Ayrılırken ne kadar kırıcı olursun?
İyisiyle kötüsüyle yaşananları kırıp dökerek mi gidersin?))

Ayrılırken ne kadar kırıcı olursun?
İyisiyle kötüsüyle yaşananları kırıp dökerek mi gidersin?))

Ayrılırken veya kavga ederken dikkat ediyorum. Ne kadar sinirli olursam olayım, kırmak istemem. Bittiyse bitmiştir. Gidene hayatında başarılar dilenir ve o defter kapanır. Ardından konuşmaya gerek yoktur.
Genelde bu yolu tercih etmem ilişkinin geleceği olmadığını anladığım an düşüncelerimi dile getirip iyi ayrılma taraftarı olurum ama genelde işler böyle yürümüyor karşı tarafın ısrarları tahrikleri yüzünden kırıcı bir şekilde bitebiliyor.
Duruma göre değişir ama sevdiğim birini kolayca kırmak istemem.. Sanırım şefkat duygum devreye giriyor.. Bana yaptığı şeye bağlı olarak değişir tutumum.. Keyifli geceler..
Ne yaşattığına bağlı bu durum.
İhanet edene üzene el sallayamam. Her şeye rağmen olmuyorsa ayrılmak gerekiyorsa tüm iyi niyetimle insan gibi kırıp dökmeden vedalaşırım.
Cevap
21Cevap
Ayrılırken kırıcı olurum can yakarım öylesine hissetmediğim kötü ne varsa söylerim.
Neden ayrıldığıma göre değişiyor, aldatıldıysam kırıcı olurum
İhanet nedeniyle ayrılıyorsam kalbini söker eline veririm. :D
Kişiye bağlı. Ama genelde bana duygu besleyen biriyse mümkün olduğunca kırıcı olmam. Hatta sırf bu yüzden biri beni seviyo diye alttan aldığımda tepeme çıkmıştı. Bazıları da hak ediyo
Kimsenin hatirasında kötü anismanmak istemem. Inşallah da böyle ayrılıklara gerek kalmadan iki dunyalik kavuşmamız gerçekleşir.
Hayır kırıcı olmam çünkü ortada iyi ya da kötü yaşanmışlıklar var o yüzden güzel bir şekilde ayrılmayı tercih ederim eski günlerin hatrına
Yok , ayrılırken güzel ayrılırım.. Öyle olmalı zaten, kendine yakışanı yapmak adına, Anılar adına medeni bir şekilde ayrılmalı insan..😌
9 senemizi birbirimize adadığımız kadını evine bırakıp kendıne iyi bak dedım ve bitti.
Kavga gürültü , çirkinlik yapmaya gerek yok
Ah be abi
Yaşanması gerekıyormus kardesım.
Çok duygusuz olurum muhtemelen kırıcı da oluyorumdur
Eğer bende bittiyse ve karşı taraf ısrar ediyorsa, o zaman kırıcı oluyorum.
Son ilişkimde kırıcı olduk biraz istemsiz oluyor
Asla, her ne olursa olsun, ister sevgililik bitsin ister arkadaşlık, hiçbirinde kırıp dökmem.
Ayrılmaya çalışıyorsam olmadık şeyler uydurabilirim
Eğer toksik bir ilişki ise ve karşıdaki kişi bana saygısını bozup kırıcı davranıyorsa olurum
Ben kırıcı olmam çok sabrim denenmedigi sürece pek söylemem içimden geleni
Ayrılış nedeni ve şekline göre değişir ama canımı yaktıysa can yakarım.
Bana ve hayatıma bir şeyler kattı ise yapıcı bir tutum sergilerim..
Ne gerek var bitmesi yeterince kırıcı iki taraf için
İnsanın iyisi kötü zamanda belli olur. Asla kırıp dökmem. Kırık varsa toplarım gerekirse.
Evet hakediyorsa kırıcı olurum eğer sevdiğim kişi ise
Karşıdakine bağlı bazen sessiz sedasız bazen eserek...
Öyle bir durumla karşılaşmadım daha
hayır. olduğu gibi bırakırım
İyi ayrılalım ki iyi hatırlanalım
Ayrılırken asıl karakter ortaya çıkar
Nasıl ayrıldıma bağlı
Ayrılırken öpüşerek vedalaşırım
Her ayrilik kiricidir
Olmam, sadece kararımdan vazgeçmem.
Kötü bir sebepten ayrılıyorsak kırıcı olurum
Hayır ben kırılsam bile karşı tarafı kırmamak büyük çaba sarfederim. Sanırım bu yüzden hayat yüzüme gülmüyor 🥺
Neden ayrılındığına bağlı
Sinirliysem ruh hastasına bağlarım gereksiz kasmaya gerek yok zaten istesem de yapamam.
Hayır olmamaya çalışırim
Hayır ayrılığında bir usulü olmalı.
Kırıcı olmam
Eğer terkedilirsem olabilirim
Olaya göre değişir
Olurum
ayrılma yaşamadım
Net olurum.
Beni kırarsa kirarim
Olmam
Olmam
Kırarsa evet