AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
180Cevap
Onu yapan gerçeğini de yapar elbet ayrılman daha iyi
Neden ihtiyacı olduğunu sana söylemedi çok saçma niye gidip baska biriyle bir de özellikle senin arkadaşınla sanal yapıyor benim sevgilim olsa sadece sevgilimle yapardım belki benden bıkardı ama olsun 😂
bilmiyorum inan ama çok seviyosan ve aranızda ki duygusal bağ şu an ayrılmana engel oluyosa ayrılma bence zamanla soğursun zaten o zaman da şutlarsın
Aldatmış hemen terket ilk fırsatta canlısını yapacak
Direkt ayril.
Sanal yapan gerceginide yapmistir.
Yanlış anlamış olmayasın. Sanalda konuşmalarını mi yakaladin. Tam olarak ne oldu.
Nişanlım olacak adam normal kıza yazmış sohbet vs etmişler sonra konuyu +18 yapmaya çalışmış kızda bana ss atti
Kız senin yakın arkadaşın mi
Evet
Arkadaşın öncelikle sadık biriymiş. Helal olsun sana söylemiş. Seni düşünmüş. Nisanlina gelince Allah onu affetsin... karar senin. Burdaki bir çok kişi ayrıl der. Şans verilebilir mi onu sen bikeceksin
En yakin arkadasinla sanal? Bu sanalda kalmamistir gerceginide yapmislardir. Bol bol kufur et ve sktri bas.
Küfür gerek yok günaha gitmesine
Peki yakaladığını ona belli ettin mi ya da söyledin mi?
Ayrıldım direk ss leri atip
Buna bir cvp verdi mi peki, açıklaması ne oldu
Dedi eskiden arada o hesaba sende giriyorsun arkadaşının sensindir diye ya yalanı bile mantıksız ve komik
En yakın arkadaşın seninle nişanlı olduğunu bilmiyor mu?
Biliyor zaten adam ona yazar yazmaz bana yazdı durumu dedi
Sen de ona devam et bakalım ne yapmaya çalışıyor mu dedin
Yok hesaba kendim girdim kızın efendim buyur vs deyince kendisi başladı saçmalamaya ss aldim attim kendisine
Oooo fena yakalamışsın
Aynen
ayrılacaksın..
çünkü bugün ses çıkarmazsan evlendiğinizde de yapacak..
ne yapsın hayatı boyunca seni mi sevsin?
bu nasıl polyannacılık
Genişlikte çığır açmış zehniyetsjz insan toplulugu
hayatın boyunca seni sevecek bir insan göster?
Evlenince karinda dersin bu lafları
bu saatten sonra kimseyi bulamzasın hiç burada oynama millete ne yapacam diye
blöf yapıyorsun mecbur affedeceksin!
Ayrıldım nişanı attık aileme de dedim neleri var hepsini gönderdim kendinle başkalarını karıştırma
kurtulmuş senden
misssssssssssss
Ananda keske senden kurtulsa hahah
adam belkide yakandan düşmen için bunu yaptı
şimdi bayram ediyor
Sen ne çeşit bi yaratıksın? Ne bu kibir at kafası? Kız zor bir dönemden geçiyor belli, dediğin şeylere bak. Bin beterini yaşatmadan ölmezsin umarım
Allah kadınları senin gibilerden korusun...☺️👏kadına bakışın muazzam
@0phoenix0 hepiniz buraya beddua etmeye mi geliyorsunuz
?
erkeklerin hayata tavrı bu
polyanna olmayın çalışın ayakta kalın
diyorum bunu anladığınızda 30 küsür yaşında olacaksınız ben iş işten geçmeden size altın tepside cevabı veriyorum!
@Rose83 genç kızların tek derdi evlilik olmamalı
elin oğlunun tek derdi tek kadın deği bu piyasada!
olaylara başka bir yönden bakmanızda lazım benim yorumların bu yönde
aklınız varsa bunları harmanlar abir sonuca varırsınız
böyle açıkla canımı ye. o noktada katılıyorum tabiki bir kadının ideali. sadece evlilik olmamalı... ama neyi nasıl anlattigin önemli burada hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz...
Erkeklerin de tek terdi aldatmak olmamalı geri kafalı şey
Başta demen gerekeni sonda söylersen yazılan linçler için konuşma hakkında ortadan kalkar.
Aldatmayida normallestirmemeli tabi ha anlasamiyorsan ayrilirsin adabinla kadından silah zoruyla degil ya..
Sizin gibi erkeklerin düşüncesi sıkıldım sevmiyorum aldatayim zihtineyine tüküreyim cidden
erkeklerin bakış açısı bu diyorum
ortadoğu bu
evlilik zorla yapılıyor bu topraklarda
bu kafaların değişmeyeceğini söylüyorum
aldatın demiyorum
duygularla evlenilmez!
@çpkn_kuruFASULYE seni anlıyorum hatta dediklerinde yanlış bir cümle bile bulamadım. Ne yazık ki gerçek bu, keşke dediğim gibi başta açıklasaydın bunu bu kadar linç yemezdin 😂
🤣🤣🤣🤣🤣
kezbanlar evde kaldıkça çirkefleşiyor:DDDDDD
aldatılmışsın bir de ne yapcam diye mi soruyorsun süprizler yapıp eğlendir kanka
Ne alaka demek istediğim herkese rezil mi edim yoksa normal şekilde mi engelleyip def edim mi yoksa onu affetmem kendime saygısızlık bu arada direk ayrıldım Allahindan bulsun uğraşmak istemedim
Bence de direk ayrılmak en mantıklısı uğraşmaya bile değmez olgun davranıp öylelerin seviyesine inmemek gerek
Oyle yaptım knk zaten
Arkadaşın da dürüst çıkmış severek mi nişanlandıniz?
Evet sevmez olaydım
Kız erkek farketmiyor bir kere yaparsa ikinci üçüncüyü de yapar bırak bence üzülmene değmez hiç bir şey kendinden önemli değil
söyle diyim sana aynsini sen yapsan o napardi düsün direk yüzü atardi
evlenince aldatir seni emin ol erkenden fark ettin direk ayril bak bastan diyim
Aldatmanın sanalı ya da reeli olmaz. Sanaldan bunu yapıyorsa reelde de yapmadığı ne malum 5 senelik ilişkiyi bitirmek zor olacak basta ama ayrılman en doğrusu bence 👍👍
Dile kolay beş yıl umarım en doğru kararı hakkında doğru olan kararı alırsın
Sanal veya reel senin arkandan bi iş çevirmiş mi evet o iş bitmiş sakın değerini düşürme
Peki sen olsan napardin
@kardanadam28 belli değil mi yorumumdan
Ama cok seviyosun
@kardanadam28 karşıdaki insan sevgini suistimal ediyosa öyle sevgi olmaz
Hic affetmezmiydin
Sanal nasıl oluyor? Şoyle yaptim boyle ettimmi yaziyor
Şimdiden bunu yapan evlenince neler yapmaz bunu da düşün
Reel olmadığı sürece aldatılmis sayılmazsin boş ver üzme kendini devam et sevgilinle
İletişim varsa her türlü aldatmadır
@_Luzia- ten tene değmediği sürece problem yok
Sevgilin böyle bir şey yapsa aldatmadan saymayacaksın yani yoluna devam edeceksin
Bunlar gocunmaz karısı olsa ilerde paylaşmaya kalksa. Sonuçta sanal. Ne kıskanacak canım aaaa saçma saçma şeyler. Kadınlarını paylaşmaktan korkmayan bir kesim daha vardı, hani bir küfür adını da almıştı. Ha onlarla aynı familyadan bu tipler de.
Bence nisani at cünkü baskasi ile evlwnincede yapar
Evli adam niye sanal iliski yaşasin😄bekarlarin işi o genelde
Üzücü fakat gerçekten duygusal bir bağ kurmamışsave hatasını anladıysa bir şans ver derim 5 senelik diyosun emeğklerin var o ilişkide
Nisanliyke. Neden böyle canım yapıyor.. sen varken neden başkasıyla yapmış
Direkt düşünmeden sal gitsin adı üstünde sanal oda onu bırakınca sana muhtaç kalıcak yine de ne olursa olsun affetme
5 Sene bide nasil yapabiliyorlar anlamıyorum
Demek ki neymiş kimseye güven olmaz
Bunu yapması tabiki kırıcı fakat tamamen silemezsin onu. Ama arkadaşınla olması kabul edilemez. İyi düşün.
Cinsel hayatınız yok muydu
Belirli yere kadar vardı knk
Hiç olmasa aç dicem de ayrıl gitsin boş ver olmasa bile kabul edilebilir bişey değil zaten
Ayrıldım kanka ileride daha beteri olurdu
Kardeşim bunu insanlara sormana gerek yok seninde bir beynin aklın var aldattımo engelle ayrıl sktrsn gitsin bu kadar yaa
bu bir trol soru mu_ yoksa ciddi ciddi mi sordun?
gerçek ise 3 ALTIN KURALI DENE TAVSİYEMDİR KÖPEK GİBİ PİŞMAN EDİP TEKMEYİ BASARSIN Kİ KÖPEK ETMEK ÖNEMLİ
Yemin ediyorum ki gerçek terk ettim direk intikamla falan da uğraşmadim Allahindan bulsun kopek gibi yalvarıyor hala ama asla affetmem
3 altın kuralı uygula yoksa ileride ilişkin olsa aynı durumu yasarsın benden tavsiye
dene köpek et cogu yoruma baktım bos yorum yapmıslar uyguları mdersen en azından dınlersın sacma degıl
3 altın kural nedir?
Doyurmadıysan nişanlını sonuna kadar haklı adam. Senin nazını mı çekicek.
Senin gibi zihniyetli insanların soyu tükensin umarim aynısını yaşarsın
Tüm erkekler cinsellik için yaklaşır kadınlara. Tümü! Bunu alamaz ise o kadından başka kadından alır. Bu benim zihniyetim değil. Bu doğanın yıkılmaz düzeni. Bu yıkılırsa merak etme insan ırkı 30-40 yıla kendi kendine silinir yer yüzünden.
Yorumu yapan kişi şu konuda haklı çoğu kadın cinselliğe uzak arkadaş gibi bir ilişki yaşıyor erkeğin ne istediği ya da ne ihtiyacı olduğu önemli olmuyor cinsel açlık yaşatıyor erkeğe sonra beni aldattı oluyor kadın kendi istediği gibi ilişki yasatinca çoğu zaman bu durum olabiliyor cinselliğe uzak biriyse kadın cinselliğe uzak birini bulması gerekir. Yorumu yapan kişi de aslında bunu ifade etmek istiyor cinselliğin olmadığı ilişkilerde bir taraf istiyorsa ve ilişkide bulamiyorsa karşı başka tarafta aramaya başlıyor bu isteğini aldatmayi meşrulaştırmaya çalışmıyoruz sebebi bu olabilir mi demeye çalışıyoruz
Elimden geleni yaptım onun için ayrıca herkesin dini görüşü de farklı kimisi zinaya yaklaşmak istemez kimisi evliliği bekler bu yaptığınız açıklama mantığa aykırı
Anlaşılan senin ki zinaya yaklaşmak istemeyen birisi değilmiş ve sen beş yıldır anlamamışsın
Namazında niyazında olan bir insan kendisini o kadar masum tanıttı ve ayrıca bizimki uzak iliskiydi
Beş yıl bir insanı taniyamamak biraz deneseydin direk her söylediğini kabul etmeyip sinasaydin sanki belli ederdi kendini ayrıca namaza bu kdr anlam yükleme namaz ameldir insanı duzelten bir şey olsa ülke bu halde olmazdı dimi? Namaz kılıp haram zina kul hakkı bunlardan kacamayan yüzlerce insan dolu ülke de
Dükkan da 5 vakit namaz kılan elamanı hırsızlıktan kovduk. Namaz hiç bir şeyi masum ya da benzeri kapsama almaz.
Dini inançlar yanlızca bireyi kapsar diğer bir insanı ilgilendirmez senin müslüman olman vs. karşılıklı bir ilişki yoksa yapması her türlü normal ve kabul edilebilirdir.
Benim demek istediğim ne sizin anladığınız ne... demek istediğim kendisini zinadan uzak biri olarak tanıttı hayliyle bende beni aldatmasına şaşırdım diyorum siz biz namaz kılan eleman kovduk diyorsunuz
Ya sen neden sana herkesi kendi anlattığı gibi sanıyorsun? Neden tartmiyorsun insanları. Sadece söylemlere bakmaman gerektiği konusunda bir tecrübe olmuştur senin için
Bizimkisi zaten uzak ilişki yan yana bile gelemiyorduk doğru düzgün onun da etkisi vardır
Evet bence ilişkin hakkında çok sağlam tecrübeler edinmiş olmalısın umarım daha bilinçli bir ilişki sahibi olursun bu arada insanlar namaz kılıyor diye cinsellikten uzak beklemeyin böyle bir olguyu evlenene kdr yokmuş kabul ettirip sonrasında da eşim isteksiz diyen sitem edenlerden olmayın konuşun aranızda bir karara bağlayın bu konuyu buradaki uyumda önemli
Ayril o adam evlenincede aldatir hıyar kafali
Allah seni güldürsün ya ayrıldım ayol😅
boş ver güzelim sana kocami yok be salla seviyosan dahi cok üzer seni belli
Aynen kanka öyle yaptım bastım tekmeyi
En iyisini yapmissin sana da bu yakisirdi 😌😌
😊🦋
Sen iyi insanmısın ki Allah sanan göstermiş bazen susumak da bir derstir bazı insanlara O yüzden ugrasma bırak gitisin
Kcına tekmeyi basacaksın s”erefsznn 🐍
Oyle yaptım 🤣
şanslısın bence evlenmeden görmüşsün yüzünü, sil engelle gitsin.
o sanal şey yaşadiği aleti bol ikisine yari yariya yedir
Ayrıl kanka yarın bi gün evlenince daha kötü olur aldatır seni
Şimdi bunu yapıyorsa ilerde evlense neler yapar neler
Kendine saygın varsa at nişanı mis gibi yaşa hayatını kafanda şüphelerle dolaşırsın diğer türlü
Can çıkar huy değişmez bir insanı düzelir umuduyla beklemeyin.
Vay şrfsizler ikisiyle de gorusme sevgilinin karekterine laf et ki ağır gelsin pçe
Sadece sanal seks arada olur versen sanal sexe pek ihtiyaç duymaz muhtemelen
Ay dimi öyle valla
ne iğrenç bir düşünce bu abi bir insan sadakatli de olsun diye ben niye sevişmek zorundayım
Yapacak olan kararını uygular daha buralarda sorduğuna göre sineye çekeceksin belli
Ayrıldım nişanı attim neyi var neyi yoksa da gönderdim
Ee seninki kabul ediyor mu suçunu ayrılmaya razı mı
Diyor ben sen hesabına girmissindir sandim 🤣
🤣🤣
Tekmeyi basıcaksın serefsize erkek milletti her boku yapar bikere affedersen butun ipleri ona vermis oluyosun bu sefer 1 kisi ile degil 20 kisiyle aldatir o yuzden hemen yol ver
Ayrıldım bu gece neyi var neyi yok gönderdim numarami da değişecem rahatsız ediyor diye misss
Helall 👏👏👏
Bu tür vakalar neden hep en yakın arkdaşlarla oluo, acaba surekli bırlıkte olundugu içinmi
Kiyamam ya allah belasini versin milletin. İnternet cok guzel bir seyde boylelerine gun doguyo iste.
Nişanlı da ayril masum olduğu sanmıyorum evlensen dahi huyundan vazgecmez
Öyle bir durum varsa ikisinide döv böyleleri çok güzel sopa hak ediyor
Yapacak bişey yok. Ya devam edeceksin ya etmeyeceksin bu kadar basit
Sen de onun en yakın arkadasiyla yap ve bunu ona söyle
Bırak bu çocuğu kardeşim ve o arkadaşlarını da bırak * herif
Sadece sanalda kaldiysa konusarak çözülür eğer yüreğinden onu birakmak gelmiyosa
Evlenmeden nasıl biri olduğunu öğrenmiş olduj işte
Şükret
benimde kocam aldattı belasını versin..
Aminnn
Ayrilmissindir insAllah
kızım var ama ayrılıcam bıktım
Bence kurtul hemen hiç bir şey için geç değil
kıza nw diyim 5 yaşında?
Benim de babam yok annem ayrılmış ve ayrılma sebebini dürüstçe belirli bir yasa geldiğimizde söyledi bence sende öyle yapabilirsin bekara karı boşamak zor derler ama inan kendine yazık ediyorsun
Ve çocuğun huzursuz ortamda büyüyecek
doğru diyorsun adli yardıma başvurdum çıksın boşanıcam
Hayırlısı canım
Bekara boşamak kolay...
Bende öyle düşünüyordum insana haksızlık yapılınca affedemiyor
Öyle elbette ama kimse kimsenin hangi şartlada hayatını devam ettirdiğini bilemez...
@Sadbut_true şartlarım iyi huzur yok zaten bıktım
Hmm daha önce konuşmuş olabiliriz
En yakin arkadasini sil nisanlinla evlen. Eger ayrilacaksan onlarin yazismalarini ifsa et ortak tanidiklara
Aldatmiş işte. Kadinlik gururundami yok. hadi ordan gitsin. Bide soruyor napacam diye. Allahim sana geliyorum
Sen ne diyorsun benim orada sorduğum rezil edip mi ayrılsam yoksa Allaha mi havale etsem sizin gibi geri kafalı insanları gördükçe deli oluyorum
Açikca defolup gitmesini soyle dedik zaten 😅 aldatilmişşin bide ne yapacağini sorman insanlardan akil alip kendini küçük düşürmen benim üçin senin aptal oldugununun kaniti zaten. Ekstra bide delirmene gerek yok canımsın 😅
Aptal sensin zirtapoz kizla alay etme beyinsiz amele
Ne kadar beyinsiz olduğunu insanlar içinde göstermene gerek yok
Salla su okuzu
Yüce meryem adina sen kendinide kızıda kutsa 😅 çünkü siz iki aptal ayni kafadansizniz
Anani kutsicam
Kufuretsem nefesim bosa gider🤣 cahil herif 😅 he hee sensin.
şu an aldatan eşten Tazminat Alabilirsin Mahkemeye başvur.
Nişanlımdi ve ayrıldım
Acaba kendisini nasıl savundu merak ediyorum
Yakın arkadaşısin ya hesap sendedir sandim dedi 🤣
Oha ciddi misin o nasil gevsekliktir oyle peki yakin arkadasinmis o napti agzina s... saydin onunda
Kiz kendisi beni uyardı ss atti işte nisanlin böyle bisi yazmış falan
Sanal s.. yapmis diyorsun kki taraf yapmis olarak anlasiliyor
Yol yakınken bırak onu