Aldirilan kaş eski haline geri dönermi ben 2 defa aldırdım ama eskisinden biraz daha çok çıktı gibi geldi kaşlarım kavisli eski haline nasıl geri dondere bilirim lazer epilasyonla geri dönermi bu?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
donmez :) gecmis olsun yakinda tek. kas ola aksin
Boş konuşma
bos konusmadim bu anlattigini erkekler cok iyi bilir ne kadar cok kesersen daha sert ve kalin cikar ;) siz o yuzden lazer epilasyon yaptiriyorsunuz
Onu bende biliyorum bunu bayan kuaforlerde biliyor zaten ama herkesin kas yapisina göre değişir herkeste aynı çıkmaz benim demek istediğim kas şekliyle alakalı yok bence. Boş konustun
suslencem diye tek kas olcan :) hahahah
Ne kadar uyuz birisin
Kendine gül umarım sen olursun ve hayatını öyle geçirirsin belkide öylesin
he he tek kas konustu
bir laf vardir cok kurcalarsan elinde kalir diye ki siz kizlar guzellesecem diye oranizi buranizi kurcaliyorsunuz bozuyorsunuz sonra duzeltmek icin ugrasiyorsunuz ve en onemlisi biri cikip bu yaptiginizi soyleyince hemen saldiriya geciyorsunuz ama karsindakin dogru soyledigini sizde cok iyi biliyorsunuz :)
Bunları kendi tipine bakarakmi yazdın acaba ve sen benim kaşını gordunmuki konuşuyorsun herkes bu kaşi yapmak için kuaförde sıraya giriyior sen gitte oturmayan karakterine iğrenç karakterine estetik yaptir burada boş konuşma ayrıca hiç bir doğrunda yok yorum yapicam diye gelmiş boş yapiyorsun sen gitte tipine bı dizayn yaptır... Ağzımı açarsam kötü olur
Ayrıca başkalarının ne yaptığını da seni hiç ilgilendirmez çok ozendiysen sende git bitaraflarina estetik yaptir özelikle KARAKTERİNE
Birde BEYNİne
hahaha madem. kimseyi ilgilendirmez :) buraya neden soruyorsun madem sordun aldigin cevaplar niye zoruna gidiyor ah bu arada vallah tipimi seviyorum :) sevende cok merak etme senin gibi ufakliklar anlamaz :) ek olarak ben allahin verdigi beden ile oynayanlara gicik oluyorum :)
Sen yorum yap diye paylaşmadim senin gibi gördükleri hic ilgilendirmez he he eminim çoktur hepsi kezban galiba hdhs ufaklikmi 40 yaşında falansin sanırım ozaman sana dede diyin olur muu
Senin gibi Hödükleri hiç ilgilendirmezzzz
kezbanlar gibi yaziyorsun :) farkindaysan :) 40 yasinda deden varsa diyebilirsin ufaklik
Bir git ya kezban sülalen taş devrinden gelmişsin resmen hala benle ugrasiyosun acaba kiskandinmi kıskananlar var hep
Ayrıca beni görmedin tanımıyorsun bile yok sana dede demek dicem
meslegimden kaynakli senin gibi ergenlerle ugrasiyorum bir cogu senin gibi kustah ve kendini begenmis ;)
Hahah şimdi buna Gülcem sen benim kaç yaşımda olduğumu biliyomusun senin gibi boş insanları bu sitede dolanıp birilerine saldırip hakaret etmesi kim daha ergen belli
40 yasindaki insanlara dede diyebiliyorsan :) kucuk oldugun belli oluyor bak derdim saldirmak degil ama boyle sacma sapan sorular gorunce de tutamiyorum kendimi bir insan bu kadar cahil ve bilgisiz nasil olur diye dusunmeden de edemiyorum bu arada sen birde ergen oldugun kadar çiğ sin ve terbiyesiz sizbirisin ego desen tavan yapmis :)
Senin amacın burada kızlara saldırmak bence saygısız da hakaret etmek kimin cahil olduğu belli ben cahilsem sen kültürsüz vizyonsuz birisin birde benim kim olduğumu bile bilmiyorsun yok ben sadaxe sana dede Dicem yaşın büyük ve benle tartisİyosunn
Hala bana saldırma derdindesin kuduruyosun nasıl kudurtuyorsam insanlari
vallah yazdiklarina bakica kuduran sensin :) artik ben nasil kudurttuysam seni yerinde durmuyorsun:) ufaklik
Eminim şu an hala kuduruyorsun benle uğraşmaktan vazgeçmiyosun kıskanıyosun tabiii
ufaklik gormedigimin neyini kiskanicam :) ama dogru seni kudurtmak hobim oldu :)
Bana laf yetistirdigin kadar birazda kendini geliştirsen ufakliksam sana dede diye bilirim ozmaan hfjffj
hahaha tanimadin kisilere kendini gelistir vs deme :) ufaklik derim tabi ergenlikten ciktin mi?
Peki tamam demem 😂 hala neden ergen diyosunn
ergensin o yuzden olabilir mi :)
Hahaha çok gülüyorum buna sen kaç yaşındasın?
haha deli gibi merak ediyorsun farkindayim ama ergenlikten cikali uzun yillar oldu :) o yuzden senin ergen oldugunu fark edebiliyorum :)
bende sana cok guluyorum :)
Tahmin et kaç yaşındayım ozaman ayrıca hiç merak etmiyorum seni evet siz millattan önce ergendiniz kesin dede olmuş olabilirsin hjdjd
18 - 24 arasi diyor :)
keske bizim cagimizin ergrnligini yasasaydiniz
Evet
Sizin ki hangi çağ senin de 35 yaşında oldgunu tahmin ediyorum
o kadar ip ucu verdim normaldir dimi Ufaklik :)
Ben tahmin ettimmm
nasil tahmin ettin :) anlatsana ufaklik :)
Bilmemm ettim işte evet ufakligim
bu konuda ds anlastik demek :)
Anlaşmadikkk
neden ufaklik
Öyleee
Ufaklik sensin hem hdjdj
Hahaha neden benle ugrasiyosun acaba yok nine değilim
dedim ya seni kudurtmak hobim oldu :)
merak ettim sen hic uyumuyormusun :) ne zaman yazsam 10 dk icinde cevap atiyorsun
Uyuyorum bugün uyku tutmadı bence sen uyumuyorsun benden mesaj bekliyodun gibi jgjg
ben pek uyumam :) ve hobim oldugun icin bekliyorum tabi
Belli oluyor şu saate kadar uyumadiniz sanırım evet kendine bir hobi edindin sayemde 🙃🙃🙃
sayende :) teşekkkürler ufaklik
Hala ufaklık diyosunngg
tamam ne diyim sana?
Bilmemmm
Nerelisin bu arada? Tanismadik
İzmir liyim İstanbul'da yasiyorum. Evet didismekten tanisamadik :)
Evet biraz öyle oldu hjjjjfjf bende Tekirdağ da yasiyorum
merkez de 5 yil yasamistim :)
Aaa bende merkez de oturuyorum Süleymanpaşa
ahh ne tasaduf :)
Aynenn tesadüf
bu arada nasil hitap ediyim? benim sectiklerimi sevmedin :)
Evettt çünkü hep ufaklık dedin 😂
İsmim B ile başlıyor
Tamam B memnun oldum bende M
Bende memnun oldum gibi 😂
cokta umrumda bende merakli degilim senle memnun olmaya
bu arada yorumumun altini baya chat sayfasina cevirdik farkindamisin
Keyfin bilir benimde umrumda değil
Siz devamlı yazdığınız için olabilir mi acaba ,? İşiniz yok gibi KS de çalışıyorsun sanirim
Birde benim Kaşıma takmiştiniz neden bu kadar kıskanılıyorum acaba
hahaha neyini kiskanicam seni bea
Ee ozamn yorum yapma babalık
ahaha tamam yapmam tek kasli ufaklik
tamam sende 60 yaşındasın ozaman dede Dicem
Emekli falanda oldun mu bari
Ayrıca kaşıma kurban ol ! Boş konuşan cahilsin git biraz kitap oku kültürün gelişsin.
hade ordan uj bej :) senin yasin kadar benim okudum okul var :) bu arada ben yasimdan utanmam 60 olsam 60 derim ama maalesef :) o konuda takintilari olan sensin valet
Hahaha ne okudun acaba ne kadar boş yaptın ya ben senin gibi çok Hödük gördüm fazla zirvalama istersen birde velet diyor üni bitireli yıllar oldu
Sen daha yaşını soyleyemiyorsunkii zaten boş yapmaktan
İstersen 50 okul oku senin gibileri cebimden çıkarırım ben yaşla alakası yok
1 profilinde yas araligi vermissin sende soylemedin
2 profilimde yasim yaziyor
3 2002 2006 trakya unv girdim namik kemalden ciktim makine muh okudum. Sarmadi bilkent unv bilgisayar muh bitirdim.
4 ve son olarak sacma canım sorular soran sensin :) ben degil
sen bu zeka ile cebinden evinin anahtarini nasil cikartiyorsun ona bir sasiriyorum beni nasil cikarticaksin
hoduk demis birde velet :) kiyamam cok mu zoruna gitti soylediklerim :) kiyamam :)
Valla senin bu söylediklerim benim hiç umrunda olmuyor valla senin gibi çok insan gördük biz kendini bir bok sanman birde okumayla adam olunmuyor sen istersen git filozof ol adam olamadiktan sonra keşke birde oturmayan karakterini yetiştirseydin benim sorduğum sorular seni alakadar etmez ben mantıklı sorularda soruyorum demekki bu soru sana denk gelmiş ayrıca bu sitede 2017 yılından beri varım burada senin gibi 40 yaşlarına gelip genç kızlara yavsayan tiplerle dolu
Sen kendi zekânı sorguluyormusun acaba ya da hala oturmayan karakterini !! Birde fake Profil kullanman cabasi ayrıca benim yaşım 24 bununda belirteyim
38 yaşında olup hala bir baltaya sap olamaman peki? Komik durum yazık
Seni 24 yaşında olup ergenliğinin son baharında olman ve böyle her şoku ben bilirim dünya etrafında dönüyor triplerinde olmanı ne yapıcaz :) bu arada evet en baştan söylediğim gibi ufaklıksın ve sen ne dersen de boş çocukluğuna veriyorum. Kısacası ciddiye alınacak bir kız çocuğunun:)
Ve sen beni tanımadığın için sana gelipte hangi baltanın sapı olduğumu anlatmıycam
Ben ergenlimigi geride bırakali yıllar oldu 24 yaşındaki bı kızın ergen olmasimi pardon sen hangi evrende yasiyosun acaba? ya da kendi kafanda yarattığın hayal dunyandamisin ben ufakliksam sende yaşlı bir dedesin ozaman
Evet dünya benim etrafımda dönüyor Aynen 🥳
O zaman büyüklerine saygılı ol terbiyesizlik yapma
Sende terbiyeli ol ozaman küçüklerine
Ben sana hakaret etmedim hiç neyse toyluğuna veriyorum
Hoşuna gidiyor benle ugrasmak
Ufak atışlar iyidi de aen hakaret etmeye başladın o yüzden seni terbiyesizliğin ile baş başa bırakıyorum. Kolay gelsin
tamam hakaret etmiyorum kırıldınız mı?
Ben kimseye durduk yere hakaret etmem ama siz sürekli her kelimede ergen diyip duruyorsunuz birde yukardaki yazdıklarına bak oku kim hakaret etmis
Ne yazmışım ufaklık demişim ergen demişim velet demişim yaşadığın ülkenin Türk dil kurumuna bak bakalım hangisi hakaret benle benle diyalogta ise benden ufak olduğun için ufaklıksın yaşın genç ve ergelinlikle gençlik arasında yaşlardasın velet te yaramaz şımarık ve terbiyesiz aylaz çocuklara söylenir sen yazdıklarına bak bakalım bu söylediklerimi yapmışmısın. Yaptın dimi sendeki sorun şurda sanal halem olumca dilediğini söyleyebileceğini sanman ve böyle agrasiflik kelime oyunu yapınca kendini üstün sanman bi açıdan hak veriyorum bende senin yaşlarında oldum. Bizdeki gerçeklik vardı sanal ortamda böyle laf yapmaz direk yüzüne söylerdik.
Bu aorduğun soru gerçekten 24 yaşında birinin sormaması gereken bir soru ve soruyorsa da sormak için vs sorulur ya da ego ya ihtiyacı vardır. Ne alaka dersen siz kadınlar hormonlarınız tarafından yönetilirsiniz sürekli değişken ruh haliniz olur bu durumu bastırmak için ilgi yani ego nuzun tatmin edilmesi için uğraşırsınız istediğinizi alamayınca agrasifleşir salgırgan olursunuz akabinde küfür hakaret gibi eylemler yaparsınız buna kendimizce laf soktum iyi laf sokarım diye kendi ruh halinizi dengelersiniz. Şimdi ben bunları yazdım ya sen yine bana ters kelime yapıcaksın zaten kabullenmeni beklemiyorum sonuçta sanal ortam :) bu nedenle sen işine bakmaya devam et
Sen kendi yazdıklarıni gözden geçir sonra benim yazdıklarımı eleştir neyse yine boş yaptınız siz benim hangi soruyu sorduğum kimseyi ilgilendirmez 24 yaşında yeni girdim evet burada okadar saçma sorular dönüyorki benim sorun gayet normal evli olup başka erkeklerden hoşlandım diye soru acanda var ya da mini etek giyip orasını burasını açıp aa sizce kötümü diyip soranda var ya da sorularda sacmalayan kişilerde var siz beni sürekli yaşımla eleştirmeye çalışmanız ya da sordugum soruyla, ve benim egoya ihtiyacım hiç ben kendimi seviyorum beğeniyorum beğenenler çok var zaten kimsenin beni pof poflamasina ihtiyacimda yok ayrıca ama siz bu sitede kendinizden küçük kızları eleştirmeye gelmişsiniz gibi
Sanal da olduğun için burdan yazıyorum yüzüne söyleme fırsatım olsa söylerdim zaten ayrıca nasıl konusucagimisa size sormicam.. siz beni elestiriseniz böyle cevaplar alirsiniz
Siz böyle kime yazarsanız yazın ters cevaplar alırsınız bu kafayla zaten nokta
Senin yaşadığın çağla benim yaşadığım çağ aynı değil bunuda bir düşünün siz burada herkesi eleştirim kafasından çıkın yazdığım
Sen git 1950 60 70 jenerasyonu na anlat işine bak küçük hadi işine git kurınsıkı yapıp vaktimi çalma eleştriye açık değilswn gelip soru sormayacaksın NOKTA
Senin gibi gerekeizlerle cevap verip değerli vahtimi harcayan kendini basklarina anlat kendinle celisiyosun zaten hayatta bir amacın yok gelip buradakilerine boş yapmak hadi sen huzur evine git bb sana yer ayirttim.. yazma
Senin gibi kendini bir b*k sana kişiler yorum yapsın diye payslamadim neyse ya ne çok boş yaptın bir git ya kendi yasitlarinla konuş ozaman burada işin ne amca
Hahahha tek kaşlı velet işte
B*k kafalisin
Sizofrensin Net!!!
Fake Profil ardindan konuşma cesaretin yoksa
Velete bak gizli profilden laf atıyor ezik
Senin kadar sahte Profilden atmıyorum zavallı 👍
Aydoğdu da mı oturuyorsun herhaldr karakuvvetleri tavrı algıladım :)
Nerede oturduğumu soylemicem korktunuz muu
Gel bir gün aydoğduya