İlişkiniz olunca herkese duyurur musunuz yoksa gizli saklı mı yaşarsınız?
Yayarım, herkes bilsin.
Hayır, yaymam.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlişkiniz olunca herkese duyurur musunuz yoksa gizli saklı mı yaşarsınız?
Hayır yaymam tabi ki de. ayni ben bilmem yeterli olur ama gizlemem de özel olarak yani biri sorarsa evet sevgilim var derim başak bir detay paylaşmam tavsiye olaraksa İlişkiniz ne kadar ciddi ve sağlamsa, bunu paylaşma ihtiyacı da artabilir. Eğer ilişkiniz yeni başlamışsa veya henüz netlik kazanmamışsa, beklemek isteyebilirsiniz. Partnerinizle bu konuyu konuşmalısınız. İkiniz de ilişkinizi nasıl gördüğünüzü ve bu konuda nasıl bir yol izlemek istediğinizi açıkça ifade etmelisiniz. Bazı insanlar aileleri ve yakın arkadaşlarıyla ilişkilerini paylaşmaktan hoşlanırken, bazıları daha özel tutmayı tercih edebilir. Ailelerin ve arkadaşların görüşleri ve tepkileri de dikkate alınmalıdır. İlişkinizi sosyal medya platformlarında paylaşmak, ilişkinizin ne kadar özel veya kamusal olduğuna bağlı olarak değişebilir. İlişkinizdeki özel anlar ve deneyimler, sizin ve partnerinizin paylaşmak isteyip istemediğine bağlı olarak mahremiyet içinde kalabilir. İş yerinde veya kişisel hayatınızda ilişkinizi nasıl paylaşmak istediğinizi düşünmelisiniz. Bazı durumlarda bu tür paylaşımlar iş veya kişisel ilişkileri etkileyebilir.
Cevap
10Cevap
Hayır, ilişkimi çok göz önünde yaşamayı sevmiyorum.. Ne sosyal medyada bunu yayarım, ne de fotoğraf olarak gider sevgilimi profil fotoğrafı yaparım..
Aynen çok doğru söylüyorsunuz katılıyorum. İlişkiyi bence göz önünde yaşamak o ilişkiye zarar verebilir. Yani kıskanan çekemeyen insandan çok olur bir kere. O yüzden saklamak daha iyi her zaman..
Kesinlikle
Hayır.. ciddi bi teklif olup adım atılmadıkça da az insanın bilmesini tercih ederim…
Aynen öyle. Hem adı konulmamış bir ilişkide herkese söylemek olmaz. İlk önce ciddi bir yola girilmesi lazım bence herkesin ilişkiyi tamamen bilmesi için diye düşünüyorum.
Bilmesi gerekenler bilir. Saklamam ama benim sevgilim var diye kimsenin gözüne sokmam
Aynen doğru söylüyorsunuz. Ama ben yinede her zaman ilişkimi göz önünde yaşamayı pek doğru bulmuyorum ya. Çünkü çekemeyen kıskanan insan falan çok oluyor. O yüzden saklamak daha iyi.
Kem gözlerden doalyı devlet sırrı gibi duruyo bende
Aynen bence öyle olması çok daha iyi ilişkiniz için. En azından ilişkinize bir zarar gelmez diye düşünüyorum ben. Çünkü seven destekleyen kadar düşman olan istemeyen insanda çok oluyor.
Herkerse değil ama yakın çevrem bilmelidir bence... sonuçta artık adını koymuşum sevgiliyim...
Herkes bilmez ama bilenler olur. Öyle fotoğraf falan atmam.
Hayır benim için özeldir yaymam.. ama hayatımda da biri var olduğunu hissettiririm
Söyleyince ilişki diye bişey kalmiyor ki nasıl göz ediyorlarsa her şey kötüleşiyor
Hayır, yaymam. o benim özelim.
En güzeli bence. Olması gereken bence bu. Yani millete duyurmak ile aslında ilişkiye zarar vermiş oluyorsunuz. O yüzden göz önünde yaşamamak bence çok daha iyi diye düşünüyorum ben.
hayır sevmem özel hayatım sonuçta
Hayır hasetçiler devreye girer hemen
Senle ben aramızda şeklinde ilişki severim
Neden saklamalıyım ki herkes bilsin
Yaymam
Gizlemeyede ortalığa dökmeyede gerek duymam.
hayır..
Hayır
Hayır yaymam
Hayır ama anlatan çok partnerim oldu
Gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?