Hayatına hâlâ müdehale etmesi görüşmek istemesi unutamam demeler falan filan.. Kiz görüşmüyor bu arada.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılNe istediğini bilmeyen erkek modeli... Yaşanmışlıklarından ötürü unutamıyor olabilir de bunu ne diye dile getirme gereği duyuyor? Görüşmeyi istemesi ise tamamen saçmalık. Saygı falan mı duymanızı bekliyor? Unutamıyorsa ne diye başkası ile evleniyor ki? Onun peşinden koşmaya, onunla tekrar birlikte olabilmek için çabalamaya devam etseymiş. Dostoyevski'nin eşi ölürken ona söyledikleri beni her zaman çok etkilemiştir... "Anna, unutma ki seni hep coşkuyla, tutkuyla sevdim, seni hiç aldatmadım, düşüncede bile..."
51 Yorumla
Soran+1 yılMuhteşem açıklama, yürekten alkışladım👏👏
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı. Zayıf karakterlidir.. bir insan her ne şekilde olursa olsun bu duruma düşeceğini biliyorsa ya evlenmemeli ya da evlendiyse bu defterleri kapamali.. unutmamış olabilir hangi şartta evlendiginide bilemem ama artık evlenmiş.. kaliteli birisi unutmadiysada içinde yaşar.. birini sevmek illa iletişim kurmak değildir bana göre.. şimdi onun eşinin ne günahı var degilmi? Karışık durumlar ama bence hiçte hoş değil.
26 Yorumla
Soran+1 yılHoşta değil etikte değil. Fakat günah alınmışsa benim günahım alınmış. Kiz bilerek evlendi ☺
- +1 yıl
Şimdi şartları ben tabi bilemem.. ben bu olayın sadece su kısmıyla ilgileniyorum bunu yapan kişi evli.. evli insan her şartta önce evine eşine sadık olmalı.. sizin ilişkiniz dışardan bakan birinin gözünde yaşandı bitti tarzında.. aksi her durum dediğiniz gibi hoş değil.. insan eşine değer vermiyorsa ki sevmese bile bence saygı duymak ve değer vermek zorundadır, kimseye değer vermez onun için her şey elde edene kadardır.. ben böyle bakıyorum bu olaylara.
Soran+1 yılBen sizi anlıyorum etik değerler, adetler, örf gelenek vs.. olumlu görmüyorum ancak neyin elde etmesi? 6 yil içinde olan oldu zaten ben burada elde etmek için çaba görmüyorum.
Soran+1 yılPek çok örnekleri vardir evet.
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yanımda olmayanın aklımda ve kalbim de yeri yok. Aşırı ezik bir davranış geliyor bana kız seni istememiş bırakamış gitmiş niye hala değer verir insan unutamaz. Görücü usulü ya da aşk evliliği fark etmez iki taraf da ne istediğini biliyorsa mutlu olurlar
27 Yorumla
Soran+1 yılYaninda olmak ayri olamamak ayri. Hani bazı engeller olur bunuda düşünmelisin ☺
Soran+1 yılEvet buda doğru ancak mecburiyetler insana her şeyi yaptiriyor
Soran+1 yılBencede yok ancak ailesel nedenler eli kolu bağlıyor diger acidan söylediklerin doğru ☺
Soran+1 yıl👏👏👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü bu dünyaya şeref siz insan da lazım.
23 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyosun.
Cevap sahibi+1 yılAynen onlar olmasa iyinin değeri bilinmez. Bırak bunlar da olsun ama Allah’a yakın bizden uzak olsun.
Soran+1 yılKesinlikle 👏👍
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılKız arkadaşında gördüğünü eşin de görmüyordur
20 Yorumla
+1 yılBazı insanlar ulaşılamaz gördüğü ya da uzağında olan şeylere karşı daha fazla cazibe duyarlar ama bu o şeye ulaşınca tamamen biter. Bunu şöyle anlayabilirsin. Madem çok seviyordu neden başka biriyle evlendi mesela, ya da neden ayrıldı kızdan? Aslında evlilik dışı ilişkilerde olabilecek olağan sonuçlardan biri budur. Yenisiyle evlenir önceki ilişkisi aklında kalır, eşiyle eski sevgilisini kafasında kırk türlü konuda kıyaslar. Fiziğini yüzünü huyunu gülüşünü... O yüzden sonu belli olmayan ve bitecek bir ilişkiye hiç başlamamak bana göre en mantıklısıdır.
00 Yorumla
+1 yılKarakteri oturmamıştır, evli olup gözü dışarda olanlara rağmen evlilik öncesinde insanları ciddi bir psikolojik teste tabi tutmaları şart. İyice çocuk oyuncağına döndü.
31 Yorumla
Soran+1 yılAslında mantıklı bir test..
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam olmadığı için birincisi seni gercekten sevseydi baskasiyla. evlenmezdi evlenmiş. barklanmıs hala gözü dısarda amaci seninde hayatini. mahvetmek uzak dur evli biriyle konuşup kendini kücük dusurme seninle konusmasina fırsat verme yani
11 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏👏👏
+1 yılSaçma, kendine heyecan arıyordur. Unutamayacağım biri varken gidip başkasıyla neden evleneyim? Kafama silah dayasalar bunu bana yaptıramazlar. Çocuk aeni kandırıyor evladım, sevdiğini sanmıyorum. Ya heyecan arıyordur ya alışık olduğu bir ten
11 Yorumla
Soran+1 yılMümkün her sey olabilir👏👏👏
Eşiyle arası iyi değildir, eskiye dair özlem duyuyordur. Unutamadığından değil yani, tamamen evliliğinde sorunlar yaşıyor olmasından kaynaklı.
21 Yorumla
Soran+1 yılUnutamamak özlemden ibaret degil midir?☺ söylediklerinde haklilik payin var.
+1 yılKendi hayatini düzene sokamadigi gibi baskalarinin da hayatini karartmak isteyen kötü kisilikli biridir?
11 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏👏👏👏👏👏
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılunutuluyor bir şekilde ya da unutmak zorunda kalıyorsun.. yani unutamıyorum ayaklarını geçeceksin ''SAHİPLİYSEN''
12 Yorumla
Soran+1 yılBen unutamıyorum demedim.
- +1 yıl
lafım erkege zaten sana değil.
Çok neşeli, eğlenceli, güldüren ve iyi sevişen bir kızdır, belkide istemeye istemeye zorunlu ayrılmışlardır unutamaz
11 Yorumla
Soran+1 yılTarif ettiğin gibiyim evet.
+1 yılAksine görücü usulü mantıkla hareket ettiği için hayal kırıklığı yaşamıyor iki sene flört edip evlenince tanımadığını söyleyen çok var
19 Yorumla
Soran+1 yılBu aile zoruyla mecburiyetten ama, soruyu okudunuz mu☺
- +1 yıl
Zorla güzellik olmuyor bi devirde çok az kaldı zorlama ikna etmek için uğraşan çok tabi
Soran+1 yılBen zorlamiyorum beyefendi neden zorliyim 6 yillik ilişkisiyim beni unutamayan o☺
- +1 yıl
Ben genel konuştum senin durumu şimdi çaktım afedersin karşındaki samimi değil
Soran+1 yılEvet bu olabilir👍☺ 6yilda samimiyete varamadi demekki
- +1 yıl
Sen o zamandan beri evlilik sevgili bişi olmadı mı
Soran+1 yılSöz oldu, okulumdan dolayi baska birsey olmadi☺
- +1 yıl
Iyilere denk gelmeni diliyorum 😊
Soran+1 yılCok teşekkür ederim👏👍 sizde☺
+1 yılNe kadar değişirsen değiş nerede mutlu olduysan hep oraya cevirirsin kafanı
25 Yorumla
Soran+1 yılKimin sözüydü bu hep denk gelirdim güzelmiş 👍
- +1 yıl
Ramiz Karaeski
- +1 yıl
Yani Tuncel Kurtiz
Soran+1 yılEvet doğru
- +1 yıl
Senimi unutamadi
+1 yılYorum yazarsam ayıp olur iyi bir karakteri yok denebilir
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğruuu👏👏👏
- +1 yıl
İyi geceler
+1 yılKız görüşmüyorsa nasıl izin veriyor böyle davranmasına?
15 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu okudunmu? Izin vermiyorum bir sekilde bana ulaşıyor adresimi biliyor çalıştığım yeri biliyor vs..
- +1 yıl
O zaman eşine söylede bir kendine gelsin
Soran+1 yılEşimi kendine gelsin?☺ beni ilgilendirmez orasi..
- +1 yıl
Böyle arsızca davranmaya devam eder o zaman.
Soran+1 yılKendileri bilir.. bile bile evlenen kendisi dolayısıyla benim yapacak tek şeyim uzak durmak.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler genelde hayatları boyunca bir kadına aşık ve özellikle takıntılı olurlar ama buna rağmen evlilikte yaparlar sevgilide olurlar o yüzden akıllarında hep o kişi kalır
31 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel özetledin👏
+1 yılErkeğin sadakat yeminini bozmak istememesindendir. Bazen de verdiği değeri geri almak ister ve bazen de sadece gerçekten çok sevmiştir. Duygusal bir erkek hayatı kendine zindan eder. Karşısındaki insan ondan kopmuş olsa bile hep bir umut düşer aklına. Söz vermişti, çok sevmişti, unutmamıştır, benim iyiliğimi düşündüğü için beni uzaklaştırmak istemiştir gibi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız görüşmüyorsa erkek nasıl hayatina müdahale edebiliyor ya da unutmam dediğini biliyor?
12 Yorumla
Soran+1 yılÇalıştığım yeri biliyor evimi biliyo sence numara ve sosyal hesaplari engellemem yeterli olmuşmu?☺
Cevap sahibi+1 yıl👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki ilk aşkıdır, bilirsin ilk aşklar unutulmaz derler
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyiz evet.
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşımın eski sev de öyleydi. Evlendiler ya fantezi işte.
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok çirkin fantaziymiş..
Cevap sahibi+1 yılHem de o herif 5-6 yıllık sevgilisiyle evlendi.5 yıl boyunca arkadaşıma yılda bir mesaj atsa da zorlamadı. Allah korusun evlendiği sene 5 senedir arkadaşımı terk eden adam istedi ya.
Soran+1 yıl6 yillik sevgilisiyle evlenmiş.. bence kiz arkadasin uzak durmalı. Benim ilişkim 6yillikti 1yillik olanla evlendi☺
Cevap sahibi+1 yılKız arkadaşım uzak durdu zaten 5 senedir beklediği o adam kalitesiz oldu gözünde. Kız arkadaşımın da o adamla ilişkisi 5 ay felan sürmüş 2016 yılında. Daha önce 2015te yine adamın şuanki eşi sevgilisiymiş işte onla ayrıldıkları dönem arkadaşımla tanışmış birkaç ay sonra eski sevgilisiyle barışmak için arkadaşımdan ayrılıp 2021e kadar 5-6 yıl ilişki yaşadı evlendi o kızla.
Aklı o kızda unutmamış, saplantılı anlaşılan saçma, önüne bakmasi lazım insanin herşeye bağlanırsa sıkıntı
18 Yorumla
Soran+1 yıl6 yıllık iliskisinde baglanmasimi kalmis artik?☺
Soran+1 yıl6 yillik iliskimdi diyorum..
Soran+1 yılE yani baglanacagi kadar baglanmis😄👋 uzağım oldukça.
Soran+1 yılBen bir sey yapmıyorum bağlamak için ☺😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen bazı kişileri unutmak zordur unuturum sanırsın ama unutamazsin
18 Yorumla
Soran+1 yılİz birakinca öyle oluyor evet.
Cevap sahibi+1 yılHerkesin hayatında vardır öyle birileri sende yok mu
Soran+1 yılAilesinin sözüyle evlenen birisini düşünecek kadar düşmedim daha.
Cevap sahibi+1 yılDiyosun ama bence öyle değil gibi
Soran+1 yılÖyle öyle.
Cevap sahibi+1 yılPek inandırıcı gelmedi ama olsun 🤣🤣
Soran+1 yılBilmem oradan nasıl görünüyorum ama hakikat bu yönde.
Cevap sahibi+1 yılAnladım anlatmak derlesmek istersen yazabilirsin
Bu oyuncakcidaki kucuk şımarık çocuk ya agzina vurcan ya da salcan arsiz olcak
11 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏👏👏👏
+1 yılUnutamadıysa niye seninle evlenmiş, bu evlilikte sağlam bir temel göremiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen eski sevgilisiyim benimle evlenmedi😂☺
Ya bir beklentisi var ya da senin onda bıraktığın bir iz
11 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakıntılı veya eskısınde buldugunu esınde bulamıyor
Senı mı unutamamış124 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBişey sorabilir miyim sana
Soran+1 yılSorun
Cevap sahibi+1 yılBirlikte oldunuz mu?
Cevap sahibi+1 yılO kac yıllık evli
Soran+1 yılNeden sordugunuzu söylerseniz cevap vereceğim niçin?
Cevap sahibi+1 yılSenı aramasındakı amac bu olabilir
Soran+1 yılCinsellik icinmi aradığını söylüyorsunuz? Bunları sorun edecek birisi değiliz onu soylıyım sadece, evli birisi cinsellik için yanında karisida var ama?☺ diger konulardada yanımda ve destekci
Cevap sahibi+1 yılEsı doyurmuyordur
Soran+1 yılBaska kadina gidebilir o zaman ☺
Soran+1 yıl6 yillik iliski bu arada.
Cevap sahibi+1 yılSende buldugunu kımsede bulamamıatır veya seninle kolay olacagı ıcın sana yakın durur
Soran+1 yılFarkındamısın burada beni eziyosun☺ kullanıyo diyosun aleni..
Cevap sahibi+1 yılEzmıyorum sana yardımcı olmaya calsıyorum
Soran+1 yılAnladimda hep cinsellikle unutmamıştır diyosun 6 yili ezdin geçtin duygusallık hicmi yoktur☺ bence karaktersizlik.. yanındakine ayip.
Cevap sahibi+1 yılZevkıne duskun olabilir
Soran+1 yılOlabilir, beter olsun zevki☺
Cevap sahibi+1 yılDıkkat et ona karsı
Soran+1 yılNe gibi?
Cevap sahibi+1 yılOnunla birlikte olmamaya senı kandırabilir
Baska yerden konussak olur mu bıseyler sorabilir miyim sana
Soran+1 yılOlmamaya derken olduk zaten. Ne soracağını merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılBaska yerden sorsam daha ıyı
Soran+1 yılSoruyu bi begenir misin kim oldugunu göreyim
Cevap sahibi+1 yılBegendım
+1 yılUnutmak öyle kolay olan bişe değil
21 Yorumla
Soran+1 yılOlur olur zamanla kimler kimleri unutuyo
- Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte aradığını bulamamıştır.
21 Yorumla
Soran+1 yılMümkün.
+1 yılNeden evlenmiş o zaman? Çok acıdır bu
14 Yorumla
Soran+1 yılAnnesinin isteğiyle ☺
- +1 yıl
Çocuk oyuncağı mi bu
Soran+1 yılDeğil ☺
- +1 yıl
Sen mutlu musun bu durumdan
Unutmasa evlenmezdi diye düşünüyorum 😇
15 Yorumla
Soran+1 yılMantikli düşünüyosun ☺ görücü usulü ve aile engelinide hesaba kattinmi peki?☺
Soran+1 yılMaalesef dediğin gibi olmuyor ancak haklilik payin var☺
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum sizinde👏☺
+1 yılYa unutmak için evlendiyse ve unutamadıysa 😑
14 Yorumla
Soran+1 yılHayir severek ayrılıp ailesinin isteğiyle evlendi şahıs ☺
- +1 yıl
Sonuç olarak unutmadan evlenmiş unutamamıs. O zaman🙂
Soran+1 yılGibi gibi evet☺
- +1 yıl
Bir söz vardı
Yanımdakiyle yaşlanıp aklındakiyle ölürsün👌
Yanindaki ile yaşar aklindaki ile ölürsün...
16 Yorumla
Soran+1 yılBenimle ölseymiş☺ şuanda ölebilir her türlü yolu açık.
Soran+1 yılAslında insanlar sevebilir yeniden, aşikta olabilir fakat iz bırakmak mesele. Iz bırakılınca durum bu olsa gerek.
Soran+1 yılYani doğru bir yerde.
+1 yılBazı kadınlar unutulmaz oluyor demekki
17 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir evet.
- +1 yıl
Sende öylesin demekki
Soran+1 yılGaliba..
- +1 yıl
Benimde var biri unutamadigim
Soran+1 yılÖnünüzde engel yoksa neden birlikte olmadiniz?
- +1 yıl
Buraya yapamayacağım şeyler
Soran+1 yılAnladim.
+1 yılsevmeden evlenmiş ondan
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet 👍☺
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörücü usulü ile evlendiğin çok beli mutlu değilsin eşini sevmiyon
06 Yorumla
Soran+1 yılYalnış okumuşsun☺ ben değil karşı taraf öyle.
Cevap sahibi+1 yılKarşı taraf dediğin eşin mi
Soran+1 yılEski sevgilim beyefendi
Cevap sahibi+1 yılBenim olay burada biter 😃😃😃
Soran+1 yıl😄😄👋
Cevap sahibi+1 yıl😃😃😃 hayırlı geceeler
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılAksine görücü usulü olanlar mutlu
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden? Sevdigin birisi varken görücü usulü mutlu edemez bence. Mecburî evlilik gibi çünkü
- +1 yıl
Ha sevdiğin varsa ayrı tabi
Soran+1 yılDiger türlü sende haklısın istisnalar var👍☺
- +1 yıl
Kesinlikle
Gizli Üye(25-29)+1 yılMuhatap olma bile sonra suçlu sen olursun
21 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmuyorum suçlu pozisyonuna geçecek en son kişiyim☺
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşkasıyla evlenmeyi zorakimi yapmış adam
27 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulü, anne zoru ile evet☺
Cevap sahibi+1 yılah bu anneler oğullarının kalbine neden bakmazlar herkesin hakkına girerler
bak aynı şeyi kuzenim olan bir kız yaşadı kocası onu hiç sevmedi 10 sene sonra boşandılar
kocasının bekarken sevgilisi varmış adam sevgilisi ile evlenme hayali kurarken annesi ben o kızı istemem deyip almıyor , görücü usulu ile benim kuzenle evlendiriyorlar bu oğlanı bizim akrablarda ne bilsin oğlanın başkasını sevdiğini kızları evlendikten sonra öğreniyorlar damatın başkasını sevdiğni adam unutamadı sevdiğini 10 yıl sonra iki çocuğa rağmen boşandılar . kocası kuzenime ben seni hiç sevmedim annemin zoruyla evlendim demiş , sonun ne oldu mutsuz kocasının sevmediği bir kadın ve iki çocuk 10 yıl sonra boşandılar
Cevap sahibi+1 yılbu erkek anneleri neden vicdansız anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılsana tavsiyem hala onu seviyorsan başkasıyla evlenme boşansın gelsin istiyorsa
Soran+1 yılAnlattığın örnek tam olarak benim hayatım gibi☺ mutlu olabiliyorsa olsun ama 2 günde 1 benimle görüşme derdinde aklinida bulandirmak istemem ancak 6 yilim geçmiş..
Cevap sahibi+1 yılannesi çok hakka girmiş emin ol mutlu değildir
benim kuzenime kocası hayatı mahvetti benim sevdğim vardı demiş baştan neden annene karşı çıkmadın öyleyse denir ama anneler bırakmıyor işte
düşüncesi ne seninkinin boşanma gibi bir niyeti var mı sen ne yapmayı düşünüyorsun
Soran+1 yılGirdiği hakki ödeyemeyecek zaten☺ hasta hâliyle vasiyetim bu, evlen diger kizla diyince ipler koptu.. Hicbir sey düşünmüyorum belki eşiyle mutlu olur diyorum belki unutur vs..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenmiyim o acaba ismi neydi 😃
18 Yorumla
Soran+1 yılBurada takilacagini sanmiyorum☺ isminin 3. harfini söyle bakalim
Cevap sahibi+1 yılH 😃
Soran+1 yılDeğil ☺ sen gerçekten görüşüyo musun? Hiç etik degil ya hu.
Cevap sahibi+1 yılElimde değil. Saf tertemiz bir sevgi beslemiştim vefa borcum var unutamam
Cevap sahibi+1 yılHangi şehirde oturuyor senin bildiğin kişi?
Soran+1 yılYa işte vefa.. kizin vefali tutumumu? senin bu tutumunu sagladi? Harfini söyledin degilsin neden soruyosun☺
Cevap sahibi+1 yılSevgili olduğumuz dönemlerde çok yol gösterdi adam etti bildiğin hayatı öğretti bana ölene dek vefa borcum var ona ki onda da aynı şekilde
Soran+1 yılBen gibi☺
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörücü usulü evlenenler evlenmek için evleniyor
134 Yorumla
Soran+1 yılZorunluluk var sanki🤔
Cevap sahibi+1 yılYani bir şey hissetmek zor olacaktır tabi hissedenleri tenzih ederim
Soran+1 yılIstisnalar elbette olacaktir
Cevap sahibi+1 yılSenin açından çok zor olmalı üzüldüm
Soran+1 yılBazen hayat yol ayrımını gösterir önemli olan mücadele etmek yapacak bi sey yok ☺
Cevap sahibi+1 yılElbette bazı şeyleri zorla sürdüremeyiz ama biraz şans ve zaman tanı belki düzelir
(Belki zaman tanışsındır)
Cevap sahibi+1 yılTanımışsındır 👍🏼
Soran+1 yılEvli, nesi düzelsin ki. Bahsettigim kişi eski sevgilim ☺
Cevap sahibi+1 yılAa o zaman hiç uğraşma yuva yıkmış gibi olur ve kötü sen olursun bırak hayatına devam etsin kafanı da karıştırmasın
Soran+1 yılBen uzağım, o hayatıma müdehale ediyo☺
Cevap sahibi+1 yılUlaşacağı iletişimi kesmelisin başına iş açma ☺️
Soran+1 yılYaptim yaptm ☺ bi sekilde ulaşıyor geliyor
Cevap sahibi+1 yılAsla vazgeçmiyorlar değil mi 😅
Soran+1 yılEvet bende onu anlamiyorum zaten☺
Cevap sahibi+1 yılSeni bu kadar unutamayacak ne yaptın😂
Soran+1 yılBazen annesi bazen kadini gibi davrandim☺ üşümesin diye kazaklar, battaniyeler, cani çekince börekler. Zor günlerinde yaninda oluşum, destekci olmam, eglenceli birisi olmam dahada söliyim mi?☺
Cevap sahibi+1 yılBende bırakmak istemem böyle birini ama (evliysem olacak iş değil) kaçırmamak için uğraşırım ☺️
Soran+1 yılİş işten geçmiş hâline yansin annesi kurtarir şimdi onu☺😄
Cevap sahibi+1 yılBüyük hata yapmış ama son pişmanlık neye yarar 😂 seni alan yaşadı ☺️
Soran+1 yılDüşünmüyorum artik bi başkasını, bahtini aciyorum bence insanlarin😄
Cevap sahibi+1 yılNiye düşünmüyorsun ki kaç yaşındasın sorması ayıp olmazsa
Soran+1 yılYaşananlar şu olanlar☺ travma gibi oldu ve tekrar olur mu korkusu saldi. 29 yaşım.
Cevap sahibi+1 yılDaha gençsin becerikli ve düşüncelisin öyle düşünme ama
Soran+1 yılAmaan bizden geçti 😄 şans.. diyelim.
Cevap sahibi+1 yılNe Yani bize yaşlı mı diyorsun 😂
Soran+1 yılAhaha sizde 29imiş yok ya mental yorgunluk 😄 olursa olur. Kimler kimlerle evleniyo oho..
Cevap sahibi+1 yılKapatma kendini yazık olur 😂
Soran+1 yılSimdilik öyle ☺
Cevap sahibi+1 yılÇok merak ettim seni 🙈
Soran+1 yılNeden, normal standart insanim☺
Cevap sahibi+1 yılHayır standartlar bunlar değil sen üstsün 😂
Soran+1 yılTc erkegi hiç yaniltmaz abartiyi sever😄
Cevap sahibi+1 yılAbartı değil kız 😂 gerçekten senin yapacaklarını yapan kız çok nadir ya da ben görmedim 😂
Soran+1 yılAncak bak kaybettim☺😄
Sewmiş be zalımın kızı
110 Yorumla
Soran+1 yılBeni alsaymiş ailesini dinlemeseymis o zaman ☺ gebersin beter olsun.
Soran+1 yılEngelleri neden aşamiyosunuz? Bence erkeklere ağır geliyo engeller. Sizin durumda zormuş.
Soran+1 yılEnteresan ve zormuş. Turkiyeye getirtebilirdin. Uzak mesafeli bi iliskimiydi bu?
Soran+1 yılKötü olmuş.
Soran+1 yılAnladim👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşadıkları anilar için
14 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı..
Cevap sahibi+1 yılkaç yıldır evlisiniz
Soran+1 yılBen bekarim o evli.
Cevap sahibi+1 yılhmm o seni unutamadi yani
- Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılİçinde kalmıştir bişeyler onla ilgili
10 Yorumla Boş kabadayılık işte
21 Yorumla
Soran+1 yılBu da dogru.
- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel anlar yaşamıştır
10 Yorumla
+1 yılYanindakiyle yaşar aklindakiyle ölürsün meselesi
12 Yorumla
Soran+1 yılDogru ve aci..
- +1 yıl
Ve bir diğeri olan bir rakı atasözü derki:kadehler karşındakine kalkar ama aklındakine içilir, bir tane daha vardı ama düşündüm net gelmedi aklıma
+1 yılİlişkiyi kalbinde bitirenemişse sıkıntı olur
116 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyosun çok bilmiş ayı ☺
- +1 yıl
Ama net bir şey var evli. Hiç uğraşma derim
Soran+1 yılAsla işim olmaz ☺
- +1 yıl
Aynen. Tabi hoşuna da gidiyor unutamaması demi
Soran+1 yılŞimdi onu şu şekilde yorumlamali egoya dair hoşnutluk, emeğe dair hoşnutluk. Benimki tamamen emeğe dayali, cok emek verdim. Aklinda bi yerde kalayim elbette isterim☺ görüşmek, tekrar küllerin alevlenmesini istemek söz konusu değil istemem.
- +1 yıl
Ama hamle edersen işler çığrından çıkar bil yani
Soran+1 yılNasil bi hamle? Ne olabilirki anlamadim
- +1 yıl
Zayıf bir anda bir mesaj bir naber falan
Soran+1 yılZayif birisi olsaydim 1 yildir evli, o sürecinde her hamlesine karşılık verirdim vermem ☺
- +1 yıl
Buraya yazıyorsan aklında geziniyor demektir. Ayrıca ilk yıllarda olmaz o ileriki yıllarda oluşabilir. Sil kafandan herşeyi derim
Soran+1 yılBurada sormamim sebebi farkli fikirler ☺ çevremdeki insanlardan ayni seyleri duymak sonucu baglayamazdi beni. Hayir 10 yil geçsin yine adim atmam.
- +1 yıl
Tamam dır o zaman
Soran+1 yılTeşekkürler 👍👋
- +1 yıl
Bir de. Aslaaa. Deme. Ben karar verdim tevekkül Allah a de
Soran+1 yılAma o açık kapı olmaz mı? Ya kaderimde yaziyosa ve bir şekilde yeniden birleşirsek umudu oluyor.
- +1 yıl
Asla demek büyük konuşmak okur. Sen kararını ver tevekkülü eksik bırakma. Zaten bu durum elbette olmaması gereken bir durum ama asla dersen tek muhattap benim kimse değil demiş olursun. İnsan acizdir. Bir çok aslalarımızı bozmadık mı
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yıltakıntı yapmıştır
13 Yorumla
Soran+1 yılNe olarak bi takıntı peki?☺
- +1 yıl
uzun süredir kopamıyorsa aklında kalmıştır.
Soran+1 yılAnladım 👍
+1 yılYasadıkları seyler daha guzel olabılır
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet kalici ve güzeldi ☺
- +1 yıl
tabulara baglı bır durum bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılilk aşklar unutulmaz bebeğim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük aşk yaşamış demek ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karaktersiz olduğu için olabilir mi
00 Yorumla
+1 yılYataktaki eski keyfi bulamamış olabilir evlenince
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşananlar ve hala onu istemesi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTuhaf bir milletiz
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle 👍
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldığı sınırsız zevk unutamıyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılZevk?
Cevap sahibi+1 yılcinsel zevki
imkansız çünkü
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılHala onu seviyordur
10 Yorumla Unutulmaması için derin bir iz bırakmıştır
10 YorumlaAşık olmuşsa demekki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşıktır
10 Yorumla Sevdiği için
10 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri