İşyerinde nişanlı bir erkek var bana bakıyor ve aşkını itiraf etti ne yapıcam ben yaa!!!?

Bahsettiğim 23 yasında bırı isyerınden... capkın biri nısanlanmadan öncede böyleymiş nişanlanmıs facebookta profl resmnde hep kızla fotoğrafları var bana bakıyor sürekli masada otruyoruz cayda bacagıma doluyo ayagını falan mıncıklıyo kızıyorum gecerken yanımdan vuruyo falan karsımda duruyo gözlerini benden ayırmıyo cok kızla cıktım ama hıc bırı senın gıbı degıldı seytanın vesvese vermesı gıbısın bakısların tahrık edıyo mahvedıyosun benı korkuyorum senden benı benden alıyosun dedi cıkısta beklıcem falan dedı annem gelmıstı almaya konusmadık tabı bana mesaj atmıs faceden numaramı falan istedi bende tersledım o gece onu hoscakal olacaklar sensız olsun dedı bana en son sonra o gece ıcmıs bana bır sarkı soylemıs ben onu tersledıkten sonra gıtar calarken sarkının sozunde ''sanmaki kacacaksın, ben sana muhtacım, sanma sürer saltanatın dön bak bana sultanım'' falan diyo ne kadar terslesem pesımde dolanıyo ne yapsam ben yaa sizce aşık mı oldu ne yaptı?
İşyerinde nişanlı bir erkek var bana bakıyor ve aşkını itiraf etti ne yapıcam ben yaa!!!?