Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Tamamen doğru değil elbette ama insanlar boş yere bir yerinden atmıyor Sen o zamana kadar evlenmemiş isen "Tabi (Bu güne kadar niyetin olupda) "ya kimseyle geçinemeyen birisisindir ya burnun havada aşırı zor beğenen mükemmeli arayan birisin kendine bakmadan veyada hep reddedilmissindir özgüvenin yoktur vs vs İnsanların geneli 25 li yaşlarda evlenmeye başlıyor 30 çokda geç değil Elbet ama bu kadar bekleyen biri için ister istemez insanlar böyle şeyler düşünür. Ama gelelim meselenin özüne evet insan 30 undada evlenir fakat o yaşdan sonra biraz zor olur. Bir kere muhtemel adayların çoğu evlenmiş hatta belki çocuk sahibi bile olmuştur. Yani sen o yaşa kadar evlenmemiş azınlığın arasında birini bulman gerekecek doğal olarak bunun dışında geç yaş algısıda anlattığım üzere ortada bide şöyle cinsiyetler arası bir farklı durum var ki genelde erkekler yaşca büyük olsalar bile genc biriyle evlenebiliyorlarken Sizde tam tersi genc kızlar olgun erkekleri beğeniyor Hepsi adına konuşmuyorum tabi ama sadece bu platformda bile çok gördüm başlık açıp bunu dile getiren ama erkekler kendinden yaşca buyuk biriyle genelde evlenmiyor. O yüzden özetlemek gerekirse Evde kalmak her ne kadar kesin bir ifade olarak yanlış olsada buyuk ihtimal evet evde kalma noktasındasın demektir. He tabi yok ben zaten evlenme niyetinde değilim diyorsan o zaman kafaya takacak birşeyde yok
05 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşındaki erkekler içinde öyle düşünüyorum
Soran+1 yılNeden genç yaşta evlenmek zorunda kadın? Erkek sefasını sürsün sonra genç kız istesin bizde erken yaşta evlenip çoçuk yapalım öyle mi? Sonra 30 yaşındaki kadını aldatsınlar
- +1 yıl
Sefa süren felan yok demek istediğim Erkeğin geç evlenme ihtimali daha yüksek ama bu demek değil ki tüm erkekler 30 unda veya daha geç evleniyor. Yani olay böyle 30 yaşında bir erkek genc birini bulabiliyorken kadınlar için bu pek mumkun olmuyor gebelde erkekler yasca buyuk biriyle evlenmiyor neden bende bilmiyorum ama boyle ve dediğim gibi olgun erkek sevdalısı kızda çok gordum yani durum boyleyken dezavantajlı olan siz oluyorsunuz Son yoruma gelirsek "Sonra 30 yaşındaki kadını aldatsınlar" ne alaka anlamadım
Soran+1 yılGenç yaşta evlilik pişmanlıktır 22 yaşta evlilik mi olur yuh erkeğe gelince çoçuk o ne evlenmesi derler ama. 30 yaşındaki kadınları beğenmiyorlarsa 30 yaşına giren karısını aldatırlar
Soran+1 yıl30 yaşındaki erkeklerin 18-24 yaşındaki kızları istemesi normal değildir zaten genç kızla evlenen erkek aldatılır o kız bir gün pişman olur
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKendinizi kandırmayın. 30 yaşında kadın illa evde kalır diye bir kural yok ama 27 yaşından sonra geçen her yıl, talibi azalır (20'lerinde şişmanken birden zayıflayıp kendine bakan kadın gibi istisnalar hariç). Biyolojik bir şey bu.
Ayrıca erkekleri, genç kadın istiyor diye utandırmak için yazdıkların gerçek dışı. Erkeklerin genç kadınlarda en çok istedikleri yaş aralığı 22 - 25 ve bu hem araştırmalarca hem de dating uygulamalardaki tercihlerce ortaya konan bir şey. 30 yaş üstü çoğu erkek 15 yaşında kız falan istemez. Kadın için en çekici yaşlar 22-25 aralığıdır. 18 falan değil.03 Yorumla
Soran+1 yıl22-25 yaşında isteyen erkeğin yaşı kaç? Bir erkeğin kendisinden 6-30 yaş küçük biriyle birlikte olması normal değildir mide bulandırıcı dır
Soran+1 yıl15-20 yaşındaki kızı isteyemezler zaten normal değildir reşit diye de küçük genç kızlara bakmaları normal olmuyor
- +1 yıl
Her yaştan erkeğin en çekici bulduğu yaş 22 - 25.
18 - 22 yaş reşit sonuçta, isteyebilirler ama çoğu öyle çocuksu istemiyor. Genel istek 22 - 25 arasına yoğunlaşıyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bu konu hakkında defalarca kez yazdım, çizdim ve burada görüşlerimi açık yüreklilikle dile getirdim. Şimdi özetle tekrar dile getirecek olursam, "evde kalma" tabirinden bir erkek olarak hiç haz etmiyorum yani kadınlara yapılan büyük bir ayıp bence bu. İnsanlar erken yaşta veya ideal sayılabilecek yaşta evlenmek zorunda değil. Herkesin kendine göre planları, hedefleri veya bakış açısı olabilir. O yüzden 30 yaşındaki kadın evde kalır diyenler haklı falan değiller benim gözümde. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen 18 yaşındaki küçük kızların evlenmesini istiyorlar. 30 yaşındaki kadın evde kalır diyen kişi 30 yaşına giren eşini aldatır demektir ve sadece 16-25 arası kadın beğeniyor demektir
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır elbette haklı değiller. İnsanlar alıştıkları bir sistemin devam etmesini istiyorlar. Kız çocukları 13 ya da 14 yaşında evlendirilir erkek boyunduruğu altına girsin istenirmiş.
Benim annem daha çocukkem ve sokakta oynarken öğrenmiş evleneceğini. Görmediği bilmediği sevmediği bi adama verildiğini anlatmışlar.
Kadınlar bunu yaşamak mı zorunda? Asla.
Erkekler istediği yaşta istediği zamanda evlenme hakkını kendinde bulurken kadının yaşı geçince bi ie yaramaz dedikleri için insanlar olaylara çok farklı bakıyor.
Ben isteyenin istediği yaşta evlenmesini doğru buluyorum bıraksınlar artık bu işleri.
Kadınların hayatlarından çeksinler ellerini artık02 Yorumla
Soran+1 yılBenim çevremdekiler bi kadın 23 yaşına kadar evlenmediyse evde kalır hiç bir erkek o yaştaki kadını almaz diyorlar ne yani 24 yaşına giren karısını aldatır mı bunlar? Ne yani büyük erkeklerin 15-20 yaşındaki kızları arzulaması mı normal resmen normal görüyorlar böyle şeyleri.
Soran+1 yılErkek istediği yaşta 16-22 yaşındaki kızla evlenmesini normal görüyorlar ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğu bölgeleri ve 80'lerde kalmış köylerde doğruluğu haklı bulunan bir öner. Evde kalmak diye bir şey yoktur. Kadının/erkeğin kendi tercihidir ya da ekonomik durumun el vermemesidir. Diğer yandan istisnai durumlar hariç bu yaş aralığında ki kadınlar, ayaklarının üzerinde durabilmeyi başarmış, yere sağlam bastığı için de hayatını her önüne gelene heba etmemiş kadındır.
01 Yorumla
Soran+1 yılGençeçik küçük kızları 15-23 yaşındaki kızları koca adamlarla evlendiriyorlar yazık kızlara
+1 yılYürü be kızım kim tutar seni helal olsun usenmeden her yorumunu okudum sonuna kadar katılıyorum ben de yeni 23 oldum mesela kesinlikle kendimden buyuk amcalarla beraber olmam allahın yas. lı morukları o yaşla kucuk kız isterler gitsinler yasıtlarını bulsunlar bi tutturmuslar erkek gec olgunlasıyo hadi ln ordan ben sevgilimle 19 yasında tanıstım yasıtımda benden olgundu bunun yasla alakası yok akılları sıra yaslarını gizliyor allahın cir. kin dayıları amcaları
19 Yorumla
Soran+1 yılBen sizden de küçüğüm. Olgunluk yaşla cinsiyetle alakalı değildir. Yurt dışında yaşıyorum burdaki yabancı erkekler çok erken yaşta olgunlaşıyor. burada kadınlar 25-35 arası çoçuk yapıyor. Ama bizimkiler 25 yaşında evli çoçuklu olmam lazım diyorlar. 20 yaşında evlen yoksa değerin kiymetin bilinmez diyorlar e 30 yaşına gelince demek aldatacak kiymetinizi bilmeyecek kocamız kafaya bak ya sadece dış görünüşe yaşa bakarak evlilik mi olur. 30 yaşına kadar Sefa sürüp el değmemiş 18-23 arası kadın isterler. Ben kendimden yaşça büyük erkekte istemek çoçuğunun babası dedesi dursun istemem. Biz kadınlara sürekli baskı yaptıklarına bi son vermeleri lazım artık. Erkek geç olgunlaşır 30 yaşındaki kadın evde kalır kimse almaz çöker falan bunlar hepsi genç küçük kız isteyenlerin bahanesi uydurduğu bi laf. 30 yaşında olup yaşlı kadın görmedim 30 yaşında olup 20 ilk gösteren erkek görmedim
- +1 yıl
Cogu erkek 23,24 yasında ama 30 gosteriyor güya kadınlar genc coker diyorlar annem 40 larda ama 28 duruyor pardon kim 30 dan sonra cokuyormus hadise 38 mi ne kadın taş gibi 26 duruyor resmen bunlar sırf bahane kucuk kız isteyenlerin zava. llılar sen bunlara cevap vermekle kendini yıpratma zaten cogu ab. azan sapık yurt dısında yasıyorsun ne guzel t… de ki ah. makları kafana takma 👍
Soran+1 yılOkuyup yurt dışına gidin gerçekten Türkiye’de böyle çok var maalesef insanı erken çökertirler. Benim yaşıtım erkekler benim yanımda abim gibi duruyor. 30 yaşındaki kadına çökmüş diyenler sanırım çoçuk ergen tipli kız seviyor. Nesrin cevzade 39 yaşında Burcu özler Eda Eda 30 yaş üzeri neyse çok boş yapıyorlar ciddiye almıyorum ama o kadar cahil var ki üzülüyorum onlarla evlenen kadınlara
- +1 yıl
O kadar yanlıs bir tabir ki 30 unda kadın coker demeleri cogu guzel ünlü 30 ustu ama en fazla 25 duruyor, 25 yasındaki erkekler ise en az 30 duruyor kendilerine kılıf arıyorlar işte takmamak gerek
Soran+1 yılGöbekleri çıkar saçları dökülür erken yaşta sonra kadınları beğenmez bunlar ciddiye almıyorum bunları bunu ciddiye alan kadınları gördüğüm için böyle paylaşım yapıyorum. Bu baskılar yüzünden bi 28 yaşındaki kız 40 yaşındaki erkekle evlenmez. Bu baskılar yüzünden kızlar erken yaşta koca arıyor sonra da bu Türk kadınları neden koca meraklısı diyorlar. 30 yaşındaki kadını kimse almaz diyenler resmen küçük genç kızların 30-50 yaşındaki erkekle evlenmesini normal görüyor. Biri bana spor yapıyorum çünkü 30 yaşına gelince 18-19 kızlarla olabilmek için dedi 25 yukarısı yaşlı kadınlara bakmazmış. Bunlar asla aynaya bakmıyor ya
Soran+1 yıl30-40 arası yaşındaki bi adam ben bakire 20 yaşında bi kızla evlenmek istiyorum demişti. Almanlar böyle şeyleri hiç sevmiyor benim çalıştığım yerdeki benden yaşça büyük erkekler hep mesefalı uzak duruyorlar benden.
- +1 yıl
Ne guzel ulkede yasıyorsun burdaki yorumları cevapları gordukce sinir krizine giresim geliyor sen iyi dayanıyorsun yaslı dayılara
Soran+1 yılBen neler okudum neler bu yüzden yabancı ülkede yaşasam bile çok sinir oluyorum çok mide bulandırıcılar var dünyada. Kızlarına baksa biri sinirlenirler ama. Bi yerde okumuştum 30 yaşındaki biri sadece 15-18 yaşındaki kızları beğeniyorum o yaşta ki çok kızları kandırıp bekaretini bozdum demiş. Birde bekaret takıntıları var bu yüzden de genç isteyen var bekaret bozunca bi kan görünce kendini adam sanıp gurur duyuyorlar sanırım. 26 yaş yukarı bekar kadınlar hakında bu kadın herkese veriyordur diyorlar
Soran+1 yılNeyse boş ver bunlar okuyup kurtara bilirsin öyle yerden kendini
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Hayır tabiki haklı değiller.
Evde kalma diye birşeyde yokki yaşi olsun.
Evlenmek için uygun biri yoksa bekarlık onun tercihi olmuşsa neden bunu kötü bir şey gibi yansıtmaya çalışıyorlar saçmalık..
Evlenenlerin çoğu bekarların yerinde olmak ister evde kaldın diyenlerde dahil.
Kimin ne dediği ile yaşarsak yandık00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçmalamış, adeta akıl ve ruh sağlığı çökmüş biri gibi dıdının dısı diye diye boş yapmışsın. Bu devir de erkek çökmez, erkek genç kız prşine düşmez. Genç kızlar, genç kadınlar çöker olgun insanlara. Amaç para pul, mal mülk çıkar, menfaat olunca, gençlikleri, güzellikleri ile masum rolü oynaya oynaya çalarlar her şeyini o adamların. Bu bir oyundur ve genel de adam vatar bu ilişkiler de.Çok azı adı aşk ise, gerçek ise duyguları kadının kurtulur ve yürür gider. Sana tavsiyem kimsenin işine, ilişkisine karışmamandır. Kimse kimseyi zorla bir ilişkinin içine almıyor. Kadının evet demediği hiç bir ilişki başlamaz, yürümez, yeşermez, filizlenmez. Her şeyi kadın seçiyor ve kadın kimi isterse, kimi gözüne kestirmiş ise muhakkak alıyor. Bunun yaşı, başı da yok yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır diyelim ki o yaştan sonra evlenilmiyor (hayal edelim) millete neden bu kadar dert oluyor? Milletin tek derdi ne biliyor musun kadın o yaşlarda evlensin ki 18-24 gözü açılmasın hemen toyken ilk kimi bulursa onla evlensin. Ama yok öyle… kadınlarda hayatı tanıyacak hayatına giren çıkan karşı cinsler olacak… ona göre evlenecek. Bu illa 30 değil ne zaman kendini hazır hissederse ve ne zaman buna değer biri çıkarsa. Onun bunun dayatmasına göre değil. Evlenmek bir amaç değil, sevdiğin biriyle hayatını kurmak için bir araçtır.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kızların gözü açılmasın hiç bir erkekle konuşmasın istiyorlar. Gözü açılan kadın hemen evlenmez zaten. 16-24 yaşındaki gençeçik kızları 30-40 yaşındaki erkekle evlendiriyorlar. Bi kadın 28 yaşında evde kalacak korkusu yüzünden 40 yaşındaki amcayla evlenmiş bu yüzden böyle bi paylaşım yaptım bazı kızlar bu baskılar yüzünden sevmediği büyük adamla evleniyor bu baskılar büyük erkeklerin genç kızla evlene bilmesi için var. Araştırmalar 5-10 yaş farkı olanların çoğu boşanıyor diyor. Biz genç kızları büyük erkekle yakıştırmalarından bıktım artık. 30 yaşındaki kadın 25 yaşındaki erkekle olamaz o erkek genç diyip sinirleniyorlar 30 yaşındaki kadını boşanmış 35-40 yaşındaki erkeğe layik görüyorlar 30 yaşındaki adamı 18-25 yaşındaki kıza
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu bakış açısı 1980’ler ve öncesine ait kırsal kesimde ve varoşlarda yaşayan klasik ata erkil türk aile yapısının ürettiği gereksiz kavramlardan biridir. Hatta o dönemlerde 25 yaşındaki kadına evde kalmış diye üzülmek modaydı. Öncelikle her kadın illa evlenmek zorunda değildir. Sonra da evlenmek isteyen herkes kendince doğru kişiyi kaç yaşında bulmuşsa o yaşta evlenir. Bu isterse 45 yaşında da olabilir ve kişinin kendindrn başka kimseyi de ilgilendirmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılResmen büyük erkeklerin 15-24 yaşındaki genç küçük kızla evlenmesini normal görüyorlar mış mide bulandırıcı ya
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. çevremdeki en güzel evlilikler hep 28-30 civarında yapılmış evlilikler. 20li yaşlarda evlenip 10 yıl sonra mutlu olan bir tanesini bile görmedim. canan dağdeviren 35 yaşında evlendi ve eşi gayet de kıymetini biliyor canan hanım zaten değeri hak eden bi kadın. aldatmanın bunlarla alakası yok bu arada karakterle alakası var
019 Yorumla
Soran+1 yılAraştırmalar da 5-10 yaş farkı olan evlilik uzun sürmez diyor en fazla 4 yıl sağlıklı diyorlar
Soran+1 yılBi kadının dış görünüşe bakarak evlenenler evlenmesin zaten. O kadın bir gün 30 yaşına görecek o zaman gidip aldatacak mı? Aldatır böyle biri yüzde yüz çünkü karısını sevmez hamile kilo aldı karışıkları çıktı diye genç kadın ister aldatır bu tipler. Sanki erkekler kusursuz her yaşta çıtır
Soran+1 yılBöyle erkeklerden insanlardan uzak durmak en iyisi artık nesileri azalıyor zaten çok şükür. Adam gibi seven birini bulmadan da evlenilmez. Aynen aldatmak için bahaneleri çok aldatmanın hiç bir bahanesi olmaz
Soran+1 yılAynen öneme gelenle evlenecek halim yok zaten baba kalsa hiç evlilik düşünmem ama ailem baskı yapıyor şu an evlilik için çok gençim düşünmüyorum zaten
Soran+1 yılEvlenmeyi hizmetçilik niye sanıyorlar ki ben evlenirsem hizmet etmeyecem
Soran+1 yılNe güzel ailem var ya bazı ailelerde 16 yaşındaki kızı 20-35 yaşındaki erkekle evlendiriyor. Her erkek öyle kafadan değil ama bizim ülkede o kafadan çok var maalesef ev işini kadının işini sanıyorlar. Ben evlenirsem umarım yabancı erkekle evlenmiş olurum
Soran+1 yılBirde bana baskı yapanlar var burdan erken yaşta evlen değerin bilinmez anne olamazsın diye.
- +1 yıl
Allah korusun öyle ailelerden. geçen bi tanesi 15 yaşında kızlarını nişanlamış koca adamla adam öldürmüş kızı ya nasıl üzüldüm anlatamam. bu ülkenin en büyük sorunu cehalet. okumuş kendine yeten kadına başarılı olarak bakmıyolar tek başarı evlenip çocuk dogurmak çünkü. evlenmek başarı değildir hayatın akışında olan süreçtir. mutlu evliliğinin olması ise biraz şanstır duadır yani. kadının değeri annelikle ölçüşmez. kendi değerini kendin belirlersin. benim hayatım benim kararlarım diye yaşadıkça değerin olur
Soran+1 yılAnne olmaktan soğudum o cahiler yüzünden. Anne tek çoçuğu için yaşayacak aldatan kocasını affedecek diyorlar hep anneye laf babaya asla laf yok kadın aldatsa kimse çoçoğun var karın yapmış bi hata demez. Erkeğin aldatmasını hata görüyorlar birde.
Soran+1 yılEvlenmeye gelince koca kız derler reşit derler gezmeye sevgili yapmaya gelince baskı yaparlar bunlar.
Soran+1 yılEn fazla bi tane çoçuk. Çevremde 2-5 tane çoçuk yapan kadınların çoğu mutsuz kocaları aldatıyor kadın stresten çoçuğa bakmaktan çöküyor. Bazı kadınlar boşanırsa kimse almaz beni diye boşanmıyor çünkü boşanan kadını yaşlı alır diyenler var
Soran+1 yılAnne olma isteği hiç yok bende soğudum her şeyden. Yorum yapanların bazıları daha da soğutuyor
+1 yılHaklı falan değiller çok saçma bak kardeş örnek vereyim kendimden ben 26 yaşındayım eşim 32 yaşında bu sene evlendik bu evde kalma saçmalıklarını bi kenara bıraksınlar
Ayrıca yaşı büyük heriflerin 20 li kızlarda ne arıyo anlamam belasını arıyo belli02 Yorumla
Soran+1 yılAynen 30 yaş üzeri dayılar bana yazıyor ben genç varken o yaştaki erkeği ne yapayım ve ben dış görünüşüm yaşım için birinin beni istemesini istemiyorum o kişi yüzde yüz aldatır zaten
Soran+1 yıl20 ilk kızlar bi güzel aldatıyor onları
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalmak geleneksel bir tabirdir. Biz ona evde kalmak demeyelim de “şansı epey azalır” diyelim.
Çünkü sosyallik belli süre sonra azalıyor insan kendine birini bulmakta zorlanıyor. E şimdi açık konuşalım vücuduna mabet gibi bakan biri değilsen illaki 20 li yaşların başındaki güzelliğin diriliğin artık olmuyor bu ve bunun gibi faktörler işleri zorlaştırıyor06 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşındaki erkekte yakışıklı genç değildir. Demek erkek sadece dış görünüşe fiziğe bakıyor demek 30 yaşındaki kadını aldatırlar
- +1 yıl
Ben bunu savunuyorum zaten
Erkeğin ilk 2 kriterinden biri güzelliktir.
Yanılıyorsun 30 lu yaşlar aslında erkeğin tam olduğu yaşlardır.
Erkekler geç olgunlaşıyor zaten 20 li yaşların sonları otuzlu yaşların başındaki erkekten korkacaksın :)
28 29 30 31 32
Delifişek çağlar bunlar :)
Soran+1 yıl30 yaşındaki bi erkek kendini 23 yaşındaki kadınla aynı olgunlukta görüyorsa onun zeka seviyesinden şüphe ederim. Erkek geç olgunlaşmaz bunun cinsiyeti yaşı yoktur 30 yaşındaki her erkek olgun değildir. 30 yaşındaki dayılar dikkatimi hiç çekmez
Soran+1 yılErkek 28-33 yaşında yakışıklıdır diyip kendinizi kandırmaya devam edin
- +1 yıl
30 yaşındaki dayılar ne anasını satayim
Sen lise talebesi misin ergen
Git başka yerde eğlen
Soran+1 yıl30 yaşındaki erkekler dayım duruyor yanımda
Evlilik.
Evlilik
Evlilik
Niye bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum, hiç bir zaman da anlamdım. Hiç bir zaman evliliği iyi bişey gibi de görmedim. Bence tamamen özgürlüğü kısıtlayan, sırta yük bindiren, bin ton psikolojik ve kaotik problemi de beraberinde getiren, öyle hiç de özenilecek bir tarafı olmayan bir iştir..
Gerçekten kadersel bir olay. Mutlu olan mükemmelliği yaşayanlar var mıdır, vardır ama o kadar şans bir durum ki. Vallahi korkmuyor insanlar.028 Yorumla
Soran+1 yılBen evlilik düşünmüyorum zaten ama baskılar var. Erkekler gibi rahat değiliz neden evlenmedin diye baskı yapıyorlar kızlara daha küçük yaşta baskıya uğruyoruz. Ben şu an evlilik düşünmüyorum 30 yaş sonrası belki düşünürüm. Erkeklerin sadık olduğuna da inanmıyorum genç kız istiyor. Evlenirsem bi erkeğe bu yüzden sadık olmam ve en fazla bi çoçuk yaparım
Soran+1 yılErkekler de bir gün onla bir gün başka kadınla takılınca neden sorun yok?
- +1 yıl
Sen git o tespihini mahallende salla. İkinci olarak herşeyi kadının "ahlaksızlığına" bağlamak gibi bir saçmalıkla gelmeyin bana. Evlilik bir tercihtir, kariyer planı değildir! Ve evlilik benim için dünyanın en saçma işlerinden biridir, evlenmek için evleniyorsan.. Aklımın da, hayatımın da sahibi benim.
- +1 yıl
Öncelikle tesbih sallayan yok teyzem ahlaksızlık kadının değil erkeğin de ahlaksızlığıdır bi gün onla bi gün bunla yatıp kalkana tabi ki evlilik zor gelir senin için demiyorum kadın için erkek için diyorum sen istediğin planı yap bana katılırsın katılmazsın ama düşünceme saygı duymak zorundasın
- +1 yıl
Sen evliliği tercih etmemeyi ahlaksızlığa yorarsan ben sana asla saygı duymam. Önce orada anlaşalım. Böyle insanı da hiç sevmem. Böyle baskıcı hareketlerle insanları evliliğe yönlendiriyorsunuz, düğünlerine gidip halaylar çekiyorsunuz, adamlar evleniyor bir evin için onlar kalıyor başbaşa her türlü dertle, siz evinize dönüyorsunuz.. yani bu iş gazla olmaz! Evlilik çok çok aşık olup da onsuz yaşayamam diye bir duygu hissetmediğiniz her yerde gereksizdir. Her zaman böyle düşündüm, her zaman da bunu söyledim. Yaşanan her şey de beni haklı çıkarmıştır.
Soran+1 yılBi kadın 25 yaşında bekarda hep kötü şeyler düşünüyorlar o kadını kaşar olarak görüyorlar
- +1 yıl
Evlilik bi düzendir insan soyunu devam ettirir miraslarını kedilere köpeklere bırakan insanlar gördüm eğer bu zihniyetteysen bence de evlenme sen benim bahsettiğim şey yine bu değil kadın ve erkek ikisi de önüne gelenle bir şeyler yaşıyor bunlara tabi ki evlilik gibi bir şeyi kaldırmak zor gelir gider istediğiyle istediğini yapar sonra kariyerine hedeflerne kaldığı yerden devam eder öldüğünde elde ettiği ne varsa evcil hayvanına bırakır gider herkes senin dediğin gibi değil düzgün insanlarda var onlar da bence evlenmeli ve neslini devam ettirmeli düzgün sağlıklı nesiller yetiştirmek için
Soran+1 yılBen evlilikten tiksiniyorum erkeklerden tiksiniyorum
Soran+1 yılSevgiliyle aynı evde yaşanır ila evlenmek lazım değil ben evliliğin ömür boyu süreceğini inanmıyırum erkek bir gün aldatıyor
- +1 yıl
Siz körler sağırlar, aklı çükünde atanlar, geçmiş karşıma benim hakkımdak ahkam kesecek ha? Alırım aklınızı sizin vallahi. Üstünden 100 tane adam geçmiş kadınlara giden siz değil misiniz ulan miğdesizler! Ha? İğrenç herifler. Siz kimsiniz ulan benle böyle konuşacaksınız sokak züppeleri !
- +1 yıl
İyide bende bahsetmedim ki zaten Yatıp kalkmakdan cinsellik çıkarıyorsun bide bunu diline dolayan en buyuk ahlaksız deyip resmen kendi lafınla kendini buluyirsun ben o sözü şu yoruma binayen söyledim "Sevgiliyle aynı evde yaşanır ila evlenmek lazım değil ben evliliğin ömür boyu süreceğini inanmıyırum" illa ahlaksız olması için cinselliğe gerek yok AHLAK ÇOK DAHA GENEL BİR KAVRAMDIR o yuzden her iki taraf için evlenmeden mesefasiz davranmak ahlaken yanlıştır
Soran+1 yılPavyon genl evine gidenlere neden laf yok? Neden kendinden yaşça küçük kızlara bakan erkeğe laf yok?
- +1 yıl
penis diyerek 2. Kez kendi lafınla kendini vurdun şu an 😂 neyse dert eden var elbette at gözlüğü bırak ve dünya geneline bi bak istersen ve gelelim dert etmeye elbette edicez etmeliyizde sevişirim sanane zihniyeti ve fikirleri yüzünden geçmişde hic olmadığı kadar taciz tecavüz haberileri vakaları görüp duruyoruz sayenizde birisi ahlakı savunanı otomatik yobaz damgası yiyor Eğer biz bir toplum içinde yaşıyorsak şunu bilmelisin ki birtakım kural ve kaidelere uymak zorundayız sınırsız özgürlük kaos demektir. Tarzan cumhuriyeti değil burası buna karışma şuna karışma sanane bilmem ne yaptığımız eylemler sadece seni kapsadığında bu geçerli Aklıma lgbt yi meşrulaştırmak için eyleme küçücük çocukları götüren eline eşcinsel bayrakları tutuşturanlar geliyor Ulan normal cinsellik bile sakıncalı çocuklar için bide eşcinsellik adına çocuklar kullanıldı zaten çok güzel bravo taciz tecavuzden ortalık geçilmiyor bu kafanız yuzunden Ahlak bunların önüne gecmek icin var biz elbette bunu dert edicez elbette savunacagiz
Soran+1 yıl25 yukarısı bekar kadın görünce hemen bu herkese veriyor geliyor çoğu kişinin aklına. Herkese de verir bi kadın kimseyi ilgilendirmez kadının bacak arası. Bi kadın cinselik yaşayınca saydırmaya başlarlar
- +1 yıl
Biz ne çıkmaz sokaklardan atlayıp. geçtik sen merak etme hala evlenmemiş kadının diyorsun bende o arkadaşda meseleyi hiçbir zaman tek cinsiyete indirgemedik Anlamıyorsan söylim DEDİKLERİM GENEL VE HER İKİ CİNS İÇİN GEÇERLİ ve yine aynı şeyi sürdürüyorsun düşüp kalkmak diyorsun penis diyorsun sonra bide Ahlaklı geçinip Ahlaksız olduğumuzu söylüyorsun çelişki Madem bu kadar ahlakı umursuyorsun ya o zaman fikir birliğinde ol ya da sus topu taca atmakdan başka bir şey değil aciz savunmaları dinlemekten bıktık Bu resmen "YAVUZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRIR" Zavallı argümanın başka bir şey değil sonuc mu Neticeye bak yeter Zira sevişirim sanane naraları zihniyeti vs atılmadan dillendirilmeden önce bu kadar tacuz tecavuz yoktu bu ulkede kimin çürümüş zihniyeti bu hale getirdi goruyoruz ulkeyi Sebep. sonuc iliskisi resmen mubarek
- +1 yıl
Valla bunu duymak iyi geldi zira kacamak cevap Cevabım. yok. demek zaten Ezber diyorsun bak buna baya güldüm Aynı lafı tekrar ettiğin için aynı açıklaramaları yapan ben miyim yoksa sen mi? Değer vermekse sen vereceksen zaten hiç verme Zira önemli olan gördüğün değer değil Sana değeri kimin verdiğidir 👍😂
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıl40 yaşında da evlenenler çıkıyor. Kesin evde kaldı diye bir şey yok. Ama evet istatistiksel olarak yaş arttıkça evlenme ihtimali azalacaktır. Ortalama evlenme yaşlarını yayınlar tuik. Ortalama değerin oldukça altı ve üstü evliliğin azaldığı yaşlar olacağı için bir korelasyon bulunmakta evet.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru söylüyorsn maalesef snein yaşındaki olgun adam meraklısı evli adam peşinde koşan koca meraklısı para meraklısı kızlar yzuunden yüz buluyor bu adamlar
18 Yorumla
Soran+1 yılAynen o kızların midesi yok sanırım. Birde bahaneleri şu reşitsin bakarım normal 15 yaşındaki kız reşit olunca da bakarım derler demek. Reşit olunca koca erkeklerin genç kızlara bakması normal olmuyor
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle ağzına sağlık canım 👏👏
Soran+1 yılBirde yorumlarda bana saydıran kızlar var öyle kızlar olduğu süre bu erkekler genç kızlara çok rahat yürür
Cevap sahibi+1 yılO kızlar koca meraklısı hiç takma senin gibilerin görünce çatlıyorlar 😘
Soran+1 yılTakmıyorum üzülüyorum onlara neyse sizin gibi kadınlar iyi ki var. Akılı kadın görünce mutlu oluyorum 😊
Cevap sahibi+1 yılBende öyle nadir bizden var ☺️❤️
Soran+1 yılUmarım çoğalırız 😊
Cevap sahibi+1 yılUmarım ☺️
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye evde kalasin ki artık herkes o yaslarda evleniyor evlilik tercih meselesi.. evde kaldin diyenler geri kafali eski zihniyete sahip kişiler acikcasi ben 24 olcam yakinda ama Şu an icin evlilige hic hazir hissetmiyorum 27 28 gibi evlenirim diye dusunuyorum bu işlerin yasi felan olmaz gönül isidir bu akisina birak kimseyi de dinleme
07 Yorumla
Soran+1 yılBen 30 yaşında değilim sizden de gençim kendim için sormadık böyle zihniyetler neden var neden 30 yaşındaki kızı 35-45 yaşındaki boşanmış erkeğe layik görüyorlar
Cevap sahibi+1 yıl30 yasindaki bir kadinin 35 ya da45 yasindaki bir adamla evlenmesi gayet dogal bi sey herhalde 25lik genc gidip 30luk bi kadinla evlenecek degil zaten olmamali da bu.
Soran+1 yılYuh 35-45 yaşındaki erkek 30 yaşındaki kadına göre değildir. Erkeğe gelince 18-25 yaşındaki 30 yaşında ki erkeğe yakışır derdiniz
Soran+1 yıl30 yaşındaki kadına 35 yukarısı olmaz 25 yaşındaki erkek olur 5 yaş var neden sorun olsun?
Cevap sahibi+1 yılBence sen biraz abartiyorsun olayi pardonda 30 yas ile 35 yas arasında ne gibi bir fark var ikiside ayni kusagin cocuklari
Soran+1 yıl30 yaşındaki erkek kaç yaşında kızla evlene bilir
Soran+1 yıl30 yaşındaki kadın neden boşanmış 35-45 yaş yaşlı adamla evlensin? O yaştaki adam çoçoğunun yaninda dedesi gösterir
+1 yılHayır, haklı değiller. İsteyen 30 yaşında da evlenir, 50 yaşında da.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılne alakası var herkes dengi dengine işte 30 yasındasın da evlendigin adam 20 lik deyil ya oda 30 un üzerinde kuşak catışması yok bişey yok sanıyonuzmu ki 20 likler hep bu adamların pesindemi sıraya mı girmişlersanki
06 Yorumla
Soran+1 yılSanki biz gençler büyük erkeklere bayılıyoruz sanıyorlar. Yaş farkı kuşak farkı çok önemlidir benim için diğerleri ne yapıyorsa yapsın ama sonra pişman oluyor çok kişi
Soran+1 yılCahil olan yerlerde halen böyleler var görücü usulü 16 yaşındaki kızını 30 yaşındaki erkekle evlendirenler var. Bunlar halen var maalesef ama çok şükür azalıyorlar
- +1 yıl
aynen öyle cehalet cok kötü bişey bu tür evlilikler ya aldatma ile ya da boşanmayla sonuçlanıyor zaten
Soran+1 yılAynen abi ama bu tür tipler azalıyor artık
- +1 yıl
sonları geldi yakındır ama öbür taraftan da aile yapısı cok bozuldu iyice avrupalaştık bakalım ne olur memleketin sonu
Soran+1 yılAile yapısı bozulmadı kadınlar artık muhtaç olmuyor
Haksız Tabiki de Onlara ne Sevmeden Evlilik Olunca Mutluluk Olur mu Bi düşünmek lazım olmaz mutluluk evlilik severek olmalı insan severse mutlu olur ancak Yoksa Mutlu olamıyorsan hem senin için hemde karşı taraf için üzücü
01 Yorumla
Soran+1 yılKadını severek değil zarıyla evlenirler dış görünüşene yaşına bakarak evlenirler böyle biri zaten aldatır
+1 yılTam aksine bence en ideal yaş. Ben de 30 dan önce evlenmeyi düşünmüyorum. 30 a gelene kadar ikimizde iş sahibi olur belli hayat standartlarına ulaşırız. O yaşlara kadar motivasyon evlilik değil kariyer olmalı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Valla şunu diyeyim ben. 37 yaşındaki kadına evlilik teklifi etmiştim ben jdjsjd yani o yaştaki birisi böyle teklif alıyorsa bence 30 yaş hiç evde kalmış sayılmaz. İhtimali bile yok
07 Yorumla
Soran+1 yılO yaştaki kadına niye evlilik teklifi etin ya
Soran+1 yılYaş farkı çok kadın yaşını göstermiyor muydu
Soran+1 yılÇoçoğu var mıydı
Soran+1 yıl37 yaşındaki kadın 24 yaşında mı duruyordu bazı kadınlar genç kalmanın sorunu bulmuş sanırım o yaşlarda çok genç gösteren kadın gördüm ma erkek hiç görmedim
Soran+1 yılHalen sevgili misiniz
Yaa bunları dert ede ede kafayı yersin erkekler çoğu haysiyetini yitirmiş zaten. O yüzden erkeklere odaklı yaşama düşünme akışa bırak sen kaç yaşındasın bu kadar takıldın buna
01 Yorumla
Soran+1 yılBen erkeklere odaklı yaşamıyorum zaten kadınlara böyle demeleri baskı yapmaları erken yaşta evlen kiynetin bilinmez demelerinden bıktım. Ben daha çok gençim
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 yaşındayım ve evde kaldığımı düşünmüyorum. Güzel bir kariyer yaptım, hayatımı yoluna koydum. Bundan sonra çıkanları değerlendiricez. Olmasada dünyanın sonu değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılEm iyisi olan bu zaten küçük genç kızları büyük adamla evlendirenler utansın birde kadına evde kalır lafını çıkarmışlar resmen erkeklerin kızı torunu kardeşi yeğeni yaşında biriyle birlikte olmasını normal görüyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde kalıyor, belli bir yaştan sonra kriterlerin artıyor armut un sağı üzümün çöpü derken zaman geçiyo
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekte kalıyor o zaman
- +1 yıl
Evet
+1 yılBunu kadınlara soyle kendi yasimdaki kizlarin bana baktigini pek gormedim bugune kadar. Hem hep cok yakisikli podyum mankeni gibi adam istiyorsunuz.
06 Yorumla
Soran+1 yılHer kadın erkek aynı değildir.
- +1 yıl
O zaman bana niye bakmiyor kimse?
Soran+1 yılBilmiyorum belki sorun sendedir
- +1 yıl
Bende bir sorun yok? Kibarım iyi bir insanım kimse beni beğenmiyor hep p, cleri seviyor insanlar
Soran+1 yılSende p seven kızlarla takılma
- +1 yıl
Onlarla takilmiyorum coğu öyle kusura bakma
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBurada sen kendini boşa yoruyorsun herkese cevap verip uğraşacağına etrafta senin dedikodunu yapanlara laf anlat bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim dedikodumu niye yapsınlar ben ne alaka
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayir gec evlenince senden daha gec evlenen bir erkek olscak onun hayatinda kadina olgi gostermek gibi safane duygular olmayabilir korkusu
03 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşındaki kadın 40-50 yaşındaki erkekle mi evlensin yuh
Soran+1 yılBinlerce kadın olmuştur mide bulandırıcı ya
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalmaz tabiki ama kendine dikkat etmesi lazım özellikle kilo alırsa çekiciliği kalmayabilir ve birde bu işin çocuk tarafı var 35 den risk artıyor, kariyer vs yapmayacaksa bir kız 25 e kadar evlenmeli
012 Yorumla
Soran+1 yılKız 25 kadar evlenmeli ne genç yaşta evlenmek zorumda değildir. 30 yaşındaki erkekte tipine kilosuna dikkat etmeli. Sadece dış görünüş mü önemli? Bizde göbekli kel erkeği sevmeyiz
Soran+1 yılKariyer yapmasa bile 25 den önce hemen önüne gelenle evlenmemeli. Kadınlar kimsenin hizmetçi bakıcısı değildir istediği yaşta evlenir kimse karışamaz
- +1 yıl
Evlenmek gibi bir niyeti varsa bence genç yaşta evlenmeli sonrası dediğim gibi hem çocuk yapmak için riskli hemde yaş ilerledikçe insan daha da yalnız yaşamaya alışıyor evlenmesi zor geliyor birde bunun çocuk büyütmesi var hayat 30 dan sonra çok çabuk geçiyor anlayamıyor insan
- +1 yıl
Ablacığım ben kadınlar köledir hizmetçidir evlenmek için evlensin demedim zaten eğer önünde bir engel yoksa ve evlenmek istiyorsa sevdiği biride varsa biran evel evlensin demek istiyorum hayat çok kısa tren kaçınca hiçbir şeyin anlamı kalmıyor
Soran+1 yılBu yazdıklarınız erkek içinde geçerli ve kadınlar 2-5 tane çoçuk yapmak zorunda değildir 20 yaşında çoçuk mu yapılır
Soran+1 yılBiran evvel evlensin ne ya. 30 yaşındaki bekar erkekte bekar hayatına alışmıştır evlenemez mi?
Soran+1 yılÇok saçma kadın erkek istediği yaşta evlene bilir kimse karışamaz
Soran+1 yılAblan yaşında da değilim
- +1 yıl
Herkes için geçerli tabiki sen kadınlar için sorunca ben de o şekilde cevapladım ayrıca kadın erkek benim gözümde eşit iki bireydir bir elmanın iki yarısı gibi birbirini tamamlayıcı olmalıdır arkadaş gibi olmalıdır çocuğa da herşeye de beraber karar vermelidirler
- +1 yıl
Alınganlık yapıyorsun abla demedim benden yaşça küçük olduğunu düşünerek ablacığım dedim, birileri seni baya kızdırmış sakin ol çok feminist gördüm seni 😄
Soran+1 yılEvet sinirlerimi bozan çok kişi oldu sanaldan. Erken yaşta evlen baskısı yaptılar kaç yaşındaki adamlarla evlen dediler.
Soran+1 yılFeministlikle alakası yok ben o tür insanları hiç sevmem
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe anlatıyorsun reis isteyen istediğine baksın bizene sen öyle hoslanmıyosun diye insanlar öylemi davranıcak 30 yaş 30a baksın da noluyo 30 40 yaşına asık olursa 40a baksın 25 e asık olursada baksın yani
00 Yorumla
+1 yılBenim ablam 32 yaşında evlendi. Şu an çok mutlular. 5 yıllık evliler.
04 Yorumla
Soran+1 yılEşinin yaşı kaç? 30 yaşındaki kadını boşanmış 35-45 yaşındaki erkek alır diyenler var
- +1 yıl
Hahahaha bu ne saçma bir genelleme yahu! Eşi 36 yaşında ve hiç evlilik yapmamış işinde gücünde birisi. Mühendis ve maddi durumları gayet iyi. Anlayacağın herkesin isteyebileceği bir eş adayı. Böyle genellemelere bakmayın. Karakterli bir kadın olursanız her zaman talibiniz olur.
Soran+1 yıl30 yaşındaki bir adam 30 yaşındaki yaşıtım kadınlar ablam teyzem yaşında duruyor diyor 18-24 yaşındaki kızlar bana göre diyor bu nasıl bir saçmalık
Soran+1 yılErkekte karakterli olmalı
+1 yılne alakası var, mesela ben evlencem 30 yaş üstüyle:) birinin kısmeti çıkarsa artık:)
048 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşındaki kadın sana göre genç bence 14 yaş farkı fazla
Soran+1 yılBen 30 yaşında olsam 26-33 yaşındaki erkeklere bakardım
- +1 yıl
30 üzeri dedim... benim planım zaten 34 falan üstü...
- +1 yıl
ayrıca, seçimin yanlış olurdu... 1. erkek çok geç olgunlaşır, kadın çabuk... yani çocuk bakarsın eğer yaş farkı az ise, hele hele senden geçse vay haline :))) 2. erkek kadına göre daha diri kalır, kadın daha çabuk çöker, kırışık vs. yani yaş farkı az olursa ilerleyen yaşlarda birlikte gezerken dışardan çok dikkat çekersiniz :))) kulağına küpe olsun tekrar düşün...
Soran+1 yılYok öyle bir şey erkekler daha hızlı çöküyor erken ölüyor. Ben 30 yaşında olunca 35 yukarı erkeklere bakacak halim yok. 27 yaşındaki koca adam da çoçuk değş yetişkin erkekler geç olgunlaşıyor kadın erken çöküyor falan bunlar hepsi saçmalık uydurulmuş yalan bu yalanlara uyup büyükle evlenmemizi bekliyorlar komik
Soran+1 yılErkek kendinden 5-15 yaş küçük kadın istiyor o kadınla erkek nasıl aynı olgunlukta oluyor? Arada koca seneler var ve yaş farkı önemlidir benim için en fazla üç yaş büyük olabilir gerisi zaten uzun sürmez. 30 yaşındaki koca adam 20 yaşındaki genç küçük kız istemesine neden laf yok?
- +1 yıl
sen yaşa ve gör... :) kimse kimseyi kandırmıyor... yaşayan insanlar söylüyor bunu... banane kimle evlenirsen evlen :)
- +1 yıl
ayrıca bak ben 44 yaşımdayım ama 44 yaşındaki kadınlar teyzem gibi duruyor yanımda...:)))))))))))))))))))))))))))))))
Soran+1 yılÇok saçmalıyırsun Nesrin cevzade 39 yaşında 40 yaşındaki erkeğin kızı gibi gösteriyordur
Soran+1 yılBir erkeğin kendisinden 10 yaş küçük biriyle birlikte olması mı normal? 30 yaşındaki koca adam ile 22 yaşındaki genç kız olmaz yakışmaz yeğen dayı abi kardeş gibi dururlar
Soran+1 yılAynen teyzem gibi duruyorlar aynen
Soran+1 yıl30 yaşındaki güzel bi kadın kendinden yaşça büyük erkeklere bakmaz 32 yaşında güzel bi kadınlara bak sosyal medya da hiç yaşıtlarıyla takılmıyorlar nerdeyse.
- +1 yıl
Bak genç kız, yorumlarını okudum... daha çocuksun zaten sen evlenme... bu 1.
10 yaşa kadar jenerasyon değişmez, evlenebilirsin... 10 yaştan fazlası jenerasyon değişir ve çiftler birbirini anlamaz...
Erkekler geç olgunlaşır derken, kadınlara göre geç olgunlaşır. O yüzden birbirlerine yakın yaşlardaki çiftlerde kadın her zaman daha olgundur. (seni bundan tenzil ediyorum, sen hiç olgunlaşamamışsın)
Ben 2 kere evlendim, yaşım gençken yaptığım evlilikte çok acemilik yaptım, çocukluk yaptım, mutsuz olduk boşandık. 2. evliliğim 6 yaş fark vardı ama zaten 37 yaşındaydım ve harika bir evlilik oldu ama maalesef eşimi kaybettim.
40 yaşındaki erkeğin 30 yaşındaki kadınla evlenmesi gayet normaldir ama 30 yaşındaki erkeğin 20 yaşındaki kızla evlenmesi sapıklık olabilir. Zira 30 yaşındaki kadın artık ne istediğini biliyodur, kandıramazsın, 20 yaşındaki kız daha yeni ergenlikten çıkmış sayılır, dünyadan haberi yoktur.
Senin sorduğun soru biraz köylü ağzıdır, ailen biraz mütaassıp galiba, 30 yaşındaki kadın boşanmış erkeğe kalır falan... her şey rıza gönül işidir zaten biz burada görücü usulünden bashetmiyoruz bile ki iğenç.
Sen almancısın, Türkiyeyi anlayamazsın... alman mantığı ve türk mantığı birbiriyle tamamen zıt mantıktır... Almancı türk, almanla çok iyi anlaşabilir ama türkle biraz zordur. Türkiyeye dönüş yapsan yaşayamazsın burada... aman dönme...
1000 kadınla beraber olan erkeğe iğrenç demişsin, bak ben 1000 kadınla birlikte olmuşumdur... (ich bin doch ein animateur) ama sorarsan birlikte olduğum kızların nerdeyse çoğunluğunun hep ikinci erkeği oldum (yersen)
senin bulunduğun ortamı çok iyi anlayabiliyorum, senin için zaten cinsellik hayal... baban abin falan vurur seni allah korusun... wegen euch sagen die deutschen 'ihr seid sehr nett, aber die turken bei uns sind ganz anderes, die sind sehr unhöflich' die frauen sind immer mit kopftuch... ' :)
- +1 yıl
Nesrin cevzade örneğini göstereceğine türkiye geneline ailelere normal insanlara bak...
kısacası... sen 30 yaşına geldiğinde beni hatırla olur mu? bi amca vardı böyle söylemişti de...
(genelde türkiyeden pasif erkekleri içgüveysi kendinize koca yaparsınız, amcanızın, halanızın, dayınızın oğullarını falan... inşallah sen de evlenmezsin onlardan biriyle... benş de 18 yaşımdayken istemişler almanyadan, annem ezerler demiş vermemiş, iyi ki de vermemiş) :))))
hadi artık sen takma kafana... uyu... söz sen senden küçük biriyle evlenecen, zaten sizin orada sorun yok, çocuk parası alır tek başına büyütürsün çocuğu... :)))))) kocan da bulur bi deutsche tussi..:)
Soran+1 yılAbi bi git okumuyorum yazdıklarını
- +1 yıl
işine gelmez tabi...:) amca de bana... abin değilim... aramızda 20 yaş var...
Soran+1 yılDayı birde el değmemiş kadın mı istiyorsun? 1000 kadınla yatmıştı Allah korusun biz kadınlardan.
Soran+1 yılBabam yaşındasın nerdeyse
- +1 yıl
amca baba yarısıdır...
Soran+1 yılBir kadının ilki olmak isteyen erkekte kimseyle olmamış olmalıdır
- +1 yıl
ya nerden çıkarıyosun el değmemiş kadını, ben 2 kere evlendim bekaret aramadım... nerde yazmışım el değmemiş diye...
Soran+1 yılAmca 30 yaşındaki kadınlar artık yaşıtlarına bakmıyor gençlere bakıyor bak ünlülere İrem derici Eda ede falan hiç biri 35 üstüne bakmıyor çünkü güzel akılı kadınlar
Soran+1 yıl1000 kadınla birlikte mi olunur amca hiç bir erkeğe sadık olmam ben artık
- +1 yıl
hahahaha.. sen magazin dünyasında yaşa... ev kızısın galiba:) televizyonun başından kalk gerçek dünyaya bak...:)))))
Soran+1 yılMagazin ne alaka sadece ünlü kadınlar değil Ben çok okudum ve çevremde çok diyorlar sakin 10 yaş büyükle olma diye evlenenlerin çoğu pişman ve kadınlar aldatıyor
Soran+1 yılKuşak farkı önemlidir 10 yaş büyük biri abim değil dayım olur bi insanın kardeşi arasında o kadar yaş farkı yok.
- +1 yıl
hadi amcası... gute nacht...
Soran+1 yılGörücü usulü aile baskısıyla büyümüş kız olmasa çok erkek evde kalırdı
Soran+1 yılNeyse cevap verme amca gute nacht
- +1 yıl
sen kuşak farkını anlayacak yaşta değilsin... daha küçüksün... ayrıca görücü usulü evliliklerin yüzde 90'ı mutsuz evliliklerdir... genellikle hem kadınların hem de erkeklerin gözü dışardadır...
Soran+1 yılKadınların gözü dışarda olmaz zavalı kadınlar ezilir durur
Soran+1 yılAraştırmalar 20 yaş farkı olan evliliklerin yüzde 98 boşanıyor 10 yaş farkı evliliklerin yüzden70 boşanıyor diyor ne kadar az yaş farkı o kadar uzun süren evlilik
Soran+1 yıl40 yaşındaki kadınla neden evlenmezsiniz erkekler sadece dış görünüşe mı bakar
- +1 yıl
ya ne kadar çocuk olduğun verdiğin cevaplarda gizli... 10 yaş küçük kardeş olur, 15 yaş küçük kardeş de olur... anne baba erken evlendiyse... 30 yaşında evlenen anne babanın çocukları arasında yaş farkı az olabilir ama erken evlenince yaş farkı olabilir. benim ablam 1 yaş büyük, kız kardeşim 11 yaş küçük...
Soran+1 yılDefne samyeli 49 yaşında hangi yaşıtların teyzen gibi duruyordu kadın yaşıtınız bileğiyle değil sizden büyük
Soran+1 yılÇökmenin cinsiyeti yoktur kim kendine dikkat etmiyorsa erken çöker kadın erkek fark etmez ben 25 yaşında saçları dökülen gördüm kurulukları çıkan gördüm
- +1 yıl
Bak amcası ajda pekkan da 80 yaşında ama para var... yanlış vere bakıyorsun... halka bak.. normal insanlara.. o zaman farklı düşüncen... parası olana değil... parası olmayana bak... ayrıca ben 'genellikle ' diyorum.. istisnalar çıkabilir...
Soran+1 yılÇevreme de bakıyorum 30 yaşındaki erkekler çökmüş saçları dökülmüş seyreklerimiz göbeği çıkmış
Soran+1 yıl30 yaşındaki erkek genç göstermiyor 20 ilk göstermiyor ünlülerde bile yok bu
Soran+1 yılÇevremdeki kadınlar bebek gibi kocaları iyi değil maalesef
- +1 yıl
bak bana cici kız, ben 5 yıldızlı otelde çalışıyorum bve her sene nerdeyse 100.000 insan görüyorum... ezbere konuşmuyorum... gördüklerimi söylüyorum... senin gibi televizyonda gördüklerim değil... alman görüyorum, türk, ingiliz, rus, isviçre, avusturya, fransız usw. anladın mı? kafadan atmıyorum... yani gözlemlerim sonucu... ve bu işi 25 senedir yapıyorum...
Soran+1 yıl30 yaşındaki kadın ergen 20 yaşında göstermediği için mi çökmüş diyorlar 30 yaşındaki erkekte genç değil
- +1 yıl
ay yoruldum amcası... hadi iyi geceler...
Soran+1 yılBen bi erkeğe de sadık olmam zaten bu yüzden yakışıklı çıtır erkekle aldatırım
- +1 yıl
amcası hayatını yaşa... takılma sen böyle şeylere kafanı... ne istiyosan öyle yaşa... bak benim profil resmimdeki telefon tutan parmağıma... hah işte öyle ol insanlara karşı... amca tavsiyesi sana...
Soran+1 yılAmca sen çok çılgın hayatan zevk alan birine benziyorsun ama ben bu yaşta hayatan bezdim. şu an geleceğimi düşünüyorum sadece demek karışıklarım çıkarsa aldatılacak kadın yerine koyulmayacam neyse ben de kimseye sadık olup değer vermem
Soran+1 yılSizi de çok rahatsız etim kusura bakmayın iyi geceler
- +1 yıl
rica ederim amcası, dünyada hiçbir şey senin bir damla gözyaşına değmez... bir de dünya bir film ve sen baş roldesin... kimseyi önemseme o yüzden... film senin filmin, onlara ne oluyo ki... böyle yaşarsan mutlu olursun... evlensen de evlenmesen de... asla mutsuz olmazsın... hadi iyi uykular ben yattım... sabah erken kalkıp deniz kenarında yürüyecem...
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Durumunu bilmeyen, kafasına göre yorum yapan insanlar der yani bunları. Ama seni bilen ve tanıyan insanlar demez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılÇok mantıksız kimseyi böyle onyargiylarla tanıyamazsın
06 Yorumla
Soran+1 yılHerkes böyle demiyorum ki geneleme yapmadım. Ama 30 yaşındaki kadın evde kalır beğenmiyorum diyen biriyle de işim olmaz çünkü sadece kadıj güzel genç olmakta görür
- +1 yıl
Artık 35 yaşındaki kadınlar bile 25 yaşında gibi görünüyor artık hiç bisey yaşla ilgisi yok
Soran+1 yılEvet ama halen o tür kafada olanlar var onun için böyle bi soru paylaştım. 35 yaşında olup 25 yaşında gösteren erkek hiç görmedim tabi vardır ama ben hiç görmedim. Ben kadınlara evde kalır diyenler için paylaştım
- +1 yıl
Öyle zihniyetli insanlarla konuşma bile derim ya
Soran+1 yılBi 30 yaşındaki adam ben sadece 15-19 yaşımdaki kızlara bakarım diğer yaşlı kadınla işim olmaz demiş ben böyle şeyler çok okudum. Bu yüzden mide bulandırıcı diyorum
Soran+1 yılŞimdi 30 yaşındaki her erkek öyle değil geneleme yapma diyecekler Asla geneleme yok zaten her erkek öyle olsa dünya batardı. Ben her erkek öyle demiyorum ama böyle tipler halen var maalesef çok gördüm
- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalma olayınedir yaa dogru kişiye den gelememe olayı vardır oda ya kimseyeşansvermiyorsunyada kiriterbeklentilerine cokbaglısın
00 Yorumla Herkesin evlenmeye hakkı dul bekar farketmez yasa mi bakıyor bu işler millet abartıyor ya beyin yoksunlari
00 Yorumla
+1 yılEvde kalma kelimesi biraz elalemin ne dedigine bakmak. Yasin 30 da olur 40 da olur 20 de olur kimseyi alakadar etmez. Evde kaldim diye bisey yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Yanlis. Dogru zaman dedigin zaman evlen. Hayat. Evlilikten ibaret degil. Evlenme gerekirse
010 Yorumla
Soran+1 yılBen evlilik düşünmüyorum zaten kimseye güvenmiyorum sadık olduklarına inanmıyorum
Soran+1 yılBir kadın en çok kariyerine önem vermeli. Genç yaşta evlenip hayatımı mahvetmek istemiyorum
Soran+1 yılKariyer önemli bi kadın için. Mutlu olmakta çok önemli tabi. Daha gençliğinin ilk baharlarındayım beni mutlu eden şeyleri yapmam imkansız gibi
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılÇalışıyorum zateb
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlakası yok annem genç yaşta evlenmiş ve asla değer bilinmediğini söylüyor onlar karakteri oturmamış kişiler olduğu için küçükleri anca idare ederler
13 Yorumla
Soran+1 yılGenç yaşta evlenip değeri bunun için mi bilinir çok saçma o 30 yaşına girince o kadının değerini artık kocası bilmez mi. Genç yaşta evlenip mutlu olan kadın görmedim
Cevap sahibi+1 yılHaklısın o laf büyük yalan kadınlar çöküyormuşta kendileri sanki dalyan gibi 😂
Soran+1 yılGenç kız isteyenlerin uydurduğu laf. 30 yaşındaki erkek genç olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılEvde kalan olmaz evlenmek isteyen 80 yaşındaki bir kadın da dahil
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Çok saçma artık geç evlilik geç cocuk sahibi olunuyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. katılmıyorum o eski kafa koca karıların uydurması
Kadın dediğin 15'inde ceren, 20'sinde ceylan, 25'inde ise avcının ta kendisi olur.010 Yorumla
Soran+1 yıl15 yaşındaki kadın çocuktur
Soran+1 yıl30 yaşındaki kadını boşanmış 35-45 yaşındaki erkeklere yakıştırıyorlar mide bulandırıcı
Soran+1 yıl30 yaşındaki erkeğe 28-33 yaşındaki kadın olur
Soran+1 yıl15 yaşındaki kıza Ceylan demek ne ya bu ne demek
Soran+1 yılSinirlerim bozuldu 30 yaşındaki kadını da boşanmış 35-45 yaşındaki yaşlı adamlara layik görüyorlar birde
Soran+1 yıl30 yaşındaki kadına 27-35 yaşındaki erkek olur
+1 yılİnsanlarımız saçmalamayı sever ve böyle iğrençlikleri normalleştirir..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayatta şöyle bir gerceklik var..30 yaşına kadar sen seçebilirsin.. daha sonraki yaşlarda birilerinin seni secmesini beklersin..
09 Yorumla
Soran+1 yılSen seçemiyormusun abi
Cevap sahibi+1 yılBen sectim ablam zamaninda
Soran+1 yılEvli misiniz? Eşiniz kaç yaşında
Soran+1 yılAblan yaşında da değilim
Cevap sahibi+1 yıl38/43
Cevap sahibi+1 yılAbla derken saygıdan yasla ilgili degil
Soran+1 yılYaş farkı 4 en sağlıklısı
Soran+1 yılDayım yaşındasınız nerdeyse abla demeyin
Cevap sahibi+1 yılYa tamam demem. Allah aşkına buna mı takıldın😂😂
+1 yılHayır ne alaka huzuru yakalayabileceği kişi tam olarak işte bu adam diye düşünürse o zaman
00 Yorumla
+1 yılEger karşısına çikan nasiplerino degerlendirmedi ise pskoljik sorunları vardır
00 Yorumla
+1 yılTakma bu senin dişil enerjinle alakalı yaşında değil
00 YorumlaNe alaka ya erken evlenenlerin hepsi ya boşanıyor ya da cocuk yapip cocugun huzuru bozulmasın düzeni bozulmasın diye mutsuz bi sekilde yasamaya devam ediyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet erken evlenen ve kendinden 6-10 yaş büyükle evlenen çoğu insan boşanıyor ve pişman oluyor araştırmalar da öyle diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkesin kendi tercihi ben 18-24 arası kızla evlenmeyeceksem evlenmem daha iyi.
01 Yorumla
Soran+1 yılSen kaç yaşındasın? 18 19 yaşındaki Kıza sadece 18-22 yaşındaki erkek olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlı adamlar oyke seviyo yoksa her yaşın bir güzelliği vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılO tür yaşlı adamlar bi doktora görünsün
Evde kalmasa da rağbet düşer, sonuçta 30 yaşında ki erkek bile 24 25 yaşında arıyor. Kadın kariyer peşinde olursa, işi iyi olursa bir de taş gibi olursa bence yaşın bir önemi olmaz.
05 Yorumla
Soran+1 yıl30 yaşındaki erkek gitsin yaşıtına baksın
Soran+1 yılErkek taş gibi mi
Soran+1 yılÖyle erkekle işim olmaz zaten iyyy büyük abim dayım yaşındaki erkeğin bana dokunmasını istemem mide bulandırıcı. Genç kız isteyen bir gün aldatılacak ve o evlilik sağlıklı değildir kadının dış görünüşe bakıp evlenen evlenmesin
Soran+1 yılAraştırmalara bak bi arada 5-10 yaş farkı olan kişilerin çoğu bir gün boşanıyor bilim adamları en fazla 4 yıl sağlıklı diyor
Imkanın varsa evlen ne bu kadar kafa yoruyon 30una gelince aynı kafada olacağını mı zannediyon sadece kadın için geçerli değil erkek için de geçerli şu an herşeyi toz pembe görüyosunda bunuyorsun bakalım 30 una kadar evlenme ne kafada olacan 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılBen genç yaşta evlenmek istemiyorum
+1 yılalakası yok ıkı kısı anlasır 70 yaısndada evlenır ayrıca 30 yas gec degıl napacaksın 18 de evlenıp genclgınımı heba edeceksın
05 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşında evlilik uzun sürmez bence o yaşta evlenmem zaten
- +1 yıl
aynen uzun sürmez
Soran+1 yıl18 yaşındaki kız reşit diye büyük erkeklerin bazıları o kıza bakmam normal diyor reşitliği başka kötü niyetle kullanıyorlar ne yani reşit olunca her yaştaki erkek o kıza baka bilir mi sizcr? 50 yaşındaki biri 18 yaşındaki kıza baka bilir mi hayır tabi o kız halen çoçuk ergen yetişkin olgun sanıyorlar
- +1 yıl
inan geçen burada tansıtıgım kızdan böyle hıkaye duydum engelledım yanı kenıd 19 20 yasında 55 yaısnda adama asık olmus
Soran+1 yılNormal değil o
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHaksız kimse evde kalmaz
00 Yorumla bence hayir cunku yurt disinda falan da cogu insan 27yas ve uzeri evleniyor ve evlilikte onemli olan yas degil iliski durumu
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet en doğru olanı da 25 yukarı yaşta evlenmek zaten. Gençecik kızları büyük erkekle evlendiriyorlar sonra boşanmakta artıyor
Dediklerin bir çoğu doğru ama yanlişlarinda var karşi tarafi bazi konularda suçluyorsun ama suçladığın konuyu bende yaparim diyorsun nerde kaldı doğru olan?
00 YorumlaEvde kalmak diye bi tabir çok iģrenç nasipin illa 20 yaşında evlenceksn diye bi kayde yok 30 da da evlenebilirsn bu dogru insan dogru zamanla alakali
03 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaş çok erken evlilik için
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen yaşı farketmez ama namuslu olan her kız değerlidir benim için, öyle tipler karşısındakini kullanmak istiyor genellikle o yüzden tecrübesiz ve kandırmak kolay diye ergen kız istiyor öylelerinden uzak dur
01 Yorumla
Soran+1 yılNamuslu kız isteyen namuslu erkek olmalı
Ne dersen de kalır 33 yaşında bi tanıdığım var güzel kadın 34-35 te evlense zor ihtimal ilk çocukta çöker 40 oldu mu zaten biter cinsellik vs o yaşa kadar yalnız yaşamaya alışkın bi kadının başkasına tahammül edip etmeyceği de muamma yani evde kalır yaşlılar bakar
014 Yorumla
Soran+1 yılErkekte kalır o zaman
Soran+1 yılÇok iğrenç Asla normal değil biz genç kızlar 30 yaşındaki dayılara göre değiliz mide bulandırıcı
Soran+1 yılKızlar dayılardan hoşanlamaz onlar paraya bakıyorsa büyükle olur. Görücü usulü aile baskısıyla büyümüş kız olmasa çok erkek evde kalırdı
Soran+1 yılYaşıtım genç erkek varken 30 yaşındaki dayıyı ne yapalım iğrenç genç kız istemeleri normal değildir en fazla 5 yaş büyük olur erkek
Soran+1 yıl30 yaşındaki kadın gençtir o yaştaki kadına 27-33 yaşındaki erkek olur
- +1 yıl
Ailes baskısı değil
Ki sen istisnasın gibi düşün çoğu kız yaşça büyük erkeklerden hoşlanır erkekler geç olgunlaşır ya o yüzden bence de iğrenç ama sizin cinsiniz bu arada genelde aile baskısı olmadan görücü usülü olmadan da bunu yapan kız daha fazla o platin sarılar örnek yaşça büyüklerle takılıyorlar ne kadar iğrenç olsa da
Soran+1 yılBenim çevremde öyle kız yok
Soran+1 yılZaten genç kızlar o erkekleri sonra aldatıyor çok gördüm pişman oluyorlar. 40 yaşındaki yaşlı adam 30 yaşındaki genç kadına olmaz artık yeter biz kadınları abimiz dayımız babamız yaşındakilere layik görmeniz 10 yaş çok fazla normal değildir
Soran+1 yılYaşıtlarıyla konuşmuyorlar mı? Dayılarla mı konuşuyorlar mide bulandırıcı
Soran+1 yılYa bi git kendinden yaşça küçük kız isteyen erkek normal değildir
araba alirken kac model ona bakiyor insanlar es alirken mi bakmicaklar komik olma
01 Yorumla
Soran+1 yılErkekler aynaya ve kedi yaşına baksınlar
+1 yılKaderde ne varsa onu yaşarsın. Bunun yaşla ne alakası var?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen demiyorum cahiler yaşla alakalı diyor
+1 yıl24 yaşındayım artık bu devirde ben bile yanlız ölücem diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılO iş hiç belli olmuyor. Artık evlilik her yaşta zor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTutturmuşlar bi evde kalma diye
11 Yorumla
Soran+1 yılBiz gençlere de evlen baskısı yapıyorlar kendileri 30 yaşına kadar Sefa sürüp sonra genç kız istiyorlar. Evde kalmış diyorlar ki kadınlar erken yaşta evlensin baskılar yüzünden küçük genç kızla evlene bilmek için uydurulmuş bi laf bunu diyen erkeklerden uzak durun zaten
- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat