AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
Kesinlikle bırak o çocuktan sana hayır gelmez dua et ki erkenden görmüşsün evlendiğinizde görseydin ne yapardın verilmiş sadaka varmış şükret sen daha iyilerine layıksın :) <3
Gerçekten bende oyle düşünüyorum hala geç değil terk ettim hemrn bende
Valla yat kalk evlilik yolunda gördüğüne şükret ya Allah korusun çocuğun olsaydı ya da evlenseydiniz boş ver be kızım illa seni seven çıkar
Bende böyle düşünüyorum hiç bir sey için geç değil
Tabiki de değil bebeğim sakın geri dönme ona bir kere yapan ikinciyi yapar
Ayrılırım ve her ikisinide rezil ederim. Mesajla falan uğraşmam aileyi güzel bi şekilde toplarım ikisininde ipliğini o an pazara çıkarırım.
En sinir olduğum durum geçmiş olsun üzme kendini canım
Teşekkür ediyorum 😊
Bir dakika dahi düşünme, ayrıl, boz nişanı. Nişanlıyken aldatan evlenince hayli hayli aldatır. Aldatılmak affedilmemeli bence.
Çok zor biliyorum onu nasıl bir sevgi ile benimsedigini ama ayrılman ve şans vermemen en doğrusu olur.
Derhal ayrıl bune be iğrenç bide arkdaşınla daha neler yapmaz bu şerefsiz ler Bunlardan koca filan olamaz hele. Çocuğuna hiç baba olmaz sen onun arkdşyla yapsan onun tepkisi nolurdu acaba kusucam
Bende öyle düşünüyorum evlendiğimde öğrensem daha beter olurdu ayrıldım gitti simdi
Bırak yaptığından utansın diyicemde utanma duygusu olduğunu pek sanmıyorum diğeriylede arkdaşlını kes arkadaş denmez kalleş miş pislik koynunda resmen yılanlar beslemişsin ya sis Allah sana sabır versin böyle leriyle Allah kurtarmış sen ayrılık sanmışsın boş ver
Vallahi Allah kurtardı arkadaşıma yazmış normal 18+ şey yazınca kiz bana yazdı elim ayağım titriyor şuna bak diye neyse koz eee anlat falan deyince de bu iyice döküldü bende ss aldım attim tekmeyi aslında kıza teşekkür etmem lazım
Kız kendimi böyle şeyler yazıyor bana diye söyledi öyleyse eğer öncesi de yoksa iyi arkdaşmış devam da ettirebilirdi
. Vallah ucuz atlattım knk diyelum
Bencede kanka Allah düşmanımızın başına vermesin ama bunu savunan ve normal gören embesillerin başına inşallah daha beterini verir pislikler zihniyet lerine sçyım
Amin bazı yorumlar şok ediyor beni
Çok kadersizmişsin tüh. Ya evli olsaydın bir de çocuk olsa bu durum daha az acılı. İpini sal
Gerçekten ucuz atlattim
Yazık olmuş ona deşifre olmuş ama senin adına sevindim kurtulmuşsun evlenseydin çocuk olsaydı daha kötü olurdu dimi
Bak ona fake hesaptan de dulum her ay birini istiyorum devamlı tek kişi de bak hasıl Oltaya gelecek
Deven oltaya gelmez sevdiğim var der red eder
Bu zamanda aşırı normal insanlar arsızlaştı...
Bunlar yüzünden zaten düzgün erkeklerin ciddi ilişki için konuştuğu kızlar sorunlu çıkıyor
Bu saatten sonra kime güvenecem bir insan yüzünden bütün erkeklere olan güvenim kayboldu
İşte böyle oluyor 🤦🏻♂️ bende biriyle konuşuyordum geçen hafta aniden yalnız kalmayı tercih etti nedense söylemedi de evlenirim bununla diyordum bu da boş çıktı..
Değer verince ilgi gösterince doğru dürüst olunca kızlar kaçıyor galiba bana hep öyle oluyor demek ki kızları kullanmak lazım değer vermemek lazım onu görüyorum
Ben katılmıyorum buna sevildiğimi sandim değer verdim evliliğe 4 ay falan kala aldatıldım ilk ilişkimde de aldatıldım sadık olmama rağmen kimseye güvenim kalmadı
Yaşın kaç
21
Küçüksün daha erken evlenme bende 22 evlenmek isteyeni bulsam yaşadığım yerde 3 sene sonra evlenirdim ama yok işte
Seninki sanalmis benimki bildiğin yatarak aldatmıştı sakın affetme...
Cok berbat bir duygu
Sakın affetme ben affettim ve pişman oldum 3 gün ağlarsın o da geçirdiğin zaman için ama sonunda doğru yaptığını anlarsın.
Haklısın yok bitti
İstersen rezil et ama için soğur mu bilmem ben yaşamamıştım.
Allahindan bulsun Allaha havale ettim ben
Hiç bir zaman umutsuz olma güzel kardeşim seni cok iyi anlayabiliyorum şu an göğsün sıkışıyor olabilir ama her gecenin sabahı var unutma.
Allah razı olsun güzel yorumların için 😔
En yakın arkadaşınla mi?
Ikisini de cikart hayatından!
Net.
Nişanı at ve bu işi bitir. Başka yapacak bir şey yok çünkü aldatan erkeğe ikinci bir şans verilmez.
Ohooo napcan tabikide yol vercen 🙄
Trol soru değilse
Nişanlın değil, arkadasın seni aldatmış. Ayrılmalısın
Aldatmanın sanalı manalı analı olmaz. Bas popon tekmeyi gitsin.
5 yılın üzerine sanalını yapanın gerçeğini ilk fırsatta yapacağı kesindir. Maalesef en doğru yol ayrılmak olacaktır. Başarılar.
Ayrıca sorunun trol olup olmaması neyi değiştirir bunu gerçekten yaşayan çok fazla insan var. Her şeyden önce soru trol mü ciddi mi filtresinden geçirmek tuhaf.
Allah ta biliyor gerçekten yaşadım bunu hemen de terk ettim bana yakışan bu çünkü
Bence Allah'a havale edin muhakkak ederini bulacaktır
Sonunu dusunmek zorundasın. Daha evlenmeden yapıyor hem de en yakın arkadaşınla. İlerde ne yapar Allah bilir. Yerinde olsam bi dk beklemezdim
Ayrıldım zaten knk
İyi yaptın.
Bence, Allah en baştan gösterdi yüzünü hemen bırak diyemem ama bence bitir kopar at direk bugün bunu yapan ilerde çocukların olduktan sonra da yapar ve o zaman iş işten geçmiş olur çocukların engel olur bırakamazsın, gençliğin, kızlığın, en güzel yaşların telef olur kardeşim. Bırakmak en doğru karar. Kime ne der diye düşünme kendin içib yap ve bırak.
Hakikaten ayrıldım bende Nişan attim bir başkası umrumda değil kimde ne derse desin
En iyisi bak pişman oluo dönecek, yalvaracakta affedersen 2 gün güven verir evlendikten sonra gene aldatır emin ol gerçek sevgi gerektiği yerde vazgeçebilmektir kardeşim asla üzülme. Allah karşına en iyi insanı çıkarsın inşAllah 🙏🏻
Allah razı olsun sürekli aradığı için başka numaradan falan numarami değiştirdim kendi yoluma bakacam
Amin kuzumhepimizden razı olsun. İstersen yaz bana içini dök dinlerim ben. Psikoloji üzerine eğitim aldım hem elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıca Bak cidden kimseyi dinleme çünkü bu hayat senin ve bu hayatı sen yaşayacaksın ömür boyu. Yanlış bir evliliktense bitirmek en iyisi. Her şerde bir hayır vardır sabret daha iyisi karşına çıkacağı için böyle olmuştur bu da senin imtihanım
Güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum
Rica ederim kuzum benim dualarım seninle
Çok mutlu olursun inşAllah
Sag ol kuzum 💜
Bide en yakın arkadaşınla yüzde yüz eminim o ikisi birşeyler yaşamışlardır yaşamamışlarsa bile ilk fırsatta yaşarlar. Trol olduğunu düşünüyorum. Trol değilse nişanı at.
Arkadaşıma mesaj atti naber vs konuyu cinsellihe bağlamaya çalıştı kızda hemen bana ss attj baksana bu ne diyor diye o şekilde öğrendim
Attim Nişanı hemen bide diyor hesap sendedir sandim 🤣
Bu yüzden uzun ilişkilerden korkuyorum biriyle sanaldan konuşunca ya da ilgilenmiyince benden sıkıldığını düşünüyorum bence onunla konus böyle bişey gördüğünü şöyle onu dinle eğer gecerli bı mazeret değilse bitirmeden önce araştır gerçekten senin varlığını umursamıyor ve böyle bişey yapıyorsa bitir sonuçta ilişkiniz evliliğe doğru gidiyor ve daha başından böyle yapıyorsa hic çekilecek dert değil
Ayrıldım direk nişanı attım
En iyisi zaten basta görmüş oldun nasıl biri olduğunu.
Aynen öyle direk nişanı attım
Sapıklarla evlenin ki Esra Erol'da malzeme çıksın. Kadın aynı konulari göstermekten bizi de tüketti. Mesele evlen onla. O da arada bir o kimse sanal sekse veya gerçeğine girişerek devam etsin. Bizde seni TV'den izleyelim. Çocukta yap yuvamı çok seviyorum Esra abla bizi barıştır kocamı affederim falan de. Ne manyak kadınlarla aynı ülkede bokun içinden çıkan çiçek gibi doğmuşum da haberim yok
Sen çok ciceksin tuh keske başka gezegende yasamış olsaydın da sığ düşüncelerle harcaanmasaydi millet !!!
Insanların evlatları var boşanmak öyle kolayca şak diye olmuyor sen erkeksin bir kadının ne durumda olacağını ne kadar bilebilirsin. Esra erolmus ne alaka yani kızın anlattigiyla
Ne kadar cahilsiniz beyfendi
Yok gayet farkındayım ne mal olduğunuzun o konuda şüphe etme. Üniversite mezunu işinde gücünde adama da cahil dedinya işte o noktada millet olarak size dayatılsa müstahak. Ve diğer sacmayana arkadaşa gelince ben evliyim sana bakmam benim için sokaktaki herhangi birinden farkın yok. Buraya girme amacın sizin gibi keriz avlamak değil dünyanın dönmesine gerek duyduğu hala iyi birkaç insanın olduğuna inancımdan yoksa yüzünüze bile işemem.
Birinin ne bok olduğunu arkadaş olduktan sonra bile anlayamıyorsan ya da sen boksan o zaman çocuk sadece o köprüyü tutan bir vida o kadar. Benim çocuğum yok yapmaya da niyetim yok. Ama eşimi uğrunda ölecek ve öldürecek kadar seviyorum. Bir defa bile kızgınlık hissim bile olmadı asla kötü bir sözüm olmadı çünkü bu bizimkisi gerçek sevgi. Senin ya da başka kimsenin anlaması mümkün olmayan türden. Benim çevremde de öyle insanlara yer olur. Mesela bir arkadaşım eşine böbreğini düşünmeden verdi. Senin kocan sana verirmiydi?
Öldürme konusunda eşimi öldürürüm sanma başka herkesi demek istiyorum. Evimin ekonomisini eşime verdim düğünde takılanları eşime verdim bunu kendini özgür hissetmesi benim malım değil hayat arkadaşım olduğunu bilmesi için yaptım. Bir evi en iyi kadın yönetir ekonomisiyle alışverişiyle. Ben kadının liderliğinin içinde iyilik varsa o iyiliği çoğaltacağına inanırım. İçinde çakallık * olan kadınlardan bahsetmiyorum. Eşimde beni enayi yerine koymuyor o da çalışıyor. Senin kafandan değil yani. O yönden inanılmaz derecede şanslıyım. Zeki ve iyi kalpli bir eşim var iyi ki karşıma Allah onu çıkarmış. Anlayacak kafan varsa anlarsın.
En yakın arkadaşınla sana bunu yapmış midem alır mi devam etmeye. 5 senelik iliski diyorsun. Millet 20 sene 30 senelik ilişkilerinde karılarını aldatıyor. Sanal manal ben hayatta tahammül edemezdim
Attim nişanı zaten bitirdim
İkisinide karşına al bildiği söyle sonra defet ikisini de
En yakın arkadaşına de nişanlına da posta koyacaksın
En yakın arkadaşınla olmasa iyiydi ne en yakın arkadaşın kötü olmuş
Yol yakınken ayrıl daha kötü şeyler yaşarsın ilerde
Kesinlikle tavrını koy değerini anlasın ki ileride böyle bir şeye yeltenmesin
Aynen tecrübe
@sonnisim kesinlikle
Merak ettim tecrübeni
Bende böyle birşeyden dolayı 3 yıllık ilişkimi bitirmiştim derhal ayrıl, ama sebebini söyleme peşinden koşturup seni yormasın yani ben öyle yaptım.. Kendini affettirmeye çalışıp vaktimi çalmasın diye.
Bu yüzden dış görünüş aldatmasın sizi karakter eksikliği kendisine bile saygısı olmayan adamları sevmekten vazgeçemiyor güzel kadınların da bence bu dünyada ki sınavı olduğunu düşünüyorum şahsen
düzgün erkek yok ne analtion sen rus gelse hepsi aldatir sorsan biz farkliyiz dersiniz
Genelleme yapmaktan ne zaman vazgeçiceksiniz ya ne alakası var
Tatlıbela senin sıkıntıların mı var neden genelleme yapıyosun
Yol ver gitsin sakın düşünmem evli değilsin bir saniye bile düşünme
Onu en iyi tanıyan sensin. Yaptığı şeyin tam olarak ne olduğunu sen biliyorsun.
En yakin arkadasinsa onlar zaten seni yuz kere aldatmistir simdiye nisani at bence yol yakınken
Sanaldan Kastınız Sosyal Medya Üzerinden Mi yani Fake hesap açıp arkadaşınıza öyle mi yazmış yoksa kendi gerçek hesabıyla mı?
Kendi hesabıyla normal sohbet falan etmişler arkadaşıma uygunsuz şeyler sorunca da kiz bana ss atti
Ayrıl gitsin yapan yine yapar ondan sana hayır gelmez
Ne aptal insanlar varmış ya geçmiş olsun. Mutlu olman dileğiyle.
5 yılı bir anlık zevk için heba etmesi allahın canım.
Ayrılacaksın tabıkı, evlenmeden once ogrendıgın ıcın uzulme bence
Bazı insanlar neden bu kadar şer*efsiz olmak zorunda.
Mantıklı olan ayrılmak olacak senin öyle bir erkekle mutlu şahane bir evliliğin olmaz tam tersi olur
Sakin ol iyi düşün òyle yaz bitireceksen sonra pişman olma
bence atma neden uğraşa giresin sineye çekmene gerek yok bitti kib de geç değmeyen birine
Aşık olduğum adam beni benim açtığım fake hesapla aldattığı gün bende bitmişti iflah olmuyorlar ayrıl
Vay kalleşe bak sen
Apla adamı niye Fake hesap açıp işlettin 😜
En yakın arkadaşın tam bir süt ve süt ürünleriymiş ikisini de kabul etme asla
Sanal seks mi yapmış yani o an demek ki çok çok ihtiyaç duymuş sana da diyememis bence üzerinde pek durma ama konuş onunla ayrılmak bence saçma
Dimi dimi sevgilin aynı şeyi yaparsa tepkin ne olur ihtiyacı varmış diye mi düşünürsün
Ne kadar geri kafalı düşünce ihtiyacı vardı nedir o zaman benimde ihtiyacım var deyip her hafta aldatayim namusu kadına yüklemekten vazgecin
Para için hemcinslerinin sanal ortam da hergün ne yaptıklarını görsen gider cinsiyet değiştirirsin. Bana ablatmayın bu devrin söz de namuslu kızlarını. Para okunca ilin ucunda hiç bir şey kalmıyor çoğunuzda.
Dayı konu o değil başka yerde ağla
@Erhancanlar hepiniz aynısınız
@_Luzia- Konu bal gibi de o Aşka inanmayan, erkeği sadece paramatik zanneden kadın, onun parasına konmak için her gün sanal ortam da binlercemize nude atıp, belden aşağı çalışıyor. Konu aşka gelince sevgilisine bir günaydını bile çok gören sözde namuslu kadın, para sızdırdığı erkeğe boy boy atar o.. ları bile kuskandıracak nudeleri. Mesele ne biliyormusunuz aşkta çuvallıyor, erkeğin elini kolunu bağlıyor, bu ne yalarla duygusal açlıklarını isyana vardırırcasına cevapsız bırakıyorsunuz Sonra da bir başkası yerinizi aldımı da bir de üste çıkıp aaa beni aldatmış mı diyorsunuz? Hiç kusura bakmayın kimse kimseye mecbur da değil, kul köle de değil Sevmiyorsan, ilgilenmiyorsan, aşkın gereğini yapmıyorsan, tutku, şehvet, arzu katmıyorsan, sarılıp, öpüp, koklayıp, sevişmiyorsan bu ilişkiler yürümez, olmaz, noktaaaa.
Erkeklerin %5 i kadınların %95 i maalesef onursuz, şerefsiz, namussuz, yalancı, iki yüzlü, çıkar ve menfaat peşin de.
Tamam amca
1 sevismiyoruz diye aldatilalim zina işlemek istemiyorum diye aldatilayim sonra kadınlar namussuz de amca ne içiyorsan aynısından isterim kafa güzel baya belli oluyor
boş ver knk ben şahsen ciddiye bile almadım yazdıklarını kendi kendine saçmalamış
@_Luzia- senin yaptığın veya kadınların yaptığı şeyleri biraz bir düşün karşıdakini görmeden önce kendini de görmesi lazım insan o iyi bir şey yapmış demiyorum ama onca emek var ortada bir kadın da yok bu durumda herşeyi bir anda kapatmanın anlamı yok
Peki senin ihtiyacın olduğunda ne yapıyorsun ya da ne yaparsın?
Benim ne yaptığımı seni ilgilendirmez senin haddine değil bana böyle soru sormak okey
Benim demek istediğim senin sevgilin o an seni bulamadığı için başka bir adama çıplak fotoğraflarını atıyor ihtiyacı gideriyor sen bunu duysan tepkin ne olurdu onu merak ediyorum
_luzia- 👏👏👏
@_Luzia- sende bana benim ilişkim ilgilendirmez senin gibi içinden pazarlık yapıp dışarıya iyi görünen insanlarla işim olmaz sahte insanlar
En yakın arkadaşına ulaşmak için seni kullanmış hemen terk et
Sevgiliyle, dostları, arkadaşları birbirine karıştırmamak lazım. Herseyin bir sınırı olmalı, devir kötü. Umarım troll filandir bu
Maalesef
Bir süre sonra iki tarafta birbiriyle samimi ola ola, takıla takıla arada istenmeyen şeyler yaşanabiliyor. Seytan vesvese verir sürekli. Simdi bunu okuyanlar bana gerikafali diyebilir ama durum bu
Ben o kadar medeni, geniş insan değilim çok şükür
Arkadaşımla nişanlım bir kaç kere muhabbetleri var o da yanımda abi kardeş derler bence insan kendisinden sorumlu ne olursa olsun kendisine sadık olan birine ihanet etmemeli
İşte uyuyolar şeytana Senin gördüğün birkaç muhabbeti var bence. Cunku sanal yapmışlar diyosun. Birkac muhabbet sonrası olucak şeyler değil bunlar.
Ayrıl eminim yine yapar çünkü
En yakin arkadaşla olunca cok daha sıkıntı.. nasil. ogrendiysen soyleyip bitir yani... belki de aralarında zaten bisey vardı.. bir de kimseden gizleme.. o utansın.. ailesinden de utansin, çevresinden de
Arkadaşıma 18+ bisi yazmış kız da bana ss atti hesabını verdi girdim öyle gördüm
Erken farketmek hayat kurtarır. Nişanı atıp yolunuza devam etmeniz gerekir. En sağlıklı karar bu olur çünkü.
Çok ağır ihanete uğramışsın içinde ki kopan fırtınaları tahmin ediyorum. Eğer affedebilirim diyorsan bunun tekrarlanabilme ihtimlini iyi düşün. Evet canın çok yanacak ama zamanla unutmayı çalışacaksın. Arkadaşına da yazıklar olsun
Oha birde en yakın arkadaşınlamı yemediğin kazık kalmamış sağdan soldan yanlış yapılmış neyseki sorun çıkmaz siz kızlar seviyorum der hemen affedersiniz sizi kandırması çok kolay oluyor bir kaç istisnalar hariç 3 gün sonra barışırsınız merak etme 😄
Ayrıldık nişanı attim neyi varsa gönderdim bitirdim yani
Taktir ettim seni kardeşim böyle yapmış olman gerçekten ne kadar güçlü olduğunun göstergesi kendine ne kadar değerin olduğunun göstergesi bir kızdan bu hareketi beklemek çok zor helal olsun diğer kızlar gibi basit olmayı seçmemişsin hayırlı si tabi arkadaşıda ziktir ettin değilmi bu durum da tek taraflı hata yok sonuçta
Kiz kendisi bana ss leri atti karşılık vermemiş zaten kendime yeni hayat kurmayı düşünüyorum sadece 😊
Anladım çocuk bayağı aklı kıtmış insan en dibindeki insana yazılır mı hiç akıl bile etmemiş işfa olurmuyum diye hem kafasız hem yav şak rahat insanmış neyse boş ver kur yeni hayatını bir dahakine akıllı biri bulmaya çalış hakkında hayırlısı olsun
Amin sag ol
Dokunmadan yapmış sonuçta 🙂
Buna zihin gücü deniyor. Hem senin için ön hazırlık gibi düşün boş ver. Seninle yapıyor muydu?
Senin eşin de sana ön hazırlık yapar umarım
@MeDuSa003 🙂🙂🙂 ben buna fırsat vermem ben varken. Demekki sen fırsat vermişsin 🤣
Abi sesli güldüm yorumuna medusa🤣🤣
Sen fırsat vermez misin zaten izin alacaktı demi ayrıca karaktersiz biri ile olmadım o yüzden başıma gelmedi he bu ileride gelmeyecek anlamına da gelmez ama bu her zaman karşı tarafın karaktersiz olması ile alakalı kendine gelince böyle düşünmüyorsan karşı tarafa da öyle düşünme
Ne diyim 🙂
Dile kolay 5 yıl bozmada olayı hallet
Aynen ya ne güzel aldattın beni Dur fırsat verim de bir daha ebemi şey et mi diim hey Allahim ya
@MeDuSa003 Hiç merak etme bu konuda siz kadınlar kimseye kaptırmıyorsunuz birinciliği...
Ya olmuş bir kere sonuçta tam 5 yılın adı var
Ne kadar cahilsiniz abi
Affetmek genisliktir kendine yakışan yapar
Ya bak şimdi işin esprisi bir yana zaten pişman olmuştur bunu bir daha aklından bile geçirmez. Sen ne düşünüyorsun sana vay adı herif nasıl yapar bunu sana at yüzüğü desem daha mı iyi. Hem bana laf sokma ben hiç aldatmadım hiç aldatılmadım şükür. Sen şimdi olayı nasıl en az zararla kurtaracağını düşün. Ben bir kadına ebemi lafını da yakıştırmam!
Bir kez yapan bir daha yapar. Bir de yakın arkadaşınla? Onlara yazıklar olsun. Hemen at nişanı hemen. Sakın affetme, yumuşama. Saf olma aç gözünü!!!
Gece attim nişanı en doğru kararı verdim
Aferin en doğrusunu yapmışsın 👍🏼
Sen hala napacağını sorabiliyosan kusura bakma da neyse şimdi bişey demeyeyim. Ayrılacaksın hemen napacaksın şaka gibisiniz başka napılabilir.
Zaten ayrılacağım içimden bir şey Allah'a havale et diğeri de intikam al diyor o konuda ne yapacağım yazdim dikkatli okursan yorumları anlarsın kardeşim
Arkadaş neyin intikamını alacan hala o kadar değeri var mı yani. Ne intikamından bahsediyorsun git herkesin yanında at suratına yüzüğü ve bildiğini söyle çık. Herkes kendi yoluna baksın. Onlarla mı uğraşacan intikam falan zamanına yazık.
Bi kez yapan hep yapar asla affetme. Yol yakınken bas tekmeyi
Katılıyorum buna
Aldatmanın sanalı felan yoktur sonuçta o girişimde bulunmuş kalitesiz
Kadının en buyuk düşmanı kadın ama cezasını erkek çekiyor mk...
peki o herifin aklı neredeydi hiç suçu yok mu? Başkalarını nişanlısına tercih eden biri ne diye nişanlanıyor ki?
@cicimod Ya apla adama haklı demiyorum. ama şöyle kanıtlanmış bir gerçek var kadın seçen erkek seçilendir. kadın bu işe bulaşmazsa sağlıklı bir erkek ( tecavuzcu sapık sapkın canım değilse) sadece girişimde kalır.. o yüzden dişi kuyruk sallamazsa erkek gitmez demiş eskiler..
Aynen nisanli bir erkek kuyruk salladigi icin kiza tav olmus erkegin sucu yok
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz nişanlım olacak herif kıza uygunsuz şey yazar yazmaz arkadaşım bana ss atti bu ne diyor böyle arkadaşım olmasaydı ben hala o pisliğin nişanlısı olurdum
Sanal şey yapmış diyorsun aplaaa ne anlamam gerek burdan.. yapmışşşş sanal şey teklif etmiş demiyorsun yapmış diyorsun...
Kuyruk salladigi için kız o kuyruğu kaptığı içinde erkek suçlu yani her ikiside suçlu. Yaniiiii bunun cinsiyet ile alakası yok karaktersizler suçludur.
@Matmazellz https://www.youtube.com/watch?v=b_OyYEg3H5w
27. dk ile 30. dk arasını izleseniz yeterli.. kadın seçer erkek seçilmek için uğraşır... kadın izin vermediği sürece erkeğin yaptığı girişimde kalır.. bu kadar net.. ben demiyom aplalarımmm bilim öyle diyorr... bana yuklenmeyin.. fazla da duyar kasmaya gerek yok... bu erkeği aldatma noktasında haklı çıkarmaz tabi ki ama buna izin verenin kadın olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Kadın izin vermediği sürece erkeğin yaptığı girişimde mi kalır? Bu yüzden erkeklerin zorla yaptığı kadınların istemese bile yaşadığı tecavüz kavramı var demi? O dediğin herkes için geçerli değil ben mesela yıllardır sevdiğim çocuk beni seçsin diye uğraşıyorum.
@Matmazellz yaa apla yukarıdaki yorumlarımı okumadan yorum yapıyon yaa.. ne yazmışım bak oyle yaz nolur. Sağlıklı bir erkekten bahsediyorz.. Diğeri de senin iş bilmezliğin özür dilerim.. bir kadının isteyip de alamayacağı hiçbir erkek yoktur aplaa.. doğru hamleleri doğru zamanda yaparak.. çirkin kadın yok aşık kadın var bakımı az kadın var..
Hıhı ben mesela Justin Bieber istiyorum ya da francisco lachowski onca engel varken kadın olup senin onları tavlamaya çalışmanı izlemeyi çok isterdim.
@Matmazellz Abla kadın tavlamak için uğraşmaz.. erkeğin aradığı dişi olman yeterli sonra erkek gelecek dikkatini çekmeye çalışacak.. sen adam direk düşmüşsen bilemedim.. :D erkekler odun yaa en yakışıklısı en karizması bilee... gözünüzde fazla büyütmeyin.. kaıdnsınız lan siz kullanın gücünüzü..
kadın ister 100 kuyruk sallasın şeref yoksunu olmanın mazereti yok. Nefsini kontrol edemeyene adam demezler. Önüne bedava yemekler gelse zehirli olduğunu bile bile yenir mi? ya da bunun gibi bişey işte. sizin gibileri erkekleri kendini bilmeyen canımsın varlık yapıyor. İyiki kadın buna tecavuz etti denmiyor yakında bunu da derler artık.
@cicimod yaw heye apla haklısın...
Onu bundan sonra s*rtük kızlara bırak. Çünkü onun layığı onlar.
🤣🤣🤣🤣