https://youtu.be/Hi_M2LhBwcU
Nasıl koptun sen bu melekten, sayılmazsın Sen Erkekten 😌

Beni istemediğine ikna olana kadar zorlarım. Naz mi yapıyor gerçekten istemiyor mu bunu iyi analiz etmek lazım yoksa iş zorbalığa dönüşüyor. İsteyen kişi zaten ona yaklaşman için olanaklar sunar. Özellikle erkekler bu konuda yersiz ve rahatsız edici ısrarlara sahipler. Zorla güzellik olmaz karşılığı yoksa geri çekilmesini bilin lütfen.
🙏🙏
en kötü ihtimal , işyerine çiçek ve bir not gönderirim.. sonra da instagramdan eklerim... veya bir şekilde bir ortak tanıdık varsa onu devreye sokar ve haber gönderirim.. iş yerine giderim bir bahaneyle veya.. veya en kötü ihtimal yolda çeviririm... bir erkeğin ilgisi olan bir kadınla tanışmak ve ilgisini sunmak adına belli sınırlar içinde ilk adımı atması normal ve doğal bir şeydir.. belli sınırlar içinde... o sınırları aşmadan elimden geleni ardıma koymam..
Para her zmaan o sınırları genişletir 😀
@AçıkMavi34 o konunun ucu açık :D başını bile döndürebilirsin servetine bağlı olarak.. o konuya hiç girmeyelim... kıza helikopter bile gönderirsin alıp sana getirmesi için yani...
Sabah, öğle ve akşam bir de gece yarısı bombardıman uçaklarım ile ilgili yağdırırım kafasının üstüne.
İletişim içinde olmak için istihbarat ajanlarımı salar, sesini duymak için sesli mesajlar atarım.
Bazen kestirmeden gidip direkt numaramı veririm. Çünkü, beklemek sıkıyor ve hayat kısa. Ayrıca imkan olursa yaşadığı şehre de gidebilirim.
Elbette tüm bunlar için sadece tek taraflı beğeni yetmiyor. İnsan etkileşim görmek, hissetmek istiyor.
Her an her soruda görüşte bulunurum kaçırmam 😂Ne kadar sans varsa tüketirim hepsini.
Istediğim zaman tabiki.
Insan çabalamalı bence. Sonra araya kaynak olur neme lazım ben kaçmadan tutmalıyım.
Helal ya benim burçtaş işte 😅
Saldıralım kanka 😂🙈
Hahah :D aklımıza düşmeyi versin birisi, bu inatla hayatındaki herkesi sileriz 😂
Çaktırmadan ürker yoksaa😂
Teşekkürler 🙃
Ricalar 🥰
Cevap
98Cevap
Şansımı öyle bir zorlarım ki şansım olmasa bile bana döner :dd
Vallahi soyke deyim.
Çok beğendim kişi tanışabilecegim bir ortamdaysa yani iş arkadaşımsa, akrabamsa, bir yakınımın yakınıysa, ortak bir noktam varsa bir ihtimal şansımı denerim.
Bu arada yeni profil resminiz gerçekten güzel efendim. İyi akşamlar.
Teşekkürler hayırlı akşamlar 🙏
Yalan soylemeye gerek yok burdan birisi icin fazla sansimi zorlamam cunku ben yurtdisinda yasiyorum ve uzak mesafe iliskisi yurutebilen biri degilim. Hoslandigim kiside benden hoslaniyorsa yazik olur, uzulur. O yuzden uzak durmak umut vermemek en iyisi. Ama sosyal medyadan (burdanda yani) birini taniyip iliskisini yurutebilen varsa helal olsun umarim onlar cok mutlu olurlar 🌸
Yok aman zorlamam ben uzaktan uzağa izler şerefe :)
:D sen otur oturduğun yerde
oturuyorum :)
Bu siteden biriyle tanışmak için kılımı kıpırdatmam. Gerçek hayatta bir kız var onunla muhabbetimiz var ama pandemiden dolayı geçen sene okullar açık olmadığı için tanışma şansı bulamadık. şu an Samsun da gelmesini bekliyorum. Nasipse gelince tanışacağım. Elimden geleni de yapiyom valla. 🤭🙈
elimden geleni yaparım..
baktım olmadı
olmadıysa olmaz be :)
dünyanın sonu değil
Baya bir zorladım zorlarken abartmışım sonradan farkettim
Hahah nasıl abartma :D
Normalde yapmayacağım şeyleri yaptım ama yaranamadım tabii daha kılımı kıpırdatmam😅
😃😃 oluyor bazen öyle „hangimiz sevmedik” hesabı
Seninle tanıştık, arkadaş olduk. Başka merak ettiğim kimse yok
🙏🙏☺️
Zorlamam
Gider konuşurum
İşyerinden bir kız vardi hoşuma giden.
Evlilik niyeti ile konuşmak istediğim...
Arkadaşına sordum
Hayatinda birisi var deyince çekildim geriye..
Kaldi öyle
Hiç zorlamam. İlk adımı atma taraftarı değilim. Hoşlandıysam bunu davranışlarımla belli ederim. Karşı taraf da aynı şeyleri hissediyorsa muhakkak açılacaktır. Hissetmiyorsa zaten problem yok, yoluma bakarım.
Elimden geldiği kadar mücadele ederim. Karşımda ki insanın tavrına göre de adım atarım.
Olumsuz bakışları varsa pek de zorlamam.
İsteyen biri zaten sana o olanağı sağlıyor. İstemeyen de başkalarıyla sohbetini görünce anlıyorsun 😊
Ya gelip benimle tanışmasını beklerim ya da tanışmaya çalışırım fakat tanışmak istemezse de şansını fazla zorlama o kişi kendi yoluna gider Ben de kendi yoluma giderim
Zorlarım, tabi ki hayatına çokta fazla müdahale etmemeye çalışarak sadece kendimi göstermek fark ettirmek amacıyla yaparım eğer yine de istemiyorsa uzaklaşmaya çalışırım.
Bir bahane ilee çok alakasız olur o bahane jdjdjd bulup öne sürerek arkadaşça tanışmayı başlatırım muhabbet akışı iyi devam eder auralar uyarsa hayatımızın şamatalı günleri olabiliire
Sonuna kadar kullanırım ne olacak ki, dn kötü reddedileceğim ne var yani bunda. @karamelaaaa bilir ne kadar inatçı olduğumu 😂
Bilmiyorum inadını falan yav of of
Karşı tarafın da istemesi adım atması lazım ki ben de bir şeyler yapabileyim. Bazen istesersin karşı taraf istemez öyle masumca durursun beklersin.
Blyakha Mukha 😒
Ben kimseyi beğenmem. Tanışmak isteyen buyursun, kimsenin peşinden koşamam. 😉
Efendim bana bir yazabilir misiniz ben ikizterazi sizin yardımınıza ihtiyacım var musait iseniz
Umarım sizi rahatsız etmiyorum ama size biri hakkında konuşmak istiyorum yardımınıza ihtiyacım var
Tamam konuşalım ☺️
Birini çok beğendim diye gururumdan ödün veremem. Şans falan filan aşırı saçma geliyor olacaksa olur zaten
Merhaba,
Ben böyle bir durumda sonuna kadar giderdim. Gerçekten istemediğini anladıktan sonra artık yakabilecek hiç bir şey yoktur.☺
Nasipten öte olmaz 😄 zorla güzellik Olmaz akışına bırakmak güzel çok emek verip hayal kırıklığı yaşamaya ne gerek var
97525963294217974295336834 kere sansimi denerim. Baktim olmuyor vazgecerim. Insanları fazlada sık boğaz etmemek lazim 🙂
Sorularına görüş bildiririm, onun tepkisini beklerim. Kısa Kısa geçiyorsa ilgisi yoktur diye düşünüp çabayı bırakırım.
Şansımı zorlarım derken yani duygularımı söylerim ama kabul etmezse zorla bisey olmaz zaten, zorla elde edilen biseyinde anlami olmaz
Bu sitede şansimi zorlarsam kendimi ateşe atmış olurum
bi sekilde zaten karsima cikiyolar birsey yapmama gerek kalmiyor
Sessiz ve iz birakmadan ilerlerim taki uygun zamanı koruyana kadar
Beğenirsem çok zorlarım çünkü çok zor beğenirim...🦄🍀❤️
Şansımı bir kere denedim, olmadı ve o kadar. Konu kapanır.
Valla kimseyle muhatap olmuyorum. Daha beğendiğim birisi de olmadı.
Şansla alakalı bir durum değil bu , çok beğeniyorsam direk söylerim
Tanışmak istedikten sonra her şey bir bahane olabilir.
Hiç zorlamam rahatsız etmem ben kimseyi. Tanışmaya çalışmam bile.
Bir kere birine sevdigimi soylemistim, totosunu kaldirmaktan baska bir seye yaramadi. Bir daha buyuk konusmayayim ama asla boyle bir sey yapmam. Hayatimin icine etti.
zorlamam... bir sefer, olduu olduuuuu... Olmadi, sansina kussun..
Hiç zorlamam birşeyi zorlarsan ya çatlatır ya da kırarsın
Savaşçı yapımla, bütün imkanlarımı seferber ederim.
Bu sitede fazla zorlama
Çoğu kimse biraz kırık...
Değmez
Insan gibi konuşmayı bilen çok az
Şansını zorlayabilecek karakterde bir insan olmadım, olacağımı da zannetmiyorum
Dikkat çekerim, başarırsam benimdir başaramasam gaydir falan dermişim 😂
sorularına görüş bildiririm mesaj atarım paylaşımlarını beğenirim tersleyinceye kadar denerim :)
Bir kaç kere zorlarım baktım olmuyor hiç konuşmam herhalde.
Zorlamam çünkü beğenmeyecek ve ilgilenmeyecek ne yaparsam yapayım.🥺
Bir mesaj atarım sonra ya engeller ya da muhabbet devam eder ve surdurursun şu kadar bu kadar diye de adlandirilmaz ki
Hiç zorlamam. Hem kiminle tanışmak istesem muhtemelen istenmeyen biri olurum.
Bilmem senin ile tanışmak için şans ne kadar zorlanırsa o kadar zorlayabilirim😃
Eyvallah, zorlama bence :)
Estağfurullah, öyle huyum yok 😃
Tanışmak isteyen adımı atar
Şansımı zorlamam Çünkü adımı bekleyen kadın işareti çakar
olmayacağını anlayana kadar..
Büyü yaptırırım hxjencnd
Hadi cağnımmm 😅
Gülşen’in şarkısı geldi aklıma 😅
🥳🥳🥳
@EfeÇerkez ben sevdim mi öyle severim vjfjcjfkckfkckfkdkckckfmc
İnsan gibi teklif ederim olmassa ısrar etmem kimse vazgeçilmez değildir
Bu sitede zorlamam ama dışarıda da zor oluyor taktık gerek
En uzun 2 yıl zorladım o da olmadı, başka bir erkeği de gözüm görmedi zaten ondan sonra..
@Asude-m sonrası yok işte, nefes alıyorum sadece. Onu soruyorsan, o bu şehirden gitti. Zaten bu şehri tek güzel kılan şey oydu o da gitti..
@Asude-m ilişkimiz olmadı işte
@Asude-m İzmir sağolun
@Asude-m inşallah :(
Hiç şansımı zorlamam eğer tesadüfen tanışırsak tanışırız
Telepati den başka bir şey yapmam jsjs
Haha :D onu nasıl yapıyorsun versene taktik
Hadi bee..
Hiç zorlamam, beğenir geçerim sadece.
Bir kaktüs atasözü der ki.. 😅
Bir iki konuşmaya çalışırdım fakat olmayınca olmuyorsa zorlamamak gerek.
Görüş mesafesinden çıkmamaya çalışırım taaki tavirlariyla bana kendimi sapik gibi hissettirmeye başlayacincaya kadar 😀
Viyana kapısını zorlayan osmanlı ordusu gibi 😂
Hahaha güzelmiş bu
Bir sefer sorarım olmaz derse olmaz sanada soruyorum birlikte bir kahve icebilirmiyiz
Yeteri kadar zorlamak yeterli daha sonra karşı tarafa saygısız ve rahatsız edici olmak mümkünleşiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?