Erkekler bosanmis birisi ile evlenirmisiniz nelere dikkat edersiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılErkekleri bilmem ama. Ksdın olsun erkek olsun aşk, evlilik için yaşayacaksa her zaman üzülmeye açık olur.
Aşk, evlilik sonradan kendiliğinden gelişen duygu ve alınan karardır
bu işleri bir çok insan yanlış biliyor
önce ilişki arkadaş olarak başlar sonra kendi kendine evrilir dost olur. sonra flört sonra sevgili sonra sözlü sonra nişanlı sonra eş olur
bu evrilmelerin zamanını, adını çiftler koyamaz.
her şey kendi kendine olur. adı kendi kendine koyulur.
gizli bir ses çiftlerin kulağını fısıldar.
ve her evrilmede arkadaşlık ön planda ya da evrilmiş halinin ruhunda olur.
Aksi şekilde gelirse bu zincirleme evrilmeler de o maya tutmaz.
Zarar görür, yıpranır ve nihai son olarak dağılır
Daha önce yapmadığın şeyleri yapmalısın. İnsanlar ve/ veya hayvanlar için faydalı uğraşlar ile zamanını doldur. Bunu yapmak için zorla kendini. Zamanla seversin. Sevdikçe yapasın gelir. Yaptıkça hem mutlu olursun hemde yeni insanlara yeni hayata yelken açarsın. Yaşadığın yer nehir değil koca bir okyanus. Keşfet. Boş zamanın kalmazsa düşünmeye vaktin kalmaz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek boşanmış biri ile evlenir. Sadece gerçek bir kadın olsun, sevsin, güven versin, aşkı bulmamızı sağlasın, sadık ve içten biri olsun yeter. Sırf senin gibi olup sman her şeye rağmen devam etsin, nerden bulucam başkasını diye diye inatla evliliğe devam eden kadınlar yüzünden niye zoraki yuvalar da isyan bayrağı dalgalanmak ta. Oysa boşanmak ta bir haktır, olmuyorsa olmuyordur. Sanki bulmuşsun gerçek aşkı da ondan mı boşanmak istiyorsun? Evet daha fazla zaman kaybetmeyin. Aşk, tutku, şehvet, ilgi, alaka, güven, sevgi, saygı bitmiş ise, daha fazla da zulmetmeyin bir birinize.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSimdi erkek bulursun en çirkin kadın bile erkek bulur kadınların böyle bir avantajı var çünkü erkeklerin istediği sadece bir delik yani şunu demeye çalışıyorum dünyaca onca abaza erkek varki hani bir tabir vardır nefes alsın yeter diye boşuna bu deyimi söylememisler haaaa ama ben sadık beyefendi bir erkek arıyorsam diyeceksiniz işte onu biraz aramak lazım uğraşmak düşürmek lazım işi olan efendi zengin vb gibi etmenler dul konusunnda ise tercih meselesi bazıları dul kabul eder bazılarıda dulu asla kabul etmez
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSana şu an mal diyecek o kadar kişi var ki bunlardan biride benim mal derken kardeşim pu anlamında değil beyin anlamında çünkü bir yuva kurmak için o kadar can atan insan var ki sen bir yuva kurmuşsun ve bu yuvayı dağıtmayı düşünüyorsun sonra tekrar yuva kuracaksin geç bunları eğer evliginde sorun yaşıyorsanız bunu düzeltmek için ne kadar çaba gösteriyorsunuz birde bunu düşünmek lazım hiç bir şey boşan sonra tekrar evlenmeye çalış hiç evlenmeseydin o zaman
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
136Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Nasiple ilgili bir şey
Yaşın da pek önemi yok
Bulmak istemekle alakalı biraz
45 yaşında hatunlar buluyor
Sen niye bulamayasin
Bir sorunun mu var. tercih edilmem diye cekiniyorsun
Boşanmış da olabilirsin
Sanki herkes ilk evliliği ilemi kalıyor
İnsan olmak önemli boşanmış olmak vs değil
Çocuk var mı
Sende kendine göre birisini bulursun
Bakarsın çok genç bir erkek beğenir seni
Belli olmazki bu11 Yorumla
+1 yılEvlilik nasıl haksa eşlerin de bir biri ile ilgilenmesi haktır eğer bunlardan biri eksik olursa o evlilik çatlar ya da yıkılır
Diğerine gelince evlenmek için dul ya da bekar bakılmaz ama sende fırsat avcılarına fırsat verme unutma her insan isterse evlenir üzülme daha mutlu yılların olacaktır kiminle olduğunun değil nasıl olduğuna bak Allaha sığın o doğru yolu sana gösterecektir07 Yorumla
Soran+1 yılYok firsatcilara firsati vermem zaten ama insan günden güne ölüyo bu sekilde , a
- +1 yıl
Ben seni çok iyi anlıyorum sana sonuna kadar katılıyorum benimde geçmişte buna benzer hayatım oldu ve inan hiç düzelmedi şunu öğrendim bi insan bazı konularda hiç değişmiyor olan giden senin hayatın oluyor
Soran+1 yılBosandinmi,? Düzelmez diyosun yani oylemi
- +1 yıl
Senin için ileri yorum yapamam illaki anlatacaklarım vardır ama burası da ona uygun değil kafanı karıştırmak istemem lakin gören sensin
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
İnşaAllah doğru kararı verirsin lakin boşanmak hakkın onu bil
Rabbim gönlünden ne geçerse onu tez zamanda versin sana
Soran+1 yılAminn cok sagol
+1 yılHer insan hata bilir seçimlerinde, duygularında, hisselerinde tabiki de boşanmış biriyle evlenilebilinir.
Ama öncelikle sorunun ne olduğunu bulmak, çözmek gerekir karşında ki insanın seni anlaması için herşeyi olduğu gibi ve açık açok konuşmalısın neden böyle olduğuna dair, neden boşandığına dair, karşında ki insanın kafasında hiç bir soru işareti bırakmaman gerekir ama tabiki de dediğim gibi neden olmasın00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye gibi bir Ülkede yaşayıp Sap bulamamak imkansız.
Rahat ol telaş yapma kendine ayrıldıktan sonra Zaman ver.
Herkesle muhatap olma.
Düzenini kur Yalnız yaşamaya alış bak nasıl.
Kendine yeni Koça yapıp Koça dırdırcı çekmek isteyecekmisin.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Boşanmış biruyle aşık olursam evlenirdim ama çocuğu olmamali. Çoğunu olursa o çocuklara kendi çocuklarıma davrandigim gibi davranabilir miyim bilmiyorum. Eğer davranamazsam o çocuklara yazık olur. Bu yüzden onları incitmekten korkarım sanırım.
Birde 1 kere boşanmış olabilir ama birkaç kere boşanma yaşamış bir kadınla olmazdım çünkü birkaç kere boşanmışsa muhtemelen sorunlu bir kadındır ki sürekli evlenip boşanmış bir kadın diye düşünürüm.00 Yorumla
+1 yılEvliliğinizden mutlu değilsen eğer, boşan. Karşına düzgün birisi çıkarsa aşık olursun, o da seni her halinle kabul eder elbet. Bunu kafaya takma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTurkiyede genelde bekar erkekler bosanmis kadin pek istemezler. Ama almanyada yasiyormussun anladigim kadarıyla. O yuzden bizim ulkedeki kadar sıkıntı yasayacagini sanmiyorum. Illa benim filimi konussun, milletimden olsun takintin yoksa yabanci, alman erkekte dusunebilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle bulamazsın detay okumadan başlığa cevap verim sende huzur mutluluk anlayis sevgi merhamet lazim değil damızlık bulamam korkun varsa daha ne yasiycan adamla yolu ortalamisin işte sağa sola çarpa çarpa bitir de belki hatriniz olur bitigi yerde
01 Yorumla
Soran+1 yılO dediklerin lazim tabiki o yok diye bosanmaknistiorum
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Daha bosanmadan baskasiyla evlenmeyi düşünuyon be kanka niye bulamayasin kader kısmet
43 Yorumla
Soran+1 yılSanssizim bu konuda o yuzden birde almanyda yasiyorum fazla cevremde yok yani o yuzden ciksa bile anlasabilirmiyim nasil olur bilmiyorum güvenemiyorumda kimseye artik herkes yalanci olmus aldatiyolar bilmiyorum ☹️☹️
Soran+1 yılBekarmisniz siz
Bulma, aşık olma.
Birini bulamam korkusuyla boşanmıyorsan evliliğinde çok da büyük problemler yok demektir. Daha iyisini bulurum gözüyle mi boşanmak istiyorsun anlamadım. Zira sıkıntılı evliliği olan biri ne olursa olsun boşanmayı düşünür zaten.00 Yorumla
+1 yılSabikaya bakarım bakacak olsam arşiv kaydı filan var mi önce bu sonra kişiliği huyu nasıl yüzüne bakılirmi dişleri beyaz mi? boşandın diye ömrübillah dul kalmican herhalde. yalniz nafaka al bari bi sure idare etsin seni
00 Yorumla
+1 yılBen evlenirim. Neticesinde evlilik cinsellikten ibaret değil. Birbirine uyum sağlamak fikirleri uyuşmak vs. Mutlaka fikirlerinin uyuşacağı uyum sağlıyacağın birisi çıkar karşına.
Çıkmazsa beni bir kenara not al yaparız birşeyler.00 YorumlaAsla yuvasını yıkan kadın kimseye yar olmaz dikiş tutmaz ihanet iftira dolandırma boşanma nafaka yıkım başka müşteri den çıkan çocuk başka bişey göremez
12 Yorumla- +1 yıl
Eig bence takip isteğimi kabul edermisin
- Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğe muhtaç birisi daha. Daha boşanmadan başka bir erkekle olmayı düşünüyor. Allah akıl fikir versin..
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Allahım yine bir kadın kendini aşağılamış, kimseye gerek yok zaten kendin yapiyorsun kendine bunu.
Sen kendine ne değer biçersen karşıdaki o değeri verir sana.00 YorumlaBöyle hissetmekte haklısınız çok normal lakin bu durumu yaşayan çok kişi var belki de aşık olacağınız kişi de böyle bir durum yaşamış olacak. Üzmeyin kendinizi.
00 Yorumla
+1 yıl“Boşanmış biri ile evlenir misiniz” çirkin bir soru. İki kişinin istemesi yeterli. Yeni birisi ile tanışma konusu biraz karışık, ona bişey diyemem. Yaşam tarzı, alışkanlıklar, sosyal çevre vs. bir sürü etken var.
00 Yorumla
+1 yılo hooooooooo senin derdin buyuk ancak kız bulamıyan tipi bozuk yata karakteri sıkıntılı biri dul birisini alır ha çok guzelsen bir ihtimal bulursun ama oda saf biri olmalı ya da boşanmiş bir erkek olmalı yani kısacası zor hem boşanan biriyile evlenmek ne kadar doğru oda tartışılır nedenmı çunku ilk eşinyile evli kalmayı beceremeyen ikincisini nasıl becerecek diye duşunur insan tabi bu erkek içinde kadın içinde geçerli
04 Yorumla- +1 yıl
O kadar saçma ki bu yorum inanılmaz saçma ben evli bir bayanım boşanada bilirim ama bu yalnı benim hatamdan olmaz kırın şu ön yargılarınızı ve boşansam evlenmeyi düşünür müyüm bilemiyorum ama boşanan biri illa sorunlu değildir bir şeyler tükenmiştir gitmiyordur yürümüyordur oda aldatmamak için doğru olan yolu seçip hayatına devam etmek ister ah bu yorumu yapan umarım evlendiğinle boşanmazsın büyük konuşanların hep başına geliyor ne yaZık ki..
- +1 yıl
@avicenna90 valla canım hoşuna gitsin gitmesin ama gerçek bu adam akıllı biri dul birini almaz acı ama gerçek kabulenmek zor ama gerçek maalesef gönul bu şekilde olsun istemez ama gerçek bu uzgunum ister saçma de istar canım de zamanla benim haklı oldumu göreceksiniz uzgunum gerçek buuuuuuuuuuuu
- +1 yıl
Saçmalık bu tezi terse düşürücek öok söylerdim ama zaman kaybı olur kendi açımdan👎🏻
- +1 yıl
@avicenna90 tabi zamanını boşa harcama yavrum
Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Bosandiktan sonra evlenmek neden kin😔 ben bosansam boyle bir hata yaomam hayatta. Ama sen istiyorsan illaki biri cikicaktir karsina sevecegin deger verecegin biri kriterleri unut seven kisi kriterkere bakmaz oldugun gibi kabul eder seni
00 Yorumla
+1 yılSeninle dertleşmek isterim. Bende şu an bosaniyorum.
31 Yorumla
+1 yılBende boşandım illa hayatında birimi olmalı ya anlamıyorum. Daha bosanmadan bunu düşünüyorsan ikinciye yine bosanirsin
10 Yorumla
+1 yılBosandında yenisini bulmak kaldı pes vallahi ne hızlısınız😄
20 Yorumla
+1 yılBulursun boşan gitsin. Dünyadaki tek erkek kocan değil.
20 YorumlaNeden boşandığın çok önemli aynı hatayı yapmak istemez kimse helede arada çocuk filan varsa aman aman
00 YorumlaBen boşandım 2019 da evleneceğim... :) hodri meydan... :) kafamız uyuşursa uyuşuk uyuşuk evlenir gezeriz:)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evet evlenirim niyet iyiyse kalp temizse saygi varsa karsilikli evlenirim bosanma bi kusur suc gunah degildir
00 Yorumla
+1 yılSelam. Evlenirim boşanmış biri ile nden evlenmeyim. Saçma düşüncelere kapılma nasibinde varsa elbette evlenirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKimseyi bulamamanla boşanmanın ne alakası var?
Mutsuzsan aranızda sorun varsa boşanırsın. Daha sonrasına boşandıktan sonra karar verilir.00 Yorumla Çocuk yoksa mesele yok varsa babayla çocuk görüşmeleri kıskançlığa yol açar ilaki eski koca ile bir araya gelince sorun olucaktır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde cocugu olmamis istiyorlar bosanincada bosandigi erkegin musallat olmamasini ister gerisi sorun olmaz
00 Yorumla Kendim için konuşuyorum evlenmeden önce daha önce evlenip boşanmış iki bayanla ciddi şekilde görüştük nasip olmadı ama neden olmasin
00 Yorumla
+1 yılÖnce bir cekerim kenara bi çay soylerim onu içerken nedenini sorarım ondan sonra su akar yolunu bulur. takinti yapma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. erkekler de evlenmis bosanmissa kabul eder ekseriyeti...
tabi daha cok genc kiz varken ghnunuzde daha zor00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Boşanmak başlı başına farklı bir durum. Neden boşanıyorsun. Boşanmana sebep ne? Boşandıktan sonra düşünmen gereken bir konu bu
00 Yorumlarahat ol arkadaşım inan bana hiç ummadığın an karşına çıkarlar yeterki sen dik dur bakımını eksik etme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir evlilikte yatak bittiyse her şey bitmiştir zaten. Ayrıca evlenmek kadar boşanmak da çok doğal. Sizi sevvecek biri illaki denk gelecekyir. 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSadık olsun sadece sevgiye dürüstlüğe aç olsun yeterli evlenirim boşanmış bir kadınla.
04 Yorumla
Soran+1 yılKarsimdaki erkegi bilsem gözu benden baskasini görmuyo bende ona dünyayi veririm
- +1 yıl
Ben öyleyim birine aşık oldum ondan başkasını gözüm görmüyor ama kıymet bilmiyor sosyal ortamda bile kızlarla konuşmuyorum ama o hep başka erkeklerle takipleşiyor başka erkekleri tanıma çabasında sorduğumda arkadaş gibi sadece diyor kendimden tiksiniyorum şu an
Soran+1 yılValla simdiki kizlar kadinlarda fena degisik bi zamandayz
- +1 yıl
Aynen öyle yavaş yavaş tiksinmeye başladım az kaldı engel atmama
Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma derim
10 YorumlaFahiişelikk yapmadın ya sonuçta. Neden evlenmeyeyim ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Neden bulamayasin. 40inda değilsin 50inde değilsin. Ki o yaşlarda bile bulanlar var.
10 Yorumla
+1 yıl2. El mi oldun? Abi ya değiştirin bu kafaları ya iğrenç zihniyetler bunlar kusucam ya kusucam. İstediğimizi yapın işteee
24 Yorumla
Soran+1 yıl2. El ile ne alakasi var kafalar uyusurmu nasil olur ilk esler unutulrmu vs. Bunlar icin yazdm ben
- +1 yıl
Tabikide uyuşur neden uyuşmasın 80 milyon insanda illaki aynı zevk anlayışta ve hayat görüşüne sahip olduğunuz birsürü kişi bulabilirsiniz
- +1 yıl
Gönlünüzce olur inşallah
Soran+1 yılPek sanmiyorum öyle şansli olacagmi ama tabiki kader
+1 yılBoşanmamış biriyle bile birliktelik kuranlar var bu kadar dert etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenecek birisi çıkınca mi boşanacak sin.
Ben neden bisanacagini bilmek isterim sorun ne diye. huyysuz birisiyle asla evlenmem Mesele boşanmış olması değil niye boşanmış ona bakarım.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılben olsam dikkatle bakarım ihtiyatlı davranırım. Ama şartlarım eşitse guvenirsem şans verrim
00 Yorumla Kötü giden bir evlilikle hayat geçmez tekrardan da evlenebilirsin tek ve ilk boşanan sen değilsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bosanmak uzere olan bi kadin ask aramaz ilerki hayatinda. Dogru insani, mutlu olacagi insani arar.
00 Yorumla
+1 yılNeden boşanıyorsun o zaman sırf heyecan değişiklik olsun diye mi
00 YorumlaBoşanmış birisi ile tabi evlenilir hayatta herkesin bir şansı daha olmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Edebiyle gelen hürmet görür saygı görür evlenirsin neden evlenmıycen niye istemesinler
00 Yorumla
+1 yılYarın bir günde evlediğin kişiyle boşanmak istersin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılnormal bu durum o güveni verirsen sıkıntı yok bence
00 Yorumla her şey den ve herkes den önce kendi piskoljik ve ekenomik sağlığını düşünmen gerekiyor daha sonra evlenilecek sevgili olunacak çok insan bulursun
00 YorumlaMutlu değilsen bir ömür nasıl geçecek, elbet yeni birisini bulursun, hayatı kendine zehir etme
00 Yorumla
+1 yılHerkes herkesle evlenebilir yeterki kisilik karakter iyi. olsun enerji uysun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek için boşanacaksan niye boşanmak için evlendin
00 Yorumla
+1 yılMutlu olmadığın bir evliliği devam ettirmenin nedeni çok garip doğrusu,, neden bulamayasin ki birini
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde biz erkeklerin 4 gözle beklediği kolay av dir dul bayanlar İstanbul da resmen dul kadin cennneti oldu ya
02 Yorumla
Soran+1 yılYatmak icin dimi ama ben oyle birisi degilm ve türkiyede degilim
Cevap sahibi+1 yılBende zaten Türkiye de değilim
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Korkacak bir durum yok illaki düzgün biri çıkar karşına. Bu arada Almanya da nerdesin?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlenilmesin yav sapma sapan fikirlerle kendinizi neden dolduruyorsunuz anlamış değilim
00 Yorumla
+1 yılBende eger evlenirsem dul biriyle evlenecem cunku daha iyi sever brakmaz enazindan diyr dusuncem
00 Yorumla- Devamını Gör (116)
Devamını Gör(161)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Boşanmak istiyorum ama bir daha kimseyi bulamam, aşık olamam diye de korkuyorum. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler