Sevgililerin evlenmeye karar verme zamanı, her çift için farklı olabilir ve kişisel tercihler, değerler ve yaşam koşullarına bağlıdır. Evlilik, duygusal olarak hazır hissetmek önemlidir. Partnerlerin birbirine olan bağlılıklarını ve karşılıklı sevgi ve saygılarını değerlendirmeleri gerekir. İyi iletişim, sağlıklı bir evliliğin temelidir. Partnerlerin birbirini anlamaları ve duygusal ihtiyaçlarını ifade etmeleri önemlidir. Ortak değerler, inançlar ve yaşam hedefleri, uzun vadede uyumlu bir evliliğin temelini oluşturur. Evlenmeye karar verme zamanı, çiftin ilişkisinin ne kadar süredir devam ettiğine bağlı olabilir. İlişkinin daha derinlemesine anlaşılması için zaman ayırmak önemlidir. Çiftlerin yaşam planları, evliliğe ne zaman hazır olduklarını etkileyebilir. İş, eğitim, kariyer ve aile gibi faktörler göz önünde bulundurulmalıdır. Aile ve çevre baskıları veya beklentileri de göz önünde bulundurulmalıdır. Ancak, son karar çiftin kendi tercihleri olmalıdır. Evliliğin getirdiği mali sorumluluklar ve ekonomik durum da göz önünde bulundurulmalıdır. Fiziksel ve cinsel uyum da evlilikte önemli bir rol oynar.
Merhaba, Genel olarak hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar!
Ben maksimum bir seneyi ideal görüyorum!
Sevgili olan kişilere bağlı olarak yani onların kişilik ve karakterlerine bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Ben netim, neyse o, boş şeyleri yaşamam, yaşatmam, uzatmanın da anlamı yok!
Aslında bir insana bir ayda notunu veririm, birbirimize uyar mıyız yoksa uymaz mıyız?
Bir sene karşımdaki insan için ayırabilceğim zaman! 😅
Evlilik piyango gibi.. bir yildada evlensen.. dört ay içinde de evlensen.. ne getireceğini bilemezsin. zaten hayatta böyle bir şey.. her şey bir kumar.. ne olacağını kestirmek güç.
Isterse 10 yıl görüşsün iki duvar arasına girmeden tanınmıyo va zaman geçiyo taniyorum yapmaz dedigin neler yapiyo o yuzden süreç çokda uzun olmasi bisey ifade etmiyo.