Gizli Üye(45 üstü)1 yıl2023 Aralık ayında eşimden boşandım. 8 yaşında oğlum var. 15 ay geçti başlarda karımı unutur geçerim yoluma bakarım diyordum. Olmuyor unutmak zor soranlara unuttum diyorum sesimi yükseltiyorum, içim kalbim unutmadı. Hayatımda 5 aydır kadın var bana aşık bunu biliyorum, hafta sonu geliyor evime sohbet edip yemek yapıp sevişiyoruz ten uyumumuz muhteşem. Bazen seks sonrası soğuk yapıyorsun diyor. Farkında değilim muhtemelen öyledir. Girdiğimiz her ilişkide zevki zirvede yaşıyoruz ama sonra karım ve çocuğum geliyor aklıma. Farkında olmadan sevgilime soğuk davranıyorum. Seks sonrası sarılmamı istiyor yarım saat sonra sıkılıyorum. Diyorum kendime ben ne yapıyorum seks uğruna kızı 200 km öteden evime getirtmek doğrumu bazen sorguluyorum kendimi. Benim yaş 39 kızın yaşı 33 üniversitede asistan. Kız her ilişkide evlilik lafı açıyor ben tamam evleniriz diyorum geçiştirmek için. Aslında evlilik aklımda yok. Biz erkekler biraz dengesiziz ne yapıcağımız belli olmuyor. Kızında günahına giriyorum. Ve biliyormusun bakireliğini verdi bana buna rağmen aklım halen eski karımda oğlumda. Siz siz olun erkeklere güvenmeyin. Az önce otobüse bindirdim gitmesi için el sallarken elimi kaldırıp karşılık vermek bile zor geldi.
225 Yorumla
Soran1 yılO zaman niye devam ediyorsunuz yazık değil mi kıza. Keşke saklamak yerine doğrusu neyse onu söyleseniz. Böyle olunca kalbimiz nasıl acıyor bir bilseniz. Bir daha hiç bir erkeğe güvenemiyoruz. Hayatımız mahvoluyor
Cevap sahibi1 yılBenim durumumu biliyor. Boşandığımı çocuğum olduğunu buna rağmen geliyor evime açık açık evlilik sözü vermedim bu konuları açtığı zaman hemen kapıyorum farkında zaten. Bu durumu bildiği halde geliyor çünkü ateş gibi yanıyor seks istiyor. İstedikçe istiyor. o istiyor ben veriyorum. Kusura bakmayın ama bu sadece benim çıkarıma olan durum değil. Gittikten iki gün sonra yine başlıyor istiyorum demeye. Ne diyeyim öyle dediği için gel diyorum. Akıllı olsun gelmesin. Ayrıca aramızda uçurum var evlilik için. Karakter zıt, hobiler zevkler uyuşmuyor. Siyasi görüşümüz hayat tarzımız bile uyuşmuyor. Evde 2 kedim var boşandıktan sonra karımın bana verdiği tek şey kedilerim. Kız kedilerden nefret ediyor o gelmeden başka odaya kilitlemek zorunda kalıyorum. İstemiyor sevmiyor kediyi. Buna benzer onca zıtlığımız var. Benim et yemediğimi bildiği halde nohut yemeği yapmış. Akşam bi girdim eve leş gibi et kokusu öğürdüm kusacaktım. Dedim bu ne ya seversin belki tadına bak diyor. Bunla evlilik olur mu? Beni değiştirmeye çalışıyor. İlişkide condom takıyorum. Bi süre sonra zevk almıyorum kondomla deyip çekip çıkartıyor. Beni atıp yatağa üzerine oturuyor amacı farklı içine döl alacak gebe kalacak başıma dert olacak. Bazı tavırları hoşuma gitmiyor. Tek ortak noktamız seks doyumsuz kız doymuyor gece gündüz devişiyoruz yine doymuyor. Onunla sevişirken karım aklımda boşalırken karım aklımda tabi bunu ona asla yansıtmıyorum belli etmiyorum. Aile büyüklerini araya sokup barışsam, barışsak diyorum ama karım bu işi bitirdi biliyorum. Onu unutamıyorum. Çocuk için dünya kadar nafaka ödüyorum. Elimde avucumda ne var hepsini aldı o sefa sürüyor şimdi ben sürünüyorum.
Soran1 yılÜzüldüm durumuna. Açıkca konuşmuşsan iyi. En önemli olan niyetini açıkça söylemek. Ama eşin tekrar istemiyorsa onu çok üzmüşsündür belki
Cevap sahibi1 yılKarımla boşanma nedenimiz bu uygulama oldu. Evliyken haftada bir iki defa kafa dağıtmak için buraya gelip kızlarla sohbet muhabbet ediyordum. Bazen konu cinselliğe geliyor snapchat üzerinden görüntülü tatmin yapıyorduk. Gece uygulamayı silmeyi unutmuşum uyurken bildirimler gelmiş karımda bunları teek tek okumuş. Sabah uyandım karım yok çocuk yok. Böyle oldu boşanmamız elinde kanıtı vardı tek celsede boşadı hakim. Velayeti anneye verdi. Akılsız kafam kopamadım buradan haz ve zevk alıyorum. Sevgilimle de burada tanıştık reel görüşüyoruz. Şöyle bir sorun var aslında kız hesabı sildi kapattı ben silmedim. Tesadüfen farkettim başka hesap açmış ama bana söylemedi. Hesabını didik didik ettim şundan eminim birçok erkekle flört ediyor bildiğim halde sesimi çıkarmıyorum. Aramızda seks alışverişi var kimse dürüst değil. Kadın kılığında hesap açtım konuştuğu adamla iletişim kurdum adamın azımdan aldım lafları. Ne halt yediklerini öğrendim. Susuyorum çünkü benim de geliyor işine. Kız da evlenelim narası atıyor. Buna güvenip evlenecem üç ay sonra takar boynuzu. Evet bende masum değilim işte o nedenle karıma halen aşığım. 12 yıl evli kaldım aklıma zerre kadar şüphe düşürmedi karım namus konusunda. Bana aileme çocuğuma elinden gelen tüm özveriyi gösterdi. Ben karımı çok üzdüm.
Soran1 yılOnu üzdüğünün farkında olman iyi ama üzüldüm eşin için de. Ahh siz erkekler iyi giden şeyi niye mahvedersiniz. Arkadaşım da çok güvenilir biri, aldatmaz asla ama adam işte onu hiç hakketmiyor.
Cevap sahibi1 yılArkadaşınıza doğruları anlatmalısınız. Hatalarını görmesini sağlamalısınız. Adamın onu haketmediğini düşünüyorsanız.
Neler gördüm yapmaz aldatmaz denilen kadınların tenhalarda tiktokta bu uygulamada neler yaptığını. Karımı çok sevdim onun değerini bilemedim. Sosyal uygulamalardaki kadınları tanıdıkça karıma defaaten aşık oluyorum.
Soran1 yılArkadaşıma yorumları okudum zaten. Biraz kendine gelsin ayrılacak. Şimdi çok kötü oldu
Cevap sahibi1 yılCuma günü gelip pazar günü dönüyor benimki. Sabah aradı ifade aynen şu "Kocacım"
Dondum kaldım şaşırdım. Saat 11:00 otobüsüne biniyorum dedi. Bi yanım seviniyor gelmesine çünkü libidom tavanda iştahım yüksek. Bi yanım bu işin sonu ne olacak endişeleniyorum. Kadın gözüyle nasıl değerlendirecem bilmiyorum. Benden beklentisi sadece seks mi neden böyle. Ne yapmalıyım sence?
Arkadaşın ne yaptı güncellemeyi okudum.
Soran1 yılArkadaşım ayrıldı. Adam önce şaşırmış unuttum gitme falan demiş. Sonra da umursamamış. Şimdi de sosyal medyadan her gönderisine bakıyor. Madem gitmesin istiyorsun durduracaksın kendine çeki düzen vereceksin. Erkekleri anlamak çok zor ya. Acayip dengesizler. Kendine azıcık saygın varsa ayrılırsın kızı kullanmazsın kendini de kullandırtmazsın. Sonra iyi bir psikologa gidip terapi alıp mis gibi yeni bir ilişki yaşarsın. Böyle ikilemde hayat mı geçer
Cevap sahibi1 yılKızın bana sadık olduğundan emin değilim daha önce yazmıştım. Kızdan emin olsam ona cinsellik dışında duygusal bağ kurarım fakat kız oynak, görüyorum hesabında neler yaptığını. Güven vermiyor... Üç beş ay sonra hevesi geçince uydurur bahane gider. Ona erkek mi yok.
Soran1 yılEvet işte niye güvenmediğin biriyle zaman harcıyorsun bunun yerine kendine yatırım yapıp düzgün ilişki kursana
Cevap sahibi1 yılTek açıklaması temel cinsel ihtiyaçlar
Soran1 yılher şey cinsellik mi, sonra pişman olursun. Düzgün bir ilişkin olsun hepsini yaşa.
Cevap sahibi1 yılEski karımın benden başka erkekle fingirdeştiği fingirdeşeceği allah var aklımda zerre şüphem olmadı.
Bu kız aşık biliyorum fakat oynak. Erkek kadında güven istiyor gündüz kuşağı programlarında neler düşüyor ekranlara korkuyorum. Çok şey mi istiyoruz kadınlardan sadakat.
Eski karımın bana artık gelmeyeceğini biliyorum düzenli ilişki istiyorum tabiki peki nasıl olacak kızın hevesi geçince?
Bak erkekler ilişki bitince dımdızlak ortada kalıyor kadınlar öylemi ertesi gün buluyor bi tokmakçı.
Soran1 yılÖyle olmuyor ki kadın da güvenen istiyor. Kadın hemen buluyor da noluyo. Bulduğu erkek 3,5 kadını aynı anda idare ediyor. Şu zamanda güvenilecek bulmak zor. Ama yinede denk gelir isteyince arayınca
Cevap sahibi1 yılSizin düşündüğünüz erkek 3,5 kadını idare ediyor algısının aynısı biz erkeklerde olmuyor mu?
Kadınlar biz erkeklere göre daha özgür başka kadın bulmak için erkeğin çabası gerekir. Kadın öyle değil bir gülücük atması etrafına 10 erkeğin toplanması demek. Bu nedenledirki kadın erkeğine sadakatini hissettirmeli gizlilerde filmler çevirmemeli...
Soran1 yılEvet iki taraf da gizli iş çevirmemeli. Net ve sadık olmalı. Ama kadın öyle yapıyor diye erkeklerde toplanmasın. O zaman kadınlar da yapmaz. Erkekler üşüşmeye hazır
Cevap sahibi1 yılErkekler toplanınca kadının aldığı tavır ne olmalı sence?
Soran1 yılİki taraf da hatalı. Kadının da cinsel arzusu var ya o kadar erkek toplanınca tutamıyor demek ki kendini. Bunu normal görmüyorum. Ama bir erkeğin etrafına o kadar kadın toplanınca erkek ne yapıyorsa kadın da onu yapıyor. Yapmayanlarda var
Cevap sahibi1 yılErkeğin arzusu, kadının libidosu bunlar doğal olan fizyolojik özellikler.
Peki duyguyu sevgiyi nereye koyucaz?
İki taraf birbirini seviyorsa cinsel tatminde eksiklik var diye tarafların farklı arayışa girmesini toplum ve kültürel yapıda nereye oturtucaz? En iyisini bulana kadar devam mı etmeliler arayışa? Sence en iyi kadın var mı? En iyi erkek var mı?
Soran1 yılHer ilişkide eksiklik olur. Cinsellik de uyum yok sevgi varsa ben devam ederim başkasını bilmem. Cinsellik ön sırada değil benim için. En başta sadakat gelir. En iyi diye bişey yok. Herkes birilerinin kötüsü
Cevap sahibi1 yılSiz evlimisiniz?
Soran1 yılHayır değilim. Evli olsam burada olmam. Yanlış olur. Ben evlilerin sosyal medya kullanmasına karşıyım
Cevap sahibi1 yılAklı başında kadınsınız. Sevgili veya adayınız var mı? Yaşınız kaç?
Soran1 yılSevgili adayı yok erkeklere güvenmiyorum.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Arkadaşın ciddi bir ilişki için acele etmesin.
Ama şu var ki Arkadaşının da zamanına yazık. Yâ boşa geçerse o geçirdiği zamanlar. Durum açıkçası karışık.
Bir insan sürekli eski eşinden nahsediy6olmadı karşısındaki insanı önemsiz duruma düşürür. Hâlen noktayı koyamamışsa bıraksın bence.
Açıkçası benim karşımda sürekli eski eşinden bahseden biri olsa bırakırım. Mâdem adını çok anıyorsun git yanına. Bu insanı rencide eden bir durum.
Sürekli bunu yapıyorsa bıraksın derim215 Yorumla
Soran1 yılHaklısın. İşte bana iyi davranıyor, kibar biri böyle biri bulabilir miyim diyor arkadaşım da
Soran1 yılArkadaşım belki unutur diye ümit ediyor işte
- 1 yıl
Evlilik için; Aşk, Sevgi, Renklerin ya da Zevklerin Uyumlu Olması İçin yeterli mi?
Bir ilişki de sadece aşk, sevgi, para, mal, mülk, burçların uyumu, zevklerin uyumu falan filan bunlar tek başına yeterli mi? sence...
Öncelikle ilişkiyi taşıyacak yürek olmalı bir insan da. Bir misal verelim o vakit.
Hani derler ya Gemi batarken en son Kaptan terk edermiş ya ben de tam da bundan bahsediyorum aslında. Fırtınalı bir denizde bile, O kabuslu, cehennem dolu anlarda bile insan kendi sağlığını, psikolojisini kaybetmeden, sorumluluğundaki insanların hayatta kalması için sağlıklı, stratejik kararlar alabiliyorsa. Hem gemisini hem de gemi mürettebatını kendinden çok düşünüyorsa işte o Kaptan kendini bu mesleğe adamış demektir.
İşte ilişkide de, evlilik sürecinde de bir Erkek aynen böyle bir Gemi Kaptanı gibi olmalıdır. Sadece sevmek, aşk, hoşlantı, zevklerin renklerin uyuşması yetmez. Sağlam bir irade de gereklidir. Her ne olursa olsun o evliliği kurtarmak için elinden geleni yapmak için psikolojisini kaybetmeden sağlıklı yol gösterici kararlar alabilmelidir.
Evlilikte Bir Kadın her zaman kendini huzurlu ve güvende hissetmek ister. Böyle bir Eşten Kadın her zaman memnuniyet duyar. Çünkü O Geminin Kaptanı, ne o gemiyi batırır ne de terk eder. O yüzden fırtına kopsa da batmayacağını bilir. İşte bir evlilikte Güven ve Sadâkât böyle bir şeydir.
Benim asıl anlatmak istediğim de budur aslında. O yüzden her kişi ile evlilik olur mu? olmaz elbet. Bu kararlılık, irade, basiret yoksa kişi sizi istediği kadar sevsin ama yetmez. Böyle bir irade yoksa şayet size diyeceği " olursa olur, olmaz ise sen yoluna ben yoluma der "
Günümüz evliliklerinin ve ilişkilerinin tek sorunu bu değil mi sizce de...
Soran1 yılZaten baştan evlilik düşünmüyorum şu an ama kapıyı da tam kapatmıyorum demiş. Evlenebilirim de seninle demiş
Soran1 yılCevabınız için de çok teşekkür ederim. Arkadaşıma okudum tüm yanıtları
Soran1 yılAmin 😀
Soran1 yılNe demek 😀
Soran1 yılAmin toparlayacak Bi şekilde zaman geçsin. Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gönlünden silinmeden zihninden silinmez zihnini boşalmadan yenisini alamaz
Diyelim ki oldu bu sefer gelende gideni arar o bunu yapıyordu o böyle yapardı gibi saglıklı bir İlşki olmaz
21 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
Gizli Üye(25-29)1 yılBöyle biri ile konuştuğum hatta sevdiğini söyledi uzun zaman sonra bir anda gitti herşeyi bahane ederek arkadaşına söyle olmaz o adamla
113 Yorumla
Soran1 yılHaklısın. Arkadaşım konuşmuş çok sert tepki vermiş. Unuttum onu diye
Cevap sahibi1 yılAynen öyle banada diyordu boşandım felan ne alaka felan filan bir anda soğuk yapıp gitti için halen yanıyor üzülüyorum
Soran1 yılÇok üzüldüm canım ya zor bir durum. Arkadaşım çok cilveli, güzel biri adam onu pek tatmin de edemiyor
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim canım ☺️
Soran1 yılNe demek 😀
Cevap sahibi1 yılArkadaşına üzüldüm adam mı ayrıldı
Soran1 yılArkadaşım ayrıldı konuştular adam unutamamış ki. Bir sürü bahane sunmuş
Cevap sahibi1 yılMadem karını seviyordun ne diye kızı üzdün adamım diye geziyor bunlar
Soran1 yılEvet ya işte sonra kadınlar şöyle kadınlar böyle diyorlar. Kendilerine dönüp bakmıyorlar
Cevap sahibi1 yılArkadaşına söyle birdaha dönmesin ona
Soran1 yılSöyledim de adam instagramdan hala takip ediyormuş. Engelle dedim.
Cevap sahibi1 yılÖyle görüp üzülecek çünkü o adam durmaz yazar gördükçe kötü olur
Soran1 yılHaklısın aman ne zor ya
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, burası biraz karışık bir durum olmuş ama konuşalım! Arkadaşın açısında düşününce, elbette bu ilişkide kendini geri planda ve güvende hissetmemesi oldukça normal... Adamın geçmişte yaşadığı bir yara var ama bu, şimdiki ilişkiyi gölgeliyorsa kesinlikle konuşulmalı. Eski eşine olan duygularının bitip bitmediği bir bilmece gibiyse, arkadaşın kendini atlas gibi cümlelerin göbeğinde bulabilir.
Bu arada sürekli eski eşinden bahsetmesi? Biraz fazla değil mi? 🤔 Tabii bir çocukları olduğu için doğal olarak iletişimleri devam ediyor ama bu yeni ilişkiyi baltalar hale geldiyse, oturup net bir konuşma şart bence.
Arkadaşına tavsiyem, önce kendisi ne istiyor ona bir karar vermesi. İleride bu ilişkiyi daha da zorlaştıracak gibi hissetmişse şimdiden çıkış kapısı aramak mantıklı. Ama adam, eskiyle bağını minimuma indirecekse işler değişebilir. Ne dersin, sevgilisi eskiyi tam olarak kapatabilir mi, yoksa “aşk trafiği” içinde bir karmaşaya mı dönüyor bu iş? 🚦03 Yorumla
Soran1 yılArkadaşım konuşmuş zaten. Reddetmiş unuttum demiş. Ama hangi konu açılsa eski eşinden bahsediyormuş. Normal gibi. Arkadaşım da bana çok iyi davranıyor kararsızım diyor
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAyy tatlım biliyor musun? Sesli düşündüm de bu çok sabır isteyen bir mesele. Bir yanda iyi davranan, kibar bir sevgili, diğer yanda hala geçmişin hayaletleri! 🥀 Yemek masasında eski eş sohbeti, romantik bir akşamda çocuk bahsi falan, insan bundan bunalabilir… Bence arkadaşın bu "normal mi ya?" hissine kulak vermeli. Çünkü birinin geçmişine çok takılı kaldığını görmek, kendini otomatik olarak ikinci planda hissettirebilir. Eğer adamla konuştu ama davranışlar değişmedi diyorsan, o bile bir cevap aslında. Arkadaşın mutluluğunu hak ediyor; bu ilişki onu huzursuz hissettiriyorsa biraz geri çekilip net düşünmeli bence. 💔
Soran1 yılHaklısın karışık bir durum. Şimdi çok kötü bir halde arkadaşım. Ona yardımcı olmak istiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Yani çocuk varsa zten zor bir de adam aşık diyorsun baya zor bence devam etmesin
11 Yorumla
Soran1 yılBencede
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılÇocuk varsa iletişim bitmez. Adam seviyormuş zaten. Tatsız yani
11 Yorumla
Soran1 yılEvet
Bence ayrılmalı eski karısından sürekli bahseden biriyle sevgili olmak bence biraz kırıcı
21 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
1 yılBu rahatsızlığını dile getirsin arkadaşın. Ama çocuk için iletişimde kalmak zorundalar.
13 Yorumla
Soran1 yılDile getirmiş adam çok sert tepki vermiş. Unuttum niye soruyorsun diye
- 1 yıl
Sert tepkiye gerektirecek bir şey yok oysa. İki insan birbirinizi tanırken sormalı, cevaplamlı ki tanıyabilsin. Enteresan.
Soran1 yılEvet hemen kızmış unutmasam niye seninle birlikte olayım demiş
1 yılNe zaman boşandıklarına, ne kadar evli kaldıklarına, nasıl bir ilişki yaşadıklarına bağlı.
8 ay önce boşanmış biri unutamaz bence. Biz bile sevgililik zamanında 1-2 yıllık kişiyi kolay kolay unutamıyorken evlilik nasıl unutulsun?11 Yorumla
Soran1 yılDoğru haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hiç risk almasın bu ilişkiden ona hayır gelmez. Hemen ayrılsın yoksa üzülen o olur.
13 Yorumla
Soran1 yılHaklısın da çok seviyor işte
Soran1 yılEvet yetmiyo
Ay bence hayir ya, bence kadın neden bosandi onuda dusunsun, adam o kadar pesinden kosmus asik ama yinede kadin bosanmak istemis, burasi biraz dusundurucu
11 Yorumla
Soran1 yılBide o var. Ortada hiç bir şey yokken çok iyiydik ayrıldık demiş. Hiç beklemiyordum demiş. Bu da saçma aslında ortada bişey yokken kim ayrılır ki
- Aşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı.
1 yılBence kendi gibi hiç evlenmemiş biri ile daha iyi olabili
10 Yorumla
1 yılkadın terk etmiş adam unutmamış bence unutamazda ayrılsın
01 Yorumla
Soran1 yılAyrıldı
1 yılCevabı siz zaten biliyorsunuz, her ey gün gibi ortada.
03 Yorumla
Soran1 yılBelki unutur diye ümit ediyor ondan sordum
- 1 yıl
Bile bile lades olur bu.
Soran1 yılHaklısın
Gizli Üye(30-35)1 yılBencede ayrılsın. Yani önünde ne kısmetler çıkar zaten şimdiden böyle düşüncekse evlenince kafayı yer ozmn
12 Yorumla
Soran1 yılDoğru aslında
Cevap sahibi1 yılYani takılmaya gerek yok
Gizli Üye(36-45)1 yılKacsın kurtarsın kendini bağlanmadan yoksa hayatı kayar
20 Yorumla
1 yılAyrılsın her şey çok net
11 Yorumla
Soran1 yılHaklısın da işte kibar, anlayışlı biri diye kafası karışık
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBence ayrilmali
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYapay zeka çok güzel yazmış. Hqyran kaldım.
10 Yorumla
1 yılO adamdan adam olmaz.
10 YorumlaUnutur kimse unutulmaz degildir aşk konusunda
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBence ayrılmalı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Unutmuş ki boşanmış
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı