Ayrılırken ne kadar kırıcı olursun?
İyisiyle kötüsüyle yaşananları kırıp dökerek mi gidersin?))

Güncellemeler:
Ayrılırken ne kadar kırıcı olursun?
İyisiyle kötüsüyle yaşananları kırıp dökerek mi gidersin?))
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3322Ayrılırken veya kavga ederken dikkat ediyorum. Ne kadar sinirli olursam olayım, kırmak istemem. Bittiyse bitmiştir. Gidene hayatında başarılar dilenir ve o defter kapanır. Ardından konuşmaya gerek yoktur.
Ayrılırken kırıcı olurum can yakarım öylesine hissetmediğim kötü ne varsa söylerim.
İhanet nedeniyle ayrılıyorsam kalbini söker eline veririm. :D
Kırıcı olmam
Ne yaşattığına bağlı bu durum.
İhanet edene üzene el sallayamam. Her şeye rağmen olmuyorsa ayrılmak gerekiyorsa tüm iyi niyetimle insan gibi kırıp dökmeden vedalaşırım.
Duruma göre değişir ama sevdiğim birini kolayca kırmak istemem.. Sanırım şefkat duygum devreye giriyor.. Bana yaptığı şeye bağlı olarak değişir tutumum.. Keyifli geceler..
Kimsenin hatirasında kötü anismanmak istemem. Inşallah da böyle ayrılıklara gerek kalmadan iki dunyalik kavuşmamız gerçekleşir.
Hayır kırıcı olmam çünkü ortada iyi ya da kötü yaşanmışlıklar var o yüzden güzel bir şekilde ayrılmayı tercih ederim eski günlerin hatrına
Yok , ayrılırken güzel ayrılırım.. Öyle olmalı zaten, kendine yakışanı yapmak adına, Anılar adına medeni bir şekilde ayrılmalı insan..😌
9 senemizi birbirimize adadığımız kadını evine bırakıp kendıne iyi bak dedım ve bitti.
Kavga gürültü , çirkinlik yapmaya gerek yok
Ah be abi
Yaşanması gerekıyormus kardesım.
Çok duygusuz olurum muhtemelen kırıcı da oluyorumdur
Eğer bende bittiyse ve karşı taraf ısrar ediyorsa, o zaman kırıcı oluyorum.
Son ilişkimde kırıcı olduk biraz istemsiz oluyor
Asla, her ne olursa olsun, ister sevgililik bitsin ister arkadaşlık, hiçbirinde kırıp dökmem.
Ayrılmaya çalışıyorsam olmadık şeyler uydurabilirim
Eğer toksik bir ilişki ise ve karşıdaki kişi bana saygısını bozup kırıcı davranıyorsa olurum
Ben kırıcı olmam çok sabrim denenmedigi sürece pek söylemem içimden geleni
Neden ayrıldığıma göre değişiyor, aldatıldıysam kırıcı olurum
Genelde bu yolu tercih etmem ilişkinin geleceği olmadığını anladığım an düşüncelerimi dile getirip iyi ayrılma taraftarı olurum ama genelde işler böyle yürümüyor karşı tarafın ısrarları tahrikleri yüzünden kırıcı bir şekilde bitebiliyor.
Kişiye bağlı. Ama genelde bana duygu besleyen biriyse mümkün olduğunca kırıcı olmam. Hatta sırf bu yüzden biri beni seviyo diye alttan aldığımda tepeme çıkmıştı. Bazıları da hak ediyo