o değil takıldığım nokta yaşımı bilmiyorlarmış sen nasıl anasın püü sjfjgkalkdjf

Annene selamlar :) evlenmek için her hangi bir yaş aralığında olmak gibi bir zorunlululuğu hissetmek seni hayata karşı zayıf bırakır, ve üzerine sürekli bir evde kaldım baskısı oluşur. Yalnız olmak, yanlış bir kalpte olmaktan daha önemlidir
Ben de 40 yaşında evde kalmış bir erkek olarak evlilik yaşının 25 i geçmemesi gerektiğini düşünüyorum, çocuğun olduğunda onunla arkadaş gibi olabiliyorsunuz bu çok güzel bişey, malesef ne kadar çok istesem de evlilik benden geçti artık, siz siz olun elinizi çabuk tutun
35 e kadar biyolojik saatiniz rahat işliyor relax 9 yılın daha var çocuk düşünüyorsan onun dısında 40 45 50 sinde evlenen var. ve genç biriylede evlenebilirsin artık toplum bunda sorun yaşamıyor gönlüne göre birini bulursan kafana göre vakitte evlen
Evlenmeyi hiç düşünmüyorsan her yaşta evde kalmış oluyorsun annelerin gözünde. Düşünen biri elbet gidici yaşın önemi yok. Daha iyi ya anne evlenirsem yüzümü zar zor görünce annem özledim uğra bir araya göreyim seni kuzum dersin de😀
Cevap
64Cevap
Roma döneminde kadınların ömür ortalaması 18_20'idi. Tıbbın da gelişmesi sayesinde insan ömrü baya bir uzadı. Eskiden 30'lu yaşlarda insanlar yaşlanırdı, şimdi ise insanın genç sayıldığı bir dönem 30'lu yaşlar.
26 yaş da oldukça genç bir yaş ve bana göre evlilik 30 lu yaşlarda tercih edilmeli. Hem olgunlaşma adına hemde ne istediğini daha iyi bilme adına en ideal yaşlar. Kadının anne olma açısından biyolojik bir yaş sınırı var. 35'den sonra maalesef gebelik riskleri artıyor. Öyle olmasa 35 daha da ideal derdim.
26 yaşında bir kadın evde kalmış sayılmaz ama 25 yaş belki :d sonuç olarak baktığımızda artık evlilik yaşı uzuyor gitgide, bu iyi bir durum ama abartmamak lazım 25-30 arası artık evlilik sorgulanmaya başlamalı bence. 😀
Evde kalmak diye bir şey yok. Dileyen evlenir veya evlenmez. Yanlış kişi ile sırf evlenmiş olmak için evlenip hayatını zehir edeceğine, kafasına göre yaşamak daha makul bence.
Benim arkadaşım 22 yaşında evlenim 26 yaşında boşandı.
Evde kalmak diye bir şey yoktur. Evlenmeyi seçmek ya da sevmemek diye bir şey ve nasip diye bir şey vardır.
Ben de 28 e giricem. Ee öleyim o zaman toprak atın üstüme 🤦🏻♀️😅
Anaaa bir soru okudum hayatım karardı, resmen evde kalmışım a dostlar. neyse gidem de barınaklardan kedi medi sahipleneyim, çocukların topunu patlatmalık bıçak bileyeyim. 😢
Hayır önünde 2 sene var sonra evde kalmış oluyorsun.
2 sene sonra evde mi kalmış olucam balım😢😭😭😭😭😭😭
Aman Allah'ım 😂😂🙈🙈🙈
26 da evde kaldıysa 30 a 3 ay kala ben öleyim madem.
Evde kalmak nedir Allah aşkına belki sen istemiyorsun ve belki uzun bir süre istemeyeceksin belki doğru düzgün bir insanla karşılaşmadın sevemedin guvenemedin bunlar olmayınca insanlar yine de evlenmeli mi? 🤦
30 falan biraz geç bence. Ümitsizlik gibi olmasın ama bazıları zaten hiç evlenemez. Ama sonuçta er ya da geç olmuşsa evlilik mesele kalmamıştır. Kimi için atıyorum 20 erken gelir kimi için vaktidir. Ama sonuçta evlilik çağının başlangıcı diye bir şey var.
Bir de dediğim gibi bazıları hiç evlenemez, hakkında hayırlıdır. Bazıları içinse evlenememek yoksunluktur.
Hayır. Evde kalma tabiri yaşla alakalı olmasa gerek.
Yıl olmuş 2021. Yok 30 dan önce evlen evde kalırsın, yok sen 30 olmuşsun niye evlenmiyorsun bilmem ne. Kimseye göre yaşamıyoruz bu hayatı. Bu algıdan da sıkıldım artık ya. Evde kalmak ne ya.
Aristoteles 30-35 yaşı evlilik yaşı önermiştir ama bunun erkekler için olduğunu düşünüyorum kadınlar olsa olsa 15-20 dır o zamanlar. Şimdi ki zamanda eğer çocuk çocuk diye kafayı siyirmamissa kadın 30 ideal.
Evde kalmıyon mu zaten? 🤔
Dışarda kalma korona var korona..
Soğuk bi de..
#Vesselam
Hayır evde kalmış sayılmaz
Neredeyse turşusu kurulucak sayılabilir ama neredeyse yani belki sanırsam yani bilmiyorum
Kafam çok karışık😜👻🙃😂
Herkes boş konuşuyor yeminle, millet zannediyor ki 16 yaşında evlenenler her gün helva yiyor.
Asla bence şu an evlilik düşünme zamanı yeni gelmiş toylugu yeni atmış kadın olmaya bence yeni adım atmış sayılır hatta en güzel yaş diyebilirim ✌️
Bence tam ideal yaş evde kalmış olmuyor benim ablam otuz iki yaşında ama evlenmedi daha bekarlık sultanlık diyor. :-D
Hiç bi yaş evde kalmış anlamına gelmez ki ama bizim millete onu anlatacan da. 1400 yıldır öğrenemeyen 1 günde mi öğrenecek
Turkiyede evet. dun 24 um daha gencim erken evlilik icin dedim diye annemle kiz kardesim sen kafayi yemissin dediler🙄🙄🙄
30'lu yaşlarında olan kadınlar bu soruyu görünce ne düşünüyor acaba.
Evlenmek için doğru kişiyi beklemek evde kalmak değildir bence😂
Boş insanlarla zaman harcamaktan iyidir.
benim ailemde zorluyor gelmişiz 2021 yılına, doğru insanı bulduğun an evlenirsin bu yobazlıklar nedir
Selam, kalmaz sanırım ama sen biraz sanki bulmak için çaban yok gibi. Erkeklerin adım atmasını bekliyor gibisin umarım istediğini bulursun.
26 yaşında bir kadınla evlenmek şans işidir, sayılmaz bence😀
Tek derdin evlilik değildir o kadar evde kalmayla alakası yok
Kadınlar evde kalıyor muymuş ki, 26 yaş genç yaş üstelik 29-30 ideal evlilik yaşı..
Bu pandemi döneminde herkes evde kalıyor bir sana özel değil 😀
Kendinden mi bahsediyon yok evde kalmadın ama artık evlen
Sayılmaz kesinlikle. Evde kalmak diye bir şeyde yok bence
Geneöde hatunlardabelli bi. Yaştan sonraolur bu ama mutsuzolmaktan iyidir😂
Yani biraz kalmışsın gibi muhtemelen 30 yaşüstü bakar o da bakarsa 🤧
anne=n26 mı oldun sen kızım sen evde kalmışsın bildiğin
ben=🤣🤣🤣🤣
Kız=😱😱😱
Bekar lık sultanlık dır ya iyi böyle yalan dan sevmelere uğraşamam 👍
Kesinlikle hayır değildir.
Nasip, kismet bu. Genelde 24 oldumu kiz artik millet evde kaldi gozuyle bakio sonrasinda. 24 sınır bu ulkede
Kesinlikle değil bence iptal mi yaşa ithal mi Yaş evlenmek için
Sen sayılmazsın ama ben evde kalmış erkek kurusuyum
Sakın yaşım geçiyo diyip işi aceleye vurma bir anlık acele pişman bir gelecek doğurabilir. Güç olsun geç olsun hayırlısı olsun.
peki şunu sorayım 26 sında evlendin 30 da boşandın o zaman ne olacak herkes konuşuyor anca
Alfa duldur. Cinsel olarak asla tatmin olmayacaktır. Onla evlenecek adama Allah sabır versin.
Bazi toplumlar için farketmiyor, muslumanlarda evet boyle
Bu millet niye böyle yağ yetişkinler sanki çocuk olmuş mantık yürüyün be
evde kalmak ne yaaa kaldı mı öyle saçmalıklar annen dalga geçmiştir bence
Erkekler genç hatun istiyor sana gelene kadar 22 23'lük çıtırlara bakarlar
Benim annemde yaşımı her zaman küçük söyler millete evde kalmasın diye 😂
Bu sey kizlar da olmuyormuydu, 😂😂
32 yaşındayım 27 yaşında daha diyor tam evlenme çağı geldi artık diye ekliyor birde 😄
Simdiki erkekler vallahi 30 yasinda iken 18 19 20 yas grubu kizlarla evleniyor. Kizlar tam tersi 30 yasindaki kizi kolay kolay, 25 yaisndako erkek almiyor malesef.
Siz niye evlenmiyorsuznu? 😂
Evliliğe hazır değilim daha 😀
Aileniz haklı bence hazir olun canım sizde😂
Bu gidişle evden kovacaklar zaten😂
Merhabalar tabii ki sayılmaz sonuçta isteyen istediği yaşta evlenebilir aşkın yaşı yoktur
Yani evet galiba ama kadınlar nasıl evde kalıyor anlamam erkekler kalır anlarımda
Saçmalık bu devirde evlilik yaşı 25 ten başlıyor
Herkes konuşur. Önemli olan senin ne istediğin.
Seni kim alsın tipe bak
Tamam tamam ben alırım gel
Manita işlerinden uzak bi tip misin
Sayılmaz ama evlen yani. Fırsatı kaçırma.
Hayır tabiki de ne münasebet 😂😂😂
Ayaklarının üzerinde duruyorsan kime ne
Sayılmaz tam evlilik yaşları işte
Haha
Teyzem haklı bak 😅
Hele bir otuz yaşını gör o zaman düşün bunları
Senin için kart sayılırım
Hayır çok büyük bir yaş değil 26
Sağlık huzur diliyorum sana yeğen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?