Erkek arkadaşımla dün ayrıldık (ayrılık acısı)?

Olay sıcakken pek bir şey hissetmedim ayrılığı hafif atlatırım diye düşünmüştüm ama gece bir geldi derdi her sözü kalbime kılıç gibi saplandı öyle canım yandı ki tarif edemem, tartışma yüzünden vs olsa geri dönüşü olurdu fakat denemiş olmuyormuş yani beni sevmiyor ben kalbimi mi söküp atayım vakit geçirdim sevdim sevdalandım bu acı nasıl geçer, ya da gelir mi ne yapayım çok iyi hissederken rastgele alakasız bir kelime duyup hüngür hüngür ağlıyorum çok aciz hissediyorum bağlandığım için ama sevdim sarıldığım anlar aklıma geliyor neden bir kere daha sarılmadım diyorum neden olmadı diyorum yardım edet misiniz ya canım çok yanıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bu kişi ilk sevdiğim kişi değildi fakat ilk sevgilimdi inanın hiçbir fiziksel acı ile kıyaslayamıyorum bu hissi biri ölmüş gibi sanki birine birdaha sarılamayacağınızı bilmek o kadar canımı yakıyor ki birdaha görüşüp konuşamayacağız belki de böyle unutmak bile istemiyorum sevdası hep bende kalsın istiyorum çok yanlış biliyorum kendime kızıyorum gönlü benden geçen biri için 1 dakikamı bile harcamam saçma oysa
Güncellemeler
+1 yıl
24 gün oldu arkadaşlar bunları yazdığım güne nazaran kat kat daha iyiyim şükürler olsun, evet hala kokusunu duymak istemem sarılmak istemem son bulmadı fakat sağlıklı bir ilişki yaşamadığımızı gerçekten kör olduğumu farketmeye başladım hele arkadaşlarım böyle bir ilişkiden kurtuldun diye benden daha mutlular, sakındığımdan hiç bizimkilere fotoğrafını bile göstermezdim görünce şok oldular sana büyü mü yaptı diye paso dalga geçiyorlar ben nasıl aşık olmuşum işte seven terk ediliyor
Erkek arkadaşımla dün ayrıldık (ayrılık acısı)?