- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılİşte bu her zaman söylediğim bir şeyden kaynaklanıyor. Birisi sizi terkedince ya da siz terkedip kendinizi üzüp parçalarken başka birileri sizin bu yaptıklarınızdan bihaber kendi dünyasında başka şeyler yaşıyor. Geceler boyu ağla sızla özle pişman ol özür dile duvarlara, rüyalarını kabusa döndür yaşam enerjini kaybet kısaca hayatını zindana çevir ama o hiç böyle durumlara düşmez, keyfi yerinde yeni aşklarda yeni arayışlarda eğlencelerde keyiflerde doruklarda. Artık şu gerçekleri kabullenin. gidenin ya da gönderdiğinizin arkasından ağlamayın üzülmeyin öyle parçalarcasına. Yeni bir hayat kurun kendinize onun gibi olun sizin umursadığınız gibi sizi umursamıyor, sen onu napıyor acaba diye düşünürken o düşünmüyor, sen şimdi evlilik planları yapıyor aklına geliyormuyum hiç acaba derken o seni hiç aklının kenarından bile geçirmiyor. Boşver öyle biris için üzülmeyi bak sen hayatına.
119 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söylediniz. Bunların farkındayım bende o yüzden elimden geldiğince kolaylaştırmaya çalışıyorum durumu zamanla herşey yoluna girecek biliyorum. Sabretmem lazım
- +1 yıl
Aynen sabret geçti gitti o başkasıyla hayaller kurmaya gerçekleştirmeye çabalarken sen onunla hala geçmişte yaşamaya çalışıyorsun. Aklında boşver geçti o diyor. Kalbinle aklını çatıştırıyorsun olan sana oluyor. toparlan hobiler edin, yeni bir çevre oluştur, gez, dolaş bak ne kadar efendi temiz çocuklar çıkacak karşına. Bir ihtiyaç mı sanki el ele tutuşmak öpüşmek sevgili olmak. Aşkı bulma o seni bulsun bırak. Bırak kendi dünyasında ki basitlikle yaşasın o. Sen zengin kalbinde o duygu yüklü benliğinle ona denk misin.
Soran+1 yılIçimi ferahlattınız gerçekten çok sağolun. Gece gece uğraştınız benim için teşekkür ederim ilginize
- +1 yıl
Estağfurullah valla ferahladıysa ne ala gerçekler bunlar yani bunalttın da desen buydu ferhalsanda buydu:)
Soran+1 yılBunalır mıyım çok güzel şeyler yazmışsınız okurken bile mutlu oluyor insan
- +1 yıl
Bunlar aslında yeni birşey ya da benim düşüncemin ürünleri değil. Senin zaten bildiğin mantığın sesleri. Sadece aşktan bunalmışlıktan karamsarlıktan geçmişin izlerinden kabullenememkten birazda bunu düşünemez hale gelmiştin. Ben sadece gerçeği hatırlattım. Hatırında da kalsın hiç birşey için üzülmeyue değmez ne yazık ki hayatta daha kötü veyadaha güzel şeyler var. Harap etme kendini hayat devam ediyor ve daha güzel şeylerle. Özgürsün en azından dilediğince sevebilir sevilebilirsin.
Soran+1 yılSağolun :) iyi uykular tekrar teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim size de iyi uykular dilerim.
- +1 yıl
çok güzel konuşuyorsunuz, bu durumu şu an yaşadığım için yazınız çok hoşuma gitti size mesaj atmaya çalıştım ama atamıyorum izniniz olursa bu konuda biraz bana fikir verir misiniz? çok ihtiyacım var fake değilim..
En İyi Cevaplar
ne senin için o bulunmaz hint kumaşı nede onun için sen öylesin ne aşklar unutulmuş ne acıkar çekilmiş bu yollarda aşk için ama arkaya dönüp bakınca yaptığımız tek şey gülümsemek şimdi sende kendini parala ciyerlerini patlata patlata ağla yıkıl kahrol kimin ruhu duyar kimn canı acır kimsenin kılı kıbırdamaz arkadaşım
o yüzen ah edip vah etmeye diz dövmeye gerek yok seni sileni sende sileceksin ve önüne bakacaksın bir kaç yıl sonra geriye bakıp ne salakmışım ben ya dememen için koy noktayı yaşamanabak
aldığın nefesi vermeye bile garantin yokken bu neyin hesabı herzaman yanında olan seni gerçekten seven değer veren ailene acı çektirme Allah a yönel O ne züzel bir dost ne güzel bir yardımcıdır.90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhooo emin ol ilk duyduğunda öyle oluyo aynı şeyi yaşadım hatta daha kötüsü ama geçti nişanı attı beni aradı ama yüz vermedim emin ol geçiyo hiç geçmiycek gibi geliyo için yanıyo sanki bir yarını alıp gidiyolar ama inan öyle olmuyo bir gün bir bakmışsin unutmussun ve emin ol çok daha iyi bir insan çıkacak karşına benim şu an hayatımda biri var diyorum ki keşke daha önce gelseydi keşke o hiç olmasaydı. Bu yüzden üzme kendini dua et Allah yardımcın olsun içten dua et duanda ısrarcı ol istediğin olur
93 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle olur hepimiz mutlu olmayı hakediyoruz sonuçta. Teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- +1 yıl
Ah etmismiyrin? Bende ah ettim ve Şu an evlilik adimlari atiyorlarmis :(
İnanmıcaksın ama benimde başıma aynı şey geldi nişanlanmış evlenicek. Ama hala görüşüyoruz sürekli beraberiz ama nişanlı kafam allak bullak
310 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor bir durum. Ben görmüyorum en azından sen nasıl dayanıyorsun bu duruma?
- +1 yıl
Seni cok iyi anliyom bendede öyle bir durum var nurnur123 bana yazsrsan memnun olurum
- +1 yıl
Bende aynı durumdayım bir başkası var hayatında onunla evlenicek ama görüşüyoruz nasıl kaldırabiliyorum bunu bilmiyorum ama aşk gözümü kör etmiş durumda.
- +1 yıl
bana ulaşırmısın şu an aynı şeyi yaşıyorum ve allak bullak oldum sen atlattın mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
başlığı görünce koştum geldim bacısı.. bana düğün davetiyesi getirmişti.. bilirim bilirim. ama inan elden bir şey gelmiyor, zamanla alışıyorsun, koymuyor böyle. ama bir gün karşılaşıyorsun mesela haftalar aylar yıllar sonra yüreğin sızlıyor. yanından geçip yoluna devam ediyorsun. hele ilk aşksa hiç unutulmuyor.
56 Yorumla
Soran+1 yılAslında neye daha çok üzülüyorsun biliyor musun sana söylediği sözleri ona söylüyor, artık her gece başını yastığa koyduğu zaman başka birini düşünüyor, onunla konuşuyor, onu özlüyor... Bunlar yoruyor beynini ve kalbini
Soran+1 yılBanada şu an öyle geliyor sanki artık sevemezmişim gibi hissediyorum
- +1 yıl
Merwk ettim evlendiler mi? Bende şu an aynı durumdayım senin gibi
- +1 yıl
Çok doğru al bendende okadar
+1 yılOnu bir türlü unutamıyor olabilirsin. Onsuz birşey yapamıyacağını inandırmışsın kendini. Birgün geri dönücek diye beklemişsindir. Sen beklerken onun artık sana dönmesinin imkansız olduğunu görmen seni hayal kırıklığına uğratmışdır.
Bunlardan arınman lazım.31 Yorumla
Soran+1 yılZamana bırakmak lazım.
AKLINDAN İLSENDE KALBİNDEN SİLİP ATMAN UZUN ZAMAN ALACAKTIR ARKADASLARINLA SOSYALAKTVİTELERE KATILMAN HER GEÇEN GÜN AKLINI BAŞKA SEYLERE YÖNELTTİGİN GİBİ KALBİNİN ACILARINIDA UNUTTURACAKTIR ASLA SLOW TARZI ASK VE AYRILIK MÜZİKLERİ DİNLEME UZUN SÜRE HAREKETLİ YABANCI SARKILAR SEVİYORSAN HALK TÜRKÜLERİ DİNLEMENİ TAVSİYE EDERİM AŞK HARİCİNDEKİ ROMAN KİTAPLARI OKUMANDA FAYDA VAR
21 Yorumla
Soran+1 yılGündüz bir problem yok gece yalnız kalınca başlıyor herşey.
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılamannnn erkek gibisin aynıı ıyaaa
erkekler yapar bunu bu triplere onlar girer arkadşaımm...
senin onu engellemen lazım...
niye daha hala arıuyorsunki diğer ağlardan görmemen gerek bunu
şunu anladım her insan kendi hayatını kendi çizemiyorum
birşeyler gelecek ve yaşanacak ve tecrübe edinecek
buda Allahın takdiri başka birilerini bul çevrende eminim. çok iyi erkekler vardır...10 Yorumla
+1 yılbence bırde olaya farklı yonden bakın belkı sız evlendıgınızde mutlu olamıyacaktınız o zaman ayrılmanız daha zor olurdu ama sımdı boyle dusunun belkı bu sıze allahın bır lutfudur bence hıc kafanıza takmayın gelecek daha guzel gunlerde mutlu olabılcegınız daha ıyı bırılerı cıkar karsınıza benım dusuncem bu allah gonlunuze gore versın sansınız bahtınız acık olsun
61 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz sağolun
Unutabildin mi zor muydu senin için? Benim sevdiğim adam da iki gün sonra evleniyor. Kendim terketmiştim onu şu an o kadar pişmanım ki keşke geçmişe dönebilsem. O kadar zoruma gidiyor ki o kızla evlenmesi. Mutlu olmasınlar istiyorum. Bence onun aklına bile gelmiyorum ama ben 6 yıldır onu unutamadım. O kızla ayrıldıkları zaman hep beni arardı son iki yıldır hiç ayrılmadılar ve 2 yıldır da benim sevgilim var aslında onu yeterince sevmiyorum beni çok sevdiğine inandığım için devam ediyorum sevgilimle. 2 ya da 3 yıla evlenicez biz de istediğimden emin bile değilim. Ne yapmalıyım bilmiyorum onu unutup sevgilimi sevmeye mi çalışıyım yoksa sevgilimden ayrılıp, karamsar berbat iç dünyamla baş başa mı kalayım. Dünyanın sonu gelse keşke ben mutsuzum onlar da mutsuz olsun istiyorum umarım hayatlarının sonuna kadar mutsuz olurlar
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Artık yol ayrımında herkes seçmiş tarafını. O yüzden sen de seçtiğin yerden devam edeceksin, ilerde senin de evlilik hazırlıkları yapacağın biri olacak.
44 Yorumla
Soran+1 yılBen birini kolay sevebilen biri değilim çok zor sevip alışırım sanırım bu yüzden biraz zorlanıyorum toparlanmakta.
Soran+1 yılElimden geleni yapıyorum. Teşekkürler yorumun için umarım her şey güzel olur senin için.
bana mantıklı gelmedi 1 yılık bir ilişkiden erkek 1 ayda deyil birini bulmak 2 aydan kendini toplayamaz yıkık bir harabe gibi olur seninleyken başlamış olabil belki icinde kalmasın onu zorla ve bir cay bahcesine falan buluşmaya ikna et ve sor...
14 Yorumla
Soran+1 yılBir yıl önce ayrıldık. Ve şu an ayrı şehirlerdeyiz.
Soran+1 yılZamanla olur inşallah :) teşekkürler.
+1 yılbebeğim kuaföre git saçlarını değiştir bir iki makyaj malzemesi yeni kıyafet filan al, arkadaş ortamına acilen karış. eğer kimse yoksa internetteki sevgili sitelerine göz at. sabırlı ol, evrene olumlu mesajlar yolla. birileriyle buluş, görüş. sağlam kız arkadaşların varsa git iç eğlen. onu unuttuğun ve hayatına devam ettiğin anda bir bakıcaksın ki onun hayatı bombok olmuş. :)
43 Yorumla
Soran+1 yılSöylediklerini yapıyorum :) geçer yaa bu aralar hassasım biraz o yüzden böyle depresif oldum
- +1 yıl
çivi çiviyi söker mantığı her zaman iyidir, internette sürüsüne bereket bekar erkek var, üstelik bilinenin aksine evde ailesiyle olan gece gezmeyen işinde gücünde düzgün adamların çoğu internette sevgili arıyorlar. hevesini kıranlar çıkacaktır, ancak ayıklamayı bilirsen tanıdıklarına sen bile şaşırabilirsin bu kadar düzgün adamın burada işi ne diye:)
Soran+1 yılGüzel taktik :) çok sağ ol canım
+1 yılİlk aşkımdı 7 sene geçti üstünden asla unutmadım içimde çok keşkeler pişmanlıklar kaldı 7 yıl önce 31 Mayıs sevgili olduğumuz gündü 31 Mayıs 2023 te evlendiğini öğrendim bir hafta önce rüyamda görmüştüm evlendiğini beni aldattığı kızla evlendi şimdi bir gece kendi nişanım için organizasyon şirketi bakarken onun nişan fotoğrafını görmüştüm içimdeki keşkelerle pişmanlıklarla kalakaldım şimdi öyle.. Allah mutlu etsin tabi başka bir şey denmiyor ama emin olun ne geçiyor ne unutuyorsun ilk aşkın izleri asla silinmez içten bende yoluma bakıp başkasıyla olmayı denedim ama uyurken bile adını sayıklıyormuşum farkında olmadan terk edildim. Sevgi işte çok sevsende ölsende onun için nasipten öte köy yokmuş insana.. Allah yüreğinize böyle bir acı koymasın
30 Yorumla
+1 yılValla gizli üye kardeşim durumunu çok iyi anlıyorum. Zira korkarım beterini yaşadım. Bende birini sevmiştim zamanında. Eski konuşmalarımızın her birini kayıt edip tekrar takrar dinleyecek kadar sevdim. Hergünümüzü beraber geçirdik. Ama o gitti bir mühendisle evlendi ilißkimiz devam ederken. Şimdi üstünden 2 yıldan fazla zaman geçti. Hala kirpiklerine kadar özlüyorum onu. Gece uyuyamıyorum gündüz uyanamıyorum. Çok zor bir durum. Ama sana tavsiyem aklına gelince sigara ve alkol içme. Bunun yerine bir yürüyüşe falan çık. Kafanı dağıt iyi geliyor.
Sağlıcakla ve mutlu kal,30 Yorumla
+1 yılbiten bitmiş şimdi sen ne kadar özlersen özle ne kadar üzülürsen üzül senin dediğin gibi o artık başka birisine ait... senin yapman gereken hayatına kaldığın yerden devam etmek ne kadar zor olsa bile bunu yapabilmen gerek unutman gerek...
senin için çok üzüldüm gerçekten aynı şeyleri bende yaşadığım için ne kadar zor ne kadar kötü bir durum olduğunu biliyorum...
sana tavsiye edebileceğim en güzel şarkı = ümit besen nikah masası olur.10 YorumlaBuyur kardeşim Cevabı Mevlana Hazretleri versin : Nasip istenen değil hep verilen... Nasipse gelirmiş Çin'den Yemen'den Nasip değilse senin olsa bile kayıp gidermiş elinden . Üzülme ^_~
74 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bir söz. Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim :) sadece sözde kalsın diye yazmadım gülümsemen gerçeği görmen için yazdım Nasibin olmayan biri için üzülmeye inan ki gerek yok çok emek vermiş çok sevmiş olabilirsin yaptığın herşey sana başka bir surette geri döner bunu unutma ^_~ Hadi şimdi gülümse ve Şükret ^_☆
Soran+1 yıl:) Sağol canım iyi geceler. Önemseyip yorumunla moral verdiğin için teşekkürler
1. seni bırakmış.
2. bu kararından net ve eminki engellemiş vs ulaşmanı istemiyor.
3. senden sonra 1 ay ya da 1 yıl geçmesi mühim değil, "bitirmiş"
4. ona da sana da mutluluklar. Merhaba dünyanın sonu değil, en azından yarın akşam sur'a üflenmeyecekse. Ok? kanser hastası değilsen, sakat değilsen, ailen varsa (ki kardeşin varmış), bunları yazdığın bir evin bacan var. Bir kalp acısı geçer geçmez degil, bazen bir ömür de acıtabilir. Herkes sonunda hayatını kurar. Gerçekleri kabullen.30 YorumlaAllah sabır versın.. Geçer. buda geçer.. sıkma guzel canını
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah öyle olur.
+1 yılYaw daha gencsin takilmasana sen bunlara yasa hayatini bizde4,5 ay once ayrildik oda bulmus 2 ay olmadan. napican hayatini yasican. hee unutamayiZ unuttuk diye kendiizi kandiririz sadece. 28 29 yaslarinda dusun sen sevgili olaylarini gencligini yasa .
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz sağolun
+1 yılsonucta o gecmiste kalmis birisi
sende hayatina yön vermelisin artik..810 Yorumla
Soran+1 yılöyle elbette ama bu söylenildiği kadar basit değil. içine anlatamıyorsun bazı şeyleri
- +1 yıl
basit degil
ama olmasi gereken bu
kendinize aci vermek kahir etmek anlamsiz
Soran+1 yılbilmiyorum aslında her zaman mantığıyla hareket eden biriyimdir ama söz konusu duygular olunca mantık kalmıyor
- +1 yıl
ancak geri dönüsü olmayan birt yolda gecmisteki kisi
su anda duygularinizi dinlemenizin faydasi yok
Soran+1 yılKimseye bir zararım yok kendimden başka düşünmeden edemiyorum teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız için.
- +1 yıl
zaten insan en büyük zarari kendsine verir
Soran+1 yılOna şüphem yok zaten. Hayat böyle aslında ne zaman bir şeyi çok istersen onu o kadar imkansız kılıyor. Başkalarına yardımcı oluyorsun da kendine gelince sanki herşeyin sonu gibi geliyor mantığını kullanamıyorsun
- +1 yıl
Diliyorum ki kendini bu durumdan cikarma yolu bulursun
konusmak istersen seni dinlerim
Soran+1 yılÇok sağolun iyi geldi sizinle paylaşmak. İyi geceler
- +1 yıl
iyi geceler
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı durum benim başıma geldi hatta daha da beteri evlendikleri halde benimle ailecek uğraşmaya devam ettiler güçlü oldum çünkü çok güçlü ve gururlu yapım var asla ezdirmedim kendimi üstünden şu an 4 yıl geçmesine rağmen ben aklıma geldikçe üzülmek değil ama intikam alamamak ezdi geçirdi beni ama sonra beddualarım tek tek tuttu şimdi acıyorum hallerine.. ama seni çok iyi anlıyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılBeni anlamana memnun oldum canım ama keşke senin için de farklı olsaydı herşey
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı yaşayacağımız varmış
Soran+1 yılHaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılSon defa çık karşısına ben seni seviyorum de ne derse desin cesaretini topla çık karşısına bir daha bu fırsat ele geçmez
12 Yorumla
Soran+1 yılO kadarına cesaret edemem.
- +1 yıl
Bu fırsat bir daha eline gelmez.
Eski erkek arkadaşın 1 ayda birini bulmuş ve 1 senede evlenecek kıvama gelmişse sana dair hiç bir şey yokmuş zaten onda bence sevinmelisin böyle bir adamdan kurtulduğuna bu kadar basitse ilişkiden sonra başkası düşün bide evlendiğinizi evlendikten sonra bu adam zamanla herşeyi yapabilirdi yani bence hiç takma hayat devam ediyor daha iyilerine laiksin
20 YorumlaHayat bu karsina niceleri cikar ama bir kisi ile evlenirsin. sonucta biten bir iliski sende biran once unutup hayatina kaldigin yerden devam etmelisin
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYeni ugraslar edin cidden ise yariyor saat basi profiline bakan ben artik online olsa bile umrumda degil
112 Yorumla
Soran+1 yılBende uzun süredir bakmıyorum aslında bugün ne oldu anlamadım bir anda baktım ve pişman oldum.
- +1 yıl
Bakmaya bakmaya yara kabuklaniyor bakmasaydin kabuk iyilesirdi belki
Soran+1 yılİşte bende hata. Keşke bakmasaydım
- +1 yıl
Arkadas edin kendine yeni cabuk unutursun
Soran+1 yılÇok fazla arkadaşım var ama anlayan yok galiba.
- +1 yıl
O drumdayken cidden yok anlatiyorsun benim kalbim aciyodu bir ara onu dusunurken :D soyle saka sanirlar
Soran+1 yılAynen öyle. Kimse dinlemiyor boşver geçer diyorlar yahu bende biliyorum geçecek biraz anlamaya çalışmıyorlar.
- +1 yıl
İste cekenbilir paylasabilcegim bir arkadasim vardi diyordum birak falan unut diyodu ama elimde degildi veya o zamanlar bu kadar olgun dusunmuyordum 1 ay onceye kadar
Soran+1 yılİnsan mutsuz olunca mantık falan kalmıyor ki haklısın yani
- +1 yıl
Simdi aklima getirdin mesaj daha ayrintili konusalim ne dersin :)
Soran+1 yılOlur :)
- +1 yıl
Simdi ben mesaj bolumu accam:D
Ne hayaller kurmuştun dimi?
Evlenecektin, çocukların olacaktı vs vs. Bir bakmışsın evlenme aşamasında. Böyle insanları bırakacaksın * olup gitsin...
Takma kafana. Geçer zamanla ve daha iyilerini bulur daha güzel bir hayat yaşarsın.12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
cok iyi anliyorum seni kolay bisey deyil ben keske sevmeseydim diyorum cok guzel bir duygu baslada ama huzunle bittimi kolay kolay etkisinden kurtulamiyorsun beni o ask 10 sene yasli yapti
13 Yorumla
Soran+1 yılBende bir 10 yıl ilerdeyim herhalde. Umarım atlatırız
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzülme canım.. seninde bir eşin yuvan olcak.. unut gitsin.. hayırlısı böyleymis de..
25 Yorumla
Soran+1 yılerkekler daha çabuk unutuyor galiba. yani genelleme yapmak doğru değil tabii. bir bölümü böyle. sence ne yapmam lazım? ne bileyim insan yardıma muhtaç oluyor böyle zamanlarda
Cevap sahibi+1 yılBende 4 aydır bekliyorum.. çok kötü durumdayım. . evlendigini gorsem kahrolurum. bu yüzden hiç bakmıyorum. .
ben kendi derdime derman bulamadim ama sana şunu soyliyim eğer bir şey olmuyorsa üzülme ya olmaması gerektiği için olmuyodur ya da daha iyisi olacağı için. . çok ünlü bir sözdur bu.. vede çok doğru. .. her şerde hayir vardir.. şimdi güçlü bir kiz ol.. hicccccc üzülme. . kendini kalbini ilerde seni gerçekten sevicek hiç bir zaman birakmiyacak olan bir tanecik prensine yani çocuklarının babası için güzelce hazırla. . tertemiz bir sayfa ac.. mutlu olmaya bak..:)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel yorumun için.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. . umarım her şey gönlünce olur
Soran+1 yılÇok sağ ol canım seninde inşallah.
Zor durum ve başıma gelmişti. Zaman alacak. Unutacaksin demiyorum. Sadece alisirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılŞu geceler olmasa bu kadar zor gelmez aslında.
Çok zor bir durum çok zor bizi ayırdılar şu an ailesi için gidip baska kizla nişanlandi surekli goruyorum onu her gordugumde canim daha cok yaniyor onu cok seviyorum kizlar cok gercekten cok zor bir durum 2 ay oldu ben daha kabullenemedim, kabullenmiycemde rabbim düsmanıma bu acıyı vermesin 🙏 biz kavusamadik ama rabbim seven herkesi kavustursun insallah 😔😔😔
21 Yorumla
+1 yılNe yazık ki yazdığınız duruma benzer çok olay gördüm.. Ve psikolojik araştırmalarda aynı sonuca ulaştım.. Burdaysan biraz konuşalım.. :) Acele yazdım seni kaçırmamak için.. Fazla vaktim yokta.. :)
08 Yorumla
Soran+1 yılBuyrun sizinde fikirlerinizi duymak isterim
- +1 yıl
Fazla vaktimde yok çok zor olucak bu konuşma gibi geliyor bana.. :) İlk başta konuşmaya daha meraklı gibiydim, şimdi durgunlaştım.. Bu değişken halim hiç hayra alamet değil.. Aslında ben kendimden emin görünüyorum.. Ama bunu karşıya yansıtmak sorun olabilir.. Sorunun oluşma kısmıda; nasıl yansıtılıcağı olsa gerek.. Sanırım gecenin 2 sinde yarınki sınava çalışırken kafayı yedim.. :) Ne diyeceğimi bilemiyorum.. Eğer bu konuşmayı olurda yapamazsam, istersen beni takip et.. Seni ordan bulup mesaj atayım.. :) Böylelikle kiminle konuşacağımı bilebilirim.. Ve arkadaşım olabilirsin istersen.. Arkadaşım olan kişilerden kendime yönelik hiç şikayet almamışımdır.. :)
Soran+1 yılEn azından bu geceyi biraz olsun huzurlu geçirebileceğim bir şeyler söyleyeceğinizi ummuştum :) yinede teşekkür ederim
- +1 yıl
Sanırım saat 3 te uyumam lazım.. :) Konuşmayı hızlandırmam lazım.. Aklıma da gelmiyor bişey.. Ne acelen var diyecek olursan.. "Bir işi başlayıp hemen bitirmeyi severim bazen.. Veya sonraya bırakmamayı.." şeklinde cevap verebilirim.. :) Öncelikli olarak bana güvenmen lazım.. :).. (Bu kısıma kadar senin son yazdığın yazıyı okumadan yazdım.)
- +1 yıl
Ne yazık ki tahmin edilen oldu.. Aklıma sana uygun bir tam söz gelmiyor.. :) 3'e kadar yazı olsun diye yazayım biraz bari.. :)
- +1 yıl
Yukarıdaki yazılarımı okudumda.. Onlar hangi saçmalığı anlatıyorsa bende bişey anlamadım.. :) Ne demek istediysem.. Tek başlarına anlam ifade etmiyor gibiler.. Acele iş böyle oluyormuş demek ki.. :)
Soran+1 yılO zaman yarın yorumunuzu bekliyor olacağım.
- +1 yıl
Yarın ne olur bilmiyorum.. Ama düşündüm de belki ben konuya girmemeliyim.. Aslında ne yapılacağını, nasıl anlatacağımı biliyor olmalıyım..
Sanırım bana güven derken veya takip etmen gerekebilir derken ne demek istediğimi buldum.. :) Ne saçmalık.. :) Dediklerimin anlamını bile sonradan anlıyorum :) Sana bu akşam bir sürü söz söylenebilir.. Ama hiçbir söz gerçeği çözmeyeceğinden sadece bir anlık moral ya da moral etkisi oluşturması beklenmesi gibi durum var.. Ben bunun işe yarıyacağını pek düşünmüyorum.. Bu yüzden size arkadaşım olabilirsiniz isterseniz demişim..(Anlamını ben bile yeni anladım bu sözün :)) Çünkü konuşmanın uzun zaman yayılıp konuşarak belli olguların edinilebileceğini düşünmüşüm sadece.. Ama bişey daha var sanırım ben bu durumu tam üstüme alamıyacam.. Yani çözüm için gerekli olan açıklamayı sonuna kadar tam yapamıyacam demek istiyorum.. Bu bir uğraşta gerektiriyor şayet.. Ama belli olmaz bir umut arkadaşım olursanız belki arada siteye uğradığımda konuyu konuşabiliriz
Zamnla gcecek o dugum ne desek bos tek ilaci zaman.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılşu an aynı durumu ben yaşıyorum o kadar berbatım ki senın gene bı yıl gecmıs aradan bız sevgılıydık 4 gun konusmadık 4. Gunun sonunda yılbaşı gecesi ben aradım beraber girelim diye sabahına tamam deyıp akşamına kızın yanında oldugu ıcın benı engelledı ustelık 3 senedir birlikteliğimiz vardı ve 3 gun once sevgılım var deyıp benı Brakıp gıttıgı kızı kaçırdı haftaya düğünü var ölüm gibi bişey cok zor canım o kadar yanıyo ki anlatamam sizlere
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şeyleri yaşadık ve paylaştık benimkide. öyle evlendi bu yaz. bir sene çıkmış bir ay sonrada birini bulmuş bir kizdi
13 Yorumla
Soran+1 yılKaraktersizliğinin cinsiyeti yok bencede
Cevap sahibi+1 yılBelkide biz iyi bir sevgili olamadik ondan koptular. Su an yeni sevgilim var ama hala aklimda eskisi. Onun kadarda sevmiyorum su ankini
Soran+1 yılSevebileceğin biri çıkar inşallah karşına
su akar yatağını bulur o bulmuş sende bul yoluna bak
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapmaya çalışıyorum ya bakalım.
+1 yılçok üzüldünm bbenimde 2. yılım dolucak sevdiğim adamla ve evlenmemize nerdne baksan 3 4 sene var ya ayrılırsak ya o başkasına giderse diye düşünmek çoka cı
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle bir şey olmaz.
- +1 yıl
inşallah canm sende sıkma canını hayırlısıysa senin olsun hayırsızsa bir adım geri dursun
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bnce daha iyi hissetmek lazm artık 100 de 100 bitti die gerçi benm ilk aşık oldugum hatun ayrılıktan 5 sene sonra beni evleniyorum bn diycek bişeyin var mı demişti arayip
05 Yorumla
Soran+1 yılne hissettin peki?
Soran+1 yılAnlıyorum seni. Belki de benim de yeni bir başlangıç yapmam lazım
Soran+1 yılBu saatten sonra arayacağını sanmıyorum ben. Hayırlısı olsun ne diyelim artık
+1 yılArtık yapıcak bişey yok mutluluklar onlara son pişmanlık fayda etmez. belkide bu senin için daha hayırlı..
10 YorumlaUnutulmazdi şimdi daha da unutilmaz olacak cok zor ama inşallah unutursun
20 YorumlaAşık mıssın gibime geldi. Çok zor ama :( Unutmaya bak
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşka yapacak bir şey yok zaten canım
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=Oa4sRykN1SA
Diyecek birsey yok başka...00 Yorumlao zaman bu şarkı sana gelsin...
https://www.youtube.com/watch?v=YdtVzBlh7B800 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılSenden ayrılıp 1 ay sonra birini bulması yanlışşş. Umursama herkes kendi yoluna gitsin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılçok kötü bir durum üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin insan yine de kötü olur umarım en kısa zamanda atlatırsın bu durumu canım
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler canım
Vee sahnelerdee 80 ve 90larin en fantazi muzik krali cengiiiizzz kurt ogluuuuu. Dit dit diririt dit diriti tit tid nikah. masasinaaa oturdun isteee dirititt
10 Yorumla
+1 yılBoşver ya sonuçta seni düşünse evlenmezdi hem kendi yoluna devam etmelisin.
10 Yorumlayıldız tilbe ama evlisin yanında bir bardak soğuk su :) iyi gelir takma kafana böyle şeyleri düzelir. unutursun için yanar ama alışırsın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Allah yardimcin olsun... Cok zor bir durum :(
12 Yorumla
Soran+1 yılSağol canım umarım geçer
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarşına öyle bir erkek çıkar ki, Allahım çok şükürler olsun ki, o adamla olmamış dersin.
İçini ferah tut arkadaşım. Sabırlı ol12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumunuz için umarım öyle olur.
Cevap sahibi+1 yılİnanın bana öyle olacak, görün bakın, bir süre sonra bu KS deki kişi jaklı çıktı diyeceksiniz
+1 yılHayatını yaşa bence gidenin arkasından üzülmeye gerçekten değmiyor
15 Yorumla
Soran+1 yılDeğmez elbette
- +1 yıl
O yüzden hiç takma kafana bak önüne hayatını yaşa
Soran+1 yılSağol canım
- +1 yıl
Daha küçüksünde hem keyfini çıkar canım :)
Soran+1 yılTeşekkürler :)
senin olmadıki hiç aşk sevgi hikaye kardes ailenden baskası yabancı
10 YorumlaBen şimdi okudum da, benzer şeyler yaşıyorum şu sıralar. Şimdi nasılsın? Nasıl oluyor unutuluyor mu hayata devam edilebiliyor mu? Onları görmek bir süre sonra hiçbişey hissettirmiyor mu? Kısacası beni neler bekliyor?
00 Yorumlasen onu ciddi sevmişsin o senin kıymetini bilememiş senin kıymetini bilmeyipte evlilik kuran adamı düşünmen bile yanlış
10 Yorumlahayatına bakmalısın bence seni istemeyeni sende isteme unut
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten arada böyle duygu patlamaları oluyor sadece
Soran+1 yılBunu yapamam işte hayatım slow benim :)
+1 yılo varos cariyenin yuzune asit dok o cocuk benim anladin mi de :D
08 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok yeterince itici biri zaten :) çirkin şansı bu olsa gerek
- +1 yıl
bak benim de 3 yildir sevdigim cocugu bir suru kizla yatakta gordum (fotograflarini) daha dogrusu evlenme durumu da kotudur biliyorum unut desem unutmazsin gunduzleri aklina geliyordur ama bir sekilde baska seylerle ugrasir bir an olsun bile aklindan cikarirsin geceleri daha zor olur bence cocugun evini biliyorsan apartmana sikistir konus ciddiyim dalga geciyorum sanma seniyosan ve aci cekiyosan yap bunu
Sen de konusma be ordan @OnrMe - +1 yıl
manyak misin be orda kizla kavga ediyodum senle alakali bisey mi dedim ben her yorumuma atliyosun senin yorumuna yorum yapanlari ben saniyosun falan asik misin bana dogru soyle :d baska kizlari bile ben diye goruyosun kiyamam ndjshhs
- +1 yıl
canim ya kiyamam :(
+1 yılGavurlar ne demiş; "past is past"
Herkese ayrı mutluluklar.00 Yorumla
+1 yılolur oyle kotu bir durum sende cocugu elinde tutsaydin kim bilir neler yaptin da ayrildiniz
00 Yorumla
+1 yılNikahina cagir beni sevgilim
Istersen sahidin olurum senin...00 Yorumla
+1 yılZamanla geçer desemde inanmazsın. Yoluna bak kendini evleneceğin kişiye sakla. Onu aldatmış olmazsın
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an için en güzeli yalnızlık. Ne kendimi ne de bir başkasını kandırmak istemiyorum zamanla daha güzel olur her şey.
+1 yılPeki bi insan hem seviyorum diyo hemde başkasıyla nişanlı yaza düğünü var bu nasıl acı tarifi yok anlatılmaz aklım fikrim yok duygularima engel olamıyorum 😔😔😔😔😭😭😭😭😭
00 YorumlaAradan bir yıl geçmiş ama ben yeni gördüm unuttun mu unutmadın mı bilemem şu an aynı şeyi ben yaşıyorum berbat durumdayım ben onu bu kadar çok severken onun böyle yapması.. çok çaresizim
00 Yorumlasevdiğim sevgili olup kendim ayrıldığım kız ağustos ayıında evlendi hala geçmedi seninki de baya uzun sürcek düşünmemeye çalış ,)
01 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldüm senin adına. Umarım sende daha iyi olursun
Siz ne yaşadınız bilemem ama eski kız arkadaşım da bana yamuk yapmıştı şimdi seni onun gibi düşündüm ve hakettin diycem ama durumlar farklı olabilir tabi :)
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat