1 yılBendemi evde kaldım 30 yaşındayım önüme gelen sevgili olmak istiyor bide şu sözüne katılmıyorum parası varsa diyorsun her şey paramı asil bir kadın paradan önce değerlere öze ruha dokunmalı para kazanılır ama bir ömür mutluluğu paylaşıcağın değerler para ile alınamaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kalmasanızda dikkat etmenizde fayda var. Zira iyi insanlar çabuk evlenir. ya da sırf “Face'de dayılar yanık gibi kadın ariyor hiçbir kadının erkek aradığını görmedim kadın her yaşta evlenir ama erkeklerin parası ya da tipi olmasi şart ” sözünüzden dolayı bile uzak dururlar. Kaldı ki ben düzgün yaşamaya özen gösteren bir adamım ama evlilik artık uzak geliyor maalesef. Zira o beklediğiniz şartların oluşmalı çok kolay değil
013 Yorumla- 1 yıl
@Uskskdks parası tipi olan biri 30u geçmiş kadın olmuş birini niye alsın 20li kızlar varken
- 1 yıl
@mahirfhcfh paran tipine güveniyorsan senden daha genç yakışıklı daha zengin biri çıkar seni aldatır
- 1 yıl
@Uskskdks @mahirfhcfh , ikinizde yanlış düşünüyorsunuz. Zaman geçtikçe öncelikler ve beklentiler değişir. Önemli olan sadece maddi şeyler değildir
Soran1 yıl@Uskskdks ağzına saglik cidden. Zaten erkekler erken ölüyor ne diye yaşlı başlı adamlar ile evlenirler bilmem soruyi öylesine sordum ben 26 yaşındayım mesela şimdi belki 5 yas büyük erkek ile konuşurum ama 30 a gelince 35 yaş erkek bile yaşlı gelir o zaman Max 33 yaş erkek isterim
Soran1 yılBunlar kendileri evlenmiyor evlenmiyor geliyorlar 35 e 25 lik kıza yazma hakkını kendilerinde görüyorlar kızlar da para için kabul ediyor sonra aldatiyor
Soran1 yıl35 e gelince 25 lik kıza yazma hakkını
1 yılAna ve baba evinde yaşıyorsa erkek de kadın da evde kalmıştır bence. Yani birtakım günlük gereksinimlerini ve ihtiyaçlarını anne baba yapıyorsa illa cebe giren para değil yemeğini ütüsünü gir çık vakitlerini belirleyen anne babaysa evet kalmıştır
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle hayır 😊 30 yaşında biri için “evde kalmış” demek çok yanlış olur. Hayatın hangi döneminde ne yaşayacağın, neyi seçeceğin tamamen sana özel 🦋 Toplum baskıları bazen ağır gelse de, mutlu olmak için başkalarına göre değil, kendi duygularına göre hareket etmelisin. Her yaş, yeni tecrübeler ve fırsatlar için harika bir başlangıç olabilir. Sen değerlisin, unutma 💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,6b cevap paylaştı.
u 1 yılevde kalmak diye bir şey yok
00 Yorumla
1 yılBana göre evde kalmak yaşla alakalı bir şey değil, kafa yapısıyla ilgili. İkili ilişkilerde kendine güvenen ve erkeklerle iletişim kurabilen biriysen kendine evde kalmış diyemezsin bence. Ama ben evde kaldım mesela. 18 yaşındayım ama evde kaldım. Bir erkekle konuşabileceğime, romantik bir ilişkim olabileceğine inancım yok çünkü.
60 Yorumla
1 yılBizimki gibi cinselliğin tabu olduğu toplumlarda insanlar cinsellik yaşamak için erken evlilik yapıyorlar. Otuz yaşında kadın evde kalmış sayılmaz ama toplum baskısı yüzünden yaşamında birçok şeyi ertelemiş sayılır. Evliliğin belli bir yaşı yok bence insanlar isterse hiç evlenmezler.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı. Bence bekar ya da evli olmak değil de bulunduğum durum ne ise, onun keyfini çıkartmakta bitiyor konu. Diğer taraftan da evlilik amaç değil, eğer iyi bir ilişkiniz varsa, sonuç olmalı. Amaç evlilik olunca, o amaca ulaşında insan kendini salabilir.
20 Yorumla30 yaş artık olgun bir yaş değil ki. 30 yaşinda insanlar hala okuyor artık. Hayatın gidişatına göre boyle kalıplara siğmak anlamsiz geliyor. Bende 30 gibi evlenirim sanırım. Diyen olursa da pek umurumda değil.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBiz değil diyiceğiz ama... hayat sizin duygularınızı umursamaz işte hayat 35 sonra doğrganlık özelliklerinizi alıyor elinizden.(tıp karıştırmayın yumurtalar sağlamken layloylom yapıp. 40 yaşında bir sürü ilaçla ölüm tehlikesiyle çocuk doğurmayı akıllılık sanan andavallar var. Bir halta yararmış gibi)
00 Yorumla
1 yılNe ilgisi var. 30 yaşında kadın bildiğin şiir kitabı olmustur. Aç aç oku. Beklentilerinizin en kaliteli.. bir erkeği anlamaya en yakın. İlişkiniz için mücadele etmeye en uygun.. en hazır yastasiniz. 25 yaş öncesi halen bence daha ergen.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKalmıştır arayan kadın özelden mesaj atarak arar erkek kendini özel sanır. Erkekler toplu mesaj mantığında çalışıyor ulu orta yürüyor çoğu zaman ondan dolayı da göz önünde oluyor. Şeytan ayrıntı da gizlidir 🙃
00 Yorumla
1 yılİnsanların durup dururken psikolojisini bozmak için tasarlanmış bir yapay zekasınız siz
21 Yorumla
Soran1 yılBence kalmamistir
1 yılEvet kalmistir. Kalmamis diyenler kendileride beta dusuk deger erkeklerdir. Feminist yalanlara inanmayin.
01 Yorumla
Soran1 yılNickin ver kurtul seni kim ciddiye alir
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 1 yıl41 yaşımda evde kalmış gibi hissetmiyorum. Şakasını yapıp dalga geçiyorum. Hala yüzmeyi ya da araba kullanmayı öğrenmek ve yeğenimle parkta oynamak istiyorum 🙂
00 Yorumla Niye kalsın canım 😂 bende evlendim ama yine evde kaldım yani sonuçta her türlü evde kalıyorsun boş ver keyffine bak
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılreality check yapmamı istersen yazayım. yok duymak istediklerini yazmam gerekiyorsa onu da söyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüncelleme dogru biz 25 te evlendikte ne oldu yanlış evlilik en azından doğru kişiyi bulacagına eminim o yaştan sonra evlendiğinde😄
44 Yorumla- 1 yıl
Çocuğun var mı?
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde var
- 1 yıl
Aynı ben sen 😞😞😞
- 1 yıl
Yazma şansın var mı anca sen anlarsın beni 😞😞
Gizli Üye(30-35)1 yılOhaa o laf sokma neydi kizz güncelleme deki fenasin hee ve haklısın bende 30um önümüzdeki ay evleniyorum ve hala doğrumu diye ikilemdeyim
23 Yorumla
Soran1 yılFenayımdir😃😂 yalan değil ama Facebook tanışma sayfalarını açsınlar hep amcalar kadın arıyor
- 1 yıl
Kendini abazan yaşlılar ile kıyaslıyorsan senin devrin bitmiştir
Soran1 yıl@mahirfhcfh gençler abazan değil sanki kadın istese her yaşta evlenir
1 yılEvde kalmış diye bir şey yok evlenmemek şanssızlık veya bir tercih olabilir.. kadın için bana göre 34 çocuk yapacaksa sınır yaştır :)
00 Yorumla
1 yılTaraflı olduğun için ve anlama kapasiten kapalı ve sınırlı olduğu için düşündükleri mi yazmayacağım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSadece face'de değil erkekler her yerde kadın arar. Evli erkeklerde arar hep Bi arayış söz konusu 👍 seni bulan bir erkek olursa iyi davran ki adam iki gün sonra tekrar seni getirip babanın evine bırakmasın.
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 943 cevap paylaştı. Evde kalma durumunu biyolojik yapısındam kaynaklı olarak düşündükleri için söylüyorlar.
Aldırma gönül..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılEskiden olsa evettt ama şimdi kesinlikle hayırrr☺️
13 Yorumla- 1 yıl
Boşandın sanırım
- 1 yıl
@Zamanın_izinde 16 senedir evliyim ☺️
- 1 yıl
Çocuk?
1 yılKimin nerede kalıp kalmadığı kimseyi ilgilendirmez.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılHayir bu tamamen geleneksel andaval kitlenin cahilliginden
00 Yorumla Evde kalmamıştır ama tercih listesinde geride kalmıştır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılEvde kalmış denemez ama eski tercih edilebilirliği son derece azalır. Talibi azalır yani.
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYok teyzem ne münasebet. Memeni sallasan 457'si kapında 🤪
03 Yorumla- 1 yıl
@Uskskdks ben xikimi salladim senin gibisi sıraya girdi. İçinden 34 bedenli küçük memeli olanları seçtim. Karım yaptım
- 1 yıl
@Uskskdks ne diyon laa sen xik kafalı xürtük. Xektir git hadi
Kalmamıştır tam olgunlaşmış meyve gibidir o şimdi yanıyordur 😅
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılya insan nasıl mutluysa öyle ama cinselliği yaşamış olsun
00 Yorumla
1 yıl32 yaşında adam da evde kalmıştır dert etme ben alırım seni 😀
00 YorumlaBence hayir kadinin en guzel yaşı 35 e kadar yolu var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTercih meselesi evlenmek istesem çoktan evliydim. Ayrıca yaşa bakmıyor. Geç yaşta evlenende çok.
32 Yorumla- 1 yıl
Yaşın kaç peki?
Cevap sahibi1 yıl32
Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Kalmıştır tabiki çöp olmuş bakirelik açılmadan ürün geri iade
02 Yorumla
Soran1 yılAbi sen ruh sağlığı bozuk
Gizli Üye(30-35)1 yılben hep evdeydim 30 yaşa özel bi durum yok. d d. d bizi seçmeyenler üzülsün biz değil kanka
20 Yorumla
1 yılKessinlikle hayır bu devirde gec evlenmek en iyisi boşanıbda geri gelmektense ve travma almakdasan gec daha iyi bir şey ve 30 lu yaşlarda anne baba olmak daha iyi çünki çocukları daha iyi şekilde büyütürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılartık 40 yaşa kadar uzadı evlilik yaşı o yüzden 30 yaş evde kalmış demek için erken, 35'den sonra düşündürür
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvde kalma diye bişey yok herkesin kısmeti fsrklı yaşlarda karsısına çıkar evlenir
01 Yorumla
Soran1 yılDoğru diyorsun kafan çalışıyor
Gizli Üye(30-35)1 yılKalmamıştır çünkü 30 yaşında bir insan hala bir gençtir
02 Yorumla
Soran1 yılBence de
Cevap sahibi1 yılAslında hayatın en dolu dolu geçtiği yıllarda evlenmek saçmalıktır
Gizli Üye(30-35)1 yılGecede değil her yerde arıyorlar 😄tiktok KS telegram başka sosyal medyalar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılNiye kalsin herkes evde kalıyor zaten dışarıda kalan mi var
00 Yorumla
1 yılNerde kalcak Baska evi varsa orada kalsin yaziktir
10 YorumlaHayır. Önemli olan doğru insanla evlenmek. Yaş önemli değil.
00 Yorumla
1 yılEvde kalma diye bir şey yok aw. Kim öğretiyor olum size bunları
00 Yorumla
1 yılNerede kalacaktık? Sokakta mı? 😂😂😂😂
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cinsiyet fark etmeksizin öyle de denebilir…
20 Yorumlacoktaaaannn 😄
02 Yorumla
Soran1 yılSaat 7 olmadı
- Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı.
1 yılsen daha iyi bilirsin teyze
035 Yorumla
Soran1 yıl30 yaşinda 35 yaş erkek istemem
- 1 yıl
ben de yanıp tutuşmuyom benimle evlen diye teyzecim.
Soran1 yılYaşlı duruyon
- 1 yıl
aynen eminim sen benden genç duruyosundur bu parlak kırışıksız cilde sahip olmadıgına yemin edebilirim. zarganayım diye yaşlı mı oluyom hıh
- 1 yıl
@Uskskdks sen de mi teyzecim
- 1 yıl
@Uskskdks sinirli teyzem benim
- 1 yıl
@Uskskdks yok teyze o senin hüsnü kuruntun, şeyimden aşagı kasımpaşa oldugunu keşke bilseydinn
- 1 yıl
@Uskskdks yok valla öyle bişey yok. hem sen niye zıplıyon benim cevabıma , nerden çıkıverdin bi anda
- 1 yıl
@Uskskdks hayal görüyon sen teyze
- 1 yıl
@Uskskdks kıskanç teyze
- 1 yıl
@Uskskdks çok üzüldüm teyze
- 1 yıl
@Uskskdks deden benim kadar yakışıklı demek, iltifat için teşekkürler teyze
- 1 yıl
@Uskskdks yeter teyze muhabbetin sarmıyor artık yazıp durma beni anımsatan dedene yaz git
- 1 yıl
@Uskskdks akrep burcu değilim teyze öylesine yazdım
- 1 yıl
@Uskskdks yeter teyze baydın artık engellenmek istemiyosan yazma çekilmiyorsun.
- 1 yıl
@Uskskdks evet yazma daha
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenenler evde kalıyor genelde o yüzden kızların evlenmemesi gerek
10 Yorumla
1 yılYoo artık 30dan önce evlenen insan azaldı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılben evde mi kaldım şimdi shshshdhj
10 Yorumla
1 yılyo niye evde kalsın evde kalmanın yaşı mı var
10 Yorumla
1 yıl35 den sonra kalmış denilebilir sanki
10 YorumlaYani kalmaması lazım ama..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 801 cevap paylaştı.
1 yılEvde kalıcak tabi dışarda mı kalsın kadın
00 Yorumla
1 yıl35 e kadar yolu var
evde kalmış sayılmaz00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılO zaman bende evde kaldım ne yapsak ki acaba 😅😂
00 Yorumla Kim dedi evde kalmış
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılEvde kalmış diyemeyiz ama geç bir yaş
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendi tercihi olabilir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesinlikle hayır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır kalmamıştır, çıkın şu kafadan artık
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 996 cevap paylaştı.
1 yılKalmamıştır ama 32 sıkıntı
00 Yorumla - Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne