Yeni birisi hayatınıza girdiğinde hemen etrafınızda ki insanlarla paylaşır mısınız yoksa biraz vakit geçip, o kişiden emin olduktan sonra mı söylersiniz?
Bir ilişkiniz olduğunda etrafınıza hemen söyler misiniz?
Çevreme bile söylemem ben. Ne gerek var ki? İlişki dediğin iki kişi arasında olur. Öyle herkesin bilmesine de gerek yok. Çevremi bırak, aileme bile söylemem. Çünkü, başıma gelecekleri biliyorum. Bizi tanıştır asabi, kim bu asabi hiç çekemem ya. Duyurmaya hiç gerek yok, ancak ciddi ilişkim olacak öyle söylerim. Yoksa zerre söylemem. Benim ilişkim beni ilgilendirir, kimseyi de alakadar etmez. Söylediğimiz zaman ise yanlış anlaşılıyor ya neyse. Mesela başkası var da bu yüzden mi duyurmak istemiyorsun gibi gibi bu böyle uzar gider. Valla yazarken bile sinirlendim.
Hemen anlatmam, benim için önemi olmayan kişiler bilse sorun olmaz. Ama değer verdiğim insanlara hemen söylemem, önce ben kendim emin olmak isterim, daha sonra onların karşısına çıkarabileyim. Emin olmadığım birini yakın çevremden birisi ile tanıştırmam bile. Çocuk oyuncağı değil sonuçta.
Hayır, söylemem. Mümkünse herkesten saklarım. Söyleyince öyle çok nazar değiyor ki.. Ama gel de kadınlara anlat! Sen niye ilişkimizi kimseye anlatmıyorsun, yedekte beklettiğin birileri mi var, başka kızlarla mı konuşuyorsun sorularının ardı arkası kesilmez. Belki ben ilişkimi mahrem bir şekilde yaşamak istiyorum. Buna bile saygı duymayan bir cinsiyetten bahsediyoruz..
Ahah😂 Yok yani bende öyle düşündüğüm için anlıyorum ne demek istediğini. Kadınlara dediğin bir şey yok ki, bazıları için söylediklerinde de gayet haklısın, ki bazı erkeklerin bile öyle olduğunu bende gördüm. Zamanı gelince zaten söylenir fakat daha ilk başlarda söylenmemesi taraftarıyım bende.🤷♀️
Zaman geçmesini isterim.. Ki öyle de olur zaten.. Görünenin altında her zaman bir geçmiş vardır.. İletişim ne kadar zamandır devam ediyor insanlar bilemezler.. Açıkçası verecekleri tepkileri de önemsemiyorum.. Bu hayat benim ve dilediğim gibi yaşıyorum hesapsızca.. Keyifli geceler..
Hayatımı insanlara anlatmaktan çok hoşlanmıyorum. Birini hayatıma aldığımda da önce bu ilişkiyi iki kişi yaşamamız gerektiğini düşünürüm. Hem kendi duyhularımdan hem de onun duygularından ve hayatımda ki yerinden emin olunca çok yakın üç arkadaşımla tanıştırmak isterim. Çünkü insan o duygu yoğunluğunun içindeyken bazı seyleri goremeyebiliyor. beni iyi tanıdığına inandığım gozlerin yorumlarına ihtiyaç duyarım. Aynı zamanda da dostlarımla arkadaş olmasını.. Onun dışında çok fazla insanın bilmesi gerektiğini düşünmüyorum.
Ben saftirik önce gidip anneme anlatıyorum bir güzel. Sonra ayrılınca tekrar anlatıyorum ve bir ton laf isitiyorum. Aslında kimseye anlatmak lazım. Mümkünse evlenene kadar sevgilim var demeyin. Nazar değiyor 🤢
Hayır paylaşmam insanların kötü gözlerinden nazarından korkarım mutluluğuma göz koyarlar anında o mutluluk bozulur kimseye söylemem uzunca bi süre iş ciddiye binerse arrık karşı tarafdan ve kendimden eminsem söylerim
Emin olup olmamak ile alakalı değil bendeki, ilişkim var ise belli ederim zaten herkese. Emin olayım söyleyeyim düşüncesi yok... Emin olmasam zaten ilişki yapmam 😬