Bu site 25 yaş altı abazan erkeklerle dolu kendinden büyükleri seçmek sadece onlar için geçerli büyüyünce olgun meyvenin bayat meyveden daha iyi olduğunu anlayacaklar olgun erkekler için genç kız nimet gibi yaşı büyük kadınların istekleri bitmiyor ama genç kızlar daha mütevazı oluyor erkekler ezelden beri hep kendinden küçüklere daha düşkün oldu Olgun erkek genç kız ilişkisi daha iyi çünkü normal ve fıtrata uygun kadın ve erkek için yaş kavramı farklı işliyor erkekler kendinden küçük ister gençleri sever ezelden beri erkek büyük olur dünya yaratıldığından beri kadının büyük olması istisnadır dünyanına sonuna kadar değil sonsuza kadar böyle olacak hep söylüyorum hep cennette bile erkek büyük olacak olgun erkek genç kız ilişkisi olacak Mahmut efendi hazretleri kadınlar 17 erkekler 33 yaşında olacak derdi aradan bin yıl da geçse kadınların yaşı 18 erkeklerin 34 olmayacak derdi ama bu devirde bunu kimse kabul etmez tabii o yüzden hacı hocalar da söylemez az kişi bilir ama Müslüman feministler için üzgünüm acı gerçek bu feministler artık hep kadının büyük olmasını dayatıyorlar erkekler genç sever en çok güzelliğe önem verir güzelliğin en dorukta olduğu yaşlarda genç kızlık dönemidir 16-18 yaşlarında kızlarda fiziksel gelişim tamamlanır yani genç bir kız yeni olgunlaşmış taptaze bir meyve gibidir kadınlar genç erkeklere çıtır demez ama erkekler genç kızlara çıtır der lolita der yaş kavramları kadın ve erkek için farklı işler erkekler hep kendinden küçüklere daha düşkün oldu erkekler geç olgunlaşıyor bu yüzden erkek büyük olmalı çıtır tabiri genç kızlara denilir genç erkeklere denmez olgunluk kadınlar için iyi bir şey değil şarap yıllandıkça bayatlar nadiren değerlenir her şey dura dura bayatlar meselâ taze ekmek bayat ekmekten daha güzeldir olgun meyve bayat meyveden iyidir olgun meyve olgun kadın değildir genç kızdır genç kızken vücut %100 olgunlaşır 16-18 yaşlarında kızlarda yüz ve fizik tamamen oturur tıpkı yeni olgunlaşmış taptaze bir meyve gibilerdir ama yaş aldıkça tıpkı meyve gibi bayatlarlar olgun kadın olgun meyve olamaz çünkü o tazeliğini diriliğini gençliğini kaybetmiştir çürümeye yüz tutmuş bayat meyvedir neden hep kadınlar övülüyor ki yaşını göstermeyen bir sürü erkek var neden onlar konuşulmuyor erkekler hep aşağılanıyor
Çocuk ham meyve genç kız olgun meyve olgun kadın bayat meyve yaşlı kadın çürük meyvedir genç kız ham meyve değildir çünkü vücudu artık olmuştur olgun meyve gibi olgunlaşmıştır erişkinliğe kızlar 16-18 yaşında ulaşır bu yaş aralığında fiziksel olgunluğa erişilir erişkinlik ve yetişkinlik aynı değildir olgun kadının güzel olmak için çabalaması gerekir ama genç kız genç olduğu için zaten güzeldir gençliktekş beden meyvenin olgunluğa benzer sarkma yoktur gevşeklik yumuşaklık buruşukluk yoktur ama yaş aldıkça kadınlarda bu özellikler başlar ve olgun meyvelikten çıkarlar bayat meyveliğe girerler 30’lu yaşların başlarında güzellik azalmaya başlar çünkü kaslar gevşer kolajen üretimi azalır vs. dolayısıyla gençlik yüz hatları kaybolmaya başlar 30 yaşında yüz oturmaz çöker yüz ve fizik kızlarda 16-18 erkeklerde 18-21 yaşlarında oturur genç kadın olgun erkek ilişkisi her zaman çok daha yaygın oldu
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
4 ayŞanslarını deniyorlar ölmeden önce
27 Yorumla- 4 ay
Teşekkür ederim 🌸
- 4 ay
Çok doğru
- 4 ay
Neden senin yaş değil de para mı önemli
- 4 ay
Manyak mısın
- Aile & Toplum konusunda 768 cevap paylaştı.
s 4 ayPeki bunun tersini de söyleyelim. Genç kızlar neden olgun erkekleri seviyor diye. Baktığın zaman durum aynı kapıya çıkıyor. Benim görüşüm davul bile dengi dengine. Arada en fazla 5 yaş fark olması lazım. Fakat evlenenler var aradaki yaş farkına rağmen. Benim kuzenim de var eşi kendisinden 21 yaş küçük. Yani artık burada ne ilişkisi var bilmiyorum. Olmaz diye bir kaide yok olur ama olmaması bence daha mantıklı ya da bana mantıklı gelen onlara mantıksız gelip onların yaptığı mantıklı gelebiliyor. Belki de çıkar amaçlı bir evlilik oldu bilmiyorum. Fakat dediğim gibi davul bile dengi dengine aradaki fark çok olmamalı. Ne bu kadar küçük kadın da erkeğin aradığını anlamıyorum ne de bu kadar büyük adamda kadının aradığını anlamıyorum. O yüzdendir ki bence her ikisinin amacı da çıkar amaçlı. Birisi genç ve güzel seviyor diğeri de maddi olarak seviyor olabilir.
44 Yorumla- 4 ay
@ada2024 teknoloji gelişti sesli klavye diye bir şey var söylüyorsun o yazıyor 😂
- 4 ay
Gizli Üye(36-45)4 aySebebi çok basit...
40 yaşındaki teyzeyi (eşlerini) eve kapatıp patates çuvalına çeviriyorlar sonra gözlerine hitap eden birini arıyorlar...
Gayet net değil mi?
43 Yorumla
Cevap sahibi4 ay@Bleblue Teşekkürler...
Ama bu maalesef toplum yarası...
Ben evde inek gibi yatan kadın istemiyorum dediğim için bu yaşıma kadar hiç evlenmedim mesela- 4 ay
@Bleblue Çoook haklısın :)
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum seni çok rahatsız ediyor ve haklısın 😔
Bunun birkaç sebebi olabiliyor ama hiçbiri “normal” ya da “haklı” demek değil.
Bazı erkekler yaşla birlikte egolarını genç bir kadınla tatmin etmeye çalışıyorlar. Kendilerini kanıtlama ihtiyacı duyuyorlar. Bazıları da güç ve para avantajını kullanarak genç kadın üzerinde kontrol kurmak istiyor.
Burada önemli olan senin sınırların 💯
Rahatsız olduğun anda mesafeni koymaya hakkın var. Suç sende değil asla. Her ortamda kendini güvende hissedeceğin şekilde davranmak en önemli şey 💕✨20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 4 aysapıklar çünkü
40 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 778 cevap paylaştı.
4 ayEpik bir soru. Benimde üzerine çok düşündüğüm. Cevabım ve tespitim doğru olsada insanların kabule etmek istemediği, bir durum. Şimdi konu tam olarak kadının bedeni. 50 yaşında kadınların seks duyuları ve duyguları en azından yarı yarıya körelir bazılarının seks hayatı biter. Bedenin cinsellik tarafı körelen bir oadından duygusal bir yaklaşımda beklenemez, demek oluyorki ilişki iki insanın ihtiyarlık dönemine hazırlığından ibaret olur hayat. Unutma, kadının hayatı 30 yaşından sonra iyi gitmez. En doğru tercih 18 yaşından itibaren başlar. 50 yaşındaki erkeklerin 20 yaşındaki kadın istemesinin sebebi bu. Konuyu dramatize etmeden en net biçimde anlattım.
14 Yorumla- 4 ay
Erkeklerin cinsel performansinin yaşla azalmasi hakkinda neden bilgi vermedin? Özellikle günümüzde bu yaşin çok erkene çekilmesi yani çok erken yaşlarda performansin düşmesi yani 😂
Sonrasi boynuz , namus cinayeti, intihar, nafaka, kalp krizi vs vs - 4 ay
@Bettterböcek boynuz derken kadınların adamı boynuzları gibimi
- 3 ay
Erkeklerinde düşüyor sanki makineler
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 4 ay20 'lik kızlara bakan 40-50 arası kimseler sübyancı gözümde. Ek olarak cahil kafa yapısına sahipler. 20 lik kadın daha hayatı bilmeyen biri , 20 lik erkek de aynı zamanda. Olgun olmayan adamlar, olgun olmayan insanlara bakar. Mantıklı bir adam, olgun, akıllı zeki olanı seçer. Bir de 20 lik kız 40 yaşındaki adama bakıyorsa akıl tutulması yaşiyordur veya yokluktadır.
80 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ay
Para her kapiyi her kiyafeti aciyor. 21nci yüzyilin laneti bu.
Nasil kizlar olgun erkek istiyorsa olgunlarda citir.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayMillet kadının hayatı 30'dan sonra biter vs yazmış ama unuttukları bi şey var. Saçları dökülen, siki kalkmayan, seks yaparken kalp krizi geçirip ölme riski olanlar erkekler değil mi mk? Asıl biteneler erkekler ama orta yaşlı bir kadın 18 yaşında erkek aramıyor ne hikmetse. Sanki orta yaşlı kadınlar maddi olarak kendilerine muhtaç bırakıp, deneyimsizliğinden yararlanarak kendini daha iyi göstermeye, gençtir diye manipüle etmeye çalışacakları erkeklerle ilişki yaşamak istemiyor gibi. Ama neyse siz yine uydurun bişeyler kadının kukusu genişler, doğurganlığını kaybeder falan diye. Hatta böyle amcaları biraz daha savunun belki epstein adasına davetiye kazanabilirsin!
30 YorumlaYeni neslin yaşlılardan hoşlanıyorum sözüne fazla inandıklarından sanırım. Amcalar o iş öyle değil siz hemen kanmayın gidip tatlı teyzelerimize satılın bide onları kaybetmeyin. Ya da bu sapıklıkla onlardan ayrılsanız ve izole mi olsanız? Bilemedim
30 Yorumla
4 ayYaşlanmaktan korkuyorlar, yaşlılık korkusu onları genç kadınlara yöneltiyor. Yaslandiklarini kabul edemedikleri için birkaç yaş küçük eşini dislayip daha gençlere gidiyorlar. Andropoz denen bir gerçek var onlar icinde, bu yaşa kadar niye çektim ki bu kadını diyorlar, daha geç kalmadan hayatımı yaşayayım, yasayamadigim gençliğimi yasayayim genç bulup diyorlar. Kimse inkar etmesin :) .
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
4 ayYaşın sadece bir sayıdan ibaret olduğunu anlayacaksınız, yaşlara gelince ehehe. Ben yaş ayrımı yapmıyorum zihni, aklı, fikri, kişiliği, duruşu, dünya görüşü benim için uygunsa +18 zor ama imkansız değil. Evet sapkınlara bakarak çıtır mıtır falan gibi sapkınca düşüncelere sahip çoğu insan bunla da alakası yok. Beni bilen bilir... O yüzden bu tarz söylemlerin içinde bulunmakta bunu tartışmakta çok avamca geliyor.
13 Yorumla- 4 ay
"Akraniyla uçmayan kuşun sesi havadan değil tavadan gelir" demiş atalarimiz😂
- 4 ay
@Bettterböcek Başımıza ne geldiyse atalarımızdan geliyor zatyen. Milyonlarcası yaşıtlarıyla evleniyor da ne oluyor? Çok mu mutlu çok mu güzel birliktelikler car? Demek ki atalarımız bunda bile saçmalamış. Ayrıca ataların 60 yaşında 14 yaşında çocuklarla evleniyordu :D
- 4 ay
Ondan yiyolardi boynuzu 😂 erkenden geberiyorlardi parayi şen dullar başkalariyla yiyordu
4 ayKontrol edebileceklerini düşündükleri yaş grubuna yöneliyolar. Güç hissi yaşamak istiyolar, egolarını böyle besliyolar. Bu ise düpedüz güç kompleksiyle birleşmiş bir sapkınlıktır.
65 Yorumla- 4 ay
- 4 ay
4 ayBu soruda erkeklere karşı tamamen bir art niyet var...
37 Yorumla- 4 ay
Bir çok evli ünlünün evlendikleri kadınlarla aralarındaki yaş farkına bakmanı tavsiye ederim, örneğin Acun...
Bir de bu sitede sürekli olgun erkeklerden hoşlanıyorum diye sorular açanları da ele almanı tavsiye ederim...
Yani kısacası ; 20 lik kızlar neden 40-50 yaşındaki olgun erkeklere dadanıyor diye de bir soru açmanı bekliyorum, tabii ki erkeklere yönelik art niyet yoksa : )) - 4 ay
Sorunun seninle alakası var demedim zaten, ama soruda cinsiyetçilik var : )) Erkekleri sapık yerine koyma var, var da var : )) ve son olarak soruda genelleme de var : ))
Gördüğüm kadarıyla çok diykatlisin ama soruda erkeklere yapılan bir hakaret var, bunu atlamışsın : ))
- 4 ay
Herkesin fikir ve düşüncelere her zaman saygımız vardır, ben de düşüncelerimi belirttim : ))
Ben de anlamadım, 20 ilk kızlarında babası yaşında adamlarla ne işi var onu da anlamadım. Şu hayatta sanırım anlayamadıgim bir iletisim şekli bu.
41 Yorumla- 4 ay
Para para para
Geçen bir soru gördüm kadın 30 yaşında ve evlendiği adamda 30 yaşında. Evli olmasına rağmen 20 yaşındaki bir gence yönelmiş kadın.
Kadınlar nasıl genç erkeklere yöneliyorsa dayılarda öyle.10 YorumlaErkekler avcıdır, ve kolay av ararlar. Gençliklerinde de böyledir.
Küçük kizları kandırmak her zaman kolaydır çünkü hayat tecrübesi yoktur, saftır. Kolayca istediğini yaptırır , güçlü hissederler onların yanında.
Çünkü gerçekte yetersiz hissediyolar, çünkü yaşıtı kadınlar kadar kendilerini geliştirmemişler. Ezikler.
Bunun yok güzellikle yok gençlikle alakası yok. Ne güzeller var 30 lu yaşlarda 35 li yaşlarda
Sadece o yaşlardakiler güzel değil?
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayMerhaba,
Bunun tam tersi de çokça mevcut. 😅
Kişilik ve karakter meselesi, tercih meselesi, onları ilgilendirir...
Keyif diye biliriz...10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
4 ayÇocuğun yaşında olabilecek ve/veya reşit olmayan kişilere sulanmak hangi maddi durumdan olursan ol yanlış.
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bir iki tane psikolojisi bozuk 20'lik kız babası yaşında erkeğe aşık olunca, sübyancıların hepsi umutlanıyor doğal olarak.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
4 ayKaç kez açıklamam gerekecek bilmiyorum; sığırlar otlamak için çayırda yayıldığında en yaşlı öküz bile taze ot arar. 🤷♂️😅
22 Yorumla- 4 ay
Peki genç kizlar yaşli adamda ne arar? Para para para. Sonra gelsin boynuzlar 😂
- 4 ay
@Bettterböcek Alan memnun satan memnunsa kime ne? 😅🤷♂️
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayBen anlamadim gitti 40 yasinda şarap gibi kadınlar var onlaea bakmak yerine neden 20 yasindakk yeni cocukluktan cikmis birisine baksin ki
210 Yorumla- 4 ay
Komplex psikolojik yetersizlik duygusu
- 4 ay
40 yasindakine yetemeyen
20 liğe nasil yetecek?
- 4 ay
fantezi sonrasi boynuz, dolandirilma, kalp krizi intihar
- 4 ay
Hayati bilmeyen birisiyle iliskiye gireceğime 34 40 yasindaki akli basindakiyle girmek daha mantikli
İlla kandirma pesinde mi? Sanmiyorum
Ne yapiyorsa dürüstçe yapsinlar - 4 ay
Tabiiki kandirma pesindeler 😂
Ne saniyosun herkes senin gibi akıllı ve medeni mi? Zeki mi? Yeterli mi hissediyorsenin gibi?
Yaşıtları kadınlar onlardan bıkmış durumda. İğreniyolar onlardan. Ve akıllılar, erkeğin sapkın oyunlarına kanmazlar. 🙂
Onların hepsi yetersizlik duygusunda ezilen cahil cühela ezik tipler. İyyyy iğrenç. - 4 ay
Midemi bulandirdin resmen
Teşekkür ederim ayak üstü iltifatlara😂
20 yasindakiyle ben bile düşünürken olur mu olmaz mi çocuk ergen gibi mi akli basinda mi diye
O lavuklar 45.50 yasinda hic dusunmuyorlar vay be - 4 ay
Bence bütün erkekler sapık
En düzgünü en adamı kendisini frenledigi için adamdır
Ayagi frenden ceksek ahah
Erkek kedi var bizim burada her aksam baska disi kediyi götürüyor ahlaksiz
4 ayBazılarımız amca gibi görünmediğinden olabilir mi acaba
36 Yorumla- 4 ay
Kendinizi öyle avutun. Para para para😂
- 4 ay
😄 kendimi avutmaya ihtiyacım yok ki, kendimi bildiğim için dedim öyle perran abla 😁
- 4 ay
Kimse babasi yaşindakine yaşini göstermiyor diye gitmez, para için gider , parayi cukkalar, boynuzu takar.
Sizler de yaşimi göstermiyorum diye kendinizi kandirirsiniz - 4 ay
Gitmesin umrumda mı, para için gelenlerde avuçlarını yalarlar, alnımızda enayı yazmıyor, yoo cidden yaşımı göstermiyorum 😁
- 4 ay
Sen òyle san
- 4 ay
Delisin, beni benden iyi tanıyamazsın.
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olgun seviyoruz diye hönkürenler var ondan 😂
34 Yorumla- 4 ay
Para istiyoruz diye anla sen onu 😂
m 4 ay@Bettterböcek sugardady mi oluyo onlar 🤣
- 4 ay
Evet yoksa ihtiyar adama aşik mi oldu saniyon?
m 4 ay@Bettterböcek yok sanmıyorum tabi ki 🤣
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. 20 li kızlarda yüz vermesin sırf parası var diye de gitmesin. Erkeğin gözü hrp genç olan da güzel olan da kadın belirler duruşuyla her şeyi..
10 Yorumla
4 ayNe yapsın libidosu yüksek para da var. Bana da yazsa keşke
20 YorumlaKonunun Önü Açık Genç Kızların Çoğu Zengin Ama Yaşlı Olanı Tercih Edebiliyor Mesela...
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayatım 70-80 lik dedeye bile can kan geliyor. Yaşlıdan da korkucaksın 🤦🏼♀️
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayÇünkü erkek ve kadının ilişkisi maddi bir pazarlık olduğunu defalarca görüyorlar... Devlet yasal hayat kadını yaptırıyor kadınlara. Yasalar hayat kadını olmalarına ve olabilmelerine yönelik.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı.
4 ayMaalesef gençler baya saf ya da canım. Erkekler de Abaza işte
22 Yorumla- 4 ay
Para söz konusu niye bilmezden geliyorsunuz 😂
- 4 ay
@Bettterböcek s a l a k yazıyorum ne yazıyor. Neyi bilmezden geliyorum? Kimseyi
Savunmuyorum ki burada. Ama işte ülkenin durumu maalesef böyle. ne adap var be usül ne edep.
Tam tersi de var sırf para koparacaz diye o adamlarla takılmak isteyen kızlar çok maalesef
22 Yorumla- 4 ay
Bravo ilk kez beynini kullanan erkek görüyorum. Süphanallah ilk kez görenler beğensin bu yorumu 😂
- 4 ay
4 ayErkekler yaşlandıkça daha fazla seks manyağı oluyorlar 🤢🤮
20 YorumlaHaya yok. 20lik kızlar da var ama 40-50lik amcalara yazıyor
24 Yorumla- 4 ay
Para için ne olacak
Aile & Toplum konusunda 901 cevap paylaştı. Alev hanım da pek 20 lil değil ama neyse 🤦🏻
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 758 cevap paylaştı.
4 ayBilemedim bu soruyu boş bırakabiliyoruz mu 😂
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ayŞartlar bu şekilde ama Üzülmeyin size de kısmet çıkar
11 Yorumla- 4 ay
Kiz sana bakinca gözleri $ işareti oluyor 🤑 şöyle. Sen de kendini avut böyle🤣
4 aybir şey alırken hep 0 alınır ya o hesap sanırım
10 YorumlaGenç çıtırlar dikkat çekiyor içleri pis amcalar istekli plan yürür kızı yaşındakine eh iğrenççççç
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gençlikleri güzellikleri ve saf olduklarından
13 Yorumla- 4 ay
Para para para
- Aile & Toplum konusunda 530 cevap paylaştı.
4 ay@DİYKAT bazen tam tersi durum da olabilir 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayErkekle kadın kafası apayrı. Erkekte duygu yok av olarak bakıyor. Kandıramayacağı biriyle olmaz. Erkekler hep kandırmaya çalışır
10 Yorumla
4 ayAmca değiller ki. Bu siteye bak.
12 Yorumla- 4 ay
O yaştaki kizlarin babasi böyle
Gizli Üye(36-45)4 ayAslinda 20likle alakasi yok genc kadi daha guzel daha zarif daha cekici bu yuzden baska sebep yok
18 Yorumla- 4 ay
Genç kiz seni napsin
Cevap sahibi4 ay@Bettterböcek dogru haklisin. be guzelim
Cevap sahibi4 ay@Bdhdhdb hayir kesinlikle degil ben kendimi orenk vereyim. zarif narin guzel kadin begeniyorum. hoslaniyorum yasitlarim genlde kilolu ve guzelligini yitirmis durumda genl konustum
Cevap sahibi4 ay@Bdhdhdb bizim. kas yapimiz sizden biraz farkli daha siki duruyoruz
Cevap sahibi4 ay@Bdhdhdb seni kucacagama alip kosacak kadar gucum var
- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
4 ayGenç sevdikleri içindir. Ki bunun tersi de olabiliyor.
12 Yorumla- 4 ay
Sonra da boynuzlaniyorlar
- 4 ay
@Bettterböcek Çoğu zaman evet.
- Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı.
4 ayErkek sulu şeftali sever. Akranlarinin suyu çekilince iş görmek yerine çenesine vurur ve kafa si ker. O yüzden de ihtiyaçlarını göreceği tatlıyı canı ister
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
4 ayGençlik buluyorlar
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ay20 lik kızlarda olgun erkek istiyor herkes istediğiyle işte
13 Yorumla- 4 ay
Para istiyorlar seni değil
Cevap sahibi4 ay@Bettterböcek para istediklerini herkes biliyor
- 4 ay
O zaman niye yukardaki cümleyi kurdun? 😂
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Çünkü 20 lik hatunları bafilemek zevkli olur. Zoruna gidenler, çekemeyenler anten taksınlar. 😉
06 Yorumla- 4 ay
Sapik herif
- 4 ay
@Bettterböcek Saygısız kezban
- 4 ay
Sen saygiyi hak etmiyon sapik amca
- 4 ay
@Bettterböcek Bir aptalın sözlerinin ne kadar bir değeri olur sence?
- 4 ay
Seni gerçek hayatta gördüm ben o zaman bile amcaydin şimdi ihtiyar olmuşsundur. popon killari ağarmişken burada genç kiz merakindan bahsediyorsun🤣🤣🤣
- 4 ay
@Bettterböcek Gördüysen şey de olmuştur 😉 olmadıysa kusura bakma ama çok bitik biri olmalısın. Bu durumda kimseyi birşeyle yargılayamazsın. Hadi naşş..
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sizin cinsleriniz böylelerine hasta oluyorum diye anıra anıra dolaşırsa olacağı bu niye şaşıraysunuz ula
02 Yorumla- 4 ay
Onlar para istiyor seni değil
Gizli Üye(25-29)4 ayBu sitede hergün en az 4-5 tane olgun erkek sevdalısı soru acılıyor bu yüzden bi özgüven cezaret geliyor heralde
15 Yorumla- 4 ay
Cevap sahibi4 ay@Bettterböcek Parasız çok konuştuğum oldu bilemicem
- 4 ay
Ne saniyorsun ilk mesajda açiliş parasi istemelerini mi? 🤣🤣🤣 sen bu zekayla bu günlere nasil geldin?
Cevap sahibi4 ay@Bettterböcek parasız verende var hepsi paralı eskort değil
- 4 ay
Hee hee 🤪
Sapıklar mallar sizofrenler pislikler tacizciler o yüzden
30 YorumlaÇünkü kolay kaniyorlar ve hepsinde olgun erkek fantazisi var
22 Yorumla- 4 ay
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bunun böyle olduğuna eminmisin sen? Şöyle etrafına bak bakalım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
m 4 ayBunlarda omurga yok omurga
30 Yorumla
4 ayHaklısın ama Birde şu yönden bak; Bana Çocuk yaşlarda 18-25 Haftada enaz 10 tane mesaj geliyor :(
10 Yorumla
4 ayruhları hala 20lik genç oldukları için taze severler
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayHeyecan macera peşindeler. Verende s. lklik.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ay20 likler cok aptalda ondan kandırması kolay diye biz 30 luklara dadanmak sıkar biraz
42 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 865 cevap paylaştı.
4 ayAhlaktan yoksun oldukları için
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 777 cevap paylaştı.
4 ayAdam olamadılar ondan 💩 oğk
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
4 ayÇok basit çünkü artık insanlarda beyin yok
30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı. Sübyancılık deniyor ona bence.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ay40'lık 50'lik pakize teyzeler neden genç erkek seviyorsa ondan
10 YorumlaCinsellik yüzünden ve sapık oldukları için
20 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne