Erkek arkadaşımla ayrıldık?

Yaklaşık 10 gün önce erkek arkadaşımla ayrıldık ve ben ayrıldıktan 3 gün sonra pişman olup değerini anladığımı fark ettim yalvardım yakardım ama istemediğini söyledi senden nefret ediyorum dedi ama içimdeki umut bitmediği için devam ettim çabalamaya çünkü ortada aldatma güvensizlik yalan yoktu sadece gereksiz trip ve ayrılmalarımdan bıktığı için bitmişti ve ben onun ilk defa değerini anlayıp pişman olmuştum o ise bu kaçıncı pişman oluşun diyip inanmadı ama bu sefer başkaydı ilk defa onu kaybetme korkusu yaşadım normalde o ilişkide iken bana sürekli seni kaybetme korkusu yaşatıyorsun derdi arkadaşım onun arkadaşına yazdı bizim ilişkimiz için benim üzüldüğümü söyledi arkadaşı da bıktırasıya kadar gitmiş kız ara vermek iyi gelir belki de kızın çok çabalaması gerekiyor arkadaşımı ilk defa duygularını böyle yoğun yaşarken görüyorum demiş. ben evlilik görüyorum demiş bunun üzerine bende ümitlenip aradığımda biz ayrıldık ya dedi sanki hiç bu konuşma geçmemiş gibi sonra arkadaşına sordum sevgilime benim onu sorduğumu ve böyle konuşma geçtiğini söylemediğini yani tam ümitlenmişken umudum yeniden tükendi kendi bitti deyip kestirip attı ama arkadaşı bunları söyledi çok canım yanıyor napmalıyım beni gerçekten bitirmiş midir napmalıyım onu kazanmak için

Güncellemeler
9 ay
Ayrılalı 1 ay oldu hala nefret ediyo yüz yüze konuşalım yüz yüze başladık yüz yüze bitsin diyorum onu da anlamazsın diyo kabul etmiyor hala nefret etmesi öfkeli olması normal mi niye böyle öfke dolusun her ilişkin biterken mi böylesin huyun mu böyle diyorum hayır kimse senin yaptığını yapmadı bana diyo öfkesi geçince pişman olur mu öfke duyması hala sevdiği anlamına geliyor mu
Erkek arkadaşımla ayrıldık?