Ayrılırken ne kadar kırıcı olursun? İyisiyle kötüsüyle yaşananları kırıp dökerek mi gidersin?))

Ayrılırken ne kadar kırıcı olursun? İyisiyle kötüsüyle yaşananları kırıp dökerek mi gidersin?))

Hayır iyisiyle kötüsüyle geçirilen zamanın hatırına medenice ayrılırım.. Bir zamanlar değer verdiğim adamın ayrılırken en kötü insanmış gibi davranamam.. Konuşurum hataları yanlışları söylerim ve kendi yoluma giderim.. Kırıp dökmeyi sevmiyorum.. Ben kimsenin canını yakmıyorum yakamıyorum.. Çünkü kıyamıyorum..
Ayrılırken hiç kırıcı olmam eğerki sevdiğim kadından ayrılıyorsam genelde ben ayrılan tarafım eğer terkediyorsam sevdiğim kızı asla kalbini kırmam güzelce oturur karşıma alır konuşurum sebebini anlatırım güzelce ve güzelce sarılır vedalaşırım yani hayatımdan tamamen çıkarırım çünkü eski sevgiliyle arkadaş kalamazsın duygular bitmez illaki yeniden bireyler hissederiz o kişi de bende en güzeli güzelce vedalaşmak kırmadan dökmeden üzmeden
Seni iyi hatırlaması için her daima kibar yaklaşılması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta o kişiyle iyi kötü bir şeyler yaşadın. Kalp kırarak çirkinleşmekten ziyade yarın bir gün ben bu kişiyi iyi ki sevmişim ne kadar sorun yaşasak da benimle güzel ayrıldı demek var.
Hayır tabikide. Nefret ediyorum bu durumdan. Başıma daha önce geldi çünkü çok kere. Çoğu insanları son ayrılma anında tanıdım ben çünkü hayatımda ondan duymadığım sözcükleri o anda duydum.
Bu yüzden elimden geldiğince sakin, normal, olması gerektiği gibi güzellikle ayrılırım. Karşımdakinden de bunu isterim..
Cevap
22Cevap
Açarım ağzımı yumarım gözümü ama ona yaparım bunu etrafa kötülemem
Ayrılırken kinci olmam tabi ki de.. ama neden ayrıldığıma göre değişir eğer aldatma ya da yalan söyleme gibi şeyler varsa o zaman tabi ki de kinci olurum çünkü beni aldatan birisi gerçekten sevmemiş demektir ve karaktersiz demektir
İlla ki karşı taraf ister istemez kırılıyor. Gerçekleri söylemek her zaman iyidir. İyi niyetli, naif olacağım diye kişilerin aklında soru işareti bırakmanın anlamı yok.
Ayrılıklar acıtır.. Haklı da olsak, haksız da.. En azından sitem edince bile kırabiliyoruz istesek de..
Bir de sessiz kalınamayacak şekilde biten ilişkiler var.. O zaman yerle yeksan edebilirim.. Kimi yine susar kimi de dayanamaz..
Sineye çekerek giderim. Kırıp dökmek incitmek gereksiz. Laftan anlayacak olsa zaten o duruma gelmez seninle. Ha kötü olmadan mucbir sebeplerle biten bir durumda olabilir sarılarak ayrılırsın insan gibi.
Seviyorsam neden ayrılmak isteyeyim 🙄 ayrılırsa o benden ayrılır hem de sıkıldığı için 😔♿
Hiç olmadığım kadar sakin, Hiç olmadığım kadar anlayışlı.. hele bide o ayrılıyorsa ben istemiyorsam.. hoş geldin cenaze namazima
Kırıcı olmama tarafıyım, güzel hatırlamak ve hatırlanmak isterim. Karşı taraf çirkinleşse bile bir süre sabrederim ama herkesin bir sabrı oluyor
Az önce birine olmayacağını anlattım hem de tane tane, yani kırıcı olmak bana göre değil.
Tabii bana haksızlık yapmasıysa!
Karşı taraf kırıcı oluyor bende ona karşılık veririm. Ama ayrılırken kırıcı olmamaya çalışırım sen yoluna ben yoluma.
Ben kırmam genelde sessizce arkamı dönüp gidenlerdenim. Çirkefleşen taraf karşı taraf oluyor genelde
duruma göre ciğerim beni uzecek bir harekette bulunmuşsa 2 misli üzer öyle giderim
Duruma göre kırmak ne kelime tuz buz edebilirim :D
Hayır gayet sessiz sedasız giderim. Gürültü sevmem.
Kırıcı olamiyorum. Keşke olsam bari içimde kalıp dert olacağına dışarı çıkıp mert olurdu 😒
Kırıcı olarak bitirdiğim bir ilişkim olmadı bu zamana kadad
Eğer ki, kırıcı olunması için karşı taraf her şeyi yapıyorsa kırıcı olurum...
Olmam cirkinleşmeye gerek yok ayrılıklar olabilir saygı ve seviye önemli kırmadan
Ne yaşadığıma bağlı.
Her ayrılık medeni şekilde olmuyor.
Ben sessiz sedasız giderim.
Hayır hiç kötü ayrılmadım… kendimi bozmam….
siler altmışlığım var ama … efendiliğimi bozarak değil..
Biraz kiriyorum galiba ama haketmistir. Sonradan özür dilemiştim eski sevgilimden. Her yerden engelledim sonra da. Hesabı kapatmış gibi hissediyorum. 😂
Hayır insan gibi ayrılması isterim.
Hayır hiç bir ilişkimi kavga dövüş bitirmedik hep konuşup anlaşarak bitmiştir kırmadım da kırılmadım da
Gerçekten sevmiyorsan zaten flörtüz diyorum ve çok kırıcı oluyorum ama cidden seviyorsam zaten barisiriz o yüzden arkadaş kaliyoruz
Kırıldığım yerden uzaklaşırım ben. DEĞERSİZ hissettiren insandan keza.
Olmamak için çok çok çabalarım ama bazı sınırlarım vardır oraya gelirse iş biraz tepem atar
Hiç kırıcı olamam. Kendimi kırarım ama karşımdakini kırmam
Hayir ama ayrilirken kuduranlara bayiliyorum kendi kendine cosuyorlar yazik
Büyük bir suç işlediyse evet sadece kalbini kırmam
Ama genel sorunlardan kaynakliysa medeni
Hayır. Olgun olmak bence en iyisidir.
Olmam güzel bir şekilde ayrılmayı tercih ederim tabi ki bir daha hiç görmek istemem
Kırmaya gerek yok diye düşünüyorum
Nasıl ayrıldığıma göre değişir.
Ağır konuşur, kırarım
Laftan anlamayıp peşimi salmıyorsa hakettiği kadar kırarım denk gelmişti öyle takıntılı bir manyak
nasil ayrildigimiza bagli azicik incittiyse kirip dokmekten geri durmam.
kotu ayriliyorsak tam tersj sakinligimle umursamazligjmla onu ciledrn cikartirdim
Karsu tarafa bagli
Ayrılırken Öperek harçlık vererek ayrılırım
Hayır kırıcı olmam.
Bile isteye kimseyi kırmadım.. kırmam.
Bunu sadece gerçek yüzünü gösteren insanlar yapar
Hayır
Kalp kırmadan vedalaşmaya özen gösteririm
Nasıl bir ayrılık olduğuna bağlı.
Olmam sessiz sakin ayrılırım ben
Özlerim be 🙂
Hayır olmam
Neden ayrıldığımıza göre değişir bence bu