AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Giden döner donersede kıymetini anlamıştır zeka seviyesi yüksek bı erkekse daha lyl bağlanır sana evlenirsiniz büyük ihtimalle
Dalgamı geçtin simdi 😝
Yo ciddi çoğu erkek 4 tane sevgili yapıyor onun için kim kiderse gitsin umrunda olmuyor sen git veya o gitsin acı çekiyorsa bu sana değer verdiğinin ve guvenilicek bı erkek olduğunun ispatı degilmi
Aklında oldugumu bılıyorum begendıgı gönderilerden belli. Başkasına gidiyorsa orada kalsın derim ben.. haksızmıyım
Başkasıyla olduysa bilemem olmama ihtimali ne karşılık yorum yaptım ben
Bu bence ımkansız gibi bir şey ıllakı konuşur
Ben bekliyorum mesela donmuyorda niye imkansız olsun giden o oldu ama ztn pek herkesle anlasabilen tıp değilim onun için bekliyorum
Bende oyleyim.. ama gidenlerin donecegını pek sanmıyorum
Valla ben kimseyi almadım hayatıma onunda alacağını sanmıyorum ama aile baskısı falan değiştirebilir fikrini oyuzden çevre etkenler önemli kız ortamı çoksa o adam zor geri gelir bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim demisler
Kız ortamı hic yok desem.. bızı zaten annesi ayırdı istemedı benı tanımadan
O zaman unutmaz seni valla böylesi ne aldatır ne başkasına bakar çok sosyal olmayan adam bulucaksin bu devirde boynuz yemek istemiyorsan ztn🤔
Belli olmaz. Zamanında elimi bırakmayacaktı ona tekrar nasıl güvenebilirim. Istesekte yolumuz bırlesmez. Herkesten herseyı beklerım annesi bır kız da bulur evlenır
Hatasız kul olmaz her insan hata yapar önemli olan hayatına kimseyi almaması sana dönmek istemesi degilmi kimse peygamber değil kusura bakma geçmişe sine cekiceksin büyük hatada değil anlattiklarin
Sen eskisi gibi olması için uğraşırsan olur. Yoksa erkeğin gezip görüp dönmesi daha iyidir
Oyle dönecekse hic dönmesin daha iyi
Ama gözü doyar😏
Ona sevgi mi denilir? Artık ama
Sevgisizlik denmez en azından, adamı korku sarar, hayatımda ömür boyu kimse olmayacak mı diye. Erkek dünyası daha skorcu
Korkudan benımle olur anca 🤣işte
ya da iş işten gectıkten sonda peşime düşer.
Korkudan mı, yok beee hevesi gecer, olgunşaşır
Gidenlere sormak lazım onu
Etraf kız erkek kaynıyor, biten bitmiştir.
Vallaya 😂
@minikkiz55 bide kız tarafı yani mesaj kutusunu açsak günde 100 erkek yazıyordur en az
Donsede eskisi gibi mumkun olmaz her sey zamaninda
Gidenler mümkünse geri gelmesin
Neden knk ya sen gittysen nolcak ahaha
Gittiysem bitmiştir
Tabii pişmanlıkta olabilir
Aha sen kendi kaybetmissin o zmn ins diledigin birini bulursun zor ama neyse kajajajs
Valla kaybettim snshns bir ben gittim en son o gitti giderse gitsin amann gidene kal demem😅😄
Anladim erkekler icin sorun olmuyor fazla ama siz sevgilimiydiniz flortmu
Valla burdan biriydi hiç bir şeydik ama bir şey vardı aramızda
Anladim
Gideninde geri donenin de...