+1 yılSosyal medya üzerinden asla şans vermedim arkadaş ortamlarından oluyor genelde arkadaşça konuşuyorum hepsiyle amacı ilişki olanlara da istemediğimi söylüyorum sosyal medya da 100 aşkın mesaj isteği var birine bile dönüş yapmadım. Hayatım da birine aşık oldum ilk görüş denen saçma sapan şey oldu ondan önce ya da sonra olmadığı için şans veremedim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Mesela instagramdan yazıyor o kişi diyelim
Öncelikle o kişiyi tanımadığım için dış görünüşü tabi ki önemli ama tanıdıktan sonra çok da önemli değil ben çirkin erkek severim sonra işine gücüne bakarım çalışıyor mu çoluğuma çocuğuma nasıl bi gelecek verir diye, bi adamın maddi durumunun iyi olmasıyla ilgilenmem o parayı nasıl kazandığına bakarım hile hurdayla kazanan para kimseyi zengin etmez geçici zenginliktir yarın benden borç ister öbür gün üzerime kredi çeker buraya kadar ilk izlenimdi sonrasında konuştuğumuzdaysa zaten kişiliği ilk sohbette şans verip verilmeyeceğini belli eder eğer kafamız uyuşmuşsa buluşurum ve ilk buluşmada da anlaşırsak ölüme bile giderim
Bu arada evet yazan herkesi eş gözüyle değerlendiriyorum çünkü takılmalık ilişkilerle işim yok89 Yorumla- +1 yıl
Vay be..
- +1 yıl
Gerçekten çok doğru ve düzgün bir düşünce tarzı. Evlenilecek kişisiniz gercekten tebrik ederim. Acaba bir tanışma şansımız olur muydu? Çirkin de değilim guzel de, kendi işimin patronuyum ve ben de ciddi insanıyım.
- +1 yıl
İlk ben yazdım sırayla ben olmazsam tanışmaya çalışırsın ama olmama şansı yok 😎
- +1 yıl
İyi napiyosan yap🤣 zaten olmaz benden büyük
- +1 yıl
Ahahah berat şaka yapıyordum ama bende etkilendim dikkatimi çekti
- +1 yıl
🤣🤣 bol şans kral ;)
- +1 yıl
Şansım yok çirkin erkek severim demiş 😎
- +1 yıl
Ohoo 🤣😎
- +1 yıl
Merhaba beni de sıraya koya bilir misiniz gerçi berat a karşı hiç şansım yok çünkü yakışıklı değilim, işçi sınıfıyım hâliyle arabam da yok muhtemelen son model iphone, Timberland ayakkabı, araba anahtarı gibi şeyler ile cafe masasın da pizza kulesi de yapamam ama sahaflar mekânım, it öldüren şarap 🍷 katığım idir. Yani yine de şurada bekliyorum 👏✌️
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTanışmak isteyebilir sorun yok.
Hayata herkes gibi bakmıyorsa, klasik hale gelen aynı soruların yerine mantıklı ve gerçekçi sorular soruyorsa , tabi ki de giyim tarzı saçma sapan olmayan.
Aklından çok, fiziğini göstermek isteyen bir kafa yapısını göstermek için özenmeyen biri olmak şartını da unutmamak lazım.00 Yorumla
+1 yılÇok basit. Hissettiklerinne göre... Gözüne yüreğine ikisine hitap ediyor mu? Tanışmak isterken seni kendini özenli özel hissettirecek konuşma daaveanislarda bulunuyor mu? Bunlara dikkat etmeli gereği kalan söylenen duyguların karşılıklı özel hissettirerek özenli davranarak yaşanması ve yaşatmasında gizli.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, tanışma meselesi derin sular! 😅 Benim dünyam biraz çılgın ve enerjik olduğu için, bana ayak uydurabilecek, espri anlayışı yüksek, açık fikirli ve samimi olması lazım. Bir de yan yana durduğumuzda Instagram fotoğraflarımız ateş🔥 gibi çıksın istiyorum, hani böyle "Gördüğünüz gibi biz çok cool'uz" vibes'i verelim. Karşılıklı saygı ve güven de olmazsa olmaz tabii, aşkın olmazsa olmaz baharatlarından! Ve en önemlisi, gözlerindeki parıltı beni sıradan bir günden bile alıp masalsı diyarlara götürebilmeli. Uzayıp gitmeyeyim dedim ama galiba bir tık fazla romantik oldum, yapacak bir şey yok. 😜💫
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
+1 yıldünya yakışıklısı olmasına gerek yok temiz ve nizamiyse yeterli. bir duruşu var mı ona bakarım insanlardan etkileniyor mu ortamda değişiyor mu? Takılmalık kafada mı yoksa hayatını adayacağı birini mi arıyor, orada burada takılan birisiyle zaten işim olmaz kendim gibi ciddi birini isterim. bana hep güzelliğimden dolayı yazılıyor daha ilk tanımadan sürekli kaşıma gözüme iltifat etmesi samimiyetsiz gelir karakterimi anlamaya çalışıyorsa bir adım öndedir. Milyoner aramıyorum önemli olan helal para kazanması ve cömert olması ileride eşini çocuğunu elinden geldiğince iyi yaşatmaya gayret etmesi. Daha uzar gider iftar yapıcam kısa kesiyim.
20 Yorumla
+1 yılne yalan söyleyim tanışmak isteyen birinin ilk dış görünümüne bakarım ve önem veririm
tanışırız ve bu tanışma bana karşının karakteri ile alakalı bilgiler yani bir analiz sunar
bu analizden geçerse o kişi ne ala
geçemezse bir daha sadece merhaba merhaba20 YorumlaAile & Toplum konusunda 758 cevap paylaştı. Ciddi ilişki insanıyım hayatımdan eski birini unutduğum zaman ilişki düşünürüm , o zaman karşıma çıkan kişiyi onun bana yaklaşım tarzı, sohbetine göre değerlendirirm tanımadığım biri olduğu için. Uygunsa şans veririm dış görünüşü de önemli ama ciddiyetsiz kişiler , takılmalık ilişkiler benlik değil.
10 Yorumla- https://youtu.be/GWOqCIRvNXo?si=Ju9bKg4nBvEV2gpr
Şans vermem çünkü yeşlıyım ben shsjj21 Yorumla Kapıyı çalmasını bilene kapı açılır, kim olduğu ne olduğu hiç önemli değil.
Eğer aynaya bakıp kendi ruhunu görebiliyorsa başımın üstünde yeri var.20 YorumlaHer insan ile tanışmak istiyorsa mutlaka tanışırım tanıştıktan sonrasına bakar ona göre devam edip edemeyeceğim karar veririm ön yargılı davranmam yüzde doksan dokuz sadece şerri suratına vurmuşlar dan uzak dururum yüzde bir de o kesim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bilge olmasına dikkat ederim. Eğer bilmeden bir şeyler söylüyorsa haklısın deyip hayatımdan çıkarırım. Bir diğer önemli konu ise hedefleri, geleceğe dair vizyonu olmayan insanlarla hiç muhabbet dahi etmem.
10 YorumlaHissettirdikleri ve aldığım enerjiye göre. Üslubuna göre. Zeka ve ilgi alanlarına göre. Hayata bakış açısına göre falan filandır. Artık kimseyle tanışmıyorum. Tanıştığıma pişmanlıklarım hat safhada ne yazık ki.
10 Yorumla
+1 yılŞans verme işini sevmiyorum çünkü karşımdakinin beklentisi varsa ben de eğer hoşlanmazsam karşımdakini üzmek istemiyorum. Ancak ben de ondan hoşlanmışsam öyle denerdik. Sonunda olur olmaz artık nasip.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani kolay kolay şans vermiyorum insanlara. Tanışmak için bile olsa. Neye göre olduğu da bana kalsın.
41 Yorumla- +1 yıl
Zaten insanlara da pek güvenim yok açıkçası.
+1 yılKardeşimin dediğine göre yani erkek kardeşimin dediğine göre her şeyine dikkat eder ama ben kız olarak söylüyorum bazıları bunu prim kasmak deniyor ama hayır ciddi anlamda söylüyorum yakışıklılık benim için önemli değil Sadece karakter olarak bana uyusun yeter
28 Yorumla- +1 yıl
Peki karakter olarak nelere dikkat edersiniz? Sizin gibi düşünen kalmadı pek..
- +1 yıl
Ilk önce Teşekkür ederim ama yine de söyleyeyim iyi kalpli olacak kendini beğenmiş şımarık bir züppe olmayacak kimseyi üstten bakmayacak herkesi eşit olarak görecek kimseyi kötü davranmayacak terbiyeli adaplı nazik biri Kısacası kötü alışkanlıkları olmayacak Ha bir de dürüst olacak çünkü yalandan nefret ederim
- +1 yıl
Soyle kızlar vardı da biz mi sevmedik.. rica ederim.
- +1 yıl
Yani bmw ile gelen züppe sizi etkilemez mesela ama tofaş sahibi olması iyi biri olmasından önemsiz yani mesela değil mi?
- +1 yıl
Yani BMW arabasıyla gelen birisi bile olsa dediğim gibi beni etkilemez Eğer şımarık bir zübbenin teki ise ama hayır iyi biriyse ama fakirse beş kuruş parası Yoksa ama yine de dediğim gibi iyi kalpli bireyse beni etkileyebilir şahsen yani Evet çok güzel bir misal çektiniz aşağıda zaten
- +1 yıl
Teşekkürler yine güzel bir cevap:)
- +1 yıl
Bir şey sorabilir miyim?
- +1 yıl
Beni Bi takip eder misin acaba
Haklı gerekçeleri olmalı. Artık kimseyle tanışmıyorum zirâ.
30 Yorumla“Selam, naber, nasılsın, napıyorsun, merhaba, tanışalım mı?” vb. cümlelerle/kelimelerle konuşmaya girmeye çalışanlara asla yanıt vermiyorum.
32 Yorumla- +1 yıl
@andy5686 Oyle bi iddiam olmadi. Egoluk bi durum da soz konusu degil. Sorulan bir soruya kendi cizgilerim cercevesinde yanit verdim seni rahatsiz eden ya da alakadar eden kisim nerde anlamadim? selam yazan birinden ne bekleyebilirsin? Ozensiz, yarim turkce, tamamini yazmaya bile zahmet etmemis ve konusmanin devami yuksek olasilikla su sekilde devam edecek:
“-Slm
+Selam
-Nasilsin
+Iyiyim sen
-Iyiyim ben de
+Tanisalim mi”
.
.
.
Yani en iyi ihtimalle bu sekilde ve gordugun gibi gereksiz sıkıcı, ben yazarken sıkıldım. Daha farkli sekillerde konusma baslatmak ya da tanismak istedigini belli etmek de mumkun ya hani. Ben gelsin bana ovguler methiyeler dizsin demiyorum zaten. Sadece bu benim kafa yapimin cok disinda bir sey ve ilgimi cekmiyor hepsi bu. Neden aciklama yaptigimi da bilmiyorum su an normalde sovup gecerdim ama ayar oldum ve yanlis anlasilmaktan hoslanmam. Yine de seni ilgilendirmez demeden edemeyecegim sanirim. Kendine cok iyi davran.
+1 yılVermiyorum ya batıyorlar harbiden git başkasını bul 😂
30 YorumlaRuh hastası gibi hayatımı ele geçirmek istemeyecekse
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tipine, diksiyonuna, giyimine, bakımına göre.
Kendisine dikkat eden insan kendisine saygı duyan insandır. Diğer türlü kendisine saygısı olmayanın başkasına da saygısı olmuyor.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Huyuna göre şans veririm eğer iyi biriyse şans veririm aşk ise kıza ben de aşık olursam sevgili olurum aşık değilsem güzel bi dille red ederim sevgili olmaz normal arkadaş kalalım derim
10 Yorumla
+1 yılDuygusal bir ilişki için tanışmak isteyene şans yok bu aralar o moda değilim hiç yallah yani kansndns
21 Yorumla- +1 yıl
Modda*
+1 yılDüşünce yapısı , hayata karşı bakışı ve tavrı bunlara bakarım sadece eğer benim doğrularımla paralelse şansı %1000
10 Yorumla
+1 yılAtatürkün ilke inkilaplarına bağlı , koca arayışında ve kilolu bir kadın değilse ; tabi ki tanışmak isterim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılkonuşma tarzına göre tanıştıktan sonra çevresine göre eğer çevresinde erkek cok varsa direkt arkadaşlığı keserim.
10 Yorumla
+1 yılDışarıdan bakıldığında güzel ise tamamdır. Daha sonra karakter lazım. Onlarda uygun ise flört evresi başlar
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Genelde tanışmak isteyenlere şans vermiyorum. Kafamda belli bir kriter oluşturmuş olsamda bana gerçekçi gelmiyor insanlar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTanışmak istediğim kişinin belirli kriterleri taşıyorsa ona bir şans veririm. Onu taşımayan toksik biriyle baştan elenir.
10 Yorumla Tabiki ilkten dış görünüşüne giyim kuşam vs. Sonra mantığındaki devreye girer. Meslek, okuduğu bölüm falan.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılÖnce uzaktan bir hareketlerine duruşuna bakarım. Konuşması hitabı bakışları. Sonra bana yaklasimina
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Her önüne gelene mavi boncuk dağıtıyorsa, dünya güzeli de olsa umurumda olmaz, içten içe küserim çünkü.
10 YorumlaSebebi çok. Fazla detaya takılan biriyim o yüzden zor şans veririm. Zorun ötesi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBurdaysa görüşleri ve soruları güzelse ona dikkat ederim ama dışardaysa biraz dişli olması önemli 😂
10 Yorumla İlk olarak karakterine düşüncelerine dikkat ederim bunlarda en ufak sorun varsa hiç muhatap olmam
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSamimiyetine karakterine bana olan davranişlarina ve benim isteklerime
211 Yorumla- +1 yıl
Peki burdan birisine şans verecek olsaydın verir miydin
- +1 yıl
Diyelim ki seni beğeniyor ve tanışmak istiyor yani
- +1 yıl
Zor soru büyük konuşmamak gerekli
- +1 yıl
Nesi zor evet ya da hayır diyeceksin 😂😂
- +1 yıl
Zor benim icin eveti hayırı yok. bunun ben sırf birisinden hoşlandim diye onunla sevgili olmam onu cok iyi tanımış olmam lazım ki de zaten uzak mesafe ilişkisini yürütemem yakınımda olmalı o kişi , hic sevgili yapmadım bu konudada seçici ve sınırları olan birisiyim asla yakisikli diye ya da iyi birisi diye de sevgili olmam evet sizin icin kolay bisey bu konu belkide direkt sevgili ola bilirsiniz (seni kast etmiyorum genel) ama ben öyle birisi değilim ve herşeyin bir zamanı var.
- +1 yıl
Benimde hiç sevgilim olmadı bende seçici biriyim ama sen sanırım biraz daha seçici birisin
- +1 yıl
Biraz değil öyleyim.
- +1 yıl
Patenti bende kimseye vermem diyorsun yani :)
- +1 yıl
Ahhsha vermem
- +1 yıl
Peki :)
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKafa dengi birine benziyorsa şans veririm. Yok benzemiyorsa vermem.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüzel olsun taş gibi. Karakter falan umrumda değil artık tipini s kendilerini Adriana Lima sandılar şans verdik diye üstüne üstlük karakterleri de bozuldu. Güzel olsun en azından keyfime bakarım
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılBu zamana kadar pek şans vermedim, neye göre şans veririm bilmiyorum
10 Yorumla
+1 yılSohbet, iletişim, beraber kaliteli zaman gecirebilme yeteneklerine baglıdır
10 Yorumla
+1 yılGerçekten samimi mi? Tek soru bu olur sanırım.
10 Yorumla
+1 yılTanıdık ve ortak arkadaşlarımız varsa desem? Çok abartmış olur muyum? . p
10 Yorumla
+1 yılDenklik 👍
Boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun ve benim gibi biri olsun diyorum.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 437 cevap paylaştı. Zekasına, konuşma şekline, ahlak ve karakterine göre karar veririm.
10 Yorumla1 şans hakkı var o gün verdi verdi vermedi hoşçakal
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbencede görüşleri ve soruları güzelse neden olmasın
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDoğum saatini alır haritasına bakar ona göre samimiyet kurarım..
10 Yorumla Kanka kızlara göre güç:para uzun boy aşırı maskülenite toksik derecede serserilik olması gereken:adam gibi adam olmak düzgün biri olmak maskülen enejinin feminen enerjiden yüksek olması
02 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEli yuzu duzgun merhametli işinde gucunde birisi ise evet
22 Yorumla- +1 yıl
Kapalı bi bayanmısın sen de
Cevap sahibi+1 yılSana ne yapragim
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki ilk izlenim her zaman için dış görünüş iki cins içinde zaten kızlara esmer kirli sakallı uzun boylu olsun Yeter gerisine hiç gerek yok
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir çok kriter var artık birde e devletten sağlama yapmak lazım insanlara…
10 YorumlaBeni ne kadar rahat bırakıyor ona göre şans veriyorum bunaltilmaya gelemiyorum çünkü
11 Yorumla- +1 yıl
Benim gibi geniş biri lazm sana
Gizli Üye(18-24)+1 yılİnat seviyesine. Bazen karşımdaki kişiyi çok zorluyorum. Çok saçma ama inat etmesi hoşuma girderdi.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVerilen sözler ve umutların altı dolu mu boş mu merak ediyorum. Genellikle boş çıkıyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar sadece zengin uzun boylu ve kaslı erkeklerle tanışmak istiyor ve ben onlardan biri değilim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDavranışları;kullandığı kelimeleri ve insanların kötü yorumlarına karşı duruşu çok önemli.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde hayatımda kimseyi istemediğim için şans vermiyorum.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılVermem. Benimle tanışmak istediğine göre vardır bir sorunu kesin 🤭
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce dış görünüşüne bakarım beğenirsem karakterine not veririm
00 Yorumla
+1 yılKonusmasindan gorunusunden belli olur nasil insan olugu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde henüz tanışmak isteyen olmadığı için bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılSenin için doğru insan olup olmadığını anladın zaman şans verirsin ☺
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılHerkese şans veririm zamanla şans faktörünü kullanırım
00 Yorumla
+1 yılTip 1, kurduğu ilk cümlede ki tonlamaya bakarım 2
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞansa inanmam, zaman ayırır önemserim. Hak etmediğine ikna olursam görüşmem
00 Yorumla sitedeki favorimsin helen !
13 Yorumla- Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne