim sen andropozlu amca avcisin.
Kadın menepoza 18-45 arasında her zaman objedir ama erkek 28 den itibaren dayidir.
18-27 yaşındaki erkeklere citirin instasi diye ağız suyu akitanlar var 28 yaşındaki erkeğe citirin Instagram diyen gördün mü
lan yine bi şizo 😂
28 üstü bir postalik canı olan amca seven 🤑 akıllı ben sizoyum öyle mi haa
ne sevmemiz lazım abim
Abim diyemecegin kadar genç birini. Bu arada bu kadar zengin 40 yaş üstü dayı varsa onların baba parası olan genç oğullarıda var. Gençler evliliğe yanaşmıyor dersen bul 20'li yaşlarda oğlu olan 45'lik dayı bas nikahı gizlice oğlu ile takıl. Al hem 45 lik maddi güç hem 20'lik çıtır oğlan bir arada
ahahah max islam kafası almayayım.
Deistim.
iyi ki deistsin yahu müslüman olsan ne düşünürsün kim bilir..
Bacım kasma. 28 üstü kılları kadayıf olmuş, bir postada nefesi kesilen dayiyi mı beğeneceksin 18-27 arası Yunan tanrısi gibi erkekler varken
ncndbf 24 yaşındayım ben zaten bahsettiğin grup benden küçük mk
27 senden küçük mü abisi. Ya da bul 28 yaşında yazılımcı 26 yaşında kardeşi olan vs nikahi. 28'lik kart dayının parasını ye 26'lik çıtır delikanlı ile takıl.
aynen hadi sus ya troll seni jdbfn
Yakan mı şimdi 28 yaşında dayı ile evlensen 26 yaşındaki kardeşini çıtır genç çocuk diye bir için gitmez mi? Doğan gereği gider bunun neye inandığın ile ilgisi yok. Evrimsel psikoloji daha genç, daha yüksek enerji, daha yüksek c* nsel güç. Bunu arzulamak senin suçun degil evrimsel psikolojinin sonucu
@at-istA rkadaşlar bipolar bozukluk hastasıyım bir anlik manik atakla yazdım. Kimseyi olumsuz etkilemek istemem. 27-28 yaş arasında elbet fiziksel olarak belirgin fark yoktur. Herkesin genetiği, çevresel faktörleri yaş almayı etkiler. Kimseye kötü enerji vermek istemezdim. Herkesden özür dilerim. Dünyadaki en kıymetli şey mental ve fiziksel sağlıktır. Bunlar yerinde olan her yaş güzeldir.
ikizler burcu musun la
Boğa. Ama 19 Mayıs iki gün sonra doğsam ikizler olacaktım.
belli oluyor kardeşim :D
Teşekkürler. Yaş konusuna biraz taktım dış görünüş olarak beğenilmemek genç bulunmamak korkutuyor. Astroloji ne kadar gerçektir bilmiyorum ama etkisi vardır belki.
ben minyonum ondan takmıyorum hiç
Gençsin zaten 23 nedir ki kıymetini bil😀 bu arada özür dilerim söylememen gerektiği şeyler söylediğim için
sıkıntı değil alıştık erkeklere :d