Selâmlar!!
Ayrılırken ne kadar kırıcı olursun...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Ayrılırken ne kadar kırıcı olursun...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Ben bir insanı kırmaktan öyle çok korkarım ki, kendimi tutamayıp birisini kırsam ki bunu kolay kolay yapmam, o kişiden daha çok ben ağlarım ama kimse bilmez işte, bilmesinler de. Şu da bir gerçek ki kırılırsam feci kırarım, beni keyfiyeten kıracaklara merhamet edecek değilim, zira bazılarına merhamet ettiğim için kızıyorum kendime , bazılarına zerre merhamet etmiyorum , aslında kırıcı olup olmamam karşı tarafa bağlı lakin gerçekten sevmiş olan bir insan kırmamak için didinir, ses tonlamasını ona göre ayarlar veda konuşmasını yaparken, göz teması muhakkak kurar, bir mesajla ayrılmaz, bir mektupla ayrılmaz, asil kişiler veda konuşması yapar, asil kişiler vedalaşır, beni affet der, üzgünüm der, seni kırmayı istemem ama sana katacak, verebilecek hiçbir şeyim yok, seninle devam etmemiz sana haksızlık olur der ya da birbirimize iyi gelmiyoruz, birbirimizin hatıralarında güzel kalalım der ya da ben senin için doğru insan değilim der birbirimize göre değiliz, birlikte yapamıyoruz, birbirimize acıdan başka bir şey veremiyoruz, helalleşerek ayrılalım der. Aslında denecek çok söz var, sonuçta o kişiyle en özelini paylaşıyorsun, anılarına ortak ediyorsun o kişiyi, belki heyecan duyuyor senin yanında, seninleyken, onun küçük dünyasını dolduruyorsun varlığınla, belki de hayatındaki ilk erkek/ilk kadın sensin, ilk elini tuttuğu, ilk öptüğü, ilk sinemaya gi
ttiği. Kişiler birbirini ne kadar kırarsa kırsın güzel anıların hatırına veda konuşması yapılmalı, çünkü bıraktığımız son resimdir muhattabımızın aklında kalan.
Terkedilen, gözden çıkarılan birde böyle bir ızdırap çeker usulüne göre veda konuşması yapılmazsa şayet lakin veda konuşması yapılırsa, karşıdaki kişi kırmamak için didinirse ve öylece ayrılırsa diğer kişi de en az acı çekecek şekilde atlatır bu süreci, en azından şunu demez, bana hiç değer vermedi, beni harcadı. Ayrılıktan daha acıdır bu düşünceyle bırakılmak. Kendine saygısı olan kişi saygılı bir şekilde ayrılır , bir veda konuşmasını esirgemeden
Hiç hiç hiç.
Bundan öncede böyle oldu , bundan sonra da böyle olacak.
Sessiz sedasız dönüp gitmek bana en yakışan.
Hani derler ya kişi kendine yakışanı yapar.
Ben hep aynı şeyi yaparım.
Ve yaptıklarım bu esnada söylerim üzerinden kaç sene geçerse geçsin olur.
Kişinin benden sonra yüzüne açık açık söylerim.
Tabi bu durum esnasında bana alaycı bir tavırlar bakarlar.
Tabiri caizse ne kadar kendini beğenmiş karşındakini küçümser derecesinde.
Halbu ki hiç alakası yok amacım doğruları göstermek.
Gösterebilmek.
Çünkü şimdi yazacağım son cümleye sonuna kadar inanıyorum.
Acele verilen kararlar, çoğu kez gözyaşı ile biter.
ayrılık kararını sen mi almıştın
Hayır
Cevap
42Cevap
İstemem elbette tercihim değil ama neden ayrıldığıma göre bu kırıcılık olayı artar. Dostça saygılı olan ayrılıkta ya herkes melek hiçbir şey yapmamıştır ya da zaten aşk bitmiş herkes kaçmaya bahane arıyor demektir. Canı yanan kişi can yakar bu bu kadar basittir
Daha çok kırılan oluyorum
Benim için aslınsa nasıl ayrıldığım daha önemli eğer birbirimize karşı olan sevgimiz bitmişse hayır kırıcı olmam saygılı bir şekilde veda eder ayrılırım ama eğer aldatma ihanet gibi çok çirkin durumlar varsa o zaman hiç acımam sonuna kadar kırıcı olurdum çünkü benim için bir aşk ve ilişkide aldatmak ve ihanetin affı olmaz hiç bir şekilde ve bahanesi de olmaz o zaman da ayrılmıyorsa bile ben ayrılırdım kırıcı bir şekilde üzüleceğini de umursamam
Ne olursa olsun başta yaşanmışlıkları hatrı için sonrasında ayrılığın zaten temel olarak üzücü olmasından dolayı kırıcı olmanın gereksiz ve olmaması gereken bir hareket olduğunu düşünüyorum. Kavgalar olur o zaman başka elbette ama önceden içimizde bitmiş bir ilişkinin ayrılık konuşmasında kırıcı olup eski defterleri açıp vurmaya gerek yok
İnsanın kalitesi ayrılırken belli olur. Ayrılalım dediği anda sebebini bile sormam. ceketimi alır çıkarım. çünkü o düşünmüş taşınmış ve benden ayrılmaya KARAR vermiş neden öyle neden böyle sen haksızsın ben haksızım diye tartışmanın bir gereği yok çünkü o karar asla değişmez ve sen küçük düştüğünle kalırsın. hiç efendiliğini bozmayacaksın eyvallah diyip kalkıp gideceksin eğer tartışma ortamına gidersen onun vicdanını rahatlatması için koz vermiş olursun. koz verme vicdanını rahatlatamasın seninle ilgili kötü anılar kalmasın aklında..
Çok egoist biri olsam da hiçbir ilişkimden kavgalı ayrılmadım. Sadece 1 tanesinde bikaç kelime ederek gittim. Sonrasında da kapısı çalınan ben oldum. Onda da sade ve sadece anne baba kızı olduğu için söylediklerimden kendi içimde pişman oldum. Ama onları kendisinin söylettiğini oda iyi biliyordu. Ben söylemedim o söyletmişti bi bakıma...
Nasıl ayrıldığıma bağlı.. İçime atıp dökemediğim de oldu, ağzıma geleni söylediğim de.. Yani anlaşamayıp ayrılmakla k*hpelik yapıp ayrılmak aynı tepkiye maruz kalmaz..
Olmamaya dikkat ediyorum. Karşımdaki ne derse desin yine de çirkinleşmek istemiyorum.
Hayır konu ne olursa olsun ben her zaman nezaketten yanayım.
yok biz gidenlere değil ölenlere üzüldük. gideni kırmak bize yakışmaz biz genelde yanımızdayken kırarız sonrada giderler. birde şöyle bir söz var kimseyi kırmayalım dedik bizi paramparça etmişler.
Ayrılığın adı bile kırıcıyken
İyi ya da kötü zaman geçirdiğim partnerimi kırmam zaten yeteri kadar canımız acıyorken en gereksiz şeydir kırıcı olmak
Keşke ayrılıklar hiç olmasa avatarlar gibi olsaydık
Karşı taraf almışsa bu kararı kırıcı olurum. Kendim ayrılırsam iyi dileklerde bulunurum 😄
Buram buram bencillik bu yaptığın ama.😄
Hırs çok kötü bişey biliyomusun 😄
Güzellikle ayrılık nasıl oluyor 😄 Bir ayrılma varsa soğuk yeller de esiyordur
Yani iyi dileklerde bulunarak gibi.
Dıştan kendine iyi bak denirken, içten bela okunuyordur 😄
İçten okunursa kendine de dönebilir o bela.😄
Direk dıştan söyleyelim diyosun Allah ne verdiyse😄
Allah ne verdiyse söylersek ohoo.😄
Söyleyeceklerini merak ettim 😄😄
Fazla merak iyi değildir allah muhafaza.😄
Doğru insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da meraktan gelirmiş 😄
Abla ayrılacak bir sevgilim olmadı desem ben sana 😅☹️, ama şayet böyle bir durumla karşılaşsaydım karşımda ki insanı kırmadan ayrılmaya çalışırdım.
bu sefer değil
https://www.youtube.com/watch?v=WqmBCpz4kjoOlamıyorum genel olarak, sevdiğim değer verdiğim birine o şekilde davranmam iyi kötü bir şey paylaşmışız sonuçta, yolun açık olsun demek gerekir
Kırıcı olmaktan kastın ne acaba, çünkü kimse sebepsiz ayrılmaz yapılan edilen ne yaşandıgı çok önemli...
Bazen öyle sever ki insan yalan olsa inanır yılan olsa sarılır fakat kimse sherrefsizlige suskun kalıp karsısındakini çiçek böcekle karsılamaz gerekmedigi sürece kırıcı olmaya gerek yok ⛔ insanlar güzel konuşarak birbirinden ayrılabilir.. 🦂 '
Degersiz birine verdiğim okadar değer çöp oldu şimdi ihanet affedilmez sıra unutmakda başka biriyle gelecek hayali kurmakta çoluk çocukla uğraşmak bitti
Kimseyi kırmam.
Kırıldığını hissedenler anlamsız ısrar içinde olanlardır. Sözelde anlaşamadığım insanlara karşı kırıcı bir üslup takınmam ama kelimelerim daha da sertleşir.
Kişşye göre değişiyor ayrıldığım bir çok kişi ile arkadaş olarak devam ederken bazılarını ise kendimden nefret ettiriyorum.
Olmam yapım değil
Elime ne geçecek
Kindar kötü olunca ne oluyor
Hani sevmiştim derim ne yalan aşkmışş
Kırıcı olmam.. Ama yakın zamanda benim kalbim yeterince kırıldı.. Kelimelerini seçerek kullandı belki, ama yine de kırıldı..
Ayrılık genel olarak kırıcı oluyor. insan üzülüyor, kırılıyor, o anlarda güzel bir şey söylemek mümkün olmuyor.
İstesem dahi karşımdaki bunu hak etse dahi bunu asla yapmıyorum ben özelikle kırmamaya çalışıyorum kırılmak da istemiyorum
Her şey gelir geçer, geriye bıraktıkların kalır. Her zaman güzel veda etmeye özen gösterdim ama aynı çabayı göremedim maalesef her zaman.
Însanları kırmayı sevmem hemde hiç, ancak karşımdakinin tavrıda çok önemli, sonuçta hepimiz insanız.
ben asla olmuyorum genelde karşı taraf kırıcı olur :D
Olmamaya calısıyorum ama karsımdakı anlamıyosa yapacak bısı yok patlıom
asla olmam. laf olsun diye değil, yaşadım bile. hediye bile aldım ayrılırken.
Hayır kırıcı olmam
Beni aldatan kadını bile kırmadım ben
Yok kırıcı olmam karşımdaki kırıcı olırsa susmam ama
Şimdiye kadar kimseyi kırmadım diye biliyorum
Hayir belirli bir yaşanmışlık var onlar silinip atılamaz
En büyük korkum diyebilirim. Birini kırmamak için elimden geleni yaparım
Haklıysam ve çok canım yandıysa Kırmam paramparça ederim
Karşı taraf kırıcı olmazsa olmam iyi temennilerde bulunurum
Bu aralar partner ilişki yaşıyorum görüşeceğim zamanları ben belirliyorum tavsiye ederim
asla kırıcı değilim, bitti kelimesinin son harfini beklemem bile
Ayrılmadan da kırıcı olabiliyorum 😁
kırıcı olmam normal bi şekilde sen yoluna ben yoluma devam der bitiririm
daha önce kimseyle çıkmadığım için bilmiyorum ama büyük ihtimalle evet. Çünkü bana çıkma teklifi edenleri istemeden de olsa çok üzüyorum. Küçükken ilk çıkma teklifimi aldığımda o heyecanla çocuğa hayır diye bağırmıştım e haklı olarak o da ağlamıştı
Şu zamana kadar hayatıma dahil olan hiç bir kadından kötü ayrılmadım..
şimdiye kadar kimseyi kırmadım efendi gibi gittim
Nasıl ayrıldığımıza göre değişir.
Hiçbir zaman kırıcı olmayı tercih etmiyorum. Sadece bazı sözleri çok yerinde kullanırım, kolay idrak edilsin diye.
Yaralayip deserim bir daha olene kadar asla unutamaz duyduklarini, ruhu yaralanir, zamanla icten ice curur.
Valla pek kırdığımı dülünmüyorum, içimin yanmasına rağmen evleneceği kadınla mutluluklar ve bolca huzur dilemiştim hep iyi ol demiştim :)
Kesinlikle kimseyi kirmqm bu arada ayrılık konuşmasında yapamam ben hiç beceremem
Hayır aksine iyi ayrılmak isteyen taraf olurum, kimsenin ahını günahını alma istemem
Elimden geldiğince kırmamaya çalışırım. Ancak karşımdaki kişinin ne yaptığına bağlı bir durum.
evet olduğum zamanlar oldu.
aksine kırmadan çünkü bilirim zordur
Genelde ağır konuşurum jdjf
Kırıcı olmamak için elimden geleni yaparım.
Kim olduğuna ve niçin ayrılmak istediğime bağlı
Olmam
Ana avrat sövüp 7 sülalesini okumaya lüzum yok 😬
Ayrılma nedenine bağlı olarak değişir
Haketmişse kırarım kusura baksın bakmasın.
Hayır direk silerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?