- Aşk İlişkileri konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılZaman göreceli bir kavram herkesin zamanı kendine göre akıyor. O yüzden erken evlendi veya evde kaldı demek bana mantıklı gelmiyor. Doğru kişi ne zaman karşına çıkarsa ve ne zaman hazır hissedersen o zaman evlenmelisin. Ben 29 olacağım hala kendimi evde kalmış hissetmiyorum 🤗
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHissetme canım o iş birden oluyor anlamıyorsun bile.
Kimseyle evlilik pazarlığına da oturma evde kalırsam diye düşünerek yanlış insanlara şans da verme.
Davul bile dengi dengine. Dengini bekle bulacaktır seni.
Hele ki konu evlilikse kültürü size yakın olmayan insanları ama beni seviyo diyerek tercih etmeyin. Bir erkeğin seni seviyorum cümlesi size tüm duvarları yıktırmasın . Akıllı olun herşeyi düşünün. Aşk meşk değil her şey.
Bu devirde mantıklı ve acımasız olacaksın. Kimseye acımayacaksın. Ama üzülür diye kimseye taviz de vermeyin. Üzülür diye kiyamadiklariniz çok güzel kıyar size.33 Yorumla- +1 yıl
Neredeyse bunu yapıyordum ben Trakyalı açık bi insanım onlarsa sivaslı dindar ve İzmir de oturuyorlar
İzmir’de oturmam dedim kabul ettim
Çok açık giyiniyorsun dediler tamam dedim
İnstagram da çok takipçin var dediler hesabı sildim
Biz büyük nişan istemiyoruz dediler tamam dedim
Mevlüt düğün dediler tamam dedim
Evimi işimi arkadaşlarımı annemi ablamları memleketimi sülalemi giyim tarzımı yaşam standartlarımı herşeyi kabul edip gidicekken
Onu eskortta götüren bir kuzeni vardı eve gelebilir çayını kahvesini içsin ama onunla yalnız dışarı çıkamazsın dedim istemiyorum
O bana ben kılıbık değilim ne istersem yaparım inatta benim Murat’ta benim dedi
Ki nişan tarihi belirlenmiş yüzükler alınmış 3 gün sonra İzmir düğün tarihi belirlemeye gidicekken çok zor olsa da bıraktım - +1 yıl
Şimdi ise kafam o kadar rahat mutluyum ki ama kalbim çok acıyor ben herşeyden herkesten fedakarlık ederken onun güzel kardeşim yaptığı birinden vaz geçememisi üzdü
Cevap sahibi+1 yıl👏 Iyi yapmışsın canım.
Ne yapmalı simdi bu korkuyla görücü usulü felanmi yapim hiç sevmedigin biriyle bu devirde ömür geçmez o yüzden sev sevil öyle evlen evet evlenecek değil sevgili bile bulmak zor bu ülkede herkesin ego tavan ama ümit ediyor insan doğru kişi sana gelir emin ol
12 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Daha yazılana göre 23 yaşında hayatın başlarındasın, hazır hissettiğinde bir de karşı tarafın işte bu doğru kişi diyip inandığında evlenebilirsin :)
111 Yorumla- +1 yıl
Neredeyse bunu yapıyordum ben Trakyalı açık bi insanım onlarsa sivaslı dindar ve İzmir de oturuyorlar
İzmir’de oturmam dedim kabul ettim
Çok açık giyiniyorsun dediler tamam dedim
İnstagram da çok takipçin var dediler hesabı sildim
Biz büyük nişan istemiyoruz dediler tamam dedim
Mevlüt düğün dediler tamam dedim
Evimi işimi arkadaşlarımı annemi ablamları memleketimi sülalemi giyim tarzımı yaşam standartlarımı herşeyi kabul edip gidicekken
Onu eskortta götüren bir kuzeni vardı eve gelebilir çayını kahvesini içsin ama onunla yalnız dışarı çıkamazsın dedim istemiyorum
O bana ben kılıbık değilim ne istersem yaparım inatta benim Murat’ta benim dedi
Ki nişan tarihi belirlenmiş yüzükler alınmış 3 gün sonra İzmir düğün tarihi belirlemeye gidicekken çok zor olsa da bıraktım - +1 yıl
Kuzum sevmek aşık olmak, Bi insanı değiştirmek değil, değiştirmeyeceğin bir insanla hayatını birleştirmektir, senin nışanlın senin hayatına bir sürü engel koyarken ben istediğimi yaparım ederim aman aman ben erkeğim karışamazsın, olmaz yani sen herşeyden herkesten fedakarlık etmemiş kendinden etmişsin ve sonunda kendi mahkumiyetini bitirmişsin, inan bana doğru kişi deildi bu yüzden bitti
- +1 yıl
Elbette yanar, sonuçta belli başlı konuşulmuşluklar, kurulan hayaller, yapılan planlar, görüşmeler ve birlikte geçen bi zaman mevcut, bir de bunların boşa çıkması var, zamanla geçiyor, inan buna, zamanı geldiğinde esamesi bile kalmıyor ilk başlar da böyle olman duygusallaşman sebepsiz aramalar ağlamalar aramamak için kendini zor tutmalar elbette olacak sonra daha güçlü olduğunun farkına varacaksın emin ol :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz zaman geçmeli bence diye düşünüyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#SelamGençlik
36 yaşına kadar hiç evlenmemiş bir ablan olarak sana cidden önerim,98 yaşına dek paniğe lüzum yok emin ol..🙂🙂 #TubaSueda40 Yorumla
+1 yılHazır hissettiğinde demek istiyorum ama bir yandan da erken yaşta olmasına karşı çıkıyorum. Mantıken düşünürsek 18yaşındaki bir birey evlenmeye gerçekten hazır mıdır? Doğru insanı bulmuş olabilir fakat 18yaşında gerçekleşen evlilik kişiye yarardan çok zarar vermez mi? Bekarlığın tadını çıkartmalı bence.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. buna duygularınız karar vermeli
sırf aile ya da çevre baskısıyla evlenenleri görüyoruz
boşanmalar aldı başını gitti, çocuklar iki arada bi derede kalıyor
bence kalbiniz size doğru zamanı gelince kulağınıza fisildiyacaktir11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru
+1 yılHazır hissettiğinde, birey olduğunda ve kendine maddi/manevi yettiğinde, boşanmayı bir son olarak görmediğinde, gerekirse boşanırım düşüncesine ve özgüvenine sahip olduğunda ve en önemlisi 25'ten sonra.
Evlilik konusunda sayılara takılmamalı kimse11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın sanırım
+1 yıl23 yaşında ve evde kalmış mı hissediyorsunuz? siz kafayımı yediniz. Gidin dünyayı gezin, hayatı yaşayın, anlık duygular tadın evlilik, evlenmek nedir
13 Yorumla- +1 yıl
hayatı yaşayıp, öğrenip her duyguya doyup artık yeter yaşadığımı yaşadım, göreceğimi gördüm hayatım düzene girsin dediğiniz zaman evlenin. İşte o aşamada sağlam ve sadık bir evlilik yaşarsınız.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe evde kalması ne evliliği ya, kafayı yemiş bu millet. Evlenmeyin ne gerek var, hayat tek daha rahat...😄
20 Yorumla İnsan evlenmek için evlenmemeli ; bazen geçkalmışlık hissi olsa bile. Çünkü yanlış yolda giden yıllar geri döndürülemez önyargılara sebep oluyor. Kendini hazır hissettiğinde evlenmeli insan.
21 Yorumla
+1 yılİnsan kendisini ne zaman evliliğe hazır hissederse, o zaman evlenir.
00 YorumlaBence evlenmek saçma bir şey valla gerek yok bekarlık sultanlık 😂
31 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılBendende o kadar ya. Demir attim yalnizligaa bir hasret denizindeeggggg @Nesliççe
32 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılGencler Evliligin bo*kunu cikariyor. Evliligi toz pembe dünya saniyorlar, aradna 2 yil gecmiyor bosaniyorlar. Ortalikta bekar kiz kalmadi a*mk. Evlenme yasagi koysunlar.
Evlenme yasi bayanlarda en az 27, erkeklerde en az 30 olsun.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Evliliğe hazır hissedince... öyle zaman gelirki anne olmaya eş olmaya kendini hazır hissedersin... o zaman...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı aşka kavuştuğunda..
https://www.youtube.com/embed/pHL9QS3jxX410 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılHem gerçekten ömrünün kalanını geçirebileceği birini bulmak, hemde finansal anlamda iyi bir yere olunca bence. 30 dan önce de çocuk yapılmamalı bence.
10 Yorumla
+1 yılİnsan evliliğe hazır olup olmadığını bilir, bunu anlar. Hazır olduğunu hissettiği ve doğru kişiyi bulduğu zaman evlenmeli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes fakli yaşlarda olgunlaşir. Kendini hazir hissettigin zaman
20 Yorumla
+1 yılNe zaman hazır hissederse. Hissetmezse de evlenmez.
20 Yorumla
+1 yılDoğru kişiyi buldugu zaman ve imkanlar buna elverişli ise
10 Yorumla
+1 yılİnsan ne zaman hazır olursa evlenmeğe o zaman evlenmeli
10 Yorumla23/26 arası geç evlenmeyin yaşlı bi ebeveyn olmak iyi bişey değil
10 YorumlaNe zaman hazır hissederse, uygun kişiyi ne zaman bulursa ancak o zaman evlenmeli.
10 Yorumla
+1 yılOkulum bittiğinde evleneceğim kim ne zaman evleniyorsa evlensin😃
10 Yorumla
+1 yılGerçekten bunu seçemiyorsun kaderin kaçtaysa onda evlenirsin cidden seçemezsin
10 Yorumlaİnsan ne zaman kendini hazır hissederse o zaman evlenmeli. Önüne gelen ilk kişi ile de değil tabi.
10 Yorumla
+1 yılbir kadın evi arabası ve daimi işi olduğu zaman evlenmeli çünki her şey ola bilir kendine bakmayı becermeli çoçuklarının istediğini vermeli
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCok gec kalmadan evlenmek lazım gec kalanların evlenmesi zor oluyor evlenınce gec kaldığına herkes pışman helede kızlar bilseydim 15 yaşında evlenirdim dıyor evli kız arkdaşlar 😏😏
00 Yorumla Banka da 500bin $ oluştuğu zaman köyde ki müddet emminin kızlarından ortancasını ondan 3 çocuk yapınca böyuk kızını kuma alcam. Daha çok var 500 bine öff.
00 YorumlaBöyle hissetmene neden olan şey yalnızlık mı yoksa ilgi görmemek mi?
15 YorumlaP** erkek bulursanız evlenirsiniz. Dürüst erkek olsa evlenmesinizde neyse
129 Yorumla23 yaşında kendini evde kalmış mı hissediyorsun? Yahu bu yaşta çocuklar daha eğitimini bitiremiyor ne evliliği.
00 Yorumla23 yaşında mı düşünüyorsun ben 30 yaşındaym 9 yılımı bir erkek için harcadım hiç de evlenmeyi düşünmüyorm
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. 23 yaşındasın sanırım. Hiç evde kalmış bi yaşta değilsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılCumartesi gecesi. Düğüne gelenler ertesı gün dinlensin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı. Sen evde kaldıysan ben o zaman mezarlık olmuşum. 30 oldum nerdeyse 😂
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeye hiç niyetim yok kimse evlenmesi çocuk yapmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yıl25 tam orta yaşı 30dan sonra da evde kalmış gibi hissedebilrisin
00 Yorumla
+1 yıl35inde yolun yarısını kendi sonrasında birisiyle yürümek için 🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru insana denk geldiğini hissettiğin de evlenmeli
00 Yorumla evliliğin yaşı yoktur 201 yaşından sonra evlenilmelidir
00 Yorumlaİnsan bence kendini kalbini hazır hissedince evlenmeli bir şeylere Mecbur hissedince değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu işler nasip işi bunun yaşı olamaz ki napalm yasim geldi diye önümüze gelene evlenelim mi nasip ne zamansa o zaman evlenirim
10 Yorumla
+1 yılBen 23 giricem hala sevgilim yok :( ve evde kalcakmışım gibi hissediyorum hiç evlenemicekmşim gibi
20 Yorumla
+1 yılNe evlenmesi bu devirde, birbirini aldatan aldatana
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaş 40 arabayı ancak aldık ev için 10 sene daha geçer.5 yıl düğün masrafları.
Huzur evine gidecek durum neyse😂😂00 Yorumlaİnsan adam akılı birini bulduğunda evlenir anlayışlı sadık olmayı bilen
10 YorumlaÖnüne düzgün bir aday çıkınca ve kendini hazır hissettiğinde evlenmeli.
10 Yorumla
+1 yılMaddi ve ruhsal olarak kendini hazır hissettiğinde evlenebilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl25 bence tam ortasında ama ben evlenebileceğimi sanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini ne zman hazır hissediyorsa bunun bir zamanı yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşkı bulmadıkça evlenmeyin. Aşk ile sevin sevilin.
20 Yorumla Belirli bir yaşı yok karşındaki kişiden emin olursan kendini evliliğe hazır hissedersen evlenilebilir
00 YorumlaEvlenmenin yaşı olduğunu düşünmüyorum. Bir insanın kaç yaşında gerçek aşkı bulunacağı bilemez. Ama en geç 30 bence...
00 Yorumla
+1 yılAy bende 22 yaşında böyle hissediyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru kişiyi bulunca.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe zaman hazır hissediyorsa, o zaman.
10 Yorumla
+1 yılDaha yaşın küçük 23 se eğer ayrıca çokta güzel önemli bir şey olmadığını düşünüyorum
00 YorumlaBence ideal yas 30 insanin akli basina geliyor artik cocukca dusunmuyor karsisindakiyle
00 Yorumlaoff koca meraklısı mısınız ya
20 YorumlaHerkesin nasibi bir yerde bekler kaç yaşındasın
03 Yorumla- Devamını Gör (118)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler