Erkek arkadaşımla ayrıldık?

Erkek arkadaşımla bir-birimizi çok seviyorduk. Tüm günümü ona ayırırdım. Hiç romantik değildi, bana 1 gül verdiği bile olmadı, tabi diğer kızların sevgililerinin nasıl romantik olduğunu görünce bir az özenirdim, hatta bazan söylerdim en azından bana güzel sözler söyle diye. Ama beni çok sevdiğini düşünüyordum. Aynı mekanda olduğumuzda durmaksızın sadece bana bakardı. Ama annem biz sevgili olduktan 1 yıl sonra bizi öğrendi, bana ondan ayrılmam gerektiğini söyledi, bizi onaylamıyordu. Bense onun tarafını tutup annemle bir sürü kavga ettim. Annem onun universiteyi bitirinib yurt dışına çıkınca beni tamamen unutacağını ve onun sürekli küfür eden bir serseri gibi olduğunu söyledi bana. Bende anneme ayrıldığımızı söyledim, ama gizlice konuşmaya devam etdik. Beni nolursa olsun hiç terk etmeyeceğini söyledi. Ama yavaş-yavaş davranışları değişmeye başladı. Bana hiç vakit ayırmıyordu. Beni her kesten kıskanır, çok çabuk sinirleniyordu ve bir sürü küfür ediyordu, küfür eden insanlardan hoşlanmamama rağmen. Sanki gitdikce yabancılaşıyorduk. Bende ayrılmaya karar verdim, hala onu sevmeme rağmen. Oda onu sevdiğimi biliyordu. Ona universiteyi bitirene kadar beklemesini söyledim. Sonra öğrendim ki arkadaşları benim hakkımda uygunsuz konuşmuş, mesajlarını gördüm, ona arkadaşlarını şikayet edeceğimi söyledim. O ise bana böyle bir şey yaparsam, onların suçsuz olduklarını ve onlara o uygunsuz mesajları sildirib kanıtları yok edeceğini söyledi. Bende ağlayarak onu bir hiç bir zaman affetmeyeceğimi söyledim. Bu olayların üstünden 4 ay geçti ve o beni görmezden geliyor, diğer kızlarla ilgileniyor. Sanki beni hiç tanımamış gibi. Yüzüme bile bakmıyor..

Yani o şimdiye kadar beni hiç sevmemiş mi?

Erkek arkadaşımla ayrıldık?