olayları çarpıta çarpıta :D laf sokmalar.Atış serbest kıvırmakta açık ara öndesin Satış olmaz gönül işinde yerden göğe diptesin Hamurunda bir arıza varsa giderilsin Sen daha önce üzdüklerimin en ağır diyetisin 🧘♀️
Ayrıldıktan sonra laf sokma çabalarına girer misiniz?
Girenler o ilişkiyi içinde bitirmemiş oluyorlar genelde. Komik duruma düşüyorlar. Çoluk çocuk gibi görünüyorlar. Ama yapacak bir şey yok. Bazen ilişki bize bile enkazı altında kalabilir insan.
Hayır ben birini seviyorsam sanki daha önce kimseyi sevmemiş gibi severim ilk aşkınmış gibi hayatımın merkezinde koyarım falan filan ama ben bir kere bitirdiysem de bitirmişimdir yani sanki daha önce hiç sevmemişim gibi uzaklaşırım ikizler burcuyum ben böyleyim yani benim ortam yok seviyorsam köküne kadar severim bitirdiysem de tanımam bitmiştir artık öyle gereksiz laf sokma çabalarına gerek yok yani sonuçta ben bitirmişim artık değil mi bana ne ondan
Canımı çok yakmışsa laf da sokarım, intikam da alırım😀 Herkes yok yapmam çocukca hareketler demiş ama canı yanan kişiye vız gelir tırıs gider bu olgunluk safsataları :d
Nasıl ayrıldığımıza bağlı ama kavga sebepsiz yere çocuk aklıyla ayrılırsak illa birbirini suçlama çabaları oluyor ama iki medeni insan gibi anlaşarak ayrılmada herkes kendi yoluna çoksell şekilli oluyor 😅😅
Ayrıldığım insanla tüm bağlantılarımı koparırım. Ne hakkında kötü konuşurum ne de benim için söylediklerini duyarım. Tamamen nötr hale gelir nefret sevgi hiç bir duygu beslemem çünkü artık geride kaldı geçmişim oldu
Ben , girmem de bir arkadasimla tartışmistik tüm yaptığım güzel şeyleri çarpıtarak sen zaten bunu bunun için yaptın , sen böylesin falan sürekli beni kotuledi bunun nedeni sadece bana laf sokmamiymis , bir insan neden bunu yaparki seni sevmiyorum diyordu
Delikanlı adam ayrıldıktan sonra yoluna bakar severek ayrıldıysa gömer kalbine işine bakar, ama erkek ayrıldıysa bitirdiyse yinede yaşananlara karşı saygılı olarak karşı taraftan ne kadar kışkırtma gelsede susar ve yoluna bakar bu bir şahsi görüştür 😉
Çocuk değiliz artık. Laf sokmalara, incitmeye çalışmalara gerek yok. Bitince durumu kabullenip edebinle sessizliğe bürünmek lazım. İyi hatırlanacak şeyler kalsın isterim, nefretle hatırlanmak için ellerinden geleni yapmalarına rağmen. Böyle olunca da yok sayıyorum. Görmem, duymam, hiç olmamış sayarım hayatımda. Hayatındaki tüm yanlış tercih haklarını özel hayatında kullanmış biri olarak çok da önemsemiyorum artık zaten 🙂
Ayrıldıktan sonra işim olmaz ama ayrılmayıp kavgalı isem ilişkide lafım kesildi ise, içimde söylemek istediklerim kaldı ise, kale alınmayıp ötelendi isem söylemeden bırakmam. Ki hep o duruma düşüyorum çünkü ne demek istediğimi anlamak istemez, aşağılamaya kalkar, sözüm kesilir dinlenilmez. Ben bağırdıkça içimi döktükçe de çirkef olurum, ara bozan olurum. Yani ne yapsam ters teper. Ha birde milletin dediğine gelir olur artık öyle huyu da çıktı...
Ayrıldıktan sonra yolu yolumla kesişmesin, gözüm onu aramasın isterim. Birini unutmaya çalışırken bir yandan da ergenler gibi laf yarıştırmam. Söyleyecek sözüm varsa doğrudan söylerim. İmalı, atarlı giderli sözlerle bir şeyler anlatmaya çalışmam.
Adı üstünde bitmiş ayrilmisiz degilmi yani eskide arkada kalmış bişi arkama niye dönüp bakayim. "Geberesice boşadım bitti Allah bildiği gibi yapsın iki cihanda..." Böylemi diyim yani agzimi yormama yazik bee 😁🤣🤣🤣🤣🤣
Laf sokmak değilde az da olsa bi kırıklık ya da sinir durumu lafları edebilirim. Mesela örnek vereyim. Mutlu olduğumu sandığım ama aslında kendimi kandırdığım zamanlarmış vsvs
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben girmem ayrıldığım biri için ama bana yapılınca ister istemez karşılık vermek durumunda kalıyorum.
Hayır laf sokma çabalarına girmem beraber olunca iyi ayrılınca kötü davranamam eğer çift ayrıldıktan sonra ilişkileri hakkında konuşuyorsa hala içlerinde bir şeylerin bitmediğinin göstergesidir
Bence gerek duyulan birsey değil her ne olsun bir geçmiş anılar var ben şu an yeni ayıldım onu soran birilerine iyi biri güzel konuşuyorum herseye rahmen qmq kalbimi çok kırdııı Allah affetsin durduk yere bir bide
Aslında ayrılma öncesinde ilişkinin nasıl sürdüğü ve nasıl bittiği ile alakalı bir durum ki genellikle ergence tutumlardır. Olgun hareket edip önüne bakmalı insan. Aksi takdirde hala bi açık kapı izlenimi oluşturabiliyor. :)
Barışmak için yan hesap açıp özür dileyecek kadar yalvardı ayrilirken etmediği laf kalmadı normalde bi cizgim vardir öyle mahalle ağzına girmem ama ne geldiyse söyledim sonra engel misss
Birisnin nasıl bir insan olduğunu nasıl bir karaktere sahip olduğunu net ayrılırken anlarsın ne gerek var sövmeeye gözünde hala bu kadar büyük mü o kişi