Annemle her tartışmamız da evde kaldın diyor 😔eve geç bir yaş farkındayım ama tam evde kalma yaşı mı ya? Sanki kapımda kuyruk var da ben istemiyorum 😂🤔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 10,2b cevap paylaştı. yok öyle bir şey.. benim çevremdeki pek çok genç kadın.. 30 - 35 yaşlarında evlendi.. bu biraz da nasip kısmet meselesidir.. herkes 18 inde 20 ve ya 24 ünde evlenecek diye bir kural yoktur. takılmayın böyle şeylere..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 758 cevap paylaştı. Annen adına üzüldüm gördüğü baskıyı sana yansıtmamalı yaş algısını günümüz 6 ila 8 yaş arttı bunun annene iletebilirsin yani kendisi kaç yaşında bilemem ama sen 26 yaşında değil annenin zamanında 18 19 yaşındasın o yüzden genç vücudunun dinanikliğinin keyfini çıkar kendini üzme flört et seviş ve 20 li yaşlarını dolu dizgin yaşa öptüm
10 Yorumla
Yani düşündüğün zaman çocuk açısında şimdi ya da yakın zamanda bulsan güzel olur ama herkes erken evlenecek diye bir şey yok benim öğretmenim 42 yaşında evlendi mesela yaş kalmadı yani artık kariyer yapma derdinde çoğu kadın evlilik çok sonra geliyor
00 Yorumla
+1 yılBen erkek olarak 26da evlenmiştim.😅
Günümüzde normal deniyorda biyolojimiz kafamızla aynı hızda gelişmedi. Umarım çocuk düşüncen yoktur senin için 30a doğru uzar.
Hiç evlilik istsyorsanda dert edecek bir şey yok al anneni karşına konuş söyle istemediğini.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
71Cevap
+1 yıl26 yaşında bir kadın veya erkek tabii ki evde kalmamıştır. Annen daha geleneksel bir bakış açısına sahipse bu şekilde düşünmesi normal karşılanabilir fakat sen böyle düşünmemelisin. Sırf evlenmek için herhangi bir insanla hayatını birleştirmen beklenemez zaten. Bu yüzden yapman gereken doğru zamanı, doğru insanı ve doğru şartları beklemen. Bu şekilde sağlıklı bir ilişkiye yelke açabilirsin, anneni de kafaya takma lütfen. :)
10 Yorumla
+1 yılMerhaba, öncelikle evlilik gibi bir müessesenin insanların dayatmalarına bağlı olarak gerçekleştirilmesinden son derece rahatsız olduğumu belirtmek isterim.. Toplumumuzda maalesef bu tip yargılar fazlasıyla mevcut ve kalıplaşmış olduğu için değiştirmekte pek kolay olmuyor.. Bu hayat senin ve senin seçimlerinin bedelini şüphesiz senden başkası ödemeyecek.. En yakınındaki insanlar bile bir yerden sonra dışarıda kalmak durumundadır.. Anne babalar onlar öldükten sonra gözleri arkada kalmasın, yuvasını kursun, yalnız kalmasın, bende mürüvetini göreyim düşüncesiyle hareket ediyor evet ama her evlenen tüm bunlara maalesef vakıf olamıyor.. Hayatınla ilgili kararları asla başkalarının vermesine ve seni baskı altına almalarına izin verme.. Her şey gönlünce olur dilerim, keyifli geceler..
20 Yorumla
+1 yılBu konuda çok yorum yaptım, senin için de yapayım bir yorum...
26 yaşında bir kız evde kalmış sayılmaz. Daha gençsin... Okuyan bir insan zaten günümüzde 30 yaşından erken evlenemiyor.
Şu anda büyük ihtimal ailen ve çevren tarafından baskı altındasın... Sana evlen artık, bak senin yaşındakilerin hepsi evlendi, sen hâlâ bekarsın... vs. sözler söylüyorlardır...
Sana tavsiyem; bu sözlere kulaklarını tıkaman ve bu sözleri duymamandır. Çünkü; ailen ve çevren istiyor diye, evlenmiş olmak için evlenirsen, sen kaybedersin, çok üzülürsün ve hayatın zindan olur...
Şunu sakin unutma; evleneceğin kişi ile sen yaşayacaksın, aynı evi ve aynı yatağı sen paylaşacaksın... Yarın bir gün sorun olduğunda, hayatın zindan olduğunda; sana evlen diye baskı yapanların hiç birisi yanında olmayacak...
Bu nedenle de; tekrar ediyorum, sakın ama sakın evlenmiş olmak için evlenme... Kısmetini, hayatının aşkını bekle... O seni bulacaktır...🙂20 Yorumla
+1 yılBenim de abim o yaşta ama evlenmeyi düşünmüyor, nokta kadar baskı kurmuyoruz ama annem biraz böyle itelemeye çalışıyor. işin başında aşkın evliliğin yaşı olmaz, şu devirde kırkında ellisinde evlenip güzel hayatlar yaşayanlar da var. Hiç evde kaldım diye kendini sıkma, sakın ha öyle de düşünme. Gençsin güzelsin, mutlu olmaya huzurlu olmaya bak. Kısmetin de artık ne zaman gelirse gelir.
20 Yorumla
+1 yılHayır sayılmaz. Bıktım artık şu evde kalmış kavramından. Çok saçma değil mi yaa. Herkesin hayatı kendine ve ister evlenir ister evlenmez. Doğru kişi veya hayatının aşkı ne zaman karşına çıkar bilemezsin bu yüzden evliliğin ya da aşkın yaşı olmaz bence. Gerçekten sevip sevilmeden evlenme. Zaten 26 yaş olarak hiç de büyük değil bence.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliler evde kalıyor bekarlar geziyor
Evlilik çok önemli mi gerçekten
Geç olsa ne olur evlenmek için evlenmeyin sonrası pek mutlu olmuyor22 Yorumla- +1 yıl
@Nadıyekrhn gördüğüm en iyi fenomensin
- +1 yıl
@SabbraCadabra teşekkür ederim
+1 yılHayır 30 yaşında evlendim erken bile evlenmişim diyorum 35 e kadar yolu var evlenip kendini yipratmaktnsa bekar kal gez toz istediğini ye iç istediğin yere git özgürlük gibi var mı
35 Yorumla- +1 yıl
Doğurganlık sorunsalı peki :/
- +1 yıl
@Cottoncndy Allah'a şükür evlendiğimin 4. Ayına hamile kaldım doğurmaya gün sayıyorum :-D çocuk nasip küçük yaşta evlenip hala çocuğu olmasını bekleyen insanlar mevcut Allah isteyenlere versin nasipse oluyor değilse yaşın küçük olsada olmuyor çocuk annem 18 yaşında evlenmesine rağmen beni 33 yaşında doğuruyor 15 yıl çocuğu olmuyor etrafımda çocuk arayan benden 5_6 yaş küçük bir kaç yıl evli kadınlar mevcut
- +1 yıl
Çok haklısın, ben de duyuyorum öyle, erken evlendiği halde çocuğu olamayanları... dediğin gibii cidden nasippp...
- +1 yıl
Allahü teâlâ bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤩
- +1 yıl
@Cottoncndy amin inşallah canm Allah isteyenlere herşeyin hayırlısını versin 😘
- Aile & Toplum konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılAnnen kendi zamanı ile değerlendiriyor, onun zamanın da evlenenler kan kusup kızılcık serbeti içtim deyip oturdu görünün üstüne. Evlilik erken yaslar da olacak iş değil zaten. Olgunluğunu işini başını alıp yapılması gerek.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenmek istiyor musun ki? İstemiyorsan evlenme zaten, evlenmek icin evlenme de sonra mutsuz olursun seni seven senin sevdiginle evlen, bulursun bir gun ve bulmak icin ne yapiyorsun ki o da bir soru yani
10 Yorumla
+1 yıl35 yaşına kadar böyle bir karamsarlık yaşamamalısın
sonrasında ise.. endişelenmen gerekiyor :))10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaaa sacma sacma konusmasin ben bugun 26 oldum hediye olarak da figür oyuncak istedim ve asla evde kaldigimi dusunmuyorum 2021 yilinda zaten boyle bir tabir uygun olmamis neyiz biz mal artigi mi sversek evleniriz yoksa da yok ne yapalim
20 YorumlaSayılmaz tabiki, kendi tercihi sonuçta, istediği zaman evlenebilir.
00 Yorumla
+1 yılEvlenemediğim için hiç üzülmüyorum beni bu hayatta hakedecek bir tane bile adamın olmaması çok dokunuyor
20 YorumlaEvde kalmış değildir,, o küflenmiştir, bu nasıl soruya? evlenmek bir meziyet değil, bunu anlayın artık.
10 YorumlaBu kadar koca meraklısı olmak bir bizim topluma mensup zaten daha yaşın ne ki senin evde kaldım psikolojisine giriyorsun öyle.
10 Yorumla
+1 yılKime göre neye göre? İsterse hiç evlenmeye bilir. Bu kişinin kendi tercihi olabilir. Evlenip mutsuz olacağına, mutsuz çocuklar yetiştireceğine hiç evlenmemek daha iyi. Evde kalmak nedir?
23 Yorumla- +1 yıl
32 yaş tecrübesi konuştu 😅
- +1 yıl
@Pokerrface evli olmadığımı nereden çıkardın?
- +1 yıl
Sanmıyorum. Evliysen de pek memnun değilsin.
+1 yılKendini nasıl hissediyorsan
Yani evde kalma tabiri cidden kötü ama bu düzen değişir Umarim su lafları bırakırız
Çok iticiyiz10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnnene sen evlendin başın göge mi erdi diye sordun mu? 😂
23 Yorumla- +1 yıl
@AsabiÖküz niye yahu
+1 yılProblem bende değil ki ailem istemedi, yaş oldu 26. Amaaan bana ne
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Onların zamanı için bu yaşlar geç sayılır ondan öyle diyordur
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer genç kız yaşıyor bu korkuyu hele anneler 🙂
Her topalın bir kör alıcısı vardır10 Yorumla kizlar genelde oyle hisseder... ama taki 27-28 e gelince dilenci olsa kabul ederim moduna girersiniz 😂 1-2 sene sonra onlar istemese sen isteyeceksin merak etme 🙂
00 Yorumla26 yaşında ki insana evde kaldın denilmez şöyle düşün liseyi bitirdikten sonra 4 senelik güzel bi üniversite bitirsen zaten 25 yaşında oluyorsun. Bu 1 sene içinde evlenicem diye tutturup adam akıllı tanımadığın birisiyle evlenirsen açık diyorum %50 ihtimalin var gerçi ama kötü biri çıkarsa hayatın biter. Evde kalma lafı benim için 35 yaşını geçenlere söylenir onun dışında kimse evde kaldım demesin bence.
02 Yorumla
+1 yılHayır ya hem herkes evlenmek zorunda mı ki? Evlilik sana mutluluk vereceğini fark ettiğin anda yapılan kişisel bir tercih hayat senin hayatın ve en önemli sensin.
00 Yorumla
+1 yılEvde kalma yaşı değil ama kusura bakmayın; annenizin kafası geride kalmış. Siz gençsiniz, GENÇ. Sanki 50 yaşındaymışsınız gibi.
10 Yorumla
+1 yıl26 yaş daha çok genç bence insan anca yeni yeni o da olgunlaşiyor. Ben de 26 yım 25 imde nişanlandım simdi 26 yim 2 ay sonra düğünüm var nasipse. Eşim olmasa yine de düşünmezdim evliligi, evde kalmak ne ya
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. bu ortamda (sosyal ve ekonomik) kaç yaşında bir talibin olacak ki kendisinde evlenecek maddi manevi gücü bulabilsin. gençler iş güç bulamıyor ki evlensin evin ailesini geçindirebilsin
00 YorumlaAnnen gibilerin aklına kahvaltilik sosla ekmek bandirayim 😂
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet beyler şöyle sıraya geçelim , ittirmeyelim… , itişmeyin kakışmayın … tamam başlıyorum.. merhaba ben damat Ferit
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 üzeri yaşta olsan hadi anlarımda 26 yaşında evde kalmış ne ya!
Daha evde kalmış sayılmazsın.10 Yorumlasaçma. evlenmek için hiç bir yaş geç değildir. net.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılNereden baktığına bağlı.
Bana göre eevde kalma yaş meselesi değil00 Yorumla Annene göre evde kaldık çünkü onların zamanında evlilik 14-15 di
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2. 3. çocuğu istemiyorsan çokta dert etme, çok geç bir yaş değil. 30undan sonra her sene yumurtaların kalitesi bozuluyor ve %10 kayıp yaşanıyor, 2. 3. çocuk düşüncen varsa zaman biraz kısıtlı.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBosver anneni kalmis sayilmazsin yuregini ferah tut.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlar için en ideal evlilik yaşı 19 ila 25 arası bana göre 25 den sonra geç kalınır bu benim düşüncem tabiki güzelsen evlenirsin sorun olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi güzellik deme Türkan Şoray'ın kumral versiyonuyum yeminlen ama çevre yok
Cevap sahibi+1 yılgüzellik yakışıklılık çok önemli güzelsen illa bulursun
Aile & Toplum konusunda 10,9b cevap paylaştı. Boyle anneler yuzunden yalnis tercihler yapiyor kizlar
00 Yorumlabence evlilik hiç olmamalı fakat illa evlenilecekse 30 yaşından sonra olmalı insan kendini tanımalı, ne istediğini bilmeli.
10 Yorumlaevde kalmak diye bisey mi kaldı ya millet 40 yaşında evleniyor abartma
10 Yorumla
+1 yılBu kişinin kendi isteği. Bir insan 70 yaşında da evlenebilir 20 yaşında da 💁🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılannen evlendide noldu
30 Yorumla
+1 yılOnlara göre evet bize göre hayır acele yok
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlendiniz mi yoksa hala bekar mısınız 😂
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz ben yeni 5 senelik ilişkimi bitirdim 26 yaşındayım da ondan sordum benimde pek evliliğe karşı ümidim kalmadı çünkü yani çünkü yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik karşı taraf o kadar haksız saçma sapan birseyden bitirmek istedi ki iyi tamam bitsin dedim yani ama olan 5 seneme oldu haram zıkkım olsun
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz karşı tarafı bu devirde kira ödemekten kurtarmayı teklif ettim gel benim evimde oturalım bir tek mutfak ile fatura masrafımız olsun dedim bu masrafları halledince elimize keyfe keder harcamak için 8-10bin TL arası bir para kalıyor onunla rahat rahat takılırız dedim o kalan para birseye yetmez dedi ne yapıyoruz da yetmicek dedim tek yaptığımız kafeye gidip kahve içmek ne tatilimiz var ne sinemamız var vs bahane arama dedim sende işe gir çalış elimize daha fazla para kalsın daha çok harcarız falan dedi ben zaten ömrü billah seni kira ödemekten kurtarmışım yani binevi bir ömür boyu kirayı ödemeyi ben kabul etmişim gibi rahat bir hayat teklif ediyorum daha ne istiyorsun dimi? cebine kalan 10bin TL ile nasıl hiçbirsey yapamıyor ben anlamadım ve anında rest çekip bitirdi tamamen para için beni yanında tutmuş çalışmayı kabul etmediğim için eline daha fazla para kalmıcak diye bitirdi
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz 30 yaşında bütün arkadaşları evli ya çoluk çocuk sahibi hepsi bu geçim sıkıntısı çekmek istemiyorum dedi bıraktı gitti
Soran+1 yılHala bekar ama biri var gibi bakalım ciddi 30 da evlenicem sanırım 😂😊
Cevap sahibi+1 yılBenim daha dün evlilik yolunda olduğum ilişkim bitti çok zor nasıl atlatıcam bilmiyorum inşallah senin için hayırlısı olsun
+1 yılSaçmalama evde kalmak nedir ya belli olmaz bu gonul isleri beklemedigin bir anda kendini evlenirken bulursun daha gencsin
00 YorumlaHayır genç daha yaşın 2 senesi daha var bence. Annen tartısma çıkardığında bul birini de evlenelim de madem 😅😅
00 YorumlaAynı sorunu yaşıyoruz 😅
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılöyleyse ben çoktandır evde kaldım demekk
10 Yorumla
+1 yılHayır odada kalmış sayılır
10 YorumlaHayır. Bence bu yaştan sonra evlilik yapılmalı
10 YorumlaSacmalık. Evde kalmak diye bir şey bile yok.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Saçmalama hayatını yaşa
10 YorumlaYoo ne alakası var gayet normal birşey bence
10 Yorumla
+1 yılhayır evlenmek kader değil tercih meselesidir
10 YorumlaYoo insan intadıgı yaşta evlenir evde kalmıştı olmaz yanlış kişiyle olacağına hiç olmasın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılKapını bilmem ama gizli olmasan burada baya bi kuyruk olurdu 😅😅
00 Yorumla
+1 yılYa zaten Evlilik çok merak edilecek birşey değil... o yüzden takılma aynen annede öyle söyle
00 YorumlaHer gece soruyorlar bu soruyu evde kalmışsınız 18 evlenme yaşı
00 Yorumla
+1 yılEvde kalmış sayılmaz kesinlikle
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkalmışsın hemen bul birini acill
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle sanıyorlar halbuki kimse yok🤣
00 Yorumla- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?