28 yasinda bir kadin evde mi kalmistir?
Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
28 yasinda bir kadin evde mi kalmistir?
Yöre kültürlerine göre değişir. 21 yaşında evde kalmış muamelesi yapılanı da gördüm, 32 yaşında evlenme çağı geldi denileni de... Bu psikolojin yaşadığın yöre ve aile kültürünle alakalıdır. Geleneksel anlayış okumuyorsa şayet, kız erken verilir üzerinedir. Durumunu buna göre değerlendirirsin.
Koç burcu Kadını : Türk Kadını için bu yaş normal
bu yaşına kadar gelen biri evde kalmamıştır çünkü kendisine uygun birileri çıkmadığı için evlenmemiştir. bu yaşta alınan karar ile 18 yaşında alınan karar arasında dağlar kadar fark var kısacası tecrübeli, tecrübesiz olarak ikiye ayırabiliriz. Acele etme denizde balık çok
oh aaa evet ben de koc burcu kadiniyim ben de boyle diyorummmmmm
Lütfen bu bağnaz düşüncelerden uzaklaşalım. Zamanı geldiği için değil doğru birini bulduğunuz zaman evlenin. Yaşınız geldiği için evlendiğiniz de karşınızdaki doğru kişi çıkmadığında ne olacak? Bütün yaşanacak olumsuzluklara değecek mi? Etraf ne der diye değil siz nasıl istiyorsanız öyle yaşayınız.
Arkadaşlar mesele evde kalmak değil. Herkes her yaşta evlenebilir ama her yaşta istedigi gibi birini bulamaz. Asıl sorun bu. 28 yaş da artık çogu kız için tehlike çanlarınin çalmaya başladığı yaştır. Beklentilerini tutarlı şekilde ayarlamazsan evlenmen zor olur.
Cevap
57Cevap
Bu tamamen kişinin yaşadığı hayat tarzı ile alakalı bir durum çevresi olan her insan, her yaşta evlenebilir.
Ortalama evlilik yaşının biraz üstü sadece, 25 yaş ve üstü evlilikler biraz daha sağlıklı olabiliyor, özellikle 18-23 yaş evlilikleri henüz tam zihnen olgunlaşmamış bireylerde sorun oluşturabiliyor.
Öyle bir ekosistemde yaşıyoruz ki inan normal hiç kafana takma. Bende bir zamanlar çok takıyordum ama etrafıma bakınca takmamam gerektiğini çok daha iyi anlıyorum
Kendini o tür dusuncelere sokma. 30-32 yaşında tanıdığım kizlar var ve hiç evde kaldım triplerine gitmiyorlar. Hayatlarını yaşıyorlar gayet mutlu bir şekilde
Bu kafayla güzel kardeşim beyin dersinden kaldın bir erkeğin olgunlaşma yaşı 30 ve üstü.
Erkekler kadınlarda dış görünüşe bakar. İçgüdüsel olarak gençlik ve doğurganlık anlamına gelir. Yaşlandıkça daha az tercih edileceklerdir.
Kime göre neye göre.. Toplum normlarını sallamıyorum ben bir çok konuda maalesef. Keyifli akşamlar..
Bahsettiğin olay 15 sene önceydi knka 35 yaşında ki biri bile artık evde kalmış sayılmaz tercih meselesidir.
Bi 30-40 sene önce olsa evet derdim ama günümüzde evlenmeye yaşı 30'larda seğrediyor zaten. Normal yani.
şu evde kalma tabirini komple ulkeden cıkarmamız lazım ya... özguvenını kaybetme..
Neye göre kime göre? Kalmamış olma ihitmalinde var.
Kime gore evde kaldi evde kaldi nedemek ya belki evlenmek istemiyor
40-45 yaşında evlenip çocuk yapan bile var. Artık bekarlığın da gençliğin de yaşı yok.
Kime göre djdj gencim güzelim evlenipte niye başımı yakayım
Artık 28 yaş altı çok erken geliyor hatta insanlara ne evde kalmasıı
38 yaşında bir kadın evde mi kalmıştır... Sokakta kalmak bana göre değil
Eskiden olsaydı evet ama şimdi hayır (ama bana göre geç yaş)
Bence kalmamış hatta duruma göre iyi bir şey yapmış bile denilebilir
hayır evlenmek istememistir veya fırsat olmamıstır
Gelişmiş ülkeler de evlilik mi var isteyen istediği kişiyle aynı evde yaşayabilir.
@İlaydayse Gevşeklikle alakası yok bilgi kültür seviyen yüksekse her şey yapabilirsin bilgili kültürlü olman lazım her şeyi bilinçli bir şekilde yapman lazım
En İyi Cevap