Yeme & İçme Sizce lahmacun mu döner mi? SinEMCÜKLE Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hangisi alır?Hangisi alır Lahmacun Dôner Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce lahmacun mu döner mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Lahmacun bence daha iuyi 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Fark etmez benim için ama döner diyim 1 0 Yorumla
siyah-incii Takip Et Master Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Lahmacun arasi doner. 1 3 Yorumla SinEMCÜKLE +1 yıl hahha alleen in NL Yorumla siyah-incii +1 yıl Turkiyede yokmu oyle 😃Sen yaptirirsin :) Yorumla SinEMCÜKLE +1 yıl hahha bah Yorumla
Bambino28 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Üstadında yiyorsan farkındalık yaratır... ikiside vazgeçilmez... damak lezzeti bu saatte canım çekti ne gerek vardı bu soruya🤦♂️ 1 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Lahmacun.. 1 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 590 cevap paylaştı. Döner 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Döner daha iyidir 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. lahmacun <3 1 0 Yorumla
yaagmurkorkmaz Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Çiğ köfte. 1 5 Yorumla mojito07 +1 yıl Kıro musun Yorumla yaagmurkorkmaz +1 yıl Bu yorumu yazarak bana kıroluk sen yapıyorsun ama yine de sen bilirsin. :) Yorumla mojito07 +1 yıl Hahhah Yorumla mojito07 +1 yıl Uyu yarın işimiz var Yorumla yaagmurkorkmaz +1 yıl Emredersiniz beyefendi. Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 546 cevap paylaştı. Döner 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Döner. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Lahmacun bence daha iuyi
Fark etmez benim için ama döner diyim
Lahmacun arasi doner.
hahha alleen in NL
Turkiyede yokmu oyle 😃
Sen yaptirirsin :)
hahha bah
Üstadında yiyorsan farkındalık yaratır... ikiside vazgeçilmez... damak lezzeti bu saatte canım çekti ne gerek vardı bu soruya🤦♂️
Döner daha çok severim
Lahmacun kirmizi cizgimizdir
İskender alayım lütfen
Lahmacun
Lahmacun..
Döner
Döner daha iyidir
lahmacun <3
Tabikide döner :)
Çiğ köfte.
Kıro musun
Bu yorumu yazarak bana kıroluk sen yapıyorsun ama yine de sen bilirsin. :)
Hahhah
Uyu yarın işimiz var
Emredersiniz beyefendi.
Lahmacun
Döner
Döner.
İskenderun döneriii
lahmaç