Merhabalar öncelikle şunu demek istiyorum unutmaya çalışmak istemiyorum genel olarak zaten zorlu bi dönemden geçiyorum tamamen ayrıldığımızı düşünmek beni daha kötü hissettirir. 3 yıllık bi ilişkim var çok fazla sebepten çok kere ayrılıp barışmışızdır. Ama en son olan şey.. Ailemle çok sıkıntı yaşıyodum evden kaçmayı mı düşünmedim kendimi öldürmeyi mi kafam tamamen gitmişti artık. Ben de 2-3 gün arka arkaya annemle falan yeni bi sorun yaşadıkça ağlaya ağlaya sevgilime yazıyodum sadece beni o an iyi hissettirsin sakinleştirsin sevdiğim tek insan o diye. Ve gitgide daha saçma tepkiler vermeye başladı ben zaten gözlerim kıpkırmızı her an kendime zarar verebilcek bi haldeyken sanki ona yük oluyomuş, ailemle sorunlar yaşamayı ben istiyormuşum gibi tavırlara girdi ve bildiğiniz ben o haldeyken ben suçluymuşum gibi davrandı. Sonraki gün en azından iyi miyim diye sormak için arar bi şey yapar diye düşünmüştüm. Ve 11 gündür ne yazdı ne aradı. Sevgililer gününde beni yok saydı ve tüm problemlerimin içinde boğulmuş gibiyim. Eninde sonunda yazacağını da biliyorum ama bu durumda olmak kötü hissettiriyo sizce neden bana böyle yaptı bunu merak ediyorum?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ailenle ne olursa olsun hiç bir problemini anlatma yeri geldiğinde sana istediği herşeyi yaparsa sende benim zaten senden başka kimsem yok diyip herşeyine kabullenirsen çok zararlı çıkarsın bundan
Normalde arkadaşlarımla konuşarak bu durumu hallederdim ama pek arkadaşım kalmadı ona sığınmak istedim ama elinin tersiyle itti resmen
Bu durumu arkadaş veya sevdiğin değil senin halletmen gerek onlar en fazla yanında olup klasik sözler söyleyip seni bir süre rahatlatır o kadar yalnız kaldığında yine aynısın bu yüzden baktin çok yıprandın uğraşma ailenle öyle kabullen onları kimse seçemiyor maalesef...
Zaten kimse ailevi bi sorunumu gelip çözemez benim de beklediğim beni anlık sakinleştirmesiydi çünkü gitgide sinirim artıyor ve gözüm bi şey görmüyo sürekli intiharı düşünüyo oluyoum. Sadece onun varlığını hatırlayıp iyi hissetmek istemiştim yani
Ama o bu durumu neye bağladı biliyo musun. Gitgide güçsüz bi kız olduğunu düşünmeye başlıyorum dedi. Sadece biraz sevgiye ihtiyacım vardı
Tatlım bende aynısı yaşadım. Benimde ailevi sorunlarım var aile baskısı falan konuştuğum birisi vardı ablam rahatsız arada bir sinirlenince üzerime geliyor yapıştırır bana dedim şakasına ertesi gün biraz sert davrandım ona oda dedi ki hayrola ablan bugun seni dövmedimi dedi o kadar kötü oldum ki o an demek istediğim kimseye bir şeyini anlatma kolay kolay yüzüne çarparlar
Evet canım gerçekten tam anlattığın gibi. Bu kadar süredir beraber olup sevgiliden öte gördüğün kişi bunu yapınca da insana feci koyuyo
Çok hemde tahmin edilemeyeceği kadar
:(
Ona inadına gittim en istemediği resmimi profile koydum ister umursasın ister umursamasın şu an benim için sen yoksun o yüzden bu resim de profilimde iması
Belki bir işe yarar denemekten zarar gelmez
Aynenn
Ya bak böyle davranmana bozulmuştur çünkü artık o var
Beni iyi hissettirmesi gerekirken daha kötü yaptı neye bozulabilir ki
Ama hep yapmandan insan sıkılır ve çocukca bulur
Arka arkaya ya 2 ya 3 gün oldu insan sevdiğinin 2-3 gün yanında durmaz mı
Durur bende çok yaptın sandım kusura bakma
:(
Ya ama üzülme. Özelden yazsana bana bı
Yazdım
Bende yazdım
Görmüyor musun
Okumadım valla çok uzun 😂ama gücü yetiyor galiba
Ya oku lütfen birlerinin fikrini duymaya ihtiyacım var
Ama ben türk değilim ama senin sorunların mi var yoksa onun mu
Nasık
He benim ailemle sorunlarım vardı
Okudum ama bu terbiyesiz takmıyor bile yaa benim sevgilim zor günler geçirecek ve ben onun yanında olmiyacam olacak iş değil
Bak böyle düşünmüştür ailesiyle geçirmeyen kızdan hayır gelmez demistir kesin.
Dimi beni o kadar üzdü ki. Güçsüz bi kız olduğumu söyledi. Sadece biraz anlayış ve sevgiye ihtiyacım vardı
Erkekler Ailesiyle problem yaşayan kizlari sevmezler.
Üzülme kıyamam sana☺️ gitsin senin zor zamanında yanında olmayanda hayır gelmez ki 🥺
Neden ya ailemin sorunlu olduğunu hep biliypdu ama ne bu tavırları.
Sıkılmış bence yapacak bi şey yok
Eninde sonunda geri döncek ama o zaman nasıl bi tepki vermem gerektiğini bilmiyorum
Dünmiyecek bence 12 gün mesaj atmamış. Sende unut yoluna bak
2 ay kavgalı kaldığımız bile oldu ne olursa olsun geri döndüğünü bildiğim için emin konuşuyorum kuzu
Aramızda fazla yaş var yanında barbie gibi duruyorum ve benden iyisini bulamayacağını da biliyo ne yapabilir ki
Artık sen bilirsin ☺️iyi akşamlar
Tesekkur ederim sana da❤️