Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gidenlerin dönüp dönmeyeceği kişisel bir tercih meselesidir Bazıları terk ettikleri yerleri geride bırakırken yeni bir başlangıç yapmayı seçer Diğerleri ise geçmişle yüzleşmek ve hatalarını telafi etmek için geri dönebilir Sebepsizce terk edenler genellikle içsel bir boşluk ya da belirsizlik hissi yaşarlar Bu durum zamanla değişebilir İnsanlar olgunlaştıkça geçmişe dair hisleri ve bağlantıları yeniden değerlendirebilir Dönme ihtimali kişinin ruh hali ve hayatındaki gelişmelere bağlıdır Sonuçta her ayrılığın ardında farklı hikayeler ve duygular yatar Zaman her şeyin ilacıdır.💖
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim 👏🙏🏻
- 1 yıl
Rica ederim.😇
En İyi Cevaplar
1 yılBence dönerler. Hayatın akışı içinde bazen insanlar uzaklaşabilir, farklı yollara gidebilirler. Ama zaman geçtikçe, o eski bağların ne kadar değerli olduğunu anlarlar. Herkesin kendi yolculuğu var, ama bazı anılar ve ilişkiler öyle derin ki, onları geride bırakmak zor olur.
Bazen insanlar tıpış tıpış döner, bazen de büyük adımlarla geri gelirler. Önemli olan, geri döndüklerinde her şeyin nasıl olacağı. İlişkilerde zaman, mesafe ve deneyimler değişiklik yaratabilir. Ama sonunda, kalpten kalbe bir bağ varsa, o bağ her zaman geri döner. İnsanlar, hayatın getirdiği zorluklarla yüzleşip, kendilerini bulduktan sonra sevdiklerine dönmeyi seçebilirler.🦋
02 Yorumla
Soran1 yılNe güzel anlattın inşallah öyle olur
- 1 yıl
Teşekkür ederim.🌸
Umarım.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKesin döner.
012 Yorumla
Soran1 yılNe yapmalı dönünce
- 1 yıl
Ne yapmak istiyorsan :D
- 1 yıl
Et döner ki tavuk döner mi
- 1 yıl
@yalansizolmaz35 belki de suşi
Soran1 yılYok kebap
- 1 yıl
Kebap da olur ama iyi pişmiş😅
Soran1 yılPişmemiş olanı fazla geçiş getirtiyor sindirmesi zor
- 1 yıl
Deneyimlemişsin ama senin için doğru olanı bulacaksın. Ben inanıyorum 🙏🏻
Soran1 yılÇok teşekkür ederimm🥰
- 1 yıl
zehirli sarımsak da olabilir, yine çıktın karşıma..
- 1 yıl
@kedikovalayanfare Her yerdeyim karşılaşmalar normal😅
- 1 yıl
@ZehirliSarmasik0 böyle etiket de yapabiliyormuşuz, öğrenmiş oldum.
1 yılDönmesin
03 Yorumla
Soran1 yılSoruyu yapay zekadan önce cevapladın😄
- 1 yıl
Çok hizliyimdir sjsbsjs
Soran1 yılYapay zekadan bile hızlı ilk cevap verene😄👏
Yapay Zeka Cevapladı
Bebeğim, sebepsiz ayrılık diye bir şey yok, ama belki karşındaki kişi sebebini kendisi bile anlamamış olabilir. Amaaa, hayat kısa, kahven soğuksa tazele, pastayı kaçırma, gidenler dönüyorsa düşün bir: Gerçekten dönmesini istiyor musun? Şimdi gelse bile aynı şeye değer mi? ❤️
Biraz düşün, cevabı kendinde bulabilirsin. Bir de hiç “ghosting” yedim mi peki, başından geçti mi? 🧐40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılSebepsiz bir terketme yoktur.. belki terk edilişinde senin bile katkın yoktur.. sebep sadece kendindedir.. hoşlanmaz bitirir, önceki insandadır aklı senden hoşlanmış gibi gözükür yine bitirir.. ilişkiye açık değildir kendince cesaret eder ve dener başaramaz yine bitirir.. bu sahte yaklaşımları gizli tutar anlayamazsın, beklentiye girersin belki.. kişileri anlamak zor
67 Yorumla
Soran1 yılBen bitsin dediğim de gitmemi de istemiyordu ki yani beni sürekli belirsizlik içinde bırakıyordu. Ne gitmeme izin veriyordu ne de mutlu mutlu kalmama ikisi de acı veriyordu bana da artık hep derdi bana çok iyi geliyorsun diye ben bir an olsun değişmedim aynı şekil davrandım. Anlayamasam bile anlamaya çalıştım anlayış gösterdim üstüne titredim. Hayatım da hiç tez yazmama rağmen tam ben işimi bitirmişken bana tez için konuşalım konuşacaksak daha da yazma dedi bende benden rahatsız mı oluyorsun dedim ama zerre hiçbir sebep yok oda bana evet dedi neden böyle yapıyorsun ne oldu diyorum benim kafam çok karışık dedi arada konuşuruz dedi bende hayır ben seni rahatsız etmek istemiyorum dedim arada sırada konuşursak rahatsız olmam dedi bende sen beni cinsellik için mi kullandın dedim yemin etti ben sana cinsellik için yaklasmadım dedi ailevi sorunlarım var tez için uğraşıyorum insna görmek istemiyorum dedi. Bende neyse bitsin o zaman dedim bana söylediği onca şeyden sonraileei de bir gün görüşürüz dedi. Bende istemiyorum dedim görüşürüz dedi. Öyle kaldı ya
Soran1 yılYani hiç hiç zerre bir sebebi yok
- 1 yıl
Burcu nedir?
Soran1 yılBalık burcu
Soran1 yılYani evet manipületif biriymiş
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Sebepsiz terk ediş yoktur, sebebini sen bilmiyorsundur!
Sebepsiz ya da sana sebebini bile söylemeden giden birini düşünmek, kendine yaptığın saygısızlıktır, ihanettir!
Sektör et, canı cehenneme! 😅
İşi düşen herkes er ya da geç gelir...25 Yorumla
Soran1 yılAma hak etmedim o gün kendimi o kadar kullanılmış hissettim ki hala daha öyle
- 1 yıl
Bende yaşadım, bilirim kötüdür, çok kötü. 😅
İşi gücü bıraktım ben ondan sonra yıl olacak neredeyse çalışmıyorum 😅bıktım usandım hiç bir şeye hevesim yok amacım yok ot gibi yaşıyorum 😅
Soran1 yılAl benden de o kadarr
- 1 yıl
Bak buna sözüm yok diyecek bir şeyim yok. 😅
Ancak ben pes ettim, tükendim. 3 oldu ilk değil yani yeter artık. 😅
Hani bu ilkse şansını yeniden dene ya da ne bileyim umudun var ise yeniden dene bir başkası olur 😅 olabilir
Hemen pes etme yani 😅
İncinmişsin dediler aynı onun gibi 😅
youtube.com/shorts/NVi4jjOvnxo?si=4HcEYAvDBdKkghve
Herkes diyor çalış 😅 işe gir 😅hayat devam ediyor 😅ama gözüm yok - 1 yıl
Tam onu diyecektim, çalış. O kadar rahatlatıyor ki insanı, 3-5 kuruşluk insanlara takılıp milyonluk kendini heba etme.. Tanımam etmem seni, yaşadıkların tanıdık geldi o kadar :)
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılGidenler bir kere gitmeyi aklına soktu ise tekrar geri dönüş gibi bir hareket sergilediğinde ne değişir ki yani bir kere düşünmüş bunu bir kere düşünen yapan 2 defa da yapar Bu yüzden boş işler
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılGidenler dönmez dönsede yine giderler...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u 1 yıldönse de affetmem.
01 Yorumla
Soran1 yılSen ameliyat oldun mu barış
1 yılDöner ama ne için döndüğü önemli. Özlediğinden de dönebilir boş kaldığından da.
54 Yorumla
Soran1 yılNasıl anlaşılır bu durum
- 1 yıl
Konuşması, bir ilgili olup bir ilgili olmaması bunlardan anlaşılır.
Soran1 yılTeşekkür ederimmm🌸
- 1 yıl
Rica ederimm💜
1 yılHiç kimse sebepsiz terk etmez. Lakin zaman içinde ayrılmak için bulduğu sebebin saçma ya da gereksiz olduğunu düşünüp pişman olup geri dönmek isteyebilir.
Oldu ki geri döndü hiç bir şey eskisi gibi olması mümkün değildir. Çünkü terk edilen tarafın aklında hep bir "acaba" kalacaktır.
00 Yorumla
1 yılAklıma sesiz gemi şiiri geldi.
Herkes memnun ki yerinden dönen yok seferinden..
00 Yorumla- https://youtube.com/shorts/H8-XG72jh7w?si=mon_NCCoaN2mgwR8
Kara yerin dibine gelsinn
19 Yorumla- 1 yıl
Amin inşaAllah hocam 😅Lanet olası pislikler kahrolasıcalar 😅
- 1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee Ahah nerelerdesin sen yav
- 1 yıl
Annem ile ilgileniyorum. 😅
Dizi film takılıyoruz evdeyim genelde iş güç yok uzun zamandır 😅
Tatil yapıyorum ya da dinleniyorum ya da her şeyi sektör ettim 😅yan gelip yatıyorum da denebilir 😅
Sen napıyor nasılsın 😅 - 1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee valla ben öldüm diğer tarafa gittim, sonra dediler senin ne cehennemde ne cennette yerin var. Diye getirip tekrar siteye attılar, bkunla gülle oyna dediler aha beylee saati ileri yuvarlama adına takılıyorum 😂😂😂😂
- 1 yıl
Geçmiş olsun hocam, Allah sağlık sıhhat versin dikkat edin kendinize. 😅
Bende çok gidip geldim otobüs çarptı araba çarptı bir araba iki motor pert ettim ama yaşıyorum işte 😅
Bana bir amaç lazım sebep lazım 😅yoksa çalışmanın anlamı yok gerek yok 😅 içimden gelmiyor çalışmak 😅 - 1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee seni evlendirmek lazım sjsjs
- 1 yıl
Görücü usulü düşünüyorum 😅 harici bıktım usandım yanar dönerlerden 😅Direkt aileler de işin içinde olsun 😅daha sağlam olur belki 😅
Niyetim var 😅aday yok 😅 - 1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee hayırlısı ber
- 1 yıl
Hayırlısı evliya duası diyorlar 😅senden gelecek her şeye razıyım demekmiş sıradan insanlara kullara ağır gelir
Ben kolay olanı istiyorum ve sonsuz olanı 😅yetti artıkın djdjd
Gizli Üye(18-24)1 yılGiden dönsün dönmesin boş ver sen bi git bi daha dönme bak bakalım nasıl koyuyor ona dönse de bildiği bıraktığı yerde bulamasın dönemi takma sen, sadece seni üzmeyene bak senin için her şeyi yapan seni mutlu etmek için uğraşanı gerisi boş. Öyle bir dönemdeyiz kietraf psikopat psikolojisi bozuk insan dolu aile yapısı bozuluyor ekonomi sıkıntılı ve insanın psikolojisi de bozuluyor onları da anlamak gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden ve nasıl terkettiğine bağlı. Gerçekten terk mi etti yoksa terk etmek zorunda mı bırakıldı? Terk ederken hâlâ seviyor muydu? Ya da sevgi tüketildi mi? İnsan severken gidebilir mi? Hiç zannetmiyorum. Mecburi bi ayrılık ise istese de dönemez. Deli gibi sever, özler, arzular ama dönemez. Dönülmemek üzere anlaşma yapılmıştır çünkü. Pekiiii ya sevgisi bitti ve öyle gitti ise? O zaman zaten dönmesini bekleme yavaş yavaş unut!!!
00 Yorumla
1 yılayrildim bosandim 4 kere gitti bosandik geri getirdim 2 sene sonra tekrar gitti boşa geçen zaman 1 giden 1 daha gider ve benim durumum iyi 2 evim yazlığim arabalarim var kendi isimi yapıyorum 32 yasindayim Ve sadace param icin burada yaşadığını düşünüyorum artik
01 Yorumla
Soran1 yılBaşka birini bulun sizde bu yasta bu kadar yıpratmayın kendini
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılDöner ama sorun şu o dönen kişiyle sevdiğiniz adam aynı kişi değil eskisi gibi de olmicak öyle de bakmicak size ayrıca ilişkiler zor olmamalı kolay olmalı diye düşünüyorum niye saçma savaş içine giriyoruz ki çok anlamsız.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılNe istediğini ve aradığını biliyorsa kişi,
Dönmez.
Ne olursa , ne vaat edilirse edilsin dönmez.
Tabi birde kendine verdiği değer yüksekse dönmez.
Aynı şeylerin tekrar etmeyeceğinin garantisi mi var?
Kendimden biliyorum.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılSebepsizce giden geri donmesin. Böyle giden dönerse.. ve yine ilişkide kabul görürse.. sen kafana gore takıl.. istediğin zamam git.. ôzledinmi yine gelirsin mesajı verilmiş olur.. gidene özguven yüklenmiş olur.. İlişki dikiş tutmaz.
00 Yorumla
1 yılBir şekilde dönerler ya pişman olur dönerler yalnız kalır dönerler bir şekilde iletişime geçmeye çalışırlar Ama her zaman da dönecek veya dönmek istiyor diye de beklemek insanı yorar bakarsın hiç dönmezler ayrıl ayrılık şekli önemli
00 Yorumla
1 yılGidenler geri dönmez kimdir bunlar kavga ederek ayrılan sevgililer , ölenler , boşananlar , şehitler bunlar geri gelmezler
110 Yorumla
Soran1 yılBunların hiçbiri olmadı bende normal konuşarak
- 1 yıl
ben de oldu o yüzden diyorum
Soran1 yılAma olmadıysa ihtimal var mı
Soran1 yılİleride bi gün görüşürüz dedi bana
- 1 yıl
Hayır ben de hiç ihtimal yok ama sen bulabilirsin
Soran1 yılNasıl bulabilirim
- 1 yıl
sen onu bırak yenilerini bulursun üzülme sıkma o tatlı canını bak beni de kızlar beğenmiyor 10 tane sevgili kaybettim yani ben şansımı kaybettim sen kaybetme o kadar üzüldüm yeni arayışlara çıktım olmadı yani ben resmen bittim sen sen ol umudunu kaybetme
- 1 yıl
Yeni arkadaş çevresi edinerek sosyal medya üniversite işyeri vb yerlerde bulabilirsin
Soran1 yıl😔😊🥰
- 1 yıl
Sizi sevindirdiysem ne mutlu bana
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılBize göre kötü olan aslında iyi olabilir, Bize batış gözükür Aslında doğuştur, Bize Ölüm gözükür Aslında yeniden başlangıçtır.
Ying Yang dengesi11 Yorumla
Soran1 yılYani üzüldüğümüz şey aslında hayatımızdan bi 30 yıl kurtarmış olabilir mi
- 00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. Birçok gidenin her biri memnun ki yerinden,
Birçok seneler geçiyor dönen yok02 Yorumla
Soran1 yılGidene kolay yani
- https://www.youtube.com/embed/L-6IGg8ABAc
Al keenks yak bakiyim, geçeeer geçeeer AŞDSFKŞFDGJLSKGLŞ
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. doner ihtimali yuksek ama hikaye yeni yazip yazilmamasi sana bagli mesele ben hikayeyi yeni yazan birisi degilim
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılGidenle sizin için göstermediği fedakarlıkları başkalarına gösteriyordur. Çok ta takılmamak gerekiyor.
10 Yorumla
1 yılO gidiş sebepsiz değildir. Muhakkak sebebi vardır. Dönse de sana hayır vermeyecek bir sebeptir önüne bak
10 YorumlaBilemiyorum ama ayrılma sebebim beni tatmin etmiyorsa mutlaka dönerim aksi takdirde vicdanen rahat edemem
10 Yorumla
1 yılNe kdr süre beraber oldunuz ve ne zmn gitti bide burcu ne söyle sana tak diye söyliym
114 Yorumla
Soran1 yıl10 aylık ilişkiydi. 2 ay önce bitti. Balık burcu
- 1 yıl
Zora gelmemeiştr artık sabretmeyw tahammülü kalmayınca gider
Soran1 yılNeden zorluk çeksin ki hayatında en kolay erişebildiği şey bendim onun ne yaparsa derse ne olursa olsun hep alttan alıp destekledim anlayış gösterdim sonuç bu işte
- 1 yıl
Alttan alman hata ztn herşeye he dersen vazgeçilmez biri olamazsın bırkcsktın o koşcaktı veya şu an habire yazıyorsan bırak bi hafta falan yazma taş çatlasın bi aya o yazar ben erkeğim biliyorum
Soran1 yılBitti 2 ay oldu hatta biraz geçti. Son gün de bana onca şeyden sonra ileride bi gün görüşürüz dedi
- 1 yıl
Bekle gelir o aha burya yazıyorum görürsün
Soran1 yılUnutur mu sizce beni benimle yaşadıklarını
- 1 yıl
Unutmaz asla
Soran1 yılİnşallah
- 1 yıl
Beklemen gerekiyor baktın gelmiyo seninde yoluna bakman lazm adam GBi hayatında durcak. Biri olsun yarım bi gün evlensen nolcktı eve gelmeyen çocuğuna bile bakmayan bi adam olcktı olan sana olcktı Allah bazı. Şeyleri seni sevdiği içn erken gösterir
Soran1 yılHaklısınız istiyorum ama çok da beklentim yok
Soran1 yılPişman olduğunu görsem yeter ilişki yaşayacağımı tekrar sanmıyorum
- 1 yıl
cepte görülmek istemiyosanız yolunuza bakmanız en doğrusu haticeye değil neticeye bakınız
- 1 yıl
Pişman oldgnu görmen seni manipüle edebilir emin konuşma o an yine anlı düşüncelerin değişebilir bırak gitsin hiç de gelmesin kendine yazık etme kardeşim
Sebepsizce gidenin hızlıcam varması gereken biri vardır shshsh hiç sesini çıkarma
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gidenin gittiği yerde ne ile karşılaştığı önemli? Neden gittiği önemli? Direk döner mi dönmez mi bişey diyemeyiz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Gidenler dönse de o ilişki eninde sonunda biter sebepsiz giden ilerde bir bahane bulur yine gider
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kaçan kovalanıyor maalesef, niye eşindesin ki madem ki gittiyse. Dönerse senindir,, dönmezse döner değildir.
00 YorumlaBenden giden geri dönmesin bi zahmet giden zaten kendi içinde bitirmiştir her şeyi o yüzden dönmesini beklemek de çok anlamsız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir üstüne bir sigara yak böyle geçmişini biraz irdele
02 Yorumla
Soran1 yılAylardır irdeliyorum meğer neleri görmezden gelmişim
1 yılDönerse seni hala seviyor dur duygusu bitmemiştir donmese zaten seni hiç sevmemistir çok istiyorsan döner inşallah
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Terk eden suçlu hissederse dönüyor. döndüğünde, terk edilen bir müddet kendini toparlıyor. terk edeni terk ediyor. Yaşanmıştır.
00 Yorumla
1 yılGiden hicbkimse geri donmemeli bence, dönse bile aynı kişide bile aynı insan bulunmaz diye düşünüyorum
00 YorumlaGiden birisine kapıyı ardına kadar kapatan birisi olduğum için istese de dönemez
08 Yorumla
Soran1 yılSizin açınızdan durumu anladım. Ama erkek neden döner ya da ister
Soran1 yılDöndüğün de eskisi gibi bulamazsa ya dönüyor dönüyor ama böyle yani nasıl ayrıldığını unutuyor mu erkek
Soran1 yılYaşanmamış yapmamış gibi dönmek istiyorlar ya öyle geliyor insana unuttu mu diye
Soran1 yılEvett
1 yılSenden daha iyisini bulmak için gitti. Bulamadı, sana dönüyor. Eline geçecek ilk fırsatta yine gidecek. (Acı ama gerçek)
Toksiklik cinsiyet tanımaz. Toksik erkek de, kadın da var.
Uzak dursun!
20 Yorumla
1 yılGidenler bi zahmet dönmesinler hem ne demişler neresinden dönersen dön dönek derler 😀
00 YorumlaÖyle kişilere"geçti istemem gelmeni, yokluğunda buldum seni"deriz.. Dönmesinler...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Dönüyor ama döneni affetmek bana göreee saçmalık.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen de durduk yere hesabımı sildim mesela, hiçbir sebep yok gibi duruyordu. Tek bir şey bile demedim, başkasına yazdım sen söylersin ona diye dedim. Öyle işte. Sorarsan sebebini anlatırım.
00 YorumlaBaşkasına gitmiştir eğer gittiği kız terk ederse geri sana dönecektir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılGidenler dönse ne yazar ilk bașta gitmeyecekdi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gittikten sonra dönse napayım ben hep gidişini hatırlarım
00 Yorumla
1 yılSebebi vardır da sen bilmiyorsundur, dönmesi ise ihtimal dahilinde
00 Yorumla
1 yılDöner de ilk günkü gibi olmaz. Ne o, ne de sen. Ayrıl-barış ilişkileri sağlıklı olmuyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
1 yılGiden yerini ayarlamasa gitmezdi geri dönmez dönsede kalmaz
00 Yorumla
1 yılValla ben hala bekliyorum, konyalı ve Arsin li arkadaşlarımı
00 YorumlaGiden gitmiştir gittiği gün bitmiştir dönecek alanı yoktur bende
01 Yorumla- 1 yıl
Helal olsun
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dönecekte acaba bıraktığı gibi bulabilecek mii? Asıl mesele o
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBelli olmaz sebebine bağlı kimse sebepsizce gitmez aslında.
00 Yorumla
1 yılDoner evet rituel sayəsində dondurmusdum oyle yapinca cabuk olmadi ama 1ay falan storime bakti takip atti baristik ama ben istemedim amacim sadece tukurdugunu yalamasiydi
Simdi baskasiyla nisanliyim10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDönebilirde dönmeyebilirde bence sen önüne bakmalısın
20 Yorumla
1 yılDünya Döner, Biz Köfte Misali olmuş...
Fayda gelmez...00 Yorumla
1 yılgitmeden önce kesinleşmiştir gideceği yer bu yüzden gitmiştir cepte olmayın bu duyguyu sezdiğim her ilişkide ilk giden ben oldum siz de öyle yapın
01 Yorumla
Soran1 yılNeden bir insan cepte görür ya insanı değer vermenin adı cepte olmak olduğundan beri adam akıllı ilişkiler kalmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u 1 yılGidenler İskender bence
05 Yorumla
Soran1 yılKalanlar
- 1 yıl
Kalanlar ciğer dürüm 😒
Soran1 yıl🥂
- 1 yıl
😅
Soran1 yılAhaha😂😊
Başkası vardır olmuştur. Geri dönerse kabul etme cepte görünürsün 😞
30 YorumlaNet döner, erkek milleti bu. Sebepli sebepsiz her türlü giden ister 1 hafta 1 ay 2 ay farketmeksizin illa ki döner çünkü tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır bunu hiç bir zaman unutmayın..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıldönsen bile bulamazsin beni bende
araya ayrılık girmiş sen nerdesin ben nerde!10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGidenler defolsun gitsinler
00 Yorumla- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam