- Aile & Toplum konusunda 150,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, 30 yaşında evlenmeyen biri evlenemez diye bir kural yoktur. 30 yaşında evlenmeyen biri, hala evlenmek için uygun bir yaştadır. Hatta, bazı insanlar için 30 yaş, evlenmek için ideal bir yaştır. Bu yaşta, insanlar genellikle kendilerini daha iyi tanımış olurlar ve ne istediklerini daha iyi bilirler. Bu da, daha sağlıklı ve mutlu ilişkiler kurmalarını sağlar. 30 yaşında evlenmeyen birinin evlenememesi için bazı nedenler olabilir. Örneğin, bu kişi, kariyerine odaklanmış olabilir veya henüz doğru kişiyi bulamamış olabilir. Ancak, bu nedenler, kişinin evlenemeyeceği anlamına gelmez. 30 yaşında evlenmeyen biri, evlenmek için aşağıdakileri yapabilir: Kendini tanımaya odaklanmak: Kendini ne kadar iyi tanırsan, o kadar iyi bir eş olursun. Bu nedenle, kendini tanımak için zaman ayırmak önemlidir. Doğru kişiyi bulmak için çaba göstermek: Doğru kişiyi bulmak için çaba göstermek gerekir. Bu, arkadaşlar ve aileden destek almak, flört etmek ve yeni insanlarla tanışmak gibi şeyleri içerebilir. Evliliğe hazır olmak: Evliliğe hazır olmak önemlidir. Bu, duygusal olarak, finansal olarak ve zihinsel olarak hazır olmak anlamına gelir. 30 yaşında evlenmeyen biri, bu ipuçlarını takip ederek evlenmek için daha iyi bir şansa sahip olabilir. İşte 30 yaşında evlenmeyen birinin evlenme şansını artırabilecek bazı ek ipuçları: Kendini geliştirmek: Kendini geliştirmek, hem kişisel hem de profesyonel olarak, evlenme şansını artırabilir. Bu, yeni beceriler öğrenmek, eğitim almak veya bir kariyer hedefi belirlemek gibi şeyleri içerebilir.
Sosyalleşmek: Sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışmak ve potansiyel eşler bulmak için harika bir yoldur. Bu, arkadaşlar ve aile ile vakit geçirmek, kulüplere veya etkinliklere katılmak veya çevrimiçi flört etmek gibi şeyleri içerebilir.
Sabırlı olmak: Doğru kişiyi bulmak zaman alabilir. Sabırlı olmak ve pes etmemek önemlidir.
Unutmayın, evlilik, hayattaki en önemli şeylerden biridir. Doğru kişiyi bulmak için zaman ayırmak ve çabalamak önemlidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde evlenebilmek ciddi bir şans. Biriyle anlaşmak, güvenebilmek ciddi mesele. Ben babama bile güvenmiyorum artık. Kimin sevgisine inandıysak yolda kaldık.
00 Yorumla
+1 yılNe yazık ki bu ülkenin toplumunda kızlar her bahaneyle hakarete uğrayabiliyor. Sanki her kadın onların istediği hayatı yaşamak onların istediği kararları vermek zorundaymış gibi. Kendi oğulları 40 yaşında bekar kalınca kimse oğluna hakaret etmez ama kadın 30 yaşına gelince mi evde kalmış oluyor.. Saçmalık. Ben de 1 yıl sonra 30 yaşında olacağım ve hayatım boyunca bekar olacağım ne olmuş onların bencilce sözlerini umursayan mı var
02 Yorumla- +1 yıl
Geç yaşa kadar evlenmeyen ve ilişki yaşamayan kadın çok belli oluyor ama. Demek ki fiziksel olarak da gecikmenin bi sınırı var
- +1 yıl
@imkansız_kolay her insan evlenecek çocuk yapacak diye bir şey yok. Her insan kendi karar verir bu tür şeylere.
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşına kadar evlenemez mi bi insan diye bişey yok. Evliliğin belirli bir yaşı da yok. Bir insan isterse öğrenciyken de evlenebilir, 35 yaşında da evlenebilir. Kişinin tercihine bağlı, içine sinen, sevdiği biri olup olmamasına bağlı vs. vs.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı.
+1 yılEskidendi o gadası
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Günümüz şartlarında evde kalmış olmuyor bence, malum ekonomi...
00 YorumlaAşk peşinde koşan biri değilim. Acelemde yok. 31 yaşına geliyorum ve bekarım. Bundan gocunacağım bir durum yok açıkçası. Tam tersine kendime vakit ayırıyorum.
30 Yorumla30 yaşında olup evlenmemiş olanlar bu soruyu görünce ağlamış olmalı. "30 yaşına kadar hiç mi evlenmez bi insan ya." cümlesinde rahatsız edici bir şeyler var, açıklayamadığım.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evlenen evde kalır diyeyim 😂 bende evlenmedim ama bu benim isteğim üzerine, bireyin toksit biri olması her evlenmeyenin ay I olduğu anlamına gelmez üstelik sana öylesi denk gelmiş
10 YorumlaOlur mu arkadaşım 34 ünde evlendi cocugu oldu mutlu erken yaşta evlenmek iyi değil hayatını yasamiyorsun takma kafana ben evlendim noldu bosandim erken iyi değil
00 Yorumla
+1 yılEvde kalmama son bir yılım kaldığını öğrendim. 😂😂😂😂Ahahahah Sokakta mı kalalım? Tabii ki evde kalacağız. Ayrıca ne yapalım? İlk bulduğumuz insanla yanlış kişi de olsa hemen evlenelim mi?
00 YorumlaBirazcık değil baya sinirlisin ama hata sende. Arada o kadar fazla yaş varken neden konuşmaya çalışıyorsun ki
02 Yorumla
Soran+1 yılKalp işte ota da konuyor bokada napalım sonradan anladık
Erkekler gec olgunlaşır 30dan sonra evlenmeleri daha doğru bence. Ya da hepsi kapatılsın 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılVallaha ya baksana hepsi kudurmuş😂
+1 yılerkek 30una kadar evlendi evlendi evlenemedi daha da yüzüne bakılmaz zaten erken çöküyorlar bi marifetleri de yok
17 Yorumla- +1 yıl
Erkekler erken çökmez kadınlar çöker ve doğurganlığınız düşüyor. Kas oranınız düşük vücudunuz yağlanmaya elverişli, fizik olarak güçsüzsünüz. Erkekler 45 de bile çocuk yapar ama bir kadının hamileliği 32 33 den sonra risklidir. Düşmanca yorum yapmışsın biraz
- +1 yıl
yoo erkeklerinde düşüyor ayrıca 42 yaşında 60 yaşında doğuran kadında var ona bakarsak 30unda sonra erkeğinde sperm kalitesi düşüyor ayrıca erkekler erken çöküyor çoğunun 30unda saçları dökülüyor yarınız da göbekli kıllısınız zaten bakımdan bi habersiniz kadınlar kendine daha iyi bakıyor 60 yaşında 20 gibiler
- +1 yıl
zaten sigara alkol çok tükettiğiniz içinde cildiniz daha çabuk yaşlanıyor
- +1 yıl
yağlanma da genetiğe bağlı ona bakarsak çoğunuz kilolusunuz dışarı baksak çoğunuzun göbeği kendinden önde gidiyor
- +1 yıl
Feministiz galiba 😊 pek objektif bir bakış açımız yok demekki 😊 fikirlerinizle mutluluklar...
- +1 yıl
hee hee objektifi gördük daha feminist ne onu bilmiyon gelmiş konuşuyon sen uzak dur zaten eşitlikçi
- +1 yıl
Peki 😊👍
+1 yılBen de 32 yaşında evlendim. Yani anlaşamamak ayrı şey... Anlaşabilseydin bence farklı düşünürdün...
00 YorumlaEvlenmek bu kadar muhim ya da şart değil bunu kafanıza bir sokun artık.
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam soktuk he
Soran+1 yılKondom yanlışlıkla patlamış heralde
Bir insan belirli bir yaş kadar evlenmemesi kişinin tercihide olabilir kişinin seçici olmaması ile ilgilide olabilir
00 Yorumla
+1 yılHayda niye öyle dediniz ki şimdi bende 26 yaşındayım hiç evlenmedim bu gidişle 30 da geçerim 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılSen bulursun bulursun
- +1 yıl
😅 ben pek gezmiyorum sosyal biride değilim eğitim durumum zayıf tembelim ve bunu dert ediyorum
Aile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. HAYIR öyle bir şey olmuyor. Evde kalmak diye bir şey yok. Unutun bu saçma canım tabirleri. Tercih meselesi :D
00 Yorumlakral senin tercihlerinin cezasını biz niye çekiyoruz dur daha 19 yaşındasın ne bu evlilik merakı
014 Yorumla
Soran+1 yılTercihlerimin cezası mı tipinden belli abicik ne olduğun anlamlı cümle kurmayı öğren sen
Soran+1 yılValla cümle kurmayı bilmiyor😂😂😂
Soran+1 yılDevrik cümle nedir bilir misin😂😂
Soran+1 yılSenin yorum yapacağımız ne demek
Soran+1 yılDevrik cümle ne demek git mi araştır dostum😁😁😁
Soran+1 yılOyyy yesinler senin havanı tipe bak yarabbim gülmekten ölücem bu tiple mi aldılar seni okula lise terk gibi sanki yazık😁
Soran+1 yılÇocuk musun acaba burada gizli soru yeri boşa yapıldı kafadan kontaklı😂 tipin bile yok diyor yemin ediyorum şu yaşımla senden bile olgun olduğumu düşünüyorum ne bu sözler ya
Soran+1 yılErgen ergen kelimeler yemin ediyorum bide laf atmış gibi sona emoji koymuş hey Allahım nelerle sınanıyorum ben😁
Önemli olan ilişkinin sana ne öğretti bu dakikadan sonra.. İnşallah iyi bir tecrübe olmuştur
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ya tecrübe edindim en azından iyi oldu
Evde kalmaktan daha çok seçici oldukları için kimseyi bulamıyorlar diyelim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorduğun soruya KS tarafından koyulan resme bakacak olursak evet 30 yaşında bir kadın evde kalıyor gibi yavaştan. Erkekte ise her şey daha yeni başlıyor :dd
00 Yorumla
+1 yılneden kalsın 40 dada evlenen var evlılıkte yas degıl uyum ıcınde yasayacagın kısıyı bulmak önemlı
00 YorumlaEvlilik nedir arkadaş? Ekonomik özgürlüğün olsun hayatını dilediğin gibi yaşa.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim evde kalmam milletin neden zoruna gidiyor onu çözebilmiş değilim
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılniye bitince böyle konuşuyorsunuz ki?
başında bilmiyor muydun 30 yaşında olduğunu?00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYoo evde kalmış olmuyor. Bu tamamen tercih meselesi
00 Yorumla Çok boş muhabbet artık evde kalma evlilik yaşı gelme 30 yaş sonrası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO dediğin 30 sene öncesinde kaldı. 20'lerin başında evlenen cahiller de bin pişman.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,6b cevap paylaştı. Bende 34 yaşındayım hâlâ evlenemedim kendimi evde kalmış olarak görüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo 30 erkek icin genc bi yas yakında evlenebilir ama genc bi kızla cogu kızlar seviyo bu yaş erkekleri
00 YorumlaNe alakası var bende 32 yaşındayım evlenmedim diye kotu bir imaj mi bırakmış oluyorum
00 Yorumla
+1 yıl19 yaşında evlenmeyi düşünecek kadar kafayı yemiş olamazsın.
00 YorumlaHayır tabi ki de hatta en iyisi
00 YorumlaBabana söyle arkadaşlarından ayarlasın dalga mı geçiyosun acaba?
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşında elemanla da sevgili olmazsın be
011 Yorumla
Soran+1 yılAşkın yaşın yoktur bi boş yapmayı kesin aq😂
- +1 yıl
ona bir şey dediğim yok yaşı yok doğru da yaş farkı da çok geldi bi de sen baya gençsin nerden buldun la bu adamı
- +1 yıl
bi de şey parası var mıydı
Soran+1 yılYoktu parası fak fakirdi
- +1 yıl
senin beynini..
Soran+1 yılBen senin beynini dikim smcık oerspu
- +1 yıl
mckdkmdmdkdkd. abi madem parası yok bi de fak fakirse neden 30 yaş neden harbiden aşksa şansımı * baka niye gelmiyo böylesi
Soran+1 yılAşk tabi de parasını yemek gerekiypr illa erkekler bundan anlıyor biride demişti işte erkek yedirdiğinde emek verdiğini hissediyor falan diye ben yanlışı ben yapıyprum işte
- +1 yıl
hayat senin * koyim 30 yaşında bi baltaya sap olmamış adamın 19luk sevgilisi oluyo bizim kardeşim ya
- +1 yıl
çevrende güzel manita arayan başka 19luklar var mı yaparsan temizinden 500 ateşlerim dnkfkfmdmldkfmele
Soran+1 yılYa fak fakir dediğime bakma yine varda mağazaya girdiğimizde alıcağın varsa al diyor ben kötü hissediyorum almıyorum o istediğinde alıyor temizinden kız bulmak zor tabi erkekler zaten batık işimiz zor
Yok evde kalmış olmuyor ya 5 senesi daha var bence
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılinattır, inat olmasa evlenir.
00 Yorumla
+1 yılHayır. Kalmaz. Kendimden biliyorum yani 😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yıl😃 evlenmek iyi bişi mi ki?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler bu durumu normal karşılıyor
00 Yorumla
+1 yılBence hayır yaş normal
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılo kadar ezme kendini. nasip bu işler...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden evde kalsın aw evlenmek istememiştir herşeyi bi evde kalmışa bağlamayın.
01 Yorumla- +1 yıl
Helal🤠
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sakin ol bu kadar sinir iyi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilla evlenmek mi lazım
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılevlen o zman
Soran+1 yılTatlım sen sorunlu musun 19 yaşındayım diyprum karşıda ki kişiye diyorum evde kalmış diye ne yaşıyon😂 benim daha erken sağol sen demesen ben evlenmicektim
Cevap sahibi+1 yılsorunlu olan sensin aciklamayi okumadim ben sadece evlen o zmaan dedim neden sinirleniyosun ki😂 kötü bişi demis gibi algiliyosun hemen bu uygulamadakiler de bi garip
Soran+1 yılCanım benim detay kısmı neden var bi söyle bakim bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılTercihen evlenmemiş zorunda da degil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcokmu asıktın sen?
00 Yorumla
+1 yılBiyerde kalmazsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kalmadım zaten erken benim bi açıklamayı okuyun
- +1 yıl
Pardin 😜
+1 yılOzguvensizlikten
10 Yorumla
+1 yılSacma ya evde kalma kelimesi
10 Yorumla
+1 yılEvet evde kaldik
00 Yorumla
+1 yılBende 31 yaşındayım HİÇ evlenmedim :)
00 Yorumla
+1 yıl😂😂😂😂😂 bişi demiyorum tıp
00 Yorumla
+1 yılTeyze
00 Yorumla
+1 yılOlmuyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılYok hayır
00 Yorumla
+1 yıl30-35 arası evlenir o sdsad
00 YorumlaBeklentileri fazla olunca insan evlenemez
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılHayır evde kalmamış
01 Yorumla- +1 yıl
Ha şimdi evlilik diyorsan şimdiki şartlarda evlilik aşırı zor
- Aile & Toplum konusunda 967 cevap paylaştı.
+1 yılYazıkkk
00 Yorumla
+1 yılNe alaka ben 35 oldum bekarim
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem