Erkek arkadaşımın nişanlı olduğunu öğrendim, ne yapacağımı bilmez durumdayım?

1,5 senedir bir iş yerinde çalışıyorum. iş yerine girdikten 2 ay sonra bir adam sürekli dikkatimi çekmeye başladı. Sürekli beni inceliyor ve yemeklerde benim arkadaşlarımla gittiğim yere geliyordu, sürekli onun göz hapsindeysim. Bana karşı ilgisinin farkındaydım yani. Yaklaşık 5 ay önce iş için yoğun görüşmelerimiz oldu, sonrada kendimi sabah akşam onunla mesajlaşırken buldum. Sabah 8 de başlayıp gece 3-4 lere kadar süren bir mesaj trafiğinden bahsediyorum. yaklaşık 1 hafta sürekli mesajlatuk ve sonunda iş yeri dışında görüşmeye karar verdik. Görüştük ve ilişkimiz başladı. Herşey iyiydi. Bir kaç sorun dışında. Bazen birlikte de kalıyorduk. Ve 2 hafta önce nişanlı olduğunu öğrendim ki nişanlı olduğunu daha önce iş yerinden de kimseden duymamıştım, yakın görüp anlattığım arkadaşlarında hayatında biri yok diye biliyorlardı. Yüzükde yoktu zaten. Sonra da olaylar parlak verdi araştırdım öyle birinin varlığından emin olduktan sonra görüşmek istedim sürekli kaçtı benden. Benim öğrendiğimi duymuş. En son gel görüşelim konuşmak istiyorum dediğimde tamam görüşelim dedi yine kaçtı. Bende artık anladım gelmeyeceğini ve uzun bir mesaj yazdım. O da cevap olarak senden hoşlandığım için sana geldim seninle görüşmek istedim, sonra pişman oldum seni üzdüğüm için. Özür dilerim düşünemedim herşeyin bu noktaya geleceğini gibi şeyler yazdı. Evet bitti nişanlıymış zaten bilseydim bakmazdım bile. Ama bir ilişki dönemimiz oldu ve ben sanırım aşık oldum ona. şu an ne yapmam gerektiğini ve nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum...
Erkek arkadaşımın nişanlı olduğunu öğrendim, ne yapacağımı bilmez durumdayım?