Ben annem ne zaman artık evlen derse o zaman evlenmeyi düşünüyorum.😂
Daha önce evlenmeye karar vermiştim ama annem bana 'A*in mı kalktı hayrola' dedi. Kendimi f*hişe gibi hissettim. Ben de o sözden sonra artık evlilik lafını açmıyorum.😏
Ben annem ne zaman artık evlen derse o zaman evlenmeyi düşünüyorum.😂
Daha önce evlenmeye karar vermiştim ama annem bana 'A*in mı kalktı hayrola' dedi. Kendimi f*hişe gibi hissettim. Ben de o sözden sonra artık evlilik lafını açmıyorum.😏
Bana göre evliliğin yaşı diye bir şey yok. Kime göre neye göre ideal yaşi belirliyoruz. Kim kendisini ne zaman hazır hissederse evlenmeli. Sen artık çocuk yasta değilsin kendi kararlarını verebilirsin sonuçta.
Cevap
13Cevap
birinin evlenme teklifi açmasını bekliyorum eğer açılırsa düşünebilirim
Hazır hissettiğimde evlenirim, çok rövanşta bi konu gören herkes soruyor çünkü
nasil bi terim oyle 😂 a. kalkmasi nasil oluyo 🤣
:D gece gece ne güldüm ya
Sen evlenme zaten senin ki kalkıyormuş normal değilsin jsjs
Anan iyi demiş
Neden. Ayıp bir şey mi evlenmek
Kendimi hazir hissettiğim zaman evlenirim
anneniz vok terbiyesiz hanfendi
ben ümidi kestim artık
Ya şu gereksiz laflar cahil cahil çok sinir olurum
Doğru insanı bulunca
Kalktı mı knk
hicbir zaman
Düncelerimde yok
Düşünmüyorum
Sen teklifimi ne zaman kabul edersen.
Ben ne alaka?
Şaka lan şaka, gül diye.
A*mın kalkması nasıl oluyormuş kanksss
Annen kaç yaşında evlenmiişş
19
E sende deseydin anne senin a*mcığın mı sulandı diyee
Neyse ne? Daha ağır lafları da var da burada söylemiyorum. Sonuçta kararım bu yönde. Ne zaman artık bu evden git derse ve evlenmem ona daha kabul edilebilir gelirse o zaman evlenirim. 3 sene sonra da evde kaldın diye beynimi s*** kesin.
Mesela daha ağır lafları neler 🤔 senin yaş kaç annenin yaş kaç 🤔
Evleneceksin geleceksin burada kocanla kalacaksın gece azacaksin falan filan kocanin ailesi gelip gidecek seninle mi ugrasacagim demişti. Bu bayağı koymuştu bana. Evlenirsem asla eşimle annemin evine geldiğimde yatıya kalmayacağım. Çünkü bu lafı sürekli aklıma gelir.
Kkocam değil mi azarız da yaparız da zoruna giden neymiş ki sen kocana vermiyo musun deseydinn
Babamla cinsel hayatları yok ki zaten. Onlara göre cinsellik sadece çocuk yapmak için olmalı.
Nasıl yok ya nasıl dayanıyorlar yaşları kaç kii
50 sayılır.
Yok kanki snin haberin olmuyor kesin yapıyolardıırr
Ayrı yatıyorlar zaten çoğu zaman.
İşte arada iş görüp ayrı yatmaya devamdırr
Babamın kuş ucmuyormus galiba. Sorun buradan kaynaklanıyor biraz da. Sigara içmekten...🤣
Annenin bütün bu gerginliğinün sebebi bu kanka hep baban yüzünden kuşu öttürse arada bak bakayım annenin sesi çıkıyor muu 😂😂😂
Öyle değil mi kankkss 😂
annende nasil bir anneyse
23 ideal şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?