Ailem sevgilimle birliktelik yaşadığımızı öğrendi, sevgilim geri adım attı, şimdi ne yapmalıyım?

Ben 19 yaşındayım sevgilim ise 17 yaşında biz bir birliktelik yaşadık ama benim ailem bunu öğrendiler ve hepsi birden bu kızın namusu en azından adı konulsun istediler ancak sevgilim bu durumda babasının bu konularda cok katı olduğunu isteme ya da tanışma herhangi birisi olamaz çünkü babam üniversiteyi okuyana kadar hic bir şekilde böyle konularda gelmemesi gerektigini konusmus ve korkutmuş ben bu durumun içinde kaldım ailemle aram iyi değil ailem bu konuda böyleyken sevgilim yanımda değil yapılan bu şeyin arkasında durmuyor önceden olsa ölürüm kaçarım biterim diyen kız şimdi düşüncelerim degisti diyor senin ailenle aran bozulmuş olabilir ben neden ailemle aramı bozayım ya da bu tarz şeyler söylüyor önceden olsa bu cümleleri kurmazdı surekli sınav senesinden dolayin stresli olduğunu ve sürekli ben ve ailemin bu baskısı yüzünden iyi olmadığını ve sürekli olarak kendimi düşündüğümü söylüyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ben sevdiğim kız için elimden gelen herseyi yapmaya hazırken düşüncelerinin değiştiğini ilk basta sevgisiyle söylediği şeylerden eser kalmamasının bedelini yaşıyorum babamgil bir yandan ya askere git ya da bir iş bul başka şehirde kafamı dinlemek istediğini söylüyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bu birliktelik esnasında o kadar yeminler sözler edip simdi düşüncelerim degisti demesi ve benden sürekli yaptığım söylediğim cümlelere alinmasini anlayamıyorum benim icin ölüp biten kızı değil sanki intikam icin beklemiş birisi gibi hissettiriyor ailemi herkesi karşıma aldım çok seviyorum ve artık ne yapacağım hakkında bir fikrim yok bu durumun açıklaması nedir bilmiyorum 9 aydır sevgiliyiz ama son zamanlarda yaşanan olaylar bunlar ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Güncellemeler
3 ay
Kız arkadaşım 18 oldu ve dün galiba hamileyim dedi test aldık testte cift çizgi cikti ama silik çıktı 2. Çizgi dedim 2 gun sonra bir daha yapalım bu sefer negatif cikti emin olmak için bugun tekrar yaptık bu sefer çizginin 2 side net cikti her marka farkli bir sonuç veriyor ne yapmam gerektiğini anlamadim tam olarak kürtajla aldirmayi düşünüyoruz kiz arkadaşım cocugu kürtajla aldırmak istiyor vebali buyuk bana kalsa ben dogurmasindan yanayım ama 2 ailede bilmiyor kan davası olur mu kaçırsam mı
Ailem sevgilimle birliktelik yaşadığımızı öğrendi, sevgilim geri adım attı, şimdi ne yapmalıyım?