Kız arkadaşım ailesine değer veren birisi o yüzden aileler tanıştıktan sonra olsa daha iyi olur düşüncesindeyim.
Aileler tanıştıktan sonra
Sözden sonra
İstemeden sonra
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kız arkadaşım ailesine değer veren birisi o yüzden aileler tanıştıktan sonra olsa daha iyi olur düşüncesindeyim.
Bence en güzeli isteme olduktan sonra yani evlenme teklifi yapmanın bence bir mantığı da olduğunu düşünmüyorum zaten bir insan birisini seviyorsa evlenmeyi kafaya koyduysa birbiriyle anlaşıyorsa kadın da erkek de bunu istiyorsa bir de ayrıca böyle evlilik teklifi yapıp insanları masrafa sokmam bilmem kaç bin TL verip yüzük almak mekan ayarlamak süslemek falan bunlar sadece özenti başka bir şey değil Bir de böyle kadının önünde diz çöküyorlar ve erkek kadının önünde diz çöküyor kadın erkeğin önünde de çıkıyor ya saçma sapan şeyler hiç gerek yok bence eskiden insanlar birbirine evlenme mi teklif ediyormuş
Ailelerle tanışırsınız, olay belli bir olgunluğa ulaşır, işte o zaman tama zamanıdır derim. Tabii ki süreç normal ilerlediğinde. Acele durumlar ise farklı süreci gerektirir. Böyle işte.
Buna fazlasıyla katılıyorum. İlişkinin olgunlaşması ve tabii aile ilişkileri de önemli
Bence tanışır tanışmaz evlilik teklifi yapılmamalı. En az bir veya iki sene falan iyice yakından hem onu tanımak lazım hemde ailesini falan. Bazıları hemen tanışır tanışmak evlilik yoluna giriyor bence bu doğru değil. İyice tanımadan etmeden evlilik yoluna girmek bana göre yanlış olur. Aileler tanıştıktan sonra evlenmek daha doğru olur..
Ben bizim Türklerde şeyi sevmiyorum aileler tanışıyor ilk ya da ikinci görüşmede hemen nişan düğün tarihi alınıyor bana aşırı saçma geliyor ailelerin tanışması hemen evlilik olacak diye bir zorunluluk getirmemeli bana göre
Nişan için bir şey diyemem de düğün çok aceleye getirilmemeli
Cevap
13Cevap
Ne zaman hazır olurlarsa
Aileler tanışınca artık adı konmalı yani oyuncak haline getirmeye gerek yok ciddiye alırsan bi işi o zaman güzel gider çok iyi düşünmüşsun aile önemli pas geçmeyin
Kesinlikle öyle.
Aileler tanıştıktan sonra yapılmalı sonra aileler sıkıntı çıkarırsa daha üzücü olur
Kadın ve erkek arasındaki iletişime bağlı. Sadece birbirleri belirlemeli.
Ailesi ile tanıştıktan sonra aylar geçsin iyi tanımaya çalış mesela sevgililer gününde evlilik teklifi yapabilirsin veya evlenmene az kalanda ne o heyacan mi bastı bizden sordun birden 😅 evliliğe hazirsan ne zmn teklif etmek istersen et.
Maddi konuları aşabilirsem başka hiçbir problemimiz yok çok şükür. Her şey çok iyi gidiyor.
Söz ve istemeden sonra evlilik teklifinin bir anlamı uok bence 😅
Biz 20 aralıkta tanıştık 25 temmuzda evlilik teklifi aldım, 20 Eylül'de bize ailemle tanışıp beni istemeye geldiler 21 Eylül'de sozlendik😀
Aileler tanışıktan sonra yapılması daha iyi bence
Aileler tanışmadan önce edeceksin ki senin gerçekten ciddi olduğunu anlayıp ailesiyle tanıştıracak.
Ciddi olduğumu bildiği için ailesiyle tanıştıracak. Ancak ben teklifi ne zaman uygun olur diye düşünüyorum.
Abi evlilik teklifinin amacı evlilik yoluna çıkılmadan edilmesi zaten. Evlilik teklifi edilir sonra isteme olur söz nişan yapılır. İsteme yapılıp söz yapılıp sonra evlilik teklifi edilmesi köylerde oluyor onlar ne zaman yapılacağını bilmedikleri için
Hiçbiri. Hepsinden önce yapılır ondan sonra diğerleri
Hepsinden önce yapılır.
Şart değil ama kadınlar bayiliyor
Aile den sonra
Herseyi tamamladıktan sonra
Ondan öncede yapabilirsin
Aileler tanıştıktan sonra tekilifini yap
Gönlünden ne zaman geçiyorsa.
ciftler kendini ne zaman hazir ederse