27 oldum evlenemedim evlenemiyorum😔😭 yok gelen gidiyor halbuki guzelde kizim. Olmuyor birturlu. Gelen ego kasiyor ya da issiz oldugumu bahane ediyor.
Var
Hayir tek sensin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Benim best kankimde 26 olcak oda bekar hiç manitide olmadı çok güzelde kız. Olmayınca olmuyor kasma kanka😂
Dalga geciyorlar ama nereye kasma. Ben daha guzelim mesala talibim oyle degil ve yine kabul ettim adam beni sonra red etti😅😂
Ya yapma şöyle şeyler evde kaldım diye düşünüp dengin olmayan birini kabul etme sonra bi yerleri kalkar 😂
Kalkmis zaten belli 4 senedir duran resmi beni red edince degisti😂
Ne gibi değişti😂
Profil ftgrafini degistrdi hemen. Benle olmadi bende sildim bunu hemen gtmis resimlerini degistirmis. Milattan onceydi o resimler halbuki anlamadim yani
Belki başkası oldu hemen inan neden olur bilmiyorum ama arada benim başımada geliyor biri hayatıma girdiği zaman başka birileride anlamsız bir şekildr varoluyor hiç kimse hayatımda olmasın birisi arayıp sormaz beni o hesap gibi olmuştur belki😂😂
He hee aynen. Banada 2 gorucu ayni anda gelir biri gideince digeride gider 😂 valla dgru tespit
2 görücü aynı andan gelmiş ve aynı anda gitmiş gibi görünüyor neden😂
Biri 40 yasindaydi digeri 24 ben 27 sence olurmu😂 instadan yuruyen oluyor belki gorucu geluo. Gorucu issiz instadan yuruyende bidaha yurumuyor. Boyle oluyor hep
40'ı napıcan ya 24 olabilir ama bende 28 yaşında bir kızla flörtleşiyordum ama kafamız uyuşmadı diye ayrılmıştım 3 4 yaş küçük veya büyük olması sorun olmamalı bence
Amaaan zaten ikiside olmadi bi ara yasitim geldi sulalesini sevmiyorum die onu keyfi red ettim. Arkadasimin akrabasiydi bi o keyfi oldu
Hep reddetmişsin bir kerede reddedil yani olabilir böyle şeyler😂
Demi yaaa 😂😂
Sen şimdi yaşıtın mı olsun istiyorsun ne olsun istiyorsun anlamadım😂
2 yas buyuk olsa tipi fena degil uzun kalipli biri fena olmaz ama isi gucude olacak huyu suyu
Zor bişey değil ya uzun boylu kalıplı 30lu yaşlarda işi gücü olsun falan bulunur 😂 tarif ettiğin tarz birini tanısam yollardım sana görücü ama yok maalesef😂😂
Bugun cuma namaz kil banada dua et bak bende sana ederim😊🙈
Görevdeyim maalesef cumaya gidemiyorum ama yine dua ederim sen merak etme sende bana et işlerim yolunda gitsin gerisi halloluyor çünkü😂
Ederim Tabi Rabbim nr sikintin derdin varsa ya fettah ismiyle engelleri kaldirsin hayir kapilarini sonsuza dek acsin. Ya vehhap ismiyle hayriyla donatsin. ya zulcelali vel ikram ismiyle izzet ve ikramini ya latif ismiyle lutfuyla muamele etsin. Ya vacid ismiyle istedigini ya mucip ismiylede dualarini kabul etsin. Ya hafiz ismiyle serden muhafaza eylesin. 😊
Amin amin çok teşekkür ederim😊
tek sensin diyerek seni sinirlendirmek isterdim ama sayınız gün geçtikçe artıyor. Şu an ki neslin aklına göre katlanarak da artmaya devam edecek. ;)
Merak etme KS dekiler hepsi senin gibi hepsi evde kalmış yanliz degilsin
Vardır illaki yalnızlık allaha mahsustur nasibin var sa vardır zaten bi yerde sorun etme ben de 25 im ama bekarım ve hiç manitam dahi olmadı mesela.
Dünya nüfusunu düşünecek olursak yalnız olman mümkün değil, üzülme.
Ne bileyim ya dalga konusu oldu artik esek kadar kiz oldim evdeyim hala
Çok gülmek istiyorlarsa kendi b*ktan evliliklerine bakıp bakıp gülsün onlar, böyle de onlara. Hayır sanki evli olanların büyük bir çoğunluğu pişman değilmiş gibi bakar insanlara nispet yapmaları ve bekar insanların da evliliği bu denli önemsemeleri çok anlamsız.
Takma kafana rabbim hayırlı insan çıkarsın rabbim kötüye fırsat vermesin güzellik görsellik önemi yoktur insan olması lazım evine eşine değer veren insan olması nereli olduğu önemli değil
Valla ben çalışmani istemiyorum tek derdin akşam yapacağın yemek. olsun dediğim halde böyle 🙂🙂
Bende evlenecem vermezlerse kaçacam en iyisi kaçmak
Bu soruları nufus genel müdürlüğüne veya tüike sor bebek
Sen mi ne istedigini bilmiyosun karşındaki mi bilmiyor? Bizim de karşımıza çıkmıyor güzel karakterli kız..
Ya ben tipe onem veriyorum yalan yok gelenlerde hep tipsiz neyse olmuyor boyle dedim begenmediysem bile evetledim evleneyim severim nisanliyken die. Adamlar beni red etti busfer 😂
Tabikide önce insan begenecek zaten o olmazsa gerisi olmaz burada haklısın acaba nerde kaybediyoeuz merak ediyorum açıkcası
Ablam da bekar senin yaşında
O niye evlenemedi
talipleri geldi ama daha nasip olmadı valla bide işitme engelle ama maşallah çok güzel
Ekpss ye gireirm yerinde olsam
Anlamadım o ne öyle
Isitme engeli varmis ya ablanin. Engelli kpss sine girer atanirim
Bişey bilmiyor ki ablam
Okumadı okumak istemedi
Kiz aciktan liseyi bitrsin millet pandemide 2 senede bitrdi memur olur anaaaag kiza. Smdi devlet dairesinde oturanlarin hicbiri bisey bilmio emin ol. Ablani liseye yazdir sen. %40 dan buyukse engeli direkt yazidr
Ama okuduğunu anlamıyorki
Aciktan lise cok kolay eline bi kitap ver okusun sonra lisede zorlanmaz
Ablacım okuduğunu anlasaydı tamam derdim doğru çok güzel fikir ama okuduğunu anlamadıktan sonra çok çok çok zor bizde isterdik öyle olsun
bi görün bana bakim nasıl bişisin
Kız kurusu oldun 😅.
Galiba
abartmayın isterseniz 30 dan yukarısı o dediğin oluyor
Ben şaka yaptım 27 yaş çok geç değil
20 yaşındayım evliyim sjdj
Sus giz 😂
İş bul emmi
Torpil istiyor 😔😔😔
Koca bul ozmn
Bulsam burada yakinirmiyim
Bir takip etsene beni