Erkek arkadaşımla ayrıldık?

Çok güzel giden bi ilişkimiz vardı tam 4 yıl sürdü beşinci yıldan gün almaya başlamıştık ama son zamanlarda çıtırdamalar olmaya başladı bi konuşup 3-4 gün konuşmamaya başladık ailesiyle sorunları oluyordu ve bana anlatmasını istediğimde soru sormamdan sıkıldığını söyledi kafasını dinlemesi için bende iki üç gün yazmadım o günler içinde doğum günümdü ve kutlamadı buna rağmen ben yine yazdım tekrar düzelttik aramızı ve bana babasıyla yolculuğa çıkacağını dört gün felan süreceğini konuşamayacağını söyledi ve o gün çok güzel bi şekilde ayrıldık bi hafta boyunca gelmedi bende merak edip yazdığımda direkt istemiyorum seni dedi ısrar edip bi kaç gün daha devam ettim ama olmadı ayrıldık benim ilk aşkımdı beş ay oldu hâlâ geri dönmedi evlenecektik tüm hayallerim yıkıldı başka bi kızla konuşmuş bi ara ama şimdi kimse yok hayatında üniversitesi okuyor ailesinden de saklıyordu ilişkimizi ama annesi beni çok seviyor hani benim ona karşı bi ihanetimde olmadı çok bağlıydım yani sizce neden ayrıldı ve geri dönmedi hâlâ?

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrılığımız bi sene olmadan sevgili yapıp ailesiyle tanıştırmış
Erkek arkadaşımla ayrıldık?