Sevdiğim adam nişanlanıyor.. Ne yapmalıyım?

onu cok seviyorum aynı yerde çalışıyoruz. beni çok seviyor deliriyor ben sana aşık oldum tutuldum diyor.. oylede gercekten.. deli gibi seviyor.. ama ben napıcam bilmiyorum. uzak duramıyoruz. gündüz konuşmasak gece arıyo acmıyorum ben aglamaktan ölüyorum. her gece beni düşünüyo. ama nışanlanmak zorunda 8 yıllık sevgilisi söz verdi ona. yemin etti bırakmıycam diye. onunla evlenmek zorunda galba birlikte olmuşlar.. ben ne yapmalıyım. işten çıkamam paraya ihtiyacım var oda cıkamaz. napıcam ben..başka biriylemi evlensem. unutur mu beni?n vazgecer mi?

Güncellemeler
+1 yıl
bugün izinliyim görmedi beni diye arabayla kapının önünden geçti.. .. görebilmek için.. inanıyorum ona niyeti beni kullanmak değil. olsa yapardı ama yapmadı dokunmadı bana.. ama onunla evlenmek zorunda. yapcak hiçbişey yok. bu dünyada çünkü herşey aşktan ibaret değil. ben o kızın günahına girmek istemiyorum. tesettürlü bir bayanım. beni hep ALLAH a yaklaştırcak bir eş için dua ettim. 5 ekimde onun nışanı var. ve 4 ekimde beni istemeye gelecekler. hayırlısı olsun inşallah. teşekkür ederim herkese
Sevdiğim adam nişanlanıyor.. Ne yapmalıyım?