Kanka vallaha Eskiden olsa çok zorladım doğru beğendi bir karşı cinse elde edinceye kadar çabalıyorum Ama artık o zamanları çoktan atlattım Yani bir insan peşinde koşmak artık bana göre çok acizlik olur yani hiç kimse kusura bakmasın ama kendini bu kadar ayaklar altına almak çok doğru bir şey olmasa gerek https://voca.ro/1l8FzHIUM4Rx
Selam bebek müko ben kelebek diye giriş yapmam önce izlerim. Halen tavırları hoşuma gidiyorsa önce toplum içinde laflaşmaya çalışırım öyle özeline gdiip bıyık altından gülmem. Sonra muhabbet arttıkça atacağım mesaja kesin döner düşüncesi aklıma yerleşmişse ilgisini çekecek konuda mesaj atarım.
Ben böyle durumlarda biraz cesurumdur, çekinmeden adım atarım. Ama karşımdaki kişinin hal ve tavırlarına göre ileri giderim ya da geri çekilirim. Eğer onunda bana karşı hisleri olduğunu düşünüyorsam şansımı zorlarım. Sonra da geri çekilirim. Biraz da o uğraşsın diye 😄 Her şey karşılıklıdır tabii ki.
Onun verdiği sinyallere göre şansımı zorlama seviyemi belirlerim. Eğer geçmeye hazırlan diye sarı ışık yakıyorsa gaza basar hem uçarım hem uçururum😄 Kırmızı ışık yakıp dur diyorsa , zorla güzellik olmaz der çeker giderim, hiç zorlamam
Bir yıla yakındır şansımı zorluyorum ama şöyle bir şey var ki biz zaten tanıştık sadece daha fazla tanımak istiyorum daha doğrusu arkadaş olmak istiyorum fazlası değil ama olmuyor zaten
Ne zorlayacağım be o gelsin. O kadar beğenmişim, hoşlanmışım bir zahmet o da gelsin 💆♂️. Şaka bir yana çekinirim ben başkalarıyla sevgili olduktan sonra hayatıma devam ederim lkasjdjkasd
Şansa ihtiyacım yok Tanışmak istersem tanışırım. Bana hayır diyebileceğini sanmıyorum Yani bu onun ne kadar şanslı olduğu ile alakalı:) şanslı ise benimle tanışma hakkı kazanmış demektir.
Ülke deli kaynadığı için fazla zorlamam, direk potansiyel saplantılı insana dönüşturuyorlar. ön yargı çok. Ama normal olsa sürekli ilgilenirim. İlgimi belli ederim her fırsatta.
Bu konuda biraz gerçeküstü özelliklere sahibim. Onu mıknatıs gibi kendime çekerim. Bununla ilgili bazı taktiklerim var bana özel her zaman tutar hiç şaşmaz.
ona yakın olmaya çalışırım. Onun nabzını yoklarım. diyalog kurmaya çalışırım. ama daha ötesine geçemiyorum maalesef
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Zorlamam Şekil Hanım 😑😑
Ben hiç-bir şeyi hak etmiyorum. Zaten yapmam böyle bir şey. Ayrıca yakışıklı biride değilim. Sıradan biriyim işte. Ters tepkiler alacağım için boşuna kendimi üzmeye gerek yok.