Sevdiğim adam gözümün önünde nişanlanıyor?

20 yaşındayım. Hayatımda 2 senedir biri var ama sevgilim değil. Sadece takılıyoruz biraz FB ilişkisi gibi düşünün. Ben açık giyinen bir kızım normalde kendisi aşırı kıskanç bir erkek ama bana sürekli dekolte giy diyordu. Eski iliksilerinden bahsederken de tüm sevgililerini aşırı kıskandığını ve kısıtladığını söylüyordu. 4 ay önce bana sevgili yaptığını ve benimle artık buluşma imkanı olmadığını söyledi Instagramdan birbirimizi çıkarmadık ama hayatındaki kız ailesine uygun üstruplu birine benziyor. Her haltı yiyip edepli kız bulmaya çalışan klasik TC erkeği işte. Beni de rahat gördüğü için ailesine yakıştıramadı fazlaca Avrupai bir görünümüm var. Kafa yapilarimiz çok farklı. Dün onu aradım ne oluyor böyle diye o da nişanlanıyorum haftaya dedi kendisi daha 23 yaşında. Erkenden evlenmeyi düşündüğüne inanamıyorum. İşin kötüsü ben onu seviyorum duygusal olarak birşeyler hissediyorum. Dün nişanlanacağı kızla samimi fotoğraf atmis o kadar içim acıdı ki yediremedim çevremdeki herkes bana çok güzel kızsın ne işin var bu kanka kroyla diyo ama duygusal boşluktaydım ben onu tanıdığım zaman ben bir baba tarafından terk edilmiş bir kız çocuğu olarak büyüdüm. Annem beni kazanmak için çok uğraştı. Anneme geçen gün eğer ilerde evli bir adamla olsam beni affeder mıydın diye sordum o da öyle bir şey yapmazsın sana güveniyorum ben dedi. Çünkü babam annemi başka kadınla aldatıp bizi terk edip gitmişti annem aldatılan bir kadın olduğu için bunu başka bir kadına yasatmamı bana konduramiyor. Ama eğer evlenirlerse ben peşini bırakmam onun çünkü çok bağlandım büyümü yaptılar bilmiyorum ama onu düşünmediğim tek bir an bile yok ben ne yapicam?
Sevdiğim adam gözümün önünde nişanlanıyor?