Kesinlikle mühendis derim. hem mühendis hem doktor sevgilisi olmuş biri olarak. doktorlardaki özgüven patlaması bir mühendiste kesinlikle yok. kendilerini kesinlikle bulunmaz hint kumaşı sanıyolar. haklılarda doktor değilsen onlarla beraber olmak için çok şanslı olman lazım. adamdaki özgüvene bakın doktora hasta olarak gittim adam beni başka doktordan kendine yönlendirdi.. benim numaramı sistemden buldu öyle tanıştık bir süre görüştük ama sonra niyet bozukmuş.. ve doktoların % 70i kesinlikle aldatıryorlar. buna gözümle şahit oldum. adam benimle beraber kaç kişiyi daha idare ediyomuş...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
muhendis diyorum, yeri yurdu belli en azindan:) isten gelince de yorgun oluyorlar, tv izlerken uyuyup kalma ihtimali cok yuksek, yanibasinda:) bu arada hic dr sevgilim olmadi ama onu soylemem lazim:)
00 Yorumla
Kadınların iyi dahi olsa mühendise ihtiyac duyduklarını zannetmiyorum. En azından, hayatım düzleştiricim bozuldu yaparmısın ? diye sorulduğunda ,canım endüstri mühendisiyim ben seklindeki yanıtları doktor bir kocadan almazsın.
Sağlık sorunun olduğunda nöbetci hekim gibi yanında duran bir sevgilin var. Mühendise gerek yok derim :)13 Yorumla- +1 yıl
Ya benim sevgilim makine mühendisi ama sanırım egoistliğinden ya da kendini baya geliştirmiş olsa gerek her konu hakkında bir fikri, bilgisi var 😒😒
Hatta bazen sadece tek bir şey hakkında bilgisi olsa daha mı mutlu olurdum diye de düşünmüyor değilim 😂
Valla meslek hastalığı mıdır bilmiyorumda doktorlar bu işler için çok fırsat buluyor...
Mühendis mi doktormu dersen, ben mühendis derim. Mühendis olduğum için değil. :D Hangisi adamsa onu seç ya... Adam olamadıysa hepsi aldatır...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
ıkısınında hayatı bır bırıne yakın aslında
mühendıste eger ofıste calışmıyorsa ,hep şantıye santıye gezer ev köy bılemez
doktorunda nöbetı olur acılı olur ev köy bılemez
kötünün ıyısı mühendıs dıyelım12 Yorumla
+1 yılSevgilim mühendis diye söylemiyorum.. Tekrar seçim yapsam yine mühendis seçerdim..
Çünkü, mühendisin matematik zekası diğer meslek erbabından daha üstündür.. Hayata bakışları daha farklıdır..210 Yorumla- +1 yıl
Kimseyi küçümsediğim yok ancak mühendis zekası diye bir şey var.. Tabii ki, her mühendis diploması alana mühendis deniyor.. O ayrı şey.. Benim dediğim gerçek mühendis zekası.. :))
- +1 yıl
o yüzden tıpa giriş puanı mühendislerden yüksek ;)
- +1 yıl
Senin de bağladığın yere bak.. Onun neden olduğunu hepimiz biliyoruz.. :D
- +1 yıl
Çok acil bir durumda bozulan saç düzleştiriciyi tamir edebiliriz mesela.
Doktor en fazla kadının hayatını kurtarabilir. - +1 yıl
Hepiniz düz mantık yürütüyorsunuz.. Evet doktor bir kadının hayatını da yok edebilir veya karartabilir.. Örnekleri çok.. Her iki meslek erbabının da iyisi ve kötüsü olabilir.. Ben mesleğin ulviliğinden filan söz etmiyorum.. Ben kendi seçimimden bahsediyorum ve bunun nedeni söyledim.. Başkası da kendi seçimini ve nedenlerini sıralar.. Saygım sonsuz herkesin fikrine..
- +1 yıl
Şakalar komiklikler. Neyse, evet. Saat 6, normal.
- +1 yıl
ÇDB; Ya sen nerelerdesin.? Yoksun ortalıkta çoktandır.. Özledim seni ya.. :))
- +1 yıl
Sevgili yaptım, siteye harcadığım vakitleri sevişerek geçiriyorum. Mesai saatlerinde girebiliyorum o yüzden sadece.
- +1 yıl
Vaaay sevindim senin adına.. Seviş tabi ki.. Sitede ne harcayacaksın vaktini.. Bak bakalım beni de bulabilecek misin Bayramdan sonra.. :))
+1 yılÖğretmen iyidir :) mütevazi olur Hem beni ne doktorlar mühendisler istedi de sana vardım diye havan olur :DD
24 Yorumla- +1 yıl
mühendis deyip geçme, ne mühendisi ona göre yorum yapalım bari :))
analitik cevaplarıyla, her şeye mantıkla yaşlaşmalarıyla seni deli edebilir mühendis. Ama işe yarar yönleri de olabilir duruma göre - +1 yıl
@güncelleme: Olayın mühendislik doktorlukla ilgisi yok. Adam olsun yeter. Okumakla adam olunmuyor. Sevgiyi, aşkı paylaşmak ve sahiplenmek bambaşka.
doktor da var mühendis de. ikisi de eğlenceli değil.
geneli değişebilir, özelinde durum bu.20 YorumlaTanıdığım bütün erkek doktorlar evli bekar farketmez hemşirelerle kucak kucağalar bir de onlara asılan hasta ve hasta yakınları var. Boynuzlanmak istemiyorsan muhendis derim ama daha heyecanlı hayatım olsun eşim daha çok kazansın dersen doktor.
05 Yorumla- +1 yıl
askmen ne diyor bu adam doğru mu ?:)))
arkadas olurken meslegi mi onemli oluyormus? hangisi benim arkadas kavramima daha cok uyuyorsa o arkadasimdir zaten
119 Yorumla- +1 yıl
ohaa doktorlarin aldatmasi ne alaka? nobette adamlar nobet tutuyor, o arada parti vermiyorlar :D heşe de acil servis nobeti ise burnundan nefes alirlar, soran kisi, doktor tanidigin yok mu senin hic? benim babam doktordu bir cok akrabam da ayni meslekte ve sadiklardir, zaten yeseler bir halt cikardi ortaya ...
neden iki secenegimiz varki?
diger meslekteki erkekleri adamdan saymiyomuyuz? ben sahsen doktorla mühendis arasinda secme özgürlügümün kisitlanmasini istemiyosum.
bütün meslek dallarindaki erkeklerin hepsi aday olsun! demokrasiden yanayim ben (:01 Yorumla- +1 yıl
ahahahah :D
mühendisler daha karizmatik birde şantiyede bayan yok kafan daha rahat ama doktor öylemi hemşiresi var hastası var doktora aşık hastası var doktor hastası annesi var:)
00 Yorumlavalla bnce her erkek aldatır canım :D doktormuş mühendismiş fark yapmaz erkekler için.. bi erkekği içinde aldatma istei yoksa seni gerçkten seviorsa asla aldatmaz gööözleri senden başka bişi görmez :)
10 Yorumlamühendis. Doktorun yüzünü biraz zor görürdüm. Eve geliş gidiş saati belli değil.
10 Yorumladoktor, hastane gibi şeylere karşı bi antipatim var o yüzden mühendis diyorum :)
10 Yorumladoktoru seç kendinede mühendis bir sevgili yap keyfine bak böyle etçil bir soruya böyle bir cevap gider diye düşünüyom
03 Yorumla- +1 yıl
saçma bir soru olmuş ama adam olanı seni gerçekten isteyeni seçmelisin gerçi sen böyle bi tercihte takılıyorsan ikisinede deger vermiyorsun demektir..!
Doktor adı üstünde seninle her dakika ilğilenemez her istediğinde yanında olamaz o sana göre değil sen ona göre plan yapmak zorunda kalırsın her zaman.
Mühendise glince öyle fzla detyları svmez herşeyi sen ona açıkca söylemen gerekir ima etsende nafiledir beyni komutlarla çalışır gel dersen gelir git dersen gider.çikk istyorum dersen alr vs. - +1 yıl
2011 mühendis modellerinde açma kapama düğmesi bile olacakmış. 40 saat video ve ses kaydı ise varsayılan olarak geliyor.
Hangisi yakışıklı .D ?
Kih kih kih.. Şaka bir yana mesleğine göre eş mi seçilir !?10 Yorumlamuhendıs.ben evde her hastalıgıma teshıs koyan adamla duramam katıl olurum:)
20 Yorumlayüreğin hangisinde daha baskın duyguları yaşıyorsa o :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 543 cevap paylaştı. doktor mühendis bana göre değil yaa sıkıcı olur sohbet edecek bişey bulamayız gibi geliyor.
00 YorumlaBaşka olmaz mı ? Bu zamanda fabrikatör, banker seçcen kızım. Mühendisler aç dolaşıyor ((=
00 Yorumla
+1 yılsimdi kızlar yerine cevap verim kızlar muhendis kıyafeti caf caflı degik doktor olsun evde doktor kıyafeti giyer fantazi yapar adam ateş olcek falan
01 Yorumla- +1 yıl
ahahahha fantezi güzel :D :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. sen bu şeklde sırf mesleğne göre seçim yaprsan mutlu olamzsn önemli olan kişilklerni bilmek...
00 Yorumlakız olsam şuan ki yaptığım işi yapan erkekleri tercih ederdim :))
03 Yorumlaaa n alaka.mühendiste inşaatlarda ona bakarsan.hangi inşata kimi götürecek? mühendis daha tehlikeli...
03 Yorumla- +1 yıl
ahahahahha :D
Ne mümkün. Sen bana kayıtsız kalabiliyor musun ki benden bunu istiyorsun?
02 Yorumla
+1 yılen iyisi banka risk kontrol birimi çalışanları.. emin olabilirsin, kendimden biliyorum:)
06 Yorumla- +1 yıl
süper olur bence:) hiç kaçırma:)
- +1 yıl
aranızda 13 dakika var:))
- +1 yıl
Abi.. bol şans
- +1 yıl
overclocked google translate'in türkçesine mahmut tuncer yaz, ingilizce karşılığı bir müddet seni idare eder:)
çok önem vermem karşı tarafın mesleğine, eğitim uyumumuzun olması yeterli ama doktor ve mühendisin ikisi de bana cazip gelmiyor.
00 Yorumlamesleğini öğrenirsinde
insan mı değil mi o zor bak00 Yorumla
+1 yılKendim bir mühendis olarak cevap veriyorum doktor derim standart hayatı olduğu için, ama hayatında devamlı heyacan isteyen gezmeyi seven, süprüzlere herzaman açık olmak istenirsede mühendis derim.
00 Yorumlakızların cevabına baktıgımda muhendıs baskın cıkıyor, demekki neymis kızlar doktorları severmis
00 YorumlaMühendis mümkünse...Doktorların aldatma ihtimali daha yüksek.. C_c
03 Yorumla
+1 yılikisi de çok sıkıcı, işim gereği epey doktor ve mühendisle tanıştım, hepsi sakin, ağırbaşlı adamlar, espiriyi bile gülmeden yapabiliyorlar.
03 Yorumla- +1 yıl
Bence espri zaten gülmeden yapılabilmelidir.
- +1 yıl
yapılabilmelidir ama yüz kaslarını arada hareket ettirmek gerek
- +1 yıl
ahahahhahah aynen ya
Mühendis...
Neden aldatsın sacma. Aldatmak isteyen insan doktor olmasada aldatır.00 Yorumladoktor u seçersen maddi sıkıntın olmaz mühendisi seçersen ilgisiz davranmaz ama karar yine senin
00 Yorumla
+1 yılsen en iyisi hastanesi olan birini bul :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldoktor 35 sene okuyor... sonra okuyacak birşey kalmadımı gözü dışarıda olur ...
mühendis çok analitik olur rüzgarın hesabını bile yapar kasar kendini ...
bence işyeri olanı seç serbest olsun00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. adam olanını.
50 Yorumla
+1 yılmühendis doktorun mesai saatleri yoğun olur
22 Yorumla- +1 yıl
evde mi işte mi :))
- +1 yıl
doktorun evde pek vakti olmazkinee
ikiside sıraya gırdı bızı beklıodu :DD
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSoruya bak yaa:))))
en ıysı mafya babasıı:)))00 Yorumla Hayırdır karpuz ya da kavun mu alıyorsun?
07 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı. beni seç beni seç mühendisim :D
10 YorumlaVay anasını diyorum sadece :P
00 Yorumla
+1 yılDoktor alayim lutfen:)
00 Yorumla
+1 yıldoktor da olabilir öğretmende
00 Yorumlaadam olsun yeter ne o öyle meyve mi seçiyoruz?:)
00 Yorumlainsan olanı hangisiyse.
00 Yorumlaikiside değil insan olanını seçerdim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmuhendisss:) doktor beni aşar abi sıkılırım:)
00 Yorumlavik vik vik...
21 Yorumla
+1 yılMiyendis miyendis:)
10 Yorumlaben doktor derdim...
00 Yorumlahakimm
10 YorumlaMühendis
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği