30 yaşındaki kadın evde kalır diyenler haklı mı?

Kızlar 18-24 yaşında hemen evlenin yoksa değeriniz bilinmez kimse istemez sizi diyenler ne demek istiyor? Aklıma hiç normal şeyler gelmiyor
Ne yani karısı 28 olunca aldatacak mı? Ne yani sadece ergen çoçuk gibi duran kızları mı beğeniyorlar bu yüzden 30 yaşındaki kadına çöker evde kalır bahanesi lafı çıkarmışlar mide bulandırıcılar

30 yaşındaki kadın evde kalır çöker bunlar küçük genç kız isteyenlerin uydurduğu bi laftır ve aynaya bakmayan tiplerdir. Ve kadını obje görenlerdir sadece kadının dış görünüşüne yaşına zarına bakan tiplerdir
Güncellemeler
+1 yıl
Ben 30 yaşında değilim daha çok gençim. 25 yaş üzeri erkeklerin bana yazmasından midem bulanıyor kendi yaşıtlarını beğenmeyiz küçük ergen kız istiyorlar reşitim diye bakmalarını normal görüyorlar asla normal değildir ben yaşıtım genç erkek varken kendi yaşıtı kadınları beğenmeyenleri ne yapayım. Onları mutlu da etmem uzak olsunlar. 30 yaşındaki genç kadına 35-50 yaşındaki boşanmış erkeği layik görürler kendilerine de 18-25 yaşındaki kızı mide bulandırıcı şeyler korkunç ya
Güncellemeler
+1 yıl
Reşitlik 15 yaşında olsa şimdi o yaştaki kızları istiyorum derlerdi. 18 yaşında reşit olunca bakmaları normal olmuyor. 30 yaşındaki koca adamın o yaştakı kıza bakması hiç normal değil olgun değil kendi yaşıtı kadını yaşlı gören biri zaten normal değil bahane bu küçük kız isteyenlerin
30 yaşındaki kadın evde kalır diyenler haklı mı?